Kucni ljubimci.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Kucni ljubimci.
Najbolji kucni ljubimci su macketine.
Dzukelama moras posvetiti vrimena dok macketinu pustis i sama se pobrine za sebe.
Odlucio sam sebi nabavit macku.
Nece biti miseva i sve dobro.
Bas se prije dva dana vozin priko rio de tarcoles
I gledan one krokodile. Leze na plazi sasvim ok decki.
Nije to uopce lose
Dzukelama moras posvetiti vrimena dok macketinu pustis i sama se pobrine za sebe.
Odlucio sam sebi nabavit macku.
Nece biti miseva i sve dobro.
Bas se prije dva dana vozin priko rio de tarcoles
I gledan one krokodile. Leze na plazi sasvim ok decki.
Nije to uopce lose
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Kucni ljubimci.
Meni su ti momci u redu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Odoh spavati ovo nike dobro.
I dosasa sam prakticirao razne opijate ali ono od sinoc izaziva neke cudne nuspokave.
Glava mi.puca
Iman filing da su mi podvalili drogu u drogu
I dosasa sam prakticirao razne opijate ali ono od sinoc izaziva neke cudne nuspokave.
Glava mi.puca
Iman filing da su mi podvalili drogu u drogu
2015-09-13
Macke su zakon.
Podrzavam. :-)
Podrzavam. :-)
s mačkom nema prijateljstva, razumijevanja, neverbalne komunikacije... otvorenih iskrenih osjećaja.....ili je po njenom ili ode susjedu i ko te yebe
Evo, brend dobije po nosu ako se madam ne servira
friskies
Ante, uzmi pasa....ti si taj tip, kakve perfidne macke te spopale
Evo, brend dobije po nosu ako se madam ne servira
friskies
Ante, uzmi pasa....ti si taj tip, kakve perfidne macke te spopale
Dobro nisam bas vidio da beskorisna dzukela hvata Misa
2015-09-13
hvata sve..od kucnog miša, voluharice, stakora, ptica, jezeva...i perfidnih mačaka koje se smucaju njihovim teritorijemFRANK wrote:Dobro nisam bas vidio da beskorisna dzukela hvata Misa
barem moj čopor
Iman.i ja kera ali pada mi napamet dobar macakNoor wrote:hvata sve..od kucnog miša, voluharice, stakora, ptica, jezeva...i perfidnih mačaka koje se smucaju njihovim teritorijemFRANK wrote:Dobro nisam bas vidio da beskorisna dzukela hvata Misa
barem moj čopor
2015-09-13
Noor wrote:hvata sve..od kucnog miša, voluharice, stakora, ptica, jezeva...i perfidnih mačaka koje se smucaju njihovim teritorijemFRANK wrote:Dobro nisam bas vidio da beskorisna dzukela hvata Misa
barem moj čopor
I narkomancine/mule poput nichea
Guest- Guest
ma nicheu bi iz ruke jeli :)Giorgio wrote:Noor wrote:hvata sve..od kucnog miša, voluharice, stakora, ptica, jezeva...i perfidnih mačaka koje se smucaju njihovim teritorijemFRANK wrote:Dobro nisam bas vidio da beskorisna dzukela hvata Misa
barem moj čopor
Imam i jedno i drugo. Psi su definitivno mnogo bolji kao ljubimci. Mačke su govna…
Guest- Guest
Tvoji pasi su lipotani…Noor wrote:ma nicheu bi iz ruke jeli :)Giorgio wrote:Noor wrote:hvata sve..od kucnog miša, voluharice, stakora, ptica, jezeva...i perfidnih mačaka koje se smucaju njihovim teritorijemFRANK wrote:Dobro nisam bas vidio da beskorisna dzukela hvata Misa
barem moj čopor
(Y)
:D
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Naši kućni ljubimci
» Ruski kućni ljubimci..
» kucni ljubimci pridonose kucanstvu
» HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
» Ruski kućni ljubimci..
» kucni ljubimci pridonose kucanstvu
» HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4