Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal?
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal?
Da se takav skandal dogodio u SAD, Velikoj Britaniji ili drugim demokratskim državama ne samo da bi izbio slučaj s nesagledivim političkim posljedicama, nego bi u parlamentu odmah bila osnovana komisija koja bi dobila zadatak da utvrdi sve relevantne činjenice vezane uz tu aferu.
Takva Komisija najprije bi, kako je to uobičajeno u sličnim slučajevima, zatražila od tajnih službi svu dokumentaciju koja se odnosi na kontakte predsjednika države i osumnjičene osobe, a nakon što bi ih proučila, pozvala bi na saslušanje predsjednika, šefa tajne službe te sve one koji su na bilo koji način bili upoznati s detaljima tog slučaja.
...je li predsjednica države u razgovaru s osumnjičenikom prekršila neke od svojih zakonskih ili moralnih obveza. A da bi to mogla učiniti saborska komisija morala bi imati na raspolaganju sve transkripte njihovih razgovora. Uostalom, u aferi Watergate tadašnji američkim predsjednik Richard Nixon morao je dati parlamentarnoj istražnoj komisiji na uvid snimke svih privatnih razgovora pa čak i one koji nisu imali izravne veze sa slučajem.
...ne treba ni spomenuti, da bi u demokratskim državama javnost vrlo brzo saznala sve detalje tog slučaja pa i narav odnosa predsjednice države s osumnjičenom osobom.
Takva Komisija najprije bi, kako je to uobičajeno u sličnim slučajevima, zatražila od tajnih službi svu dokumentaciju koja se odnosi na kontakte predsjednika države i osumnjičene osobe, a nakon što bi ih proučila, pozvala bi na saslušanje predsjednika, šefa tajne službe te sve one koji su na bilo koji način bili upoznati s detaljima tog slučaja.
...je li predsjednica države u razgovaru s osumnjičenikom prekršila neke od svojih zakonskih ili moralnih obveza. A da bi to mogla učiniti saborska komisija morala bi imati na raspolaganju sve transkripte njