Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
6 min produzetka,dok rijeka ne da gol..
Ljudi u crnom odraduju za dinamo...
Niče kako to 6 min produzetka,a kraj svira u 97:03.,.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
muckodjubre wrote:1x na bile tiće sasvim solidan koef
scorpion-
2014-04-18
Čak ih suci nisu ni krali...scorpion wrote:Niče bio si u pravu. Dinamo će bit prvak
Penal je 50/50, al bi bija nebitan da je najsporiji napadač na svitu da gol za 2:0...
I Ercegu jeben sve po spisku za užasnu utakmicu, posebno za onaj pas u prvom poluvremenu...
;)
Guest- Guest
Čmrljamuckodjubre wrote:6 min produzetka,dok rijeka ne da gol..
Kak je tek onda Elez spor kad ga je Futacs pretrčao ko da je Bolt.fridrih_niche wrote:Čak ih suci nisu ni krali...scorpion wrote:Niče bio si u pravu. Dinamo će bit prvak
Penal je 50/50, al bi bija nebitan da je najsporiji napadač na svitu da gol za 2:0...
I Ercegu jeben sve po spisku za užasnu utakmicu, posebno za onaj pas u prvom poluvremenu...
;)
Guest- Guest
Majmune, gledaj i uči.Vincent Vega wrote:Mogao bi možda Hajduk izvući X, Baš mi nekako na nulu miriši.
Guest- Guest
U SUDAČKOJ nadoknadi utakmice na Poljudu između Hajduka i Rijeke (1:1) jedan maskirani navijač sa sjeverne tribine uletio je u teren s namjerom da se fizički obračuna sa sucem Marijem Zebecom.
U ruci je navodno imao željeznu šipku, no srećom nije došlo do fizičkog sukoba jer je divljaka od Zebeca najprije maknulo nekoliko zaštitara, a onda je došla i policija.
U razgovoru s policijom nakon utakmice na Poljudu doznali smo da je navijač u ruci imao šipku s kojom se hvata zapaljena pirotehnika.
Vjerojatno je to oruđe ostavio netko od vatrogasaca, no nevjerojatno je da se osiguranju i policiji dogodio ovakav propust koji je mogu za posljedicu lako mogao imati tragediju.
Obzirom da je navijač bio naoružan goloruki zaštitari bojali su se prići. Tek nakon nekoliko minuta policija je reagirala, a huligan je imao vremena vratiti se do tribine i podizati atmosferu.
U ruci je navodno imao željeznu šipku, no srećom nije došlo do fizičkog sukoba jer je divljaka od Zebeca najprije maknulo nekoliko zaštitara, a onda je došla i policija.
U razgovoru s policijom nakon utakmice na Poljudu doznali smo da je navijač u ruci imao šipku s kojom se hvata zapaljena pirotehnika.
Vjerojatno je to oruđe ostavio netko od vatrogasaca, no nevjerojatno je da se osiguranju i policiji dogodio ovakav propust koji je mogu za posljedicu lako mogao imati tragediju.
Obzirom da je navijač bio naoružan goloruki zaštitari bojali su se prići. Tek nakon nekoliko minuta policija je reagirala, a huligan je imao vremena vratiti se do tribine i podizati atmosferu.
NAKON završetka utakmice Hajduka i Rijeke (1:1) dogodio se incident.
Navijači Hajduka nakon utakmice napali su predsjednika gostiju Damira Miškovića. Uz uvrede, pokušali su MIškovića koji se nedavno povukao s funkcije u HNS-u, pogoditi i bocom.
biti će da ih je provocirao ili je slavio gol izjednačenja
Navijači Hajduka nakon utakmice napali su predsjednika gostiju Damira Miškovića. Uz uvrede, pokušali su MIškovića koji se nedavno povukao s funkcije u HNS-u, pogoditi i bocom.
biti će da ih je provocirao ili je slavio gol izjednačenja
Prvo ... to nije huligan nego navijač, a ako je i huligan ... jbg. ne možeš sve kontrolirati (nema veze što je on sada na sjeveru heroj). Drugo ... zašto vatrogasci nisu pazili na svoj alat (treba smjeniti zapovjednika!) i treće ... odakle da je htio tući Zebeca?
sat2-
2015-09-28
Zanima me kako će u Hajduku na ovo reagirati? Kos mora paziti da i njega ne poganjaju nekom šipkom ... dakle, ograđujemo se za neodgovorno ponašanje pojedinca ... krivi su vatrogasci ...
sat2-
2015-09-28
Da navijač Sa fantomkom i hladnim oružjem A šta je huligan onda? Kad nosi kašikaru i kalašnjikov?sat2 wrote:Prvo ... to nije huligan nego navijač
sat2 wrote:Uh, dobro je ... zaštitari su krivi!
duh tovarske pickice, ampera, je usao u sata...
Guest- Guest
sat2 wrote:Ni za koga ... iz jednostavnog razloga što se zna rezultat ... hendikep Rijeke!amper1950 wrote:Mogu reći,ali ja mogu reći da ni Hajduk ne mora dobiti 4, 5 golova razlike.sat2 wrote:Sada bi neki rekli pa nije ti Hajduk Barcelona ....amper1950 wrote:Neki su isto tako mislili da je nemoguće da će Barca okrenuti 0:4,pa onoskripar wrote:stvarno mislite da će hajduk pobjedit?
možda ako rijeci isključe 2 igrača do 10. minute, i ako hajduk uspije doći do šesnaesterca rijeke pa da mu sviraju neki penal :P
Btw. za kog ti sat navijaš u današnjoj utakmici, ili bili više volio da dobije Hajduk ili Rijeka?
Guest- Guest
Opet su nam pametnjakovići trubili kako Hajduk nema šanse, kako će biti hendikep na Rijeku, kad ono Hajduk bolji i Rijeka izvuće x iz penala koji možda nije bio (to ćemo provjeriti).
Pametnjakovići koji se kurca u nogomet ne razume
Pametnjakovići koji se kurca u nogomet ne razume
Guest- Guest
Odakle tebi da je navijač?sat2 wrote:Prvo ... to nije huligan nego navijač, a ako je i huligan ... jbg. ne možeš sve kontrolirati (nema veze što je on sada na sjeveru heroj). Drugo ... zašto vatrogasci nisu pazili na svoj alat (treba smjeniti zapovjednika!) i treće ... odakle da je htio tući Zebeca?
Guest- Guest
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50