HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Slovenija:amper1950 wrote:sat2 wrote:Treba prozivati i treba tražiti rješenja. Krivnju, ne malu nosi i HNS i to najviše zbog neaktivnosti i nerada. Oni su ti koji trebaju naći partnere i izvući lovu od države i UEFA-e za poboljšanje infrastrukture. Stadione nigdje ne grade Savezi već država (lokalna zajednica) u suradnji sa privatnim partnerima.amper1950 wrote:UEFA godišnji izvještaj (3) – posjeta na stadionima
Podatak o 2,6 milijuna većoj posjeti na europskim nogometnim utakmicama u sezoni 2015/2016 u odnosu na prethodnu, djeluje impresivno. Od toga 11 liga ima porast veći od 20% (Island, Švedska, Finska, Estonija, Latvija, Slovačka, Slovenija, Grčka, Azerbajdžan, Armenija, Moldavija), 6 liga ima pad veći od 10%. Nažalost u toj skupini najlošijih država nalazi se i Hrvatska (Litva, Albanija, Hrvatska, Makedonija, Ukrajina, Cipar), što je još jedan porazan pokazatelj za HNS, koji je svojim postupcima radio sve da taj broj bude i niži (voucheri, zakoni).
http://www.nogometplus.net/index.php/strani-nogomet/uefa/uefa-godisnji-izvjestaj-3-posjeta-stadionima/
Za ove podatke isto nema nikih problema koji nekih pojedinaca.
Dok zemlje protiv Švedske,Finske,Islanda,Slovačke,Grčke pa čak Azerbajdžana,Armenije i susjedne Slovenije bilježe porast posjete na nogometnim utakmicama veči od 20 %, HNL bilježi pad veči od 10 % i nalazi se u skupini zemalja poput Albanije, Litve,Makedonije (pad u Ukrajini se dogodio zbog političke situacije i ratnog stanja).
Nema nikih problema, o ovome s ne triba pričati i prozivati odgovorne.
1. HNS je Uefine miljune za razvoj nogometa potrošio tako da je kupio semafor i preselio svoje prostorije u luksuzni hotel. Misliš da kao takav HNS može ići žicati još love jednu Uefu za infrastrukturu?
2. Slažem se da je infrastruktura kod nas loša,ali isto tako nebi baš rekao da je glavni krivac što bilježimo pad broja gledatelja,ili ako ti je draže ima tu i drugih stvari koje na to utječu. Nisam baš siguran da zemlje poput Slovenija,Armenija, Moldavije imaju neke sjajne uvjete i infrastrukturu, a opet bilježe porast broja gledatelja za više od 20 %.
3. Ovi ljudi u HNS-u svojim postupcima i djelovanjem su pokazali da ih uopće nije briga za to što broj gledatelja opada, bitni su im samo neki njihovi interesi, a najbitnije je kroz A selekciju okrenuti što više novaca koji se ulažu gdje?
Celje
Koper
Maribor
Ljubljana
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
sat2 wrote:Slovenija:amper1950 wrote:sat2 wrote:Treba prozivati i treba tražiti rješenja. Krivnju, ne malu nosi i HNS i to najviše zbog neaktivnosti i nerada. Oni su ti koji trebaju naći partnere i izvući lovu od države i UEFA-e za poboljšanje infrastrukture. Stadione nigdje ne grade Savezi već država (lokalna zajednica) u suradnji sa privatnim partnerima.amper1950 wrote:UEFA godišnji izvještaj (3) – posjeta na stadionima
Podatak o 2,6 milijuna većoj posjeti na europskim nogometnim utakmicama u sezoni 2015/2016 u odnosu na prethodnu, djeluje impresivno. Od toga 11 liga ima porast veći od 20% (Island, Švedska, Finska, Estonija, Latvija, Slovačka, Slovenija, Grčka, Azerbajdžan, Armenija, Moldavija), 6 liga ima pad veći od 10%. Nažalost u toj skupini najlošijih država nalazi se i Hrvatska (Litva, Albanija, Hrvatska, Makedonija, Ukrajina, Cipar), što je još jedan porazan pokazatelj za HNS, koji je svojim postupcima radio sve da taj broj bude i niži (voucheri, zakoni).
http://www.nogometplus.net/index.php/strani-nogomet/uefa/uefa-godisnji-izvjestaj-3-posjeta-stadionima/
Za ove podatke isto nema nikih problema koji nekih pojedinaca.
