Naši ljubimci
Page 12 of 28
Page 12 of 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
Re: Naši ljubimci
e to je drugi par rukava..dzepna_venera wrote:Imala ja mačke i volim ih :) al ne u stanu..ne ne pijesak i to :Dbogomdani wrote:naprotiv..macki je dovoljna hrana i krov nad glavom i uopce nis ne trazi vse....individualac znaci nesto drugo,ne to sto ti mislis..ne namece tebi neko ponasanje,ali ti(odnosno covjek) pokusava macki nametnuti svoja pravila..macke to ne prihvacaju,,trpe ali ne prihvacaju...dzepna_venera wrote:Ha ha izvrnuta logika.bogomdani wrote:Zee ne vole macke su teski individualci i u mackama vide prijetnju,jer su i macke teski individualci.,a zene vole da vladaju,sto macke ne prihvacaju kao ćukovi..
Mačke ne vole žene koje su svoje jer mačke vole u potpunosti vladati teritorijem. Lukavice samo takve :D
Guest- Guest
Poanta Bugi jeste u tome da bi svi da imaju ljubimca koji ima se pokorava u dlaku..muski koji bi samo vjerne peseke,da ih vole,da su im vjerni,puno toga vise otkriva o "Dog" tipovima...ja macke gledam sa postivanjem,nista sto meni mora biti podlozno,cijenim njihov integritet i individualnost..macke kod muskaraca razvijaju samopuzdanje,dok ovi koji imaju pesove,uvijek traze potvrdu psece lojalnosti,vjernosti,ljubavi..sad ti sam zakljuci nesto..bugati_2 wrote:Sv.ti si atipičan muškić čim voliš mačketine....
Guest- Guest
Imao sam i ja mačku,potpuno crnu s bijelom mašnicom na vratu i jako sam je volio...
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Mene bas fascinira ona macja samodostatnost,uzdrzanost,smirenost,ali macke znaju i iznenaditi,koliko mogu biti privrzene..
Guest- Guest
bugati wrote:Probavaću sutra ako ne uspijem,dobićeš PP s konkretnim pitanjima
Važi.
Trinity-
2014-04-17
Ne trkeljaj. Činjenica je da se bojiš pasa pa tražiš izgovore.bogomdani wrote:Poanta Bugi jeste u tome da bi svi da imaju ljubimca koji ima se pokorava u dlaku..muski koji bi samo vjerne peseke,da ih vole,da su im vjerni,puno toga vise otkriva o "Dog" tipovima...ja macke gledam sa postivanjem,nista sto meni mora biti podlozno,cijenim njihov integritet i individualnost..macke kod muskaraca razvijaju samopuzdanje,dok ovi koji imaju pesove,uvijek traze potvrdu psece lojalnosti,vjernosti,ljubavi..sad ti sam zakljuci nesto..bugati_2 wrote:Sv.ti si atipičan muškić čim voliš mačketine....
Trinity-
2014-04-17
Da,jednom sam došao s posla a mačka nije bila u stanu čuo sam uplašeno mijaukanje i nekako shvatio da dolazi odozdola,tri kata niže...sišao sam i našao je jadnu preplašenu šćućurenu u malenom parkiću pred zgradom.....bogomdani wrote:Mene bas fascinira ona macja samodostatnost,uzdrzanost,smirenost,ali macke znaju i iznenaditi,koliko mogu biti privrzene..
Kad me vidila,skočila mi je na rame,zarila pandže u mene i nije me puštala dok nismo došli u stan...Pala je s prozora..Tjelesnih ozljeda nije imala,valjda samo psihičke traume...
2014-11-16
Ćukovi smrde,coporativne su zivotinje,snishodljivci i ulizice,a likovi kojima to imponira govore dovoljno sami za sebe...Trinity wrote:Ne trkeljaj. Činjenica je da se bojiš pasa pa tražiš izgovore.bogomdani wrote:Poanta Bugi jeste u tome da bi svi da imaju ljubimca koji ima se pokorava u dlaku..muski koji bi samo vjerne peseke,da ih vole,da su im vjerni,puno toga vise otkriva o "Dog" tipovima...ja macke gledam sa postivanjem,nista sto meni mora biti podlozno,cijenim njihov integritet i individualnost..macke kod muskaraca razvijaju samopuzdanje,dok ovi koji imaju pesove,uvijek traze potvrdu psece lojalnosti,vjernosti,ljubavi..sad ti sam zakljuci nesto..bugati_2 wrote:Sv.ti si atipičan muškić čim voliš mačketine....
a na tvog smajlija..
Guest- Guest
Eto vidis..macke su jako emotivne samo to ne pokazuju..bugati_2 wrote:Da,jednom sam došao s posla a mačka nije bila u stanu čuo sam uplašeno mijaukanje i nekako shvatio da dolazi odozdola,tri kata niže...sišao sam i našao je jadnu preplašenu šćućurenu u malenom parkiću pred zgradom.....bogomdani wrote:Mene bas fascinira ona macja samodostatnost,uzdrzanost,smirenost,ali macke znaju i iznenaditi,koliko mogu biti privrzene..
