Naši ljubimci
Page 14 of 28
Page 14 of 28 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 28
Re: Naši ljubimci
hhehhh moja pasica je pripadnica specijalne policije.... valjda je jedina na forumu....a što nego na gazdu.......
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
a i umiljata a i svakakva a i moja je osobna dresura... ljubimica.. Trini, malo je reći da sam sebe ugradio u nju i za nju dušu dajem svoju....
2014-11-16
Zabuna lepotica je slučajno upala ne znam ni koja je samo je rekla.....ovo sam ti konačno ja.....
2014-11-16
a dosta je bilo borbenoga sektora,,, čekam da svetac postavi svoje mačketine....
eeee ovo sam ja malo u nekim mratnim danima........
eeee ovo sam ja malo u nekim mratnim danima........
2014-11-16
ehhh nisam je više ništa vjerovao...ma ni da JE i da NIJE...jasno da neću reći koja je...ali, možda je i sada na ovom forumu...ako JE prepoznaće se...ali je prominila image...nedovoljno za mene,,,.prepoznajem je,,,fotka je preveč umjetnička...sori fotografija je moja ljubav,,,a to i ona zna.....ma prekrasna je slučajno je upala ali kad je već upala.. neka bude uz moju kujicu neka bude i kuja.......kujetina....manipulatorica i lažljivica,,,ali svaka maca dođe na vratanca... malo po malo došla je i ona...a kako ??? uz nesebičnu pomoč moje krvne neprijateljice s foruma,,,ali prva i jedina je bila uz mene,,,bugati_2 wrote:
Zabuna lepotica je slučajno upala ne znam ni koja je samo je rekla.....ovo sam ti konačno ja.....
2014-11-16
E za istinu dvi fotke nisu moje jednu je uslika sin a drugu njeggva mater,moja bivša žena ....
2014-11-16
bugati, ovdje se stavljaju slike ljubimaca, nemoj spamat temu svim i svacim
hvala
hvala
betty.boop-
2015-01-23
hvala i tebi..stavljao sam slike svoga psa i par mojih.....neću više...volio bih samo da se netkom pohvali s takvim psoim....betty.boop wrote:bugati, ovdje se stavljaju slike ljubimaca, nemoj spamat temu svim i svacim
hvala
2014-11-16
pa ok, svakome je njegov ljubimac najbolji
al osobne ili neke druge slike mozes negdje drugo stavljat, ako ti je bas do toga ... tamo na kultne si otvoris temicu i sibaj ;)
al osobne ili neke druge slike mozes negdje drugo stavljat, ako ti je bas do toga ... tamo na kultne si otvoris temicu i sibaj ;)
betty.boop-
2015-01-23
Ma i je i nije... moja je poseba --pitala me žena nekoliko puta da zašto smo toliko dugo u šetnji...Reka joj dok ne skupimo 20 komplimenata da je to najljepša kujica, nima nas doma---a brzo smo ih skupili...pa onda na pivu.......a moje ratne slike a vezane su uz nju....iman ih jooooooššš. u maskirnoj kamuflaži kao snajpeistica...ma BETTY to je naprosto predivan pas----KUJA, naravno... takve te ili vole ili mrze---do dna duše-----MI se VOLIMO....Ne zamjeri mi....ali koliko Židov mrzi ćuke toliko ja volim....mada su me izujedali injekcije protiv tetanusa dobijao ali volim ih !!!betty.boop wrote:pa ok, svakome je njegov ljubimac najbolji
2014-11-16
Možeš li to zamisliti ??? Moja ju je mater mrzila kao i sve pse.. ali sam ja bija jebeno uporan !!! TO JE MOJ PAS !!!! ONA I JA ILI NITKO-----bija je moj ultimatum !!! Kad nakon nekog vrimena ja uvatim mater di je skrivečki hrani od mene, da ja to nevidin...A ZAVOLILA JU JE !!!A JBG-------Kuje se brzo slože-----( longi iiknar. copy) Ma mater ju je zavolila....bez nje se više ne pojavljujem kod majke----bez Princeze------
2014-11-16
jadni se jučer zabio u prozor. nije mi jasno kako mu je to uspjelo :D
veber-
2014-12-30
ma.... znao sam i kad je i kako zatrudnila..... Neka joj je sa srećom a njemu pogavito....bogomdani wrote:Vreća Buha...usput,Vieena ti se udala za Serbinha..
2014-11-16
Page 14 of 28 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 28
Similar topics
» Naši kućni ljubimci
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
Page 14 of 28