Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Hajduk Split
Sve jasno ...jalnirajko wrote:žena je vlasnica, muž ne znam kaj je ali ga ima, bijela kuća mislim da jesat2 wrote:Sad znam ... firmu vodi žena ... muž joj je profesionalni vozač .... firma je u bijeloj kući?jalnirajko wrote:jebi ga kad ja ne vozim onda slabo gledam kud idem. znači skreneš sa glavne ceste lijevo i onda je desno mala knjigovodstvena firma. a lijevo su te pizdarije za djecu
Nego ... de se javi kada opet budeš išao u Slavoniju ...
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
išao sam ujutro u osijek, pa u čađavicu i onda u zg. ja ti ustvari rijetko sad baš putujem poslom. samo kad imamo nove partnere pa ja imam kratku obuku. nisam ni znao da idemo u čađavicu nego sam mislio da se radi o virovitici. ali ak budem opet išao tom relacojom obavezno ti se javimsat2 wrote:Sve jasno ...jalnirajko wrote:žena je vlasnica, muž ne znam kaj je ali ga ima, bijela kuća mislim da jesat2 wrote:Sad znam ... firmu vodi žena ... muž joj je profesionalni vozač .... firma je u bijeloj kući?jalnirajko wrote:jebi ga kad ja ne vozim onda slabo gledam kud idem. znači skreneš sa glavne ceste lijevo i onda je desno mala knjigovodstvena firma. a lijevo su te pizdarije za djecu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
jalnirajko wrote:išao sam ujutro u osijek, pa u čađavicu i onda u zg. ja ti ustvari rijetko sad baš putujem poslom. samo kad imamo nove partnere pa ja imam kratku obuku. nisam ni znao da idemo u čađavicu nego sam mislio da se radi o virovitici. ali ak budem opet išao tom relacojom obavezno ti se javimsat2 wrote:Sve jasno ...jalnirajko wrote:žena je vlasnica, muž ne znam kaj je ali ga ima, bijela kuća mislim da jesat2 wrote:Sad znam ... firmu vodi žena ... muž joj je profesionalni vozač .... firma je u bijeloj kući?jalnirajko wrote:jebi ga kad ja ne vozim onda slabo gledam kud idem. znači skreneš sa glavne ceste lijevo i onda je desno mala knjigovodstvena firma. a lijevo su te pizdarije za djecu
Sa jednim forumašem sam privatno kontaktirao, ali se nikada nismo našli ... tako da ... nemoj zajebat! Ne znam da li ovdje PP funkcionira ... poslao sam ti kontakt na PP
sat2-
2015-09-28
jalnirajko wrote:je, radi pp. nemaš beda. ak budem išao javim se
sat2-
2015-09-28
http://sportske.jutarnji.hr/hotsport/amerika-sva-u-bilom-hajdukova-delegacija-proslavila-rodendan-u-new-yorku-seksi-mirta-surjak-odusevila-izazovnom-haljinom/5620799/
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Znaći ostao si u centru .... pa tamo si mogao ići u školu, ljekarnu, poštu ili općinu? Ili negdje privatno ... Desno je općinska zgrada sa društvenim domom i poštom ... u nastavku ljekarna ... Lijevo je škola, a u nastavku školsko i dječije igrlište ...jalnirajko wrote:kakav most? nisam ja vozio. tam je neka pošta mislim i parking kraj kojeg je parkić za djecu, klackalice i te pizdarijesat2 wrote:U mojoj ulici ... u Žitu? Jesi prešao most?jalnirajko wrote:na kratko, poslom, u kolodvorskoj ulicisat2 wrote:
Nemoj jebat? Pa kod koga?
