ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HNL 2016/2017

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Go down

HNL 2016/2017 - Page 12 Empty Re: HNL 2016/2017

Post by muckodjubre 13/1/2017, 12:28

fridrih_niche wrote:
muckodjubre wrote:
river_jude wrote:
muckodjubre wrote:
fridrih_niche wrote:Kad maknemo ove huligane, nestat ce i ti s bengalkama...
Lančana reakcija, plain and simple...
HNL 2016/2017 - Page 12 Img_2411
Hoces reci da kad nije bilo mamica i coo da nije bilo huliganskih ispada?

Jesu one budale istukle tvoju rodicu radi mamica i hnsa ili jer su jednostavno idioti?
Pa evo, recimo, ja se slažem da je budala uvijek bilo i bude, al to ne mijenja činjenice sa slike.
Slazes se da bakljase,one koji su isprebijali niceovu rodicu radi naglaska i slicne treba pustiti jef nisu najveci problem ove drzave?
Namjerno eskiviras prokomentirat ove sa fotografije?
Daj neki komentar u vezi njih!
;)
Opet spin kiji sam odma rekao da cete upotrijebiti i koji se radi da se opravdaju huligani,ajmo prebaciti pricu na ove gore iako svi znamo da je sranja bilo i prije njih i da su oni samo izgovor,jednako kao i krivi naglasak...
 Kladimse da se tvoja rodica vise boji ovih kao bakljasi nego mamica isukera,isti ti bi i tebi razbili glavu samo radi naglaska...

Isprobani recept kad huligani rade sranja,ajmo prebaciti oricu na ove druge..

Nitko ovdje nije rekao da je u redu sto je horvatincic slobodan ili da bilo tko ne treba biti kaznjen,jedan zlocin ne mozes opravdavati drugim...

Horvatincic je nekaznjeno ubio ajmo svi raditi pizdarije i onda nas treba amnestirati jer je i horvatincic slobodan...pih sta je saka u glavu ili noga u stomaj rodice pored sudbine onih horvatincicevih talijana

muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2017, 12:44

Ziil Los Dii ! wrote:
amper1950 wrote:
Ziil Los Dii ! wrote:
Kaze osoba koja se protivi transferima u kinu  :D
Opet lažeš...  :D

Protivim se nenormalnim i bolesnim ciframa i uveo bi neke limite. Ne za kineze, nego za SVE!

Meni nije normalno da u jednoj momčadi jedan igrač igra za miljun eura, a drugi za 45 miljuna eura,a obojica važni igrači.

Zasto ?kapitalizam to ne poznaje,ako te trziste rada spremno toliko platiti i ti si sposoban ispregovarati bolje uvjete  zasto ne 
Sve ovo sto ti kazes je obiljezje jednog drugog sustava
Obrazložija sam zašto. Ako je tebi normalno da jedan igrač ima 45 miljuna eura, a drugi miljun eura u istoj momčadi, onda ok.

I nije obilježje nikakvog sustava kad tražim iste uvjete za SVE. Klubovi u Europi čak ni ne smiju raditi takve stvari, tj. stalo se koliko-toliko na kraj tome s FFP, pa moraš funkcionirati u nekakvim financijskim okvirima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2017, 12:47

Ziil Los Dii ! wrote:
amper1950 wrote:
Ziil Los Dii ! wrote:Baklja nije ubila za sada nikoga,ali su mnogi imali opekline,neki su izgubili vid ,ako ti je potencijalno stvaranje invalida prihvatljivo well nisi nista bolji od ljudi po kojima pljujes
Ko je od baklje izgubija vid?!? :roll

Ja za takav slučaj nisam čuo, vid od baklje možeš izgubiti vjerovatno jedini ako nekom zabiješ upaljeno u oko, a tako čovjeku oko možeš oštetiti i rukom.

Ja sam protiv baklji u terenu, ali nisam protiv baklje na tribini to sam miljun puta reka. Ovo bacanje baklji jer imalo drugačiji kontekst, zna se zašto su bacali. Bacača baklji nemaju pravo suditi oni koji ni riječ ne kažu o kriminalu i stanju u nogometu. Jednom je jedan hrvat oteo avion da ukaže na neke stvari, pa ga danas mnogi smatraju herojom,a ne teroristom. A otmica aviona je puno, puno opasnija od baklje u terenu.