Dok zemlje protiv Švedske,Finske,Islanda,Slovačke,Grčke pa čak Azerbajdžana,Armenije i susjedne Slovenije bilježe porast posjete na nogometnim utakmicama veči od 20 %, HNL bilježi pad veči od 10 % i nalazi se u skupini zemalja poput Albanije, Litve,Makedonije (pad u Ukrajini se dogodio zbog političke situacije i ratnog stanja).
Nema nikih problema, o ovome s ne triba pričati i prozivati odgovorne.
1. HNS je Uefine miljune za razvoj nogometa potrošio tako da je kupio semafor i preselio svoje prostorije u luksuzni hotel. Misliš da kao takav HNS može ići žicati još love jednu Uefu za infrastrukturu?
2. Slažem se da je infrastruktura kod nas loša,ali isto tako nebi baš rekao da je glavni krivac što bilježimo pad broja gledatelja,ili ako ti je draže ima tu i drugih stvari koje na to utječu. Nisam baš siguran da zemlje poput Slovenija,Armenija, Moldavije imaju neke sjajne uvjete i infrastrukturu, a opet bilježe porast broja gledatelja za više od 20 %.
3. Ovi ljudi u HNS-u svojim postupcima i djelovanjem su pokazali da ih uopće nije briga za to što broj gledatelja opada, bitni su im samo neki njihovi interesi, a najbitnije je kroz A selekciju okrenuti što više novaca koji se ulažu gdje?
Celje
Koper
Maribor
Ljubljana
Od sveg mog posta, nalipiš slike par stadiona u Sloveniji?
Nedaj bože da prokomentiraš ovo pod brojem 1.
Rekao sam da ni Slovenija nema neke sjajne uvjete i infrastrukturu, što je točno. Ti stadioni što si nalipija nisu nešto bajno, a ne zaboravi da mu u prvoj HNL imamo dva nova stadiona u zadnjih cca 10-ak godina (Istrin i Rijekin) da imaš novi stadion u Dugopolju (koji igra 2 ligu,ali je svojedobno triba ući u prvu da HNS nije napravija sve da ne uđe).
Uostalom, rekao sam ti, nije infrastruktura glavni problem opadanju broja gledatelja, imali smo mi nekoć i gore infrastrukturne uvjete,ali puno veći broj gledatelje. Možeš samo zatvarati oči pred pravim problemima i tješiti sam sebe da ćemo,ako sagradimo moderne stadione,vratiti gledatelje.
Guest- Guest
Maksimir
Poljud
Osijek
Rijeka
Vinkovci
Zagreb - Kranjčevićeva
Zaprešić
Samo usporedbe radi.
Zeko-
2015-08-26
Idemo raditi usporedbe pa stavimo 5 stadion iz Slovenije po izboru, a izostavimo drugi najnoviji (iza Rujevice) iz Hrvatske
Pula
Rijeka
Split
Maksimir
Osijek
+ dodatak stadiona u Dugopolju(kojeg HNS nije htio u prvoj ligi skupa s istoimenom klubom):
Pula
Rijeka
Split
Maksimir
Osijek
+ dodatak stadiona u Dugopolju(kojeg HNS nije htio u prvoj ligi skupa s istoimenom klubom):
Guest- Guest
Pusti blještavilo reflektora, po danu se bolje vidi kak' je sve to u ruševnom stanju. Uzmi samo Poljud za primjer koji je naš daleko najljepši stadion. Ali samo dotle dok nisi ušao unutra. Maksimir je sam po sebi ružan nakon ovih raznih "dogradnji" u kojima su pokradeni novci za 2 takva stadiona, ovo ušminkavanje je donekle popravilo vizualni dojam, ali to je stadion kojem jedino pomaže da se sruše sve tribine i izgrade nove. Većina naših stadiona je bez krova ili ga ima na 20-ak % tribina, što samo po sebi izgleda smiješno, jer su danas stadioni bez krova nad tribinama nezamislivi. A upravo je to i jedan od glavnih činitelja komfora gledatelja.
Zeko-
2015-08-26
A vidim da su neki obašli sve stadione po Sloveniji, pa su vidili kako izgleda iznutra .