Kad me vidila,skočila mi je na rame,zarila pandže u mene i nije me puštala dok nismo došli u stan...Pala je s prozora..Tjelesnih ozljeda nije imala,valjda samo psihičke traume...
Guest- Guest
ne mislis valjda da je trin toliko nekulturna da ti stavi srednji prst ?
ono je kaziprst :)
betty.boop-
2015-01-23
Ćukovi smrde-----------------ČISTI ANTIPSEĆIZAM; eklatantni rasizam !!!!bogomdani wrote:Ćukovi smrde,coporativne su zivotinje,snishodljivci i ulizice,a likovi kojima to imponira govore dovoljno sami za sebe...Trinity wrote:Ne trkeljaj. Činjenica je da se bojiš pasa pa tražiš izgovore.bogomdani wrote:Poanta Bugi jeste u tome da bi svi da imaju ljubimca koji ima se pokorava u dlaku..muski koji bi samo vjerne peseke,da ih vole,da su im vjerni,puno toga vise otkriva o "Dog" tipovima...ja macke gledam sa postivanjem,nista sto meni mora biti podlozno,cijenim njihov integritet i individualnost..macke kod muskaraca razvijaju samopuzdanje,dok ovi koji imaju pesove,uvijek traze potvrdu psece lojalnosti,vjernosti,ljubavi..sad ti sam zakljuci nesto..bugati_2 wrote:Sv.ti si atipičan muškić čim voliš mačketine....
a na tvog smajlija..
2014-11-16
pogledaj bolje...Triny je nes ovih dana puna mrznje..pogledaj topic za Mrzim..
Guest- Guest
Tako je..jos gore,nemaju pristup u moje dvoriste...bugati_2 wrote:Ćukovi smrde-----------------ČISTI ANTIPSEĆIZAM; eklatantni rasizam !!!!bogomdani wrote:Ćukovi smrde,coporativne su zivotinje,snishodljivci i ulizice,a likovi kojima to imponira govore dovoljno sami za sebe...Trinity wrote:Ne trkeljaj. Činjenica je da se bojiš pasa pa tražiš izgovore.bogomdani wrote:Poanta Bugi jeste u tome da bi svi da imaju ljubimca koji ima se pokorava u dlaku..muski koji bi samo vjerne peseke,da ih vole,da su im vjerni,puno toga vise otkriva o "Dog" tipovima...ja macke gledam sa postivanjem,nista sto meni mora biti podlozno,cijenim njihov integritet i individualnost..macke kod muskaraca razvijaju samopuzdanje,dok ovi koji imaju pesove,uvijek traze potvrdu psece lojalnosti,vjernosti,ljubavi..sad ti sam zakljuci nesto..bugati_2 wrote:Sv.ti si atipičan muškić čim voliš mačketine....
a na tvog smajlija..
Guest- Guest
A samo si psima zabranio ulaz ???
A onima drugima ??----- :sleazy:
2014-11-16
aaaaa...i ti si od onih što pišaju na javnom mjestu ?bogomdani wrote:pogledaj bolje...Triny je nes ovih dana puna mrznje..pogledaj topic za Mrzim..
Trinity-
2014-04-17
a jok..ja uvijek prije izlaska ispraznim mihur,a bogumi i pokakam u vecej skoljku..Trinity wrote:aaaaa...i ti si od onih što pišaju na javnom mjestu ?bogomdani wrote:pogledaj bolje...Triny je nes ovih dana puna mrznje..pogledaj topic za Mrzim..
Guest- Guest
Pricamo o ćukovima..bugati_2 wrote:A samo si psima zabranio ulaz ???
Guest- Guest
betty.boop wrote:ne mislis valjda da je trin toliko nekulturna da ti stavi srednji prst ?
Ja sam na drugoj temi ostavila srednji prst :P jesam li nekulturna :P
Guest- Guest
svi smo nekulturni,...pokazivat iqurac za necije misljenje je znak ..neceg loseg...dobro,ja sam samo odgovorio,ali nikad na necije misljenje ne bih pokazao kikača..nepristojno je..dzepna_venera wrote:betty.boop wrote:ne mislis valjda da je trin toliko nekulturna da ti stavi srednji prst ?
Guest- Guest
Ne znam čemu tolika potreba da crniš i profiliraš one koji vole i imaju pse. Netko nešto voli, na volju mu.bogomdani wrote:svi smo nekulturni,...pokazivat iqurac za necije misljenje je znak ..neceg loseg...dobro,ja sam samo odgovorio,ali nikad na necije misljenje ne bih pokazao kikača..nepristojno je..dzepna_venera wrote:betty.boop wrote:ne mislis valjda da je trin toliko nekulturna da ti stavi srednji prst ?
Ubuduće se drži teme.
Trinity-
2014-04-17
Page 12 of 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
Similar topics
» Naši kućni ljubimci
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
Page 12 of 28