A taj hrvat je potom zavrsio u zatvoru

Je, ali je za mnoge danas heroj, jeli tako?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 13/1/2017, 16:58

fridrih_niche wrote:
Ziil Los Dii ! wrote:
jalnirajko wrote:kako se kmeči za jednim huligančićem  :)

http://www.nogometplus.net/komentari/TabId/99/ArtMID/514/ArticleID/18571/Pravda-ovdje-ne-stanuje.aspx
To spinovanje mi ide na kurac
Izmisljaju se nepovezane stvari i dovode u isti kontekst

Znaci huliganu bi trebalo oprostiti jer eto na visim instancama se krade etc ? 
Umjesto zdravog razmisljanja da krivci trebaju snositi odgovornost 
Kada bi poceli "cistiti kucu" od najnizih prijestupa mogli bi krenuti i prema kompleksnijim slucajevima, naravno nama je prirodno preskakati  korake udariti na sam vrh , koji bi smijenili/uklonili i onda nam se dogadja da ovi koji su na margini preuzmu iste uloge
Hvala bogu nije problem snimiti zlocin na javnom mjedtu i potom kazniti izgrrdnika,  kazna je adekvatna i nije strasna, sto da je dobio zatvorsku ? 
Jadno racionaliziranje, zenska je navela da huligan nije problem a da se umire u cekaonicama..bolnickim sigurno ne iako je to popularno govoriti kod nas...  klasicno razmisljanje prosjecnog hrvata koji zivi na grbaci drzave, a istovremeno ju pljuje iako ista ta drzava nagraduje takve neradnike,nagradjuje prosjecnost i neuspjeh
Znaci, riba se cisti od repa prema Glavi?
:D
Ako i zanemarimo činjenicu da u ovom slučaju 'rep' ne bi ni postoja da nam je 'Glava' od prije dovedena u red, svakako se ne bi složija s tvojom konstatacijom da se društvo prvo sredjuje od najnižih slojeva prema višim instancama...
Nema nama kruva dok se ovi na vrhu samo rotiraju, bez kazni, pod imunitetima zaštićeni ka lički medvidi...
Sve dok ne bude javnih egzekucija zaslužnika koji su nas doveli u ovo stanje da smo dno od dna samog dna (a to nisu navijači), mi ne mozemo ucinit zdrav korak naprid ka društvo...
;)
Huligana, paljenja baklji (prekida utakmica), nasilja nije bilo prije Šukerovog HNS-a, niti bi ga bilo kada bi Šuker otišao? Pa jbt. led u Hajduku je vlast koju su izabrali navijači i "nema lopova" pa opet pizdarije na Poljudu i izvan njega ....
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 13/1/2017, 17:06

amper1950 wrote:
Ziil Los Dii ! wrote:Baklja nije ubila za sada nikoga,ali su mnogi imali opekline,neki su izgubili vid ,ako ti je potencijalno stvaranje invalida prihvatljivo well nisi nista bolji od ljudi po kojima pljujes

Ja za takav slučaj nisam čuo, vid od baklje možeš izgubiti vjerovatno jedini ako nekom zabiješ upaljeno u oko, a tako čovjeku oko možeš oštetiti i rukom.

Ja sam protiv baklji u terenu, ali nisam protiv baklje na tribini to sam miljun puta reka. Ovo bacanje baklji jer imalo drugačiji kontekst, zna se zašto su bacali. Bacača baklji nemaju pravo suditi oni koji ni riječ ne kažu o kriminalu i stanju u nogometu. Jednom je jedan hrvat oteo avion da ukaže na neke stvari, pa ga danas mnogi smatraju herojom,a ne teroristom. A otmica aviona je puno, puno opasnija od baklje u terenu.
http://arhiva.nacional.hr/clanak/82825/crna-subota-u-maksimiru-boysi-policajcu-iz-varazdina-izbili-oko

http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/212602/splitski-vatrogasci-nakon-utakmica-hajduka-ranjeni-se-vracamo-kucama-brbic-navijaci-ostavite-se-topovskih-udara
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 13/1/2017, 17:19