Guest- Guest
I? Ti si kao duhovit ... ili loviš tipfelere?amper1950 wrote:sat2 wrote:Znaći ostao si u centru .... pa tamo si mogao ići u školu, ljekarnu, poštu ili općinu? Ili negdje privatno ... Desno je općinska zgrada sa društvenim domom i poštom ... u nastavku ljekarna ... Lijevo je škola, a u nastavku školsko i dječije igrlište ...jalnirajko wrote:kakav most? nisam ja vozio. tam je neka pošta mislim i parking kraj kojeg je parkić za djecu, klackalice i te pizdarijesat2 wrote:U mojoj ulici ... u Žitu? Jesi prešao most?jalnirajko wrote:
na kratko, poslom, u kolodvorskoj ulici
sat2-
2015-09-28
Daj rajko jebo ga led, javi se čovjeku vidiš da fali društva i da ga je jedan forumaš odjebao
Guest- Guest
sat2 wrote:I? Ti si kao duhovit ... ili loviš tipfelere?amper1950 wrote:sat2 wrote:Znaći ostao si u centru .... pa tamo si mogao ići u školu, ljekarnu, poštu ili općinu? Ili negdje privatno ... Desno je općinska zgrada sa društvenim domom i poštom ... u nastavku ljekarna ... Lijevo je škola, a u nastavku školsko i dječije igrlište ...jalnirajko wrote:kakav most? nisam ja vozio. tam je neka pošta mislim i parking kraj kojeg je parkić za djecu, klackalice i te pizdarijesat2 wrote:
U mojoj ulici ... u Žitu? Jesi prešao most?
Guest- Guest
Genijalno ... koji smisao za humor i satiru ... genijalac ... što reći?amper1950 wrote:Daj rajko jebo ga led, javi se čovjeku vidiš da fali društva i da ga je jedan forumaš odjebao
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Genijalno ... koji smisao za humor i satiru ... genijalac ... što reći?amper1950 wrote:Daj rajko jebo ga led, javi se čovjeku vidiš da fali društva i da ga je jedan forumaš odjebao
Nije humor,ozbiljno sam se obratio rajku
Guest- Guest
http://www.index.hr/sport/clanak/kolinda-i-janica-poklonile-hajduku-dio-sportske-povijesti/949758.aspx
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/kolinda-i-janica-poklonile-hajduku-dio-sportske-povijesti/949758.aspx
Nisu poklonile Hajduku,nego za humanitarnu akciju na kojoj Hajduk prikuplja novce za splitsku bolnicu.
Hvala im na tome,premda bi ja više volija da,s obzirom na funkcije koje imaju,osiguraju da se u RH provode zakoni donoseni u saboru.
Guest- Guest
amper1950 wrote:sat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/kolinda-i-janica-poklonile-hajduku-dio-sportske-povijesti/949758.aspx
Nisu poklonile Hajduku,nego za humanitarnu akciju na kojoj Hajduk prikuplja novce za splitsku bolnicu.
Hvala im na tome,premda bi ja više volija da,s obzirom na funkcije koje imaju,osiguraju da se u RH provode zakoni donoseni u saboru.
Guest- Guest
Jbg to je Indexov naslov. Uostalom, zar aukciju u dobrotvorne svrhe ne organizira Hajduk na "Biloj noći"? Dakle, poklonile su Hajduku u akciji prikupljanja pomoći za splitsku bolnicu! U čemu je problem? Ionako je u Hajduku sve za humanitarnu pomoć ... za spas i zbrinjavanje ...amper1950 wrote:sat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/kolinda-i-janica-poklonile-hajduku-dio-sportske-povijesti/949758.aspx
sat2-
2015-09-28
koje zakucavanje...sat2 wrote:Jbg to je Indexov naslov. Uostalom, zar aukciju u dobrotvorne svrhe ne organizira Hajduk na "Biloj noći"? Dakle, poklonile su Hajduku u akciji prikupljanja pomoći za splitsku bolnicu! U čemu je problem? Ionako je u Hajduku sve za humanitarnu pomoć ... za spas i zbrinjavanje ...amper1950 wrote:sat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/kolinda-i-janica-poklonile-hajduku-dio-sportske-povijesti/949758.aspx
sitting_bull-
2015-09-28
Klap, klap...sat2 wrote:Jbg to je Indexov naslov. Uostalom, zar aukciju u dobrotvorne svrhe ne organizira Hajduk na "Biloj noći"? Dakle, poklonile su Hajduku u akciji prikupljanja pomoći za splitsku bolnicu! U čemu je problem? Ionako je u Hajduku sve za humanitarnu pomoć ... za spas i zbrinjavanje ...amper1950 wrote:sat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/kolinda-i-janica-poklonile-hajduku-dio-sportske-povijesti/949758.aspx
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50