Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
ajde budemo vidili, ja mislim da je hajduk danas plitak potok
skripar- Posts : 1031
2015-08-09
Mogao bi možda Hajduk izvući X, Rijeka je bez svoje desne strane i bit će manje opasni naprijed, obrana im još nije sto posto posložena, ali svejedno će teško Hajduk kroz igru stvarati šanse. Rijeka lomi tim svojim presingom. Baš mi nekako na nulu miriši.
Guest- Guest
skripar wrote:stvarno mislite da će hajduk pobjedit?
možda ako rijeci isključe 2 igrača do 10. minute, i ako hajduk uspije doći do šesnaesterca rijeke pa da mu sviraju neki penal :P
sat2-
2015-09-28
Neki su isto tako mislili da je nemoguće da će Barca okrenuti 0:4,pa onoskripar wrote:stvarno mislite da će hajduk pobjedit?
možda ako rijeci isključe 2 igrača do 10. minute, i ako hajduk uspije doći do šesnaesterca rijeke pa da mu sviraju neki penal :P
Guest- Guest
Sada bi neki rekli pa nije ti Hajduk Barcelona ....amper1950 wrote:Neki su isto tako mislili da je nemoguće da će Barca okrenuti 0:4,pa onoskripar wrote:stvarno mislite da će hajduk pobjedit?
sat2-
2015-09-28
Btw. Koja su to pitanje kako će Hajduk zabiti Rijeci i slično. Pa Hajduk je iza Rijeke zabio najviše golova u ligi, zabio je u sve tri utakmice u nastavku, a Rijeka je u sve tri utakmice primila gol, i nije baš rasturila svoje protivnike. Hajduk ima šansu, igra na Poljudu, a mene više brine obrana (btw. bugar još nije spreman) i reakcije pojedinaca u veznoj liniji nego to hoćemo li zabiti!
Guest- Guest
Mogu reći,ali ja mogu reći da ni Hajduk ne mora dobiti 4, 5 golova razlike.sat2 wrote:Sada bi neki rekli pa nije ti Hajduk Barcelona ....amper1950 wrote:Neki su isto tako mislili da je nemoguće da će Barca okrenuti 0:4,pa onoskripar wrote:stvarno mislite da će hajduk pobjedit?
Btw. za kog ti sat navijaš u današnjoj utakmici, ili bili više volio da dobije Hajduk ili Rijeka?
Guest- Guest
Ni za koga ... iz jednostavnog razloga što se zna rezultat ... hendikep Rijeke!amper1950 wrote:Mogu reći,ali ja mogu reći da ni Hajduk ne mora dobiti 4, 5 golova razlike.sat2 wrote:Sada bi neki rekli pa nije ti Hajduk Barcelona ....amper1950 wrote:Neki su isto tako mislili da je nemoguće da će Barca okrenuti 0:4,pa onoskripar wrote:stvarno mislite da će hajduk pobjedit?
Btw. za kog ti sat navijaš u današnjoj utakmici, ili bili više volio da dobije Hajduk ili Rijeka?
sat2-
2015-09-28
Napredak,samo4 sarene zastavice u prvih 11
Faul golmana nad svojim obrambenim,mamicu cigane
Znači Rijeka pobjeđuje Hajduka redovno. Godinama Hajduk ima negativan rezultat, čak sam bio frustriran od te Rijeke (dok sam još pratio HNL). I sad, prvi put da bi mi bilo drago da Rijeka pobijedi, oni će izgubit
Evo. Miškovićev pritisak je urodio plodom. Penal je tako- tako, prije ne nego da.
Guest- Guest
Kako su mamicevi suci sudili penal njegovim.konkurentima?? Ni mamic nije sto je bio
Hahaha...lik utrči u teren i nitko ga ne dira. Na kraju ga isprate ko gospodina.
Last edited by Vincent Vega on 11/3/2017, 18:55; edited 1 time in total (Reason for editing : x)
Guest- Guest
6 min produzetka,dok rijeka ne da gol..
Ljudi u crnom odraduju za dinamo...
Niče kako to 6 min produzetka,a kraj svira u 97:03.,.
Ljudi u crnom odraduju za dinamo...
Niče kako to 6 min produzetka,a kraj svira u 97:03.,.
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50