SP u rukometu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 24
Page 18 of 24 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
Re: SP u rukometu
Jesu li ga opet ustase genocidisale. Klanje staraca dece i nejaci dok se slavna vojska grupise na krfu. Mitska bitka na kosovu. Lazni Obilicjalnirajko wrote:malo srpče se sakrilo zadnja 2 mjeseca. navodno su mu pretili da će ga ubitidesert_fox wrote:Sta je cigane ...partizan ti pusi na svim poljima crnogorac ispada od amatera ... kriza jel
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
navodno se usro ko grlica. operw zna bolje detaljedesert_fox wrote:Jesu li ga opet ustase genocidisale. Klanje staraca dece i nejaci dok se slavna vojska grupise na krfu. Mitska bitka na kosovu. Lazni Obilicjalnirajko wrote:malo srpče se sakrilo zadnja 2 mjeseca. navodno su mu pretili da će ga ubitidesert_fox wrote:Sta je cigane ...partizan ti pusi na svim poljima crnogorac ispada od amatera ... kriza jel
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
jalnirajko wrote:desert_fox wrote:Kad ce Crnogorac od majke hrvatice postati najveci tenisac svijeta. Vidilo se da je prevari i 117. Igrac velika prepreka a Danilo nakon partizanova kopileta Spasica najveci promasaj u povijesti reala dok Hrvat Ustasa Modric jedno od najvecih pojacanja. Hrvatska doninaciha
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
jel tebi sekica i dalje sama?Bracala wrote:jel musa i dalje sam?
2015-08-19
Svi osim turskih potomaka koje su ustase izgenocidisale svugdjeBracala wrote:jbt, ove ustase genocidise ko stigne...
2015-09-13
A gdje ste vi cetnici, majke ti...nema vas ni za lek!!! :)Bracala wrote:jbt, ove ustase genocidise ko stigne...
Eto tebe, jeli bre :D
Guest- Guest
Noor wrote:A gdje ste vi cetnici, majke ti...nema vas ni za lek!!! :)Bracala wrote:jbt, ove ustase genocidise ko stigne...
povukao sam se, ljubavi.
ali rekoh, da se malo reaktiviram, da se smejem tudjoj nesreci...
Guest- Guest
nejač četnička....desert_fox wrote:Svi osim turskih potomaka koje su ustase izgenocidisale svugdjeiBracala wrote:jbt, ove ustase genocidise ko stigne...
Guest- Guest
Sta si bre dzubre takvo :)Bracala wrote:Noor wrote:A gdje ste vi cetnici, majke ti...nema vas ni za lek!!! :)Bracala wrote:jbt, ove ustase genocidise ko stigne...
povukao sam se, ljubavi.
Tko se zadnji smeje, najslade se smeje hihihi
Guest- Guest
Noor wrote:Sta si bre dzubre takvo :)Bracala wrote:Noor wrote:A gdje ste vi cetnici, majke ti...nema vas ni za lek!!! :)Bracala wrote:jbt, ove ustase genocidise ko stigne...
povukao sam se, ljubavi.
dzukela umem da budem, pitaj ove klosare ovde...
Guest- Guest
bracalin glazbeni/muzički ukus je u rangu ova zadnja 2 hr rukometna dana
2015-08-19
Drznice jedan..jel ti to meni pretis, je li!?!? :)Bracala wrote:dzukela umem da budem, pitaj ove klosare ovde...Noor wrote:Sta si bre dzubre takvo :)Bracala wrote:Noor wrote:A gdje ste vi cetnici, majke ti...nema vas ni za lek!!! :)Bracala wrote:jbt, ove ustase genocidise ko stigne...
povukao sam se, ljubavi.
Guest- Guest
Noor wrote:Drznice jedan..jel ti to meni pretis, je li!?!? :)Bracala wrote:dzukela umem da budem, pitaj ove klosare ovde...Noor wrote:Sta si bre dzubre takvo :)Bracala wrote:Noor wrote:
A gdje ste vi cetnici, majke ti...nema vas ni za lek!!! :)
povukao sam se, ljubavi.
hahaha, kako da pretim tamo gde zelim recku da udarim?
Guest- Guest
Ciganinjalnirajko wrote:bracalin glazbeni/muzički ukus je u rangu ova zadnja 2 hr rukometna dana
2015-09-13
al ima slatku sekicudesert_fox wrote:Ciganinjalnirajko wrote:bracalin glazbeni/muzički ukus je u rangu ova zadnja 2 hr rukometna dana
2015-08-19
Page 18 of 24 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
Similar topics
» Mocni japan zivotinja
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019
» Karačić odveo BiH na povijesno evropsko prvenstvo u rukometu
» PRVENSTVO EUROPE U RUKOMETU
» Evropsko prvenstvo u rukometu
» Svjetsko prvenstvo u rukometu 2019