Ajmo još malo slovenski stadiona:
Stadion (teren) ND Gorice
Teren NK Aluminija:
Kapacitet 2600, sjedeći mjesta:600
Velenje:
Krško:
Nitko ne kaže da mi imamo dobre uvjete,daleko od toga, ali kad radimo usporedbe s Slovenijom (koja ima više od 20 % povečanje broja gledatelja prošle sezone u odnosu na onu prije, dok mi imamo više od 10 % manje) onda je glupo pričati kako oni imaju neke puno bolje uvjete, kad se sve zbroji i oduzme tu smo negdi (gledajući sve stadione u ligi).
I da, Poljud je naš najbolji i najljepši stadion, gdje su sve 4 tribine natkrivene (sjever ne u cjelosti,ali opet dio je) i izgleda on lijepo i iz unutra. Daleko do toga da on, gledajući zapad, razvijene krajeve i moderne stadione ne treba ulaganje i obnovu, ali nije ni ruševina kako bi neki htjeli prikazati.
Ajmo još malo slovenski stadiona:
Stadion (teren) ND Gorice
Teren NK Aluminija:
Kapacitet 2600, sjedeći mjesta:600
Velenje:
Krško:
Nitko ne kaže da mi imamo dobre uvjete,daleko od toga, ali kad radimo usporedbe s Slovenijom (koja ima više od 20 % povečanje broja gledatelja prošle sezone u odnosu na onu prije, dok mi imamo više od 10 % manje) onda je glupo pričati kako oni imaju neke puno bolje uvjete, kad se sve zbroji i oduzme tu smo negdi (gledajući sve stadione u ligi).
I da, Poljud je naš najbolji i najljepši stadion, gdje su sve 4 tribine natkrivene (sjever ne u cjelosti,ali opet dio je) i izgleda on lijepo i iz unutra. Daleko do toga da on, gledajući zapad, razvijene krajeve i moderne stadione ne treba ulaganje i obnovu, ali nije ni ruševina kako bi neki htjeli prikazati.
Guest- Guest
Jebiga, napisao sam da je Poljud naš najljepši stadion, ali samo kad se gleda izdaleka. Da sam napisao da je Poljud najljepši stadion u Europi, onda bi bio najljepši na svijetu, da sam napisao da je najljepši u svijetu, onda bi bio najljepši u galaksiji. Samo da nije kako sam ja napisao, nego nešto više. Poljud je prekrasan stadion, ali iznutra je katastrofa sa ispucalim betonima, krov prokišnjava, na njemu ništa nije ni pofarbano 20 godina (bar nije bilo prije 6 mjeseci). Jednom riječju, dijametralno suprotna slika od nečega što očekuješ kad takav objekat vidiš izvana. Maksimir smo rekli da je katastrofa, a to su 2 naša najveća stadiona koji bi trebali biti reprezentativni i koji u biti jedini mogu podignuti taj broj gledatelja o kojemu smo priču i započeli. I dobro je Židak jedanput, napisao kako na Maksimir idu samo mazohisti, pogotovo po lošem vremenu. I za kraj, više-manje sve ovo kod nas su Gradski stadioni i potpuno je normalno da bi vlasnici stadiona trebali ulagati u održavanje i investicije u te objekte. Tu je bedasto krivicu svaljivati i na klubove, a pogotovo ne na HNS koji baš nikakve veze s tim stadionima nema.
Zeko-
2015-08-26
1. Ja sam pričao o posjeti gledatelja na stadionima. Sat je skrenuo na stadione kao razlog što je broj gledatelja u padu, a stadioni nisu razlog, bar ne onaj glavni. Ima puno večih problema. Naveo sam Sloveniju gdje je povečanje veče od 20 %, a ni oni nemaju bog zna kakve stadione. Kad se uzme u obzir cijela prva liga, svi klubovi, i kad se usporedi to je tu negdje. Rekao bi ja, po tom pitanju oni su u istom sosu kao mi, gledajući razvijene zemlje i lige, tu ne mislim ni na lige petice, nego mnoge zemlje s slabijim ligama imaju bolje infrastrukturne uvjete.
2.Poljud je cijeli prefarban 2010 za svjetski atletski kup, promjenjena je tartan staza. Krov prokišnjava na par mista, ali ne previše (opet daleko od toga da ga ne treba mijenjati). No nije ruševina.
