Naši ljubimci
Page 8 of 28
Page 8 of 28 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
Re: Naši ljubimci
Ma i bilo mi logično sa č, a i napisano tako bolje izgleda...ja pravopis rješavam tako
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
pa vjeruj mi i ja cesto na osjecaj idem i malo kad se prevarim
to su osobine iznimno inteligentnih ljudi
to su osobine iznimno inteligentnih ljudi
betty.boop-
2015-01-23
betty wrote:to su osobine iznimno inteligentnih ljudi
D'accord...
Trinity-
2014-04-17
a oni koji vole pse nisu topli u duši? nda... recimo čau čau je pas, ali je jako svojevoljan, tvrdoglav i nije previše podatan, voli često biti sam i ne trči za lopticom i te stvari.... baš su vam slatke životinje na ovoj temi :))... i isto kao trinity, nisam baš ljubitelj mačaka zbog činjenice što mogu jesti miševe, golubove, vrapce i sve te životinjice. bljak.
rozNa- Posts : 200
2015-04-11
ma vraga. nema šanse. možda neki izgladnjeli :/ i čovjek izgladnjeli pojede drugog čovjeka :/ moj pas i ostali psi koje znam ne jedu životinje. nemoj me valjat!!
2015-04-11
mislim, ne one koje zubima ulove kao mačke i razderu :/ kraj mog psa i vrapčić i mačka i zec i miš i fazan slobodno šetaju.
Last edited by rozNa on 1/8/2015, 16:36; edited 1 time in total (Reason for editing : greška)
2015-04-11
daj se opusti. ja bum te povaljao, nebitno o kućnom ljubimcu.rozNa wrote:ma vraga. nema šanse. možda neki izgladnjeli :/ i čovjek izgladnjeli pojede drugog čovjeka :/ moj pas i ostali psi koje znam ne jedu životinje. nemoj me valjat!!
opusti se, nemoj biti toliko napeta...
veber-
2014-12-30
ma nisam napeta, ja to iz fore stavljam te uskličnike, a ne kao da sam stvarno ljuta ili nešto :P... i neću nikakvo valjanje, slatkač je dosta
2015-04-11
veber-
2014-12-30
ako gledamo ćukova u prirodi,koji sam zivi na prirodan nacin,itekako je mesojed,jede sve odreda,bas kai o njegov daljnji rodjak-medvjed..Drugi je par rukava sto su ljudi ćukove razmazili,ne moraju se sami snalaziti za papicu,pa od jutra do sutra zvakulje one suhe friskas brabonjke...rozNa wrote:ma vraga. nema šanse. možda neki izgladnjeli :/ i čovjek izgladnjeli pojede drugog čovjeka :/ moj pas i ostali psi koje znam ne jedu životinje. nemoj me valjat!!
Guest- Guest
Moj je lovački i rastrgao bi svaku mačku koju vidi !
Trinity-
2014-04-17
Mali susjed se pokakao u vrtu.
Dosao je njegiv cukac i slasno pojeo to govno. Jos se oblizao. :D
A od decka pas tj njegove majke, jede muhe i bube. Ukoliko je neka buba na podu pojede je. Moze i zohar bit. :D
A od decka pas tj njegove majke, jede muhe i bube. Ukoliko je neka buba na podu pojede je. Moze i zohar bit. :D
Guest- Guest
bogomdani wrote:
ako gledamo ćukova u prirodi,koji sam zivi na prirodan nacin,itekako je mesojed,jede sve odreda,bas kai o njegov daljnji rodjak-medvjed..Drugi je par rukava sto su ljudi ćukove razmazili,ne moraju se sami snalaziti za papicu,pa od jutra do sutra zvakulje one suhe friskas brabonjke...
drugo su uvjeti u kojima živo biće gladuje i mora si uloviti hranu. i čovjek je u takvim situacijama životinja. ali gledajući situaciju u kojoj pas i mačka imaju hranu i mažene su i pažene... mačka će uloviti miša, pticu, štakora i ubiti je, bez da je pojede ako je sita, dok to pas uglavnom neće napraviti, iako vjerujem u onu "kakav gazda takav pas". ali uglavnom pas nije toliko krvoločan, osim iznimki. a mački je nekako u prirodi uloviti miša i pticu i pohvaliti se ulovom. zakolje i ostavi. takva je. takva joj je priroda. isto ne svima, ali češće će to napraviti mačka nego pas.
