privatni posjet sa službenim kontaktima , idemo dalje
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: privatni posjet sa službenim kontaktima , idemo dalje
zatamni al obvezno natpis ex iskongovinda wrote:Ja bih mogao da se slikam za koji mjesec ispred tarabe ali cu zatamniti lice pa vi priznajte to ili ne...
naah, nece mene niko da fata, nego sam persona non grata u dvije zemlje,maggie13 wrote:nemoj da te ufate jos pa nista od forumisanja :DLeviathan2 wrote:otisao bih ja al sam persona non grata, cisto iz zajebancijemaggie13 wrote:haha, vec zamisljam..ja sam za :0)Leviathan2 wrote:pazm obavezno slikanje ispred tarabe sa bjelom kucom u pozadini i karton u rukama sa natpisom ex-iskon forummaggie13 wrote:
:D
Sad ce bit trazenja usteđevina po carapama i ispod madraca, ako kic odobri..
ne da ce mu odobrit nego je to duznost da mu da unapredjenje
provocator wrote:Predsjednik, odnosno u našem slučaju predsjednica, je uvijek i vazda to što jest. Ni danas, kao ni prije 50 godina, predsjednici ne hodaju po drugim državama kao gluhe kuje ili trgovački putnici.Rubens wrote:
ok ali stvarno pretjerujete vise s ovim lincom...
pozicija predsjednika danas unutar zemlje, u usporedbi s 15g prije i 50g nije blizu one danasnje, a kamo li vanjska.. odlijepili ste..
U konkretnom slučaju evidentno je kako se cijelo putovanje pretvorilo u debakl.
Što ona radi u slobodno vrijeme njezina je stvar, ima pravo na privatnost, iako ograničenu činjenicom što je javna ličnost, ali ono što čini na službenom putovanju, plaćenome iz proračuna, nije privatno, pa može itekako biti temom komentara.
eto vidiš da si i ti za demokraciju, a ne svaki dan demokracija ubila ovo, demokracija bacila bombu na kafanu onu, bah
govinda wrote:paCekaj, jesi me to nazvala lazljivcem? De da razjasnimo nesto, ti jesi mozda umislili da si Picka broj ! ovog foruma medjutim za mene si samo forumas na istom nivou kao i onaj svetozar pa kad mi kazes da sam seljacina ili da sam tulav necu ti cutati samo zato sto navodno imas dobro dupe. Dakle, da, istina je ovo sto sam rekao, da te negdje sretnem prosao bih kraj tebe ne okrenuvsi se, sigurno ne bi privukla moju paznju.Noor wrote:govinda wrote:
nurka, da mi kazes da ces mi dati picke ali da plesem sa tobom ja bih se samo nasmijao, pljucnuo u stranu i otisao...toliko o mojoj ljubavi prema plesu i o tome da zene vole muskarce koji plesu...pa da ne razvlacimo tu temu dalje...
a jesi tulav, to nisu istine.
prvo, nije važno tko sam i kakva sam, osim što tebi, očito jest. priča je o plesu, ne o meni.
i da...rekla sam da si tulav. to sada i tvrdim. uz to kažem da si i iskompleksirana budaletina, kojoj ne bih dala ni da me štapom takne.
a sad se teraj...
Last edited by Noor on 8/1/2017, 21:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
a jel znaš jive?n_razbojnik wrote:Noor ženo ja sam cha cha usavršio, pa se javi, neću pljuckati
Guest- Guest
shvatila sam sve ;-)Leviathan2 wrote:naah, nece mene niko da fata, nego sam persona non grata u dvije zemlje,maggie13 wrote:nemoj da te ufate jos pa nista od forumisanja :DLeviathan2 wrote:otisao bih ja al sam persona non grata, cisto iz zajebancijemaggie13 wrote:haha, vec zamisljam..ja sam za :0)Leviathan2 wrote:
pazm obavezno slikanje ispred tarabe sa bjelom kucom u pozadini i karton u rukama sa natpisom ex-iskon forum
ne da ce mu odobrit nego je to duznost da mu da unapredjenje
2014-04-12
http://www.itv.com/news/2017-01-08/boris-johnson-flies-to-new-york-to-meet-donald-trumps-team/provocator wrote:Predsjednik, odnosno u našem slučaju predsjednica, je uvijek i vazda to što jest. Ni danas, kao ni prije 50 godina, predsjednici ne hodaju po drugim državama kao gluhe kuje ili trgovački putnici.Rubens wrote:
ok ali stvarno pretjerujete vise s ovim lincom...
pozicija predsjednika danas unutar zemlje, u usporedbi s 15g prije i 50g nije blizu one danasnje, a kamo li vanjska.. odlijepili ste..