Guest- Guest
PIŠE ROBERT ŠOLA
U ponedjeljak je imao premijeru na HNTV-u, u emisiji Treće poluvrijeme, koja ide ponedjeljkom od 19 do 20 sati, a u kojoj se analizira ono što smo vidjeli na HNL terenima tijekom vikenda. U prvoj emisiji uz Kulušića je suđenje komentirao i Miroslav Vitković, kojeg je Kulušić delegirao da bude kontrolor suđenja u Osijeku. I baš su njih dvojica nekako zaboravili najveći previd prvog kola koji se zbio na utakmici Dinamo - Slaven Belupo,
Ante Kulušić odlukom Izvršnog odbora HNS-a zimus je postao čovjek od najvećeg mogućeg povjerenja. Bivši šibenski sudac i član Izvršnog odbora HNS-a je taj koji sam vodi sudačku organizaciju, koji određuje suce za utakmice i upravlja poludirigiranim ždrijebom, koji određuje i kontrolore koji na utakmicama ocjenjuju suce. Nadalje, Kulušić je taj koji daje konačnu ocjenu sucima, ali i konačnu ocjenu kontrolorima suđenja. Samo on! Ukratko, Kulušić je taj koji je u HNS-u, kada su u pitanju suci i kontrolori, doslovno - “one man show”...
Da ne bi priča završila samo na ovome, Ante Kulušić je prihvatio ulogu “Oka sokolova” na HNTV-u. Dakle, šefuje im, delegira ih, ocjenuje ih, a sada im još i javno “presuđuje”.
http://sportske.jutarnji.hr/video/hnl-video/ante-kulusic-ili-one-man-show-tv-premijera-oka-sokolovog-za-jedan-dan-zavrsila-bez-nevjerojatnog-previda-na-maksimiru/5675335/
Koja lakrdija, i onda kad uzmeš u obzir da je dotićni saborski zastupnik (ne znam smao jeli u ovom novom sazivu) i istaknuti član HDZ-a. Politika nema što se uplitati u nogomet, rekli bi neki
ANTE KULUŠIĆ ILI ONE MAN SHOW TV-premijera 'Oka sokolovog za jedan dan' završila bez nevjerojatnog previda na Maksimiru
U ponedjeljak je imao premijeru na HNTV-u, u emisiji Treće poluvrijeme, koja ide ponedjeljkom od 19 do 20 sati, a u kojoj se analizira ono što smo vidjeli na HNL terenima tijekom vikenda. U prvoj emisiji uz Kulušića je suđenje komentirao i Miroslav Vitković, kojeg je Kulušić delegirao da bude kontrolor suđenja u Osijeku. I baš su njih dvojica nekako zaboravili najveći previd prvog kola koji se zbio na utakmici Dinamo - Slaven Belupo,
Ante Kulušić odlukom Izvršnog odbora HNS-a zimus je postao čovjek od najvećeg mogućeg povjerenja. Bivši šibenski sudac i član Izvršnog odbora HNS-a je taj koji sam vodi sudačku organizaciju, koji određuje suce za utakmice i upravlja poludirigiranim ždrijebom, koji određuje i kontrolore koji na utakmicama ocjenjuju suce. Nadalje, Kulušić je taj koji daje konačnu ocjenu sucima, ali i konačnu ocjenu kontrolorima suđenja. Samo on! Ukratko, Kulušić je taj koji je u HNS-u, kada su u pitanju suci i kontrolori, doslovno - “one man show”...
Da ne bi priča završila samo na ovome, Ante Kulušić je prihvatio ulogu “Oka sokolova” na HNTV-u. Dakle, šefuje im, delegira ih, ocjenuje ih, a sada im još i javno “presuđuje”.
http://sportske.jutarnji.hr/video/hnl-video/ante-kulusic-ili-one-man-show-tv-premijera-oka-sokolovog-za-jedan-dan-zavrsila-bez-nevjerojatnog-previda-na-maksimiru/5675335/
Koja lakrdija, i onda kad uzmeš u obzir da je dotićni saborski zastupnik (ne znam smao jeli u ovom novom sazivu) i istaknuti član HDZ-a. Politika nema što se uplitati u nogomet, rekli bi neki
Guest- Guest
Još jedna lakrdija
Hajduk je puno vremena i energije uložio u Akademiju, veliku pažnju usmjerio je prema djeci i mladima pa se sukladno tome s posebnom pažnjom iščekivao poziv na ždrijebanje četvrtfinala Kupa za kadete. Termini odigravanja su već odavno poznati, pa je tajnik Akademije Hajduka 21. veljače u telefonskom razgovoru izravno od povjerenika zatražio termin ždrijeba, na koji Hajduk misli poslati predstavnike. Stipković mu je odgovorio da će poziv stići vjerojatno sutra, uz dodatak 'ako budemo imali prostoriju za izvlačenje'.