Jos lazi,bome ces navuci amperov gnjev jer je nemoguce ozlijediti nekoga sa pirotehnikom

2015-10-11

Back to top Go down

Post by sat2 13/1/2017, 17:22

Ziil Los Dii ! wrote:Jos lazi,bome ces navuci amperov gnjev jer je nemoguce ozlijediti nekoga sa pirotehnikom
Najvažnije je da se Torcida dan danas neredima bori za svoj Hajduk ... ili je već njihov ....?
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko 13/1/2017, 22:35

ne vidim razloga da ne furaš i pištolj na tekme. ak pucaš u zrak ne možeš nikog ozljediti. i ak si normalan ne buš u nikog pucao HNL 2016/2017 - Page 12 1891139662
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sat2 13/1/2017, 22:44

jalnirajko wrote:ne vidim razloga da ne furaš i pištolj na tekme. ak pucaš u zrak ne možeš nikog ozljediti. i ak si normalan ne buš u nikog pucao HNL 2016/2017 - Page 12 1891139662
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 13/1/2017, 23:25

jalnirajko wrote:ne vidim razloga da ne furaš i pištolj na tekme. ak pucaš u zrak ne možeš nikog ozljediti. i ak si normalan ne buš u nikog pucao HNL 2016/2017 - Page 12 1891139662
ključna je riječ: normalan.

ak si normalan be bacaš ni topovske udare na ljude, ne gađaš suparničke navijače i igrače pirotehnikom, kamenjem, ne pališ stolice, ne kopaš grobove na igralištu, ne crtaš svastike, ne izazivaš prekide utakmica ili bježiš sa igrališta, ne napadaš ljude koji drukčije govore...

ak si normalan...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 13/1/2017, 23:33

I ako si normalan ne otimaš avion, kako bi za budale postao heroj, a za normalne budala.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 14/1/2017, 01:14

sat2 wrote:
amper1950 wrote:

http://arhiva.nacional.hr/clanak/82825/crna-subota-u-maksimiru-boysi-policajcu-iz-varazdina-izbili-oko

http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/212602/splitski-vatrogasci-nakon-utakmica-hajduka-ranjeni-se-vracamo-kucama-brbic-navijaci-ostavite-se-topovskih-udara
Jesi pametan... 
Već sam jednom postavio ovakvo pitanje i opet kopiraš dva ista članka gdje navodiš ozljede koji su dobili policajac i vatrogasac od TOPOVSKOG UDARA. Ponavljam, TOPOVSKOG UDARA, TOPOVSKOG UDARA, TOPOVSKOG UDARA.

Ja sam priča o BAKLJAMA, BAKLJAMA, BAKLJAMA! Ponavljam: BAKLJAMA.

Sad možeš nekog zamoliti da ti POKUŠA objasniti da su baklja i topovski udar nisu jedno te isto.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/1/2017, 01:19

Ziil Los Dii ! wrote:Jos lazi,bome ces navuci amperov gnjev jer je nemoguce ozlijediti nekoga sa pirotehnikom
E tako, javi se još jedan pametan. :D

O čem sam ja priča? O CJELOKUPNOJ pirotehnici ili bakljama?

Davno kad je bila rasprava sam reka da bi dozvolija dimne i baklja ne tribini, ali da ne letu u teren i strogo zabranija te topovske udare jer su opasni, miljun puta opasniji od baklje. Ima primjera gdje su i neki igrači teže ozljeđeni od topovskog, postavija sam pitanje za baklje, a nisam kriv što pojedini homo sapiensi (da se malo poslužim tvojim rječnikom, ti voliš ovakve izraze :D) poput tebe i čađavca ne vidite i ne znate razliku između baklje i topovskog udara.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 14/1/2017, 10:30

Ti si imas ozbiljnih problema
Opekline su cudotvorno nastale, izgaranjem tih sranja nastaju kancerogeni spojevi , jos jedna laz sigurno .
Da ne govorim o tvojoj ideji kako ge dobro da se ne baca na teren, vec ostane sve na tribini  medju gomilom ljudi da se lakse netko ozlijedi . 