U konkretnom slučaju evidentno je kako se cijelo putovanje pretvorilo u debakl.
Što ona radi u slobodno vrijeme njezina je stvar, ima pravo na privatnost, iako ograničenu činjenicom što je javna ličnost, ali ono što čini na službenom putovanju, plaćenome iz proračuna, nije privatno, pa može itekako biti temom komentara.
Ide ko može i ima u USA prijatelje.
Mesić nema kuj da piše, niti on ima kome, jbga
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
maxuz selam, govinda, ex iskonLeviathan2 wrote:zatamni al obvezno natpis ex iskongovinda wrote:Ja bih mogao da se slikam za koji mjesec ispred tarabe ali cu zatamniti lice pa vi priznajte to ili ne...
2016-11-17
Ne, pricu o plesu si ti pretvorila u pricu o meni nazvavsi me tulavim seljacinom...to sto mislis da si zensko pa ti necu uzvratiti je samo tvoja greska u pristupu sa mnom...dakle, kujo nedojebana suhe picke razguli u troskocima....ta prica " Ja sam zena i ti mi ne smijes nista a ja tebi mogu" mozda pije vode kod pojedinih drkadzija ovdje, kod mene ne...Noor wrote:govinda wrote:paCekaj, jesi me to nazvala lazljivcem? De da razjasnimo nesto, ti jesi mozda umislili da si Picka broj ! ovog foruma medjutim za mene si samo forumas na istom nivou kao i onaj svetozar pa kad mi kazes da sam seljacina ili da sam tulav necu ti cutati samo zato sto navodno imas dobro dupe. Dakle, da, istina je ovo sto sam rekao, da te negdje sretnem prosao bih kraj tebe ne okrenuvsi se, sigurno ne bi privukla moju paznju.Noor wrote:govinda wrote:
nurka, da mi kazes da ces mi dati picke ali da plesem sa tobom ja bih se samo nasmijao, pljucnuo u stranu i otisao...toliko o mojoj ljubavi prema plesu i o tome da zene vole muskarce koji plesu...pa da ne razvlacimo tu temu dalje...
prvo, nije važno tko sam i kakva sam, osim što tebi, očito jest. priča je o plesu, ne o meni.
i da...rekla sam da si tulav. to sada i tvrdim. uz to kažem da si i iskompleksirana budaletina, kojoj ne bih dala ni da me štapom takne.
a sad se teraj...
2016-11-17
govinda wrote:Ne, pricu o plesu si ti pretvorila u pricu o meni nazvavsi me tulavim seljacinom...to sto mislis da si zensko pa ti necu uzvratiti je samo tvoja greska u pristupu sa mnom...dakle, kujo nedojebana suhe picke razguli u troskocima....ta prica " Ja sam zena i ti mi ne smijes nista a ja tebi mogu" mozda pije vode kod pojedinih drkadzija ovdje, kod mene ne...Noor wrote:govinda wrote:paCekaj, jesi me to nazvala lazljivcem? De da razjasnimo nesto, ti jesi mozda umislili da si Picka broj ! ovog foruma medjutim za mene si samo forumas na istom nivou kao i onaj svetozar pa kad mi kazes da sam seljacina ili da sam tulav necu ti cutati samo zato sto navodno imas dobro dupe. Dakle, da, istina je ovo sto sam rekao, da te negdje sretnem prosao bih kraj tebe ne okrenuvsi se, sigurno ne bi privukla moju paznju.Noor wrote:govinda wrote:
a sad se teraj...
kozojebu primitivni...a što ti meni možeš? misliš da se ja bojim tebe i tvojih kozojebskih prostačina? đubre jedno podmuklo.