S obzirom na to da Hajduk 22. veljače do 13 sati nije dobio nikakvu obavijest, tajnik je opet kontaktirao Stipkovića, da bi ovaj začuđeno odgovorio protupitanjem kako to da u Hajduk nije stigao poziv. U nastavku razgovora mu je kazao da je ždrijeb zakazan istog tog dana za 14 sati.
Tek nakon ovog razgovora na Poljud je stigao mail, bilo je to u 13.03 sati, dakle, samo 57 minuta prije održavanja ždrijeba u Zagrebu.
Na ždrijebu je određeno da Hajduk 1. ožujka igra u Rijeci protiv Rijeke.
Hajduk ne isključuje nezakonite i nemoralne radnje u ovom slučaju, pa traži da se u roku od tri dana ždrijeb ponovi, te provede disciplinski postupak i smijeni povjerenika Stipkovića.
[SKANDAL U KUPU ZA KADETE]
Hajduk traži smjenu povjerenika Kupa za pionire, kadete i juniore Damira Stipkovića, te novi ždrijeb sukladno propozicijama natjecanja!Hajduk je puno vremena i energije uložio u Akademiju, veliku pažnju usmjerio je prema djeci i mladima pa se sukladno tome s posebnom pažnjom iščekivao poziv na ždrijebanje četvrtfinala Kupa za kadete. Termini odigravanja su već odavno poznati, pa je tajnik Akademije Hajduka 21. veljače u telefonskom razgovoru izravno od povjerenika zatražio termin ždrijeba, na koji Hajduk misli poslati predstavnike. Stipković mu je odgovorio da će poziv stići vjerojatno sutra, uz dodatak 'ako budemo imali prostoriju za izvlačenje'.
S obzirom na to da Hajduk 22. veljače do 13 sati nije dobio nikakvu obavijest, tajnik je opet kontaktirao Stipkovića, da bi ovaj začuđeno odgovorio protupitanjem kako to da u Hajduk nije stigao poziv. U nastavku razgovora mu je kazao da je ždrijeb zakazan istog tog dana za 14 sati.
Tek nakon ovog razgovora na Poljud je stigao mail, bilo je to u 13.03 sati, dakle, samo 57 minuta prije održavanja ždrijeba u Zagrebu.
Na ždrijebu je određeno da Hajduk 1. ožujka igra u Rijeci protiv Rijeke.
Hajduk ne isključuje nezakonite i nemoralne radnje u ovom slučaju, pa traži da se u roku od tri dana ždrijeb ponovi, te provede disciplinski postupak i smijeni povjerenika Stipkovića.
Guest- Guest
lakrdija...amper1950 wrote:
Hajduk je puno vremena i energije uložio u Akademiju, veliku pažnju usmjerio je prema djeci i mladima pa se sukladno tome s posebnom pažnjom iščekivao poziv na ždrijebanje četvrtfinala Kupa za kadete.
sitting_bull-
2015-09-28
Stvarno lakrdija.
Zeko-
2015-08-26
Koji je ovo kurac, Rijeka od zadnjih 5 utakmica, 4 igra u gostima?
scorpion-
2014-04-18
normalno, i ovo je isto namjestioscorpion wrote:Mamić namjestio?jalnirajko wrote:skandalozno
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Jebote, afera Planinić, afera Maleš-Širkan i dug Hajduka za pošteno suđenje, afera bježanija sa utakmice iz Zagreba, afera svastika, afera divljanja maloumnika po Italiji i Francuskoj, afera Bruno Marić kojeg su 2 puta htjeli ubiti i u svakoj toj aferi je upleten ili Hajduk ili netko iz vodstva Hajduka ili njihovi navijači, Od svih tih afera ništa im se nije dogodilo i onda još kukaju i kmeče kak' ih FSJ u jugi, a HNS u Lijepoj našoj, mrze.
Zeko-
2015-08-26
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50