Naši ljubimci
Page 24 of 28
Page 24 of 28 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
Re: Naši ljubimci
ajme...nisam znala da mačke mogu toliko doživjeti, a ni ne izgleda stara
neka, nek poživi još puno
Sad znas iako su joj faze kada slabo i nista jede, sve češće i duže, kao i faze bezivotnosti:roll:
Gost- Guest
Noor wrote:ajme...nisam znala da mačke mogu toliko doživjeti, a ni ne izgleda stara
a gdje su mališani?
jesu li već otišli?
Guest- Guest
jel to i inače tako bilo ili zbog starosti?kserks_ wrote:Sad znas iako su joj faze kada slabo i nista jede, sve češće i duže, kao i faze bezivotnosti:roll:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
još su mi svi doma, uživamo :)metilda wrote:Noor wrote:ajme...nisam znala da mačke mogu toliko doživjeti, a ni ne izgleda stara
a gdje su mališani?
jesu li već otišli?
znaš gdje mi završi trenirka kad mi se na nogavice objesi 9 pasića, svaki po 7-8 kg
2017-10-06
Noor wrote:još su mi svi doma, uživamo :)metilda wrote:Noor wrote:ajme...nisam znala da mačke mogu toliko doživjeti, a ni ne izgleda stara
a gdje su mališani?
jesu li već otišli?
znaš gdje mi završi trenirka kad mi se na nogavice objesi 9 pasića, svaki po 7-8 kg
orion- Posts : 2287
2017-06-06
StarostNoor wrote:jel to i inače tako bilo ili zbog starosti?kserks_ wrote:Sad znas iako su joj faze kada slabo i nista jede, sve češće i duže, kao i faze bezivotnosti:roll:
Gost- Guest
e, a imaju zubiće ko igle, pa kad se zakvače za nogavice, to ko s udicomorion wrote:Noor wrote:još su mi svi doma, uživamo :)metilda wrote:Noor wrote:ajme...nisam znala da mačke mogu toliko doživjeti, a ni ne izgleda stara
a gdje su mališani?
jesu li već otišli?
jedva ih otkvačim, zagrizu ko veliki
često i odustanem, pa hodam vukući ih polako za sobom, naravno..držim trenirku da ne opadne na gležnjeve
2017-10-06
uh, teško je to, vjerujemkserks_ wrote:StarostNoor wrote:jel to i inače tako bilo ili zbog starosti?kserks_ wrote:Sad znas iako su joj faze kada slabo i nista jede, sve češće i duže, kao i faze bezivotnosti:roll:
2017-10-06
evo sad mi je opet živnila, skače,trči, grebe mi ispred vrata od sobe ujutro da joj dam jest, neda mi se ni popišat ujutro hahaah...znači da je dobro:)Noor wrote:uh, teško je to, vjerujemkserks_ wrote:StarostNoor wrote:jel to i inače tako bilo ili zbog starosti?kserks_ wrote:Sad znas iako su joj faze kada slabo i nista jede, sve češće i duže, kao i faze bezivotnosti:roll:
Gost- Guest
ovo nam je predzadnji zajednički vikend, sljedeći će nam proći u potocima suza i bolnim rastancima
2017-10-06
Page 24 of 28 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
Similar topics
» Naši kućni ljubimci
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
Page 24 of 28