Naši ljubimci
Page 13 of 28
Page 13 of 28 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28
Re: Naši ljubimci
Ne znam čemu tolika potreba da crniš i profiliraš one koji vole i imaju pse. Netko nešto voli, na volju mu.bogomdani wrote:svi smo nekulturni,...pokazivat iqurac za necije misljenje je znak ..neceg loseg...dobro,ja sam samo odgovorio,ali nikad na necije misljenje ne bih pokazao kikača..nepristojno je..dzepna_venera wrote:betty.boop wrote:ne mislis valjda da je trin toliko nekulturna da ti stavi srednji prst ?
ono je kaziprst :)
Ja sam na drugoj temi ostavila srednji prst :P jesam li nekulturna :P
Ubuduće se drži teme.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Ne znam čemu frka oko srednjeg prsta ??Trinity wrote:Ne znam čemu tolika potreba da crniš i profiliraš one koji vole i imaju pse. Netko nešto voli, na volju mu.bogomdani wrote:svi smo nekulturni,...pokazivat iqurac za necije misljenje je znak ..neceg loseg...dobro,ja sam samo odgovorio,ali nikad na necije misljenje ne bih pokazao kikača..nepristojno je..dzepna_venera wrote:betty.boop wrote:ne mislis valjda da je trin toliko nekulturna da ti stavi srednji prst ?
Ubuduće se drži teme.
Kad se pokaže muškom,ima jedno, :sleazy:
a ženskoj drugo značenje.....
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Bravo bugi, to se tražilo !
Krasne slike i krasan pas .
Trinity-
2014-04-17
E, sad nas se, kad sam skužio,nećete lako riješitiTrinity wrote:Bravo bugi, to se tražilo !
2014-11-16
zuja vamo-zuja tamo...bugati_2 wrote:Princeza na baušteli ima pauzu....
Guest- Guest
Cuj,profajleri samo detaljnije analiziraju postojece..To sto je to tebe pogodilo,valjda je zato jer si se prepoznala u profilu,a nisam uopće mislio na tebe,stovise,na pamet su mi pali oni dripci koji imaju pittbule,i neodgovorno se ponasaju sa njima na ulicama..Trinity wrote:Ne znam čemu tolika potreba da crniš i profiliraš one koji vole i imaju pse. Netko nešto voli, na volju mu.bogomdani wrote:svi smo nekulturni,...pokazivat iqurac za necije misljenje je znak ..neceg loseg...dobro,ja sam samo odgovorio,ali nikad na necije misljenje ne bih pokazao kikača..nepristojno je..dzepna_venera wrote:betty.boop wrote:ne mislis valjda da je trin toliko nekulturna da ti stavi srednji prst ?
Ubuduće se drži teme.
slobodno ti voli cukove,ali tema nije staticna i ne ukljucuje sladunjavo volim ovo-volim ono....I dakako da se drzim teme,samo malo idem u dubinu,ne spartam povrsno...Sto se tice teme,pocisti prvo svoje dvoriste,sto si zaspamala temu o Smurtfonima,kao i jos nekoliko likova..To ti naravno ne smeta..Licemjerno prilicno..
evo i linka na spam i zachatavanje teme..pa pokreni guzicu i uzmi metlicu,ako vec toliko trazis da se netko drzi teme..
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t589p60-savjeti-pri-kupnji-pametnog-telefona
Last edited by bogomdani on 4/9/2015, 10:48; edited 1 time in total (Reason for editing : dgfs)
Guest- Guest
guzicarka jedna,ali je simpa...bugati_2 wrote:Ovako je Princeza prokomentirala roštilj.....
Guest- Guest
Da si odmah napisao da si stručnjak za profiliranje vlasnika pasa i to po pasmini ne bi bilo nesporazuma.bogomdani wrote:Cuj,profajleri samo detaljnije analiziraju postojece..To sto je to tebe pogodilo,valjda je zato jer si se prepoznala u profilu,a nisam uopće mislio na tebe,stovise,na pamet su mi pali oni dripci koji imaju pittbule,i neodgovorno se ponasaju sa njima na ulicama..
Trinity-
2014-04-17
Samo daj.bugati_2 wrote:E, sad nas se, kad sam skužio,nećete lako riješitiTrinity wrote:Bravo bugi, to se tražilo !
Trinity-
2014-04-17
no,no,haj ti metlicu u ruke i odrzavaj Forum,kako Bog zapovijeda..Nije te Kic stavio ovdje da krades Bogu dane,da ne spominjem jos neke nepocudnije stvari..mnogi topici su pospamani,zachatani i ostalo...RADI..Trinity wrote:Da si odmah napisao da si stručnjak za profiliranje vlasnika pasa i to po pasmini ne bi bilo nesporazuma.bogomdani wrote:Cuj,profajleri samo detaljnije analiziraju postojece..To sto je to tebe pogodilo,valjda je zato jer si se prepoznala u profilu,a nisam uopće mislio na tebe,stovise,na pamet su mi pali oni dripci koji imaju pittbule,i neodgovorno se ponasaju sa njima na ulicama..
Guest- Guest
Eyyy nisam ja ni mačko-ljubac ni mačko-mrzac i ne cijenim ljude po tome . Ja sam mačku svoju volio i još je volim I ne profiliram nikoga... vojni specijalac nema što ni koga profilirati nije mu to posao...nije ni moj.. neću i ne želim biti svakom zagorjelom loncu poklopac...i ne kopam po tuđim postovima to mi je ispod časti---kopam po tuđim lažima, pa ih razotkrijem i to onda javno kažem...i nisam od onih koji će na drugom forumu druge oblajavati i gaditi i to u svojstvu Adminice--- ali i njezina se ugasila....i ne trčim za k******...o čemu forumaši naklapaju...da sad ne idem u detalje...jebeno je kad ja to doznam iz treće rukeTrinity wrote:Samo daj.bugati_2 wrote:E, sad nas se, kad sam skužio,nećete lako riješitiTrinity wrote:Bravo bugi, to se tražilo !
2014-11-16
Page 13 of 28 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28
Similar topics
» Naši kućni ljubimci
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
Page 13 of 28