Ponavljam . Jedan napad na osobu ne osudjujes, nemas empatije prema covjeku koji ima obitelj. Ne postujes legalne i drzavne institucije,mjerodavne su samo tvoje sumanute ideje. Selektivno gledanje na zlocin koje ukljucuje relativiziranje i negiranje ocitih cinjenica . Klasicno spinovanje i diskontinuirani tok misli (okretanje na druge teme)kada nemas nacina da ocitu cinjenicu koju ne prihvacas opravdas nekako. Teski narcizam koji se ocituje u tome da samo tvoje misljenje ima vrijednost i istinito je. Argumentiranje nepoznatom trecom stranom,dobro informirani i pouzdanii izvori . Zivo me zanima jesu li dio samo tvojih izmisljotina kojima pokrivas gluposti koje pises ili mozda doista se manifestiraju kao slusne halucinacije . 
Uglavnom mnostvo karakternih crta shizoidne i sociopatske licnosti.

Cak i mega troll end zna argumentirati svoja stajalista sa nekim brojkama i cinjenicama, ti samo deres po svom, sad sam procitao da nova garnitura nije znala za prijasnje dugove , wtf pa sve mora biti transparentno pri preuzimanju , valjda da znas sto kupujes i u sto se upustas ,   ali w/e .

Zelim reci da odjebes od mene, s tobom nema dijaloga, dosadan si i naporan . Ugodan dan i adio .

2015-10-11

Back to top Go down

Post by sat2 14/1/2017, 10:39

Ziil Los Dii ! wrote:

Zelim reci da odjebes od mene, s tobom nema dijaloga, dosadan si i naporan . Ugodan dan i adio .
Zar i ti ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 14/1/2017, 11:01

Ziil Los Dii ! wrote:Ti si imas ozbiljnih problema
Opekline su cudotvorno nastale, izgaranjem tih sranja nastaju kancerogeni spojevi , jos jedna laz sigurno .
Da ne govorim o tvojoj ideji kako ge dobro da se ne baca na teren, vec ostane sve na tribini  medju gomilom ljudi da se lakse netko ozlijedi . 

Ponavljam . Jedan napad na osobu ne osudjujes, nemas empatije prema covjeku koji ima obitelj. Ne postujes legalne i drzavne institucije,mjerodavne su samo tvoje sumanute ideje. Selektivno gledanje na zlocin koje ukljucuje relativiziranje i negiranje ocitih cinjenica . Klasicno spinovanje i diskontinuirani tok misli (okretanje na druge teme)kada nemas nacina da ocitu cinjenicu koju ne prihvacas opravdas nekako. Teski narcizam koji se ocituje u tome da samo tvoje misljenje ima vrijednost i istinito je. Argumentiranje nepoznatom trecom stranom,dobro informirani i pouzdanii izvori . Zivo me zanima jesu li dio samo tvojih izmisljotina kojima pokrivas gluposti koje pises ili mozda doista se manifestiraju kao slusne halucinacije . 
Uglavnom mnostvo karakternih crta shizoidne i sociopatske licnosti.

Cak i mega troll end zna argumentirati svoja stajalista sa nekim brojkama i cinjenicama, ti samo deres po svom, sad sam procitao da nova garnitura nije znala za prijasnje dugove , wtf pa sve mora biti transparentno pri preuzimanju , valjda da znas sto kupujes i u sto se upustas ,   ali w/e .

:D :D
Ne trebaš biti nervozan. Nisam ja kriv što ne vidiš razliku između baklje i topovskog udara. Kad pričamo o baklji, ja postavim pitanje kad je koga baklja teže ozljedila, ne može se ništa naći pa se vade topovski udari koje ja nisam ni spomenija.  To argumentirana rasprava?

Sad tu vadiš neke stvari, da ja nemam empatiju prema čovjeku koji ima obitelj? A tko nema obitelj? Ima je svatko ili gotovo svatko, što mene zanima obitelj jednog Brune Marića? Niti se diram u njegovu obitelj, niti me zanima, a kad pričamo o njemu onda pričamo što/kako taj radi, kakav je. Kakvo spominjanje obitelji? Njegova obitelj je njegova stvar, kad si ti spominja onog momka iz Zadra za kojeg pričaš da je napravio zločin (baklja u terenu) jesi postavio pitanje jeli on ima obitelj i jeli to uopće bitno?!?

