Naši ljubimci
Page 21 of 28
Page 21 of 28 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 24 ... 28
Re: Naši ljubimci
Pozz :)
jedna je mlada obitelj dobila na poklon malu maltezericu međutim kako imaju bolesno dijete i stalno moraju negdje ići s djetetom na kontrole i ostalo jednostavno nisu se mogli brinuti za nju pa sam je ja uzela k sebi...najbolja odluka u životu...moja Frida ima 4 mjeseca, 1700 grama, a srce najveće na svijetu...toliko je topla, draga i mila i baš voli ljude i maženja i pažnju, jako je volim učimo se nosim stvarima, dosta je poslušna no još je nisam uspjela odviknuti od obavljanja nužde u kući...
jedna je mlada obitelj dobila na poklon malu maltezericu međutim kako imaju bolesno dijete i stalno moraju negdje ići s djetetom na kontrole i ostalo jednostavno nisu se mogli brinuti za nju pa sam je ja uzela k sebi...najbolja odluka u životu...moja Frida ima 4 mjeseca, 1700 grama, a srce najveće na svijetu...toliko je topla, draga i mila i baš voli ljude i maženja i pažnju, jako je volim učimo se nosim stvarima, dosta je poslušna no još je nisam uspjela odviknuti od obavljanja nužde u kući...
Misurko- Posts : 2
2016-07-15
,,za nevjerovat...nedjelja,ručamo i odjednom nešto piska pred ulaznim vratima...reko ,neka čudna ptica....mi van...ono maleno lane....popelo se do ulaznih vrata po stepenicama(14stepenica ),a ušlo,vjerojatno, na dvorišna vrata ,jer bila otvorena....ono pobježe prema cesti i odjednom se vrati među nas i legne.....i šta sad?..ono znam ne smiješ dirat divljač,jer ga onda mater neće više dojit ,a ovo ima pjege.....dođe moj ćaća i uhvati ga i kaže idem ga odnijet u kukuruz preko ceste ,možda mu mater u blizini....ode on i vrati se za 10 minuta ,lane hoda za njim.....i tako ,kupio dudu i dojimo ga,zdrav je muškić a našao je i prijatelja ,mačka .....ima i ime ,mister x....e sad kad jednog dana osjeti nagon ....to je problem a i vezaćemo se uz njega ,a ono baš pitom...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
hmm...a što kažu u lovačkom nekom društvu o držanju laneta...?
Trinity-
2014-04-17
Sretni su....a lane ima izbor,uvijek može otići,vrata nisu zstvorena a riješio bi se i obveze ....Triny wrote:hmm...a što kažu u lovačkom nekom društvu o držanju laneta...?
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Kupila sam svom mačjem zlu danas ovakvu grebalicu s kućicom za spavanje (u bež boji jer nije bilo u ovoj), sastavila je, da bi je on, kad sam ga stavila pokraj nje da vidi, samo nonšalantno izignorirao.
Guest- Guest
Macke su radoznale. Danas je vec ziher oprezno kucicu istrazio, a mozda i skocio na otvorenu 'terasu' iznad kucice.
Guest- Guest
To neki moderni namještaj za mace.Vegvísir wrote:Kupila sam svom mačjem zlu danas ovakvu grebalicu s kućicom za spavanje (u bež boji jer nije bilo u ovoj), sastavila je, da bi je on, kad sam ga stavila pokraj nje da vidi, samo nonšalantno izignorirao.
Kako skoči gore?
Trinity-
2014-04-17
dudette wrote:Macke su radoznale. Danas je vec ziher oprezno kucicu istrazio, a mozda i skocio na otvorenu 'terasu' iznad kucice.
Jučer mu je bila zanimljivija za istraživanje, od čitave ove instalacije, najobičnija najlon vrećica u kojoj sam donijela stvari iz pet shopa i s kakvom se igrao već zilijun puta. Al' danas je već prihvatio novi stambeni dodatak, skočio na terasu kao na prijestolje, s visine nadgledao svoje carstvo i opasno zaprijetio šapom sestrinoj psici koja se drznula previše približiti njegovoj kućici.
Triny wrote:To neki moderni namještaj za mace.
Kako skoči gore?
Inače mu uzimam najjednostavniju grebalicu vulgaris da njegove oštre kandžice učinkovito držim podalje od namještaja, ali jučer sam naletjela na ovu po okej cijeni pa sam uzela malo za promjenu.
Ma nije to nešto visoko, tako da bez problema skokne čak i njegovo sedmogodišnje lijeno mačje dupence.
Guest- Guest
Tema za mene :)
Imam paseka, njemacki ovcar :)
Inace sve zivotnje su mi dobre, ali najdrazi su mi psi. Njihova vjernost i ljubav se nemoze mjerit ;)
Imam paseka, njemacki ovcar :)
Inace sve zivotnje su mi dobre, ali najdrazi su mi psi. Njihova vjernost i ljubav se nemoze mjerit ;)
Gost- Guest
Nabavim si jednom kakaduica. :-) Osim izvrsnog osjecaja za ritam, vrlo je temperamentan.
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Jel'da? Slaba sam na mačad, a posebno na ovakvu crnokrznatu
Guest- Guest
zaboravila sam napisati da su ovo moje maconje...metilda wrote:Vegvísir wrote:Jel'da? Slaba sam na mačad, a posebno na ovakvu crnokrznatu
Guest- Guest
Page 21 of 28 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 24 ... 28
Similar topics
» Naši kućni ljubimci
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
Page 21 of 28