Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
Odakle tebi da je navijač?sat2 wrote:Prvo ... to nije huligan nego navijač, a ako je i huligan ... jbg. ne možeš sve kontrolirati (nema veze što je on sada na sjeveru heroj). Drugo ... zašto vatrogasci nisu pazili na svoj alat (treba smjeniti zapovjednika!) i treće ... odakle da je htio tući Zebeca?
Guest- Guest
Dao bog da Rijeka na ovom nivou odigra i utakmicu protiv Dinama.
Zeko-
2015-08-26
država nikome nije oprostila dug na način da ga je prepustila lokalnoj samoupravi, osim hajduku i gradu splitu.
riječ je o 270.000.000 kuna.
dinamo je sada gospodar svoje sudbine.
hajduk je za rijeku ono što je Cibalija bila hajduku - početak kraja...
riječ je o 270.000.000 kuna.
dinamo je sada gospodar svoje sudbine.
hajduk je za rijeku ono što je Cibalija bila hajduku - početak kraja...
sitting_bull-
2015-09-28
Čekam apera da mi nazdravi ...Beli wrote:sat2 wrote:Uh, dobro je ... zaštitari su krivi!
duh tovarske pickice, ampera, je usao u sata...
sat2-
2015-09-28
Istina, al' kako je Dinamo duplo jači od Hajduka bude i Rijeci dopustio duplo slabije igrati.amper1950 wrote:Ne bu Rijeka ovak protiv Dinama, jer igraš koliko ti protivnik dopusti
Zeko-
2015-08-26
Čekam ja hendikep Rijekesat2 wrote:Čekam apera da mi nazdravi ...Beli wrote:sat2 wrote:Uh, dobro je ... zaštitari su krivi!
duh tovarske pickice, ampera, je usao u sata...
Guest- Guest
kakva sramota od penala. najbolje kak većina i hajdukovih navijača sad priča da možda je a možda i nije. da je ovo svirao za dinamo opet bi brujala hrvatska. jedini kontakt je bio što je franko sam sebe sapleo. kakva dvoličnost riječkih pičaka i ostalih dušebrižnika
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Kakva dvoličnost mamićevaca, sad najglasniji u tome kako je sudac oštetio Hajduk
Guest- Guest
Nema je ovo ko "dobar dan" već godinama, ništa posebno. Kad pričamo o tome, onda smo kmećavci
Btw. jako teška utakmica za suca. Mora je voditi računa da se pomogne Dinamu da smanji zaostatak za Rijekom, ali i Osijeku u borbi za 3-e misto, na kraju zaključak da je najbolje da obje ekipe ovo kolo izgube 2 boda, nego da jedna uzme sve 3
Btw. jako teška utakmica za suca. Mora je voditi računa da se pomogne Dinamu da smanji zaostatak za Rijekom, ali i Osijeku u borbi za 3-e misto, na kraju zaključak da je najbolje da obje ekipe ovo kolo izgube 2 boda, nego da jedna uzme sve 3
Last edited by amper1950 on 12/3/2017, 00:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
ti si dvoličan micek. tebi sad to je penal. meni nije penal ni u vinkovcima ni ovo
Last edited by jalnirajko on 12/3/2017, 00:23; edited 1 time in total
2015-08-19
da ono, kog briga hoće li osijek biti trećiamper1950 wrote:Nema je ovo ko "dobarr dan" već godinama, ništa posebno. Kad pričamo o tome, onda smo kmećavci
Btw. jako teška utakmica za suca. Mora je voditi računa da se pomogne Dinamo da smanji zaostatak za Rijekom, ali i Osijeku u borbi za 3-e misto, na kraju zaključak da je najbolje da obje ekipe ovo kolo izgube 2 boda, nego da jedna uzme sve 3
2015-08-19
amper1950 wrote:A meni u Vinkovcima je bio penal hahahahahaha
hahahhaha
2015-08-19
Izgleda da je alhoholičar još u onom filmu da je u Vinkovcima suđen penal za Hajduk na kraju utakmice, kak je tvrdio nakon utakmice Cibalija- Dinamo
Guest- Guest
hahahahahahaamper1950 wrote:Izgleda da je alhoholičar još u onom filmu da je u Vinkovcima suđen penal za Hajduk na kraju utakmice, kak je tvrdio nakon utakmice Cibalija- Dinamo
2015-08-19
jalnirajko wrote:kakva sramota od penala. najbolje kak većina i hajdukovih navijača sad priča da možda je a možda i nije. da je ovo svirao za dinamo opet bi brujala hrvatska. jedini kontakt je bio što je franko sam sebe sapleo. kakva dvoličnost riječkih pičaka i ostalih dušebrižnika
kme kme kmeeee
kako ces zajedno sa splitskom bracom plakati sl. vikend...
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50