Guest- Guest
sve se da naučitiNoor wrote:a jel znaš jive?n_razbojnik wrote:Noor ženo ja sam cha cha usavršio, pa se javi, neću pljuckati
2014-04-15
tako priča pravi muškarac, a ne ovaj govnar vehabijski :)n_razbojnik wrote:sve se da naučitiNoor wrote:a jel znaš jive?n_razbojnik wrote:Noor ženo ja sam cha cha usavršio, pa se javi, neću pljuckati
Guest- Guest
a sta ti to hocu? Nisi neka treba, komad, zenka, kako god, rekao sam ti to u lice, ti to tesko podnosis, tvoj problem...Noor wrote:govinda wrote:
Ne, pricu o plesu si ti pretvorila u pricu o meni nazvavsi me tulavim seljacinom...to sto mislis da si zensko pa ti necu uzvratiti je samo tvoja greska u pristupu sa mnom...dakle, kujo nedojebana suhe picke razguli u troskocima....ta prica " Ja sam zena i ti mi ne smijes nista a ja tebi mogu" mozda pije vode kod pojedinih drkadzija ovdje, kod mene ne...
kozojebu primitivni...a što ti meni možeš? misliš da se ja bojim tebe i tvojih kozojebskih prostačina? đubre jedno podmuklo.
2016-11-17
je...imaš pravo, idem rezat venegovinda wrote:a sta ti to hocu? Nisi neka treba, komad, zenka, kako god, rekao sam ti to u lice, ti to tesko podnosis, tvoj problem...Noor wrote:govinda wrote:
Ne, pricu o plesu si ti pretvorila u pricu o meni nazvavsi me tulavim seljacinom...to sto mislis da si zensko pa ti necu uzvratiti je samo tvoja greska u pristupu sa mnom...dakle, kujo nedojebana suhe picke razguli u troskocima....ta prica " Ja sam zena i ti mi ne smijes nista a ja tebi mogu" mozda pije vode kod pojedinih drkadzija ovdje, kod mene ne...
dobro, u pravu si..de razguli sad što dalje
Guest- Guest
a vidim da ti je trebalo 15 minuta da se smiris..i da, nisam kozojeb jer ne jebem koze kao sto si ti...Noor wrote:je...imaš pravo, idem rezat venegovinda wrote:a sta ti to hocu? Nisi neka treba, komad, zenka, kako god, rekao sam ti to u lice, ti to tesko podnosis, tvoj problem...Noor wrote:govinda wrote:
2016-11-17
takve ti nisu ni dostupne, zato ganjaš i obrađuješ one na 4 nogegovinda wrote:a vidim da ti je trebalo 15 minuta da se smiris..i da, nisam kozojeb jer ne jebem koze kao sto si ti...Noor wrote:je...imaš pravo, idem rezat venegovinda wrote:a sta ti to hocu? Nisi neka treba, komad, zenka, kako god, rekao sam ti to u lice, ti to tesko podnosis, tvoj problem...Noor wrote:govinda wrote:
Guest- Guest
govinda vs noor
ajmo kic glasanje, pool :D
ajmo kic glasanje, pool :D
govinda wrote:a vidim da ti je trebalo 15 minuta da se smiris..i da, nisam kozojeb jer ne jebem koze kao sto si ti...Noor wrote:je...imaš pravo, idem rezat venegovinda wrote:a sta ti to hocu? Nisi neka treba, komad, zenka, kako god, rekao sam ti to u lice, ti to tesko podnosis, tvoj problem...Noor wrote:govinda wrote:
je. 15 minuta...ti postao u 21:32, a ja minutu iza tebe.
neš ti bosanske matematike...ccc
Guest- Guest
a ti si dostupna koza? Vidim koliko si pozeljna, niko te jos ni oplodio nije...Noor wrote:takve ti nisu ni dostupne, zato ganjaš i obrađuješ one na 4 nogegovinda wrote:a vidim da ti je trebalo 15 minuta da se smiris..i da, nisam kozojeb jer ne jebem koze kao sto si ti...Noor wrote:je...imaš pravo, idem rezat venegovinda wrote:a sta ti to hocu? Nisi neka treba, komad, zenka, kako god, rekao sam ti to u lice, ti to tesko podnosis, tvoj problem...Noor wrote:
2016-11-17
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Idemo dalje
» PREDSJEDNICA JE ZADOVOLJNA POSTIGNUTIM DOGOVOROM 'Drago mi je da smo se dogovorili, naša suradnja je jako dobra, idemo dalje'
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal?
» PREDSJEDNICA JE ZADOVOLJNA POSTIGNUTIM DOGOVOROM 'Drago mi je da smo se dogovorili, naša suradnja je jako dobra, idemo dalje'
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal?
Page 4 of 6