Naši ljubimci
Page 23 of 28
Page 23 of 28 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Re: Naši ljubimci
Noor wrote:od noćas nas je u kući više čak za 9 članova
moja alba je dobila preslatke bebe, jupiii
bemusve tek sam sada vidjela .... devet komadića je naštancala ..... predobro
orion- Posts : 2287
2017-06-06
metilda wrote:Noor wrote:od noćas nas je u kući više čak za 9 članova
o pa čestitam čak devet!!!
a gdje su fotke?
evo jedne, a bit će još, kako banda raste
Guest- Guest
aha, tata i mama su bili jako vrijedniorion wrote:bemusve tek sam sada vidjela .... devet komadića je naštancala ..... predobroNoor wrote:od noćas nas je u kući više čak za 9 članova
Guest- Guest
Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:od noćas nas je u kući više čak za 9 članova
a gdje su fotke?
isussse kaj su zgodni
2017-06-06
Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:od noćas nas je u kući više čak za 9 članova
a gdje su fotke?
svi su mališi tako slatki.. kod mene su četiri mame mace i jednako doje sve mačiće bez razlike čiji su ... smišni su kad se navale na mamu macu njih 7-8 koliko ih stane... daj nam novih fotki...
Guest- Guest
budem slikala danas ili sutra, pa stavim
sada su se već udvostručili, samo što nisu progledali, ali još ne hodaju, kad ne sišu ...čitavo vrijeme spavaju jedan preko drugoga, kriš-kraš, nos na ritici drugog i samo kmrkaju zadovoljno
sada su se već udvostručili, samo što nisu progledali, ali još ne hodaju, kad ne sišu ...čitavo vrijeme spavaju jedan preko drugoga, kriš-kraš, nos na ritici drugog i samo kmrkaju zadovoljno
Guest- Guest
počinju probavat hodat, al su klimavi i nestabilni, pa izgube ravnotežu u par sekundi i otkotrljaju se u stranu...živi pišmetilda wrote:male krznene loptice
Guest- Guest
Noor wrote:tata čuva
ajme.... susjedni mačori samo dođu oploditi ženke i nestanu.. ovo je baš super vidjeti...
Guest- Guest
tata pas čuva i puno se igra s klincima, na taj način pušta izmorenu mamu da se odmori, jer ove male slatke pijavice, s nekih mjesec dana, kad se prištekaju na sise, iz mame izvuku zadnji atom snage :)
puno ih je i to iscrpi :)
puno ih je i to iscrpi :)
Guest- Guest
mogu zamisliti.. vidiš kako je to lijepo uređeno u životinjskom svijetu.. nedavno sam gledala emisiju NG kako se životinje, ne samo majke i očevi, nego i cijelo pleme udružuje za čuvanje i preživljavanje mladunaca.. mislim da je uvreda za životinje kad nekog čovjeka nazovemo životinjom...
Guest- Guest
preslatki su .....
al bome ima posla oko tolikih štenaca....
al bome ima posla oko tolikih štenaca....
2017-06-06
Page 23 of 28 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Similar topics
» Naši kućni ljubimci
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
Page 23 of 28