O čem još oćeš? Kad sam napisa da nova garnitura nije znala za dugove? Pa šta misliš da je današnjem Hajduku problem platiti tamo neki dug od cc 20 tisuća kuna Pevecu, ali na osnovu čega?!? Pa može im se sad Pevec dostaviti bilo kakav račun, triba se ustanoviti koliki je dug jer današnji ljudi u Hajduku nisu tamo bili niti to mogu znati:

Tako u klubu dovode u pitanje jesu li im predmetni računi iz Picoka uopće bili dostavljeni, zbog čega ih nisu ni mogli evidentirati u svojim poslovnim knjigama.

Evo citiram, taj račun nije bio zaveden u poslovnim knjigama, za to ljudi koji su danas tu nisu krivi i zato sud mora ustvrditi koliki je dug i onda će biti plačen.

U Hajduku je bija nered godinama, pitaj Brbića koliko je sudski sporova dočekao i to kako su stalno ispadali neki kosturi iz ormara, kako su ih nazvali, dugovi i sporovi koji nisu bili ni poznati, ni nakon privatizacije. Večina toga, ogromna večina je danas riješene, s nekim se nagodilo, s nekima ne, ali što se mora platiti mora.

Kad ti neke stvari nisu jasne, pitaj. Tebi je glavno pisati bez veze i seruckati, samo da imaš o nečem. Gdje su tvoji argumenti za ijednu tvrdnju. Evo tvrdio si da Hajduk nije vratio neke kredite iz prošlosti, a ja kažem da je Hajduk vratio sve kredite (i ova zadnji koji ja večinski vlasnik uplatio) i to mogu dokazati kroz financijska izvješća kluba koje ti tu mogu nalipiti. Što ću dobiti s tim? Apsolutno ništa, jer ti maš informacije iz prve ruke i da ne zaboravim, Ivan Leko ti je dao ulaznice za utakmicu :D

Šta se tiće toga da odjebem od tebe, ma ti meni ni nisi interesanta koliko ti misliš, a reagirat ću s vrime na vrime na neki proliv od tvog posta (ne uvjek jer toliko vrimena nemam) tek tako, jer eto ovo je forum i imam to pravo ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 14/1/2017, 11:07

sat2 wrote:
Ziil Los Dii ! wrote:

Zar i ti ...

Ma ne...pisem na forumu vise od deset godina , shvatis za to vrijeme da s nekim ljudima nema price i samo ih ignoriras .
Dobra je stvar da je kic stavio onu opciju da mozes sastaviti listu ljudi cije postove ti sakrije   .dobro dodje kada imas kilometarske postove pune praznih tlapnji

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Guest 14/1/2017, 11:12

Ziil Los Dii ! wrote:

Ma ne...pisem na forumu vise od deset godina , shvatis za to vrijeme da s nekim ljudima nema price i samo ih ignoriras .
Dobra je stvar da je kic stavio onu opciju da mozes sastaviti listu ljudi cije postove ti sakrije   .dobro dodje kada imas kilometarske postove pune praznih tlapnji
Ajde da i to vidim...  :D
A to što menom nema priče, jebiga. U kurcu sam jer mi baklja nije jedno te isto što i topovski udar ko tebi. :) Ispričavam se :beer
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/1/2017, 11:19

Kompromis je pronađen i donešeno je sljedeće rješenje: navijači Rapida mogu tijekom svake utakmice u četiri navrata zapaliti baklje te nakon svakog pogotka svoje momčadi, ali u zonama isključivo namijenjenima za to. Također, od pirotehničkih sredstava smiju koristiti isključivo baklje, a zabranjeni ostaju rakete, topovski udari.

http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/revolucionarni-dogovor-u-austriji-dozvoljeno-paljenje-baklji---385792.html

Kak to dozvolili baklje, zabranjeni topovski udari? Kaj to nije isto? :roflrofl :roflrofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 14/1/2017, 11:35

Trljaj, samo trljaj svoju glupu glavurdu.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 14/1/2017, 13:55

HNL 2016/2017 - Page 12 3833202003
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down