2015-04-11
Lady_D wrote:Mali susjed se pokakao u vrtu.
ne kužim zašto su pustili dijete da se pokaka u vrtu čudnovatije mi je to nego što je pas pojeo govno.
2015-04-11
Ma da..prosjecni pas ce poganjati uvijek macku i strgati je ako ona ne pobjegne..i nece je pojesti naravno...macke su prirodni predatori i imaju jako ocuvan instinkt lova,dok su ćukovi vise kao coporativni strvinari,odmakli su se najvise od svojih prirodnih rodjaka-fukova...s jedna strane su macke individualci,a psi coporativne zivine...i ćukovi smrde..rozNa wrote:bogomdani wrote:
ako gledamo ćukova u prirodi,koji sam zivi na prirodan nacin,itekako je mesojed,jede sve odreda,bas kai o njegov daljnji rodjak-medvjed..Drugi je par rukava sto su ljudi ćukove razmazili,ne moraju se sami snalaziti za papicu,pa od jutra do sutra zvakulje one suhe friskas brabonjke...
drugo su uvjeti u kojima živo biće gladuje i mora si uloviti hranu. i čovjek je u takvim situacijama životinja. ali gledajući situaciju u kojoj pas i mačka imaju hranu i mažene su i pažene... mačka će uloviti miša, pticu, štakora i ubiti je, bez da je pojede ako je sita, dok to pas uglavnom neće napraviti, iako vjerujem u onu "kakav gazda takav pas". ali uglavnom pas nije toliko krvoločan, osim iznimki. a mački je nekako u prirodi uloviti miša i pticu i pohvaliti se ulovom. zakolje i ostavi. takva je. takva joj je priroda. isto ne svima, ali češće će to napraviti mačka nego pas.
Guest- Guest
zapravo nije istina. rijetki psi strgaju mačku. eto, ne radi to moj i svi oni oko mene koje znam. i psi nisu strvinari. mačke su zapravo sve slične. ja ne mrzim mačke i ne smetaju mi, iako su mi psi bliži. ali ne razumijem takvo tvoje gađenje spram životinja, odnosno pasa. i ljudi smrde, najviše. kad se ne peru jel. tako i psi smrde jedino kad su prljavi. i pa šta onda.bogomdani wrote:
Ma da..prosjecni pas ce poganjati uvijek macku i strgati je ako ona ne pobjegne..i nece je pojesti naravno...macke su prirodni predatori i imaju jako ocuvan instinkt lova,dok su ćukovi vise kao coporativni strvinari,odmakli su se najvise od svojih prirodnih rodjaka-fukova...s jedna strane su macke individualci,a psi coporativne zivine...i ćukovi smrde..
2015-04-11
Ma malo te zezam Pinky,ali ostaje cinjenica,da mi se bivska kolegica sa posla zalila na Zlatnu retriverku,kako je mora kupati u kadi,minimalno tjedno,jer pocne smrditi..ćukovi imaju taj svoj prirodni neugodni miris...Ne mrzim ćukove,zato bih,ali mi nisu odabir ljubimaca iz raznoraznih razloga...rozNa wrote:zapravo nije istina. rijetki psi strgaju mačku. eto, ne radi to moj i svi oni oko mene koje znam. i psi nisu strvinari. mačke su zapravo sve slične. ja ne mrzim mačke i ne smetaju mi, iako su mi psi bliži. ali ne razumijem takvo tvoje gađenje spram životinja, odnosno pasa. i ljudi smrde, najviše. kad se ne peru jel. tako i psi smrde jedino kad su prljavi. i pa šta onda.bogomdani wrote:
Ma da..prosjecni pas ce poganjati uvijek macku i strgati je ako ona ne pobjegne..i nece je pojesti naravno...macke su prirodni predatori i imaju jako ocuvan instinkt lova,dok su ćukovi vise kao coporativni strvinari,odmakli su se najvise od svojih prirodnih rodjaka-fukova...s jedna strane su macke individualci,a psi coporativne zivine...i ćukovi smrde..
Guest- Guest
Baš je čudno kako ima životinja koje jedu druge životinje i to bez pribora za jelo.Čak ih i ne kuhaju.
A ljudi se mogu ne prati i duže od tjedan dana pa svejedno mirišu na ruže.
A ljudi se mogu ne prati i duže od tjedan dana pa svejedno mirišu na ruže.
Trinity-
2014-04-17
kak kažu kinezi... pas koji laje nije dovoljno kuhan :D katastrofa!! :D
2015-04-11
Page 8 of 28 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
Similar topics
» Naši kućni ljubimci
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
Page 8 of 28