Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
Najbolji igrač druge momčadi Hajduka Robert Jandrek priključen je treninzima prve momčadi.
Guest- Guest
Hajduk je na predstojeću utakmicu koju će igrati u subotu protiv Rijeke pozvao veterane kluba. Vrata Poljuda bit će im otvorena od 15 sati, a na druženje u Bijelom salonu pozvani su svi oni koji su za Bijele odigrali barem jednu utakmicu.
U Hajduku se nadaju da će ovo postati praksa jer su utakmice idealna prilika da se bivši igrači susretnu i zajedno pogledaju utakmicu.
Bit će ića, bit će pića... Možda i Džoni navrati
Guest- Guest
maestralno uvlačenje tamo neke ptice (kako se ono zove? ah da, kos se zove), veteranima u još nepodmazani šupak.amper1950 wrote:Hajduk je na predstojeću utakmicu koju će igrati u subotu protiv Rijeke pozvao veterane kluba. Vrata Poljuda bit će im otvorena od 15 sati, a na druženje u Bijelom salonu pozvani su svi oni koji su za Bijele odigrali barem jednu utakmicu.
U Hajduku se nadaju da će ovo postati praksa jer su utakmice idealna prilika da se bivši igrači susretnu i zajedno pogledaju utakmicu.
2015-09-28
država nikome nije oprostila dug na način da ga je prepustila lokalnoj samoupravi, osim hajduku i gradu splitu.
riječ je o 270.000.000 kuna.
kako će sutra proplakati poljud.
to je na neki način i pošteno jer će se onda u međusobnom srazu odlučivati o prvaku između dinama i rijeke...
kako će sutra proplakati poljud.
to je na neki način i pošteno jer će se onda u međusobnom srazu odlučivati o prvaku između dinama i rijeke...
sitting_bull-
2015-09-28
Država na isti način napravila i Osijeku i Rijeci, prepustila dug kluba lokalnoj zajednici,a oni su dug pretvorili u dionice kluba prilikom pretvorbe kluba u šdd.
Miljun puta izgovorena laž (ma koliko je tupko podeblja i poveča) neće NIKAD postati istina!
Miljun puta izgovorena laž (ma koliko je tupko podeblja i poveča) neće NIKAD postati istina!
Guest- Guest
država nikome nije oprostila dug na način da ga je prepustila lokalnoj samoupravi, osim hajduku i gradu splitu.
uvijek ste muljali najviše od svih i uvijek ste htjeli ispasti i pošteni i jebeni. zato i jeste tu gdje jeste: maksimalni domet 3. mjesto u 1.hnl ...
uvijek ste muljali najviše od svih i uvijek ste htjeli ispasti i pošteni i jebeni. zato i jeste tu gdje jeste: maksimalni domet 3. mjesto u 1.hnl ...
sitting_bull-
2015-09-28
Hajduk je na utakmicu protiv Rijeke pozvao veterane, ali predsjednik Udruge veterana Ivan Buljan neće doći na utakmicu.
"Nisam odavno bio na Poljudu, neću još. Malo mi je hladno ove subote, jer sam stariji čovjek. Nije uopće zafrkancija, već ozbiljno, kada malo otopli, eto i mene. Doći ću neki idući put."
Eto, sad ne valja ni kad su pozvani na druženje prije utakmice. Jebiga, to je samo jedan dan i malo popiti i poisti, oni traže puno više Nisu oni veći od kluba, ko što nije ni ova Uprava, svi su prolazni, a neki misle da su veči od kluba!
"Nisam odavno bio na Poljudu, neću još. Malo mi je hladno ove subote, jer sam stariji čovjek. Nije uopće zafrkancija, već ozbiljno, kada malo otopli, eto i mene. Doći ću neki idući put."
Eto, sad ne valja ni kad su pozvani na druženje prije utakmice. Jebiga, to je samo jedan dan i malo popiti i poisti, oni traže puno više Nisu oni veći od kluba, ko što nije ni ova Uprava, svi su prolazni, a neki misle da su veči od kluba!
Guest- Guest
država nikome nije oprostila dug na način da ga je prepustila lokalnoj samoupravi, osim hajduku i gradu splitu.amper1950 wrote:Hajduk je na utakmicu protiv Rijeke pozvao veterane, ali predsjednik Udruge veterana Ivan Buljan neće doći na utakmicu.
Eto, sad ne valja ni kad su pozvani na druženje prije utakmice. Jebiga, to je samo jedan dan i malo popiti i poisti, oni traže puno više :D: Nisu oni veći od kluba, ko što nije ni ova Uprava, svi su prolazni, a neki misle da su veči od kluba!
zvali su ih preko kurca jer je sukob uprave i veterana štetio upravi, ali i hajduku.
najobičniji pokušaj umanjivanja štete.
sitting_bull-
2015-09-28
kaže kariljo "el adriatico"
kariljo će sutra biti heroj i ubica male rečice
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Nema šanse, plitak potok za riječicu.
Zeko-
2015-08-26
jalnirajko wrote:kaže kariljo "el adriatico"
Guest- Guest
siguran san 1000 % da sutra gazite malu rečicu. nije sad to zbog dinama nego ono baš imam filing ko za barcu psgfridrih_niche wrote:jalnirajko wrote:kaže kariljo "el adriatico"
2015-08-19
1x na bile tiće sasvim solidan koef
Normalno da dobijamo kvarnersku filijalu...
Men in Black danas igraju za nas...
;)
;)
Guest- Guest
danas će biti:fridrih_niche wrote:Normalno da dobijamo kvarnersku filijalu...
;)
2015-08-19
ne treba ZM slati pare hajduku. dovoljna je motivacija bahatost tih malih rečana
2015-08-19
stvarno mislite da će hajduk pobjedit?
možda ako rijeci isključe 2 igrača do 10. minute, i ako hajduk uspije doći do šesnaesterca rijeke pa da mu sviraju neki penal :P
možda ako rijeci isključe 2 igrača do 10. minute, i ako hajduk uspije doći do šesnaesterca rijeke pa da mu sviraju neki penal :P
skripar-
2015-08-09
Hajduk pobjeđuje 100 %...
Ili ce bit remi u najgorem slučaju...
Od danas pa do kraja sezone počinje kmečanje malih nojeva iz kvarnerske filijale...
Ili ce bit remi u najgorem slučaju...
Od danas pa do kraja sezone počinje kmečanje malih nojeva iz kvarnerske filijale...
Guest- Guest
ajde budemo vidili, ja mislim da je hajduk danas plitak potok
skripar-
2015-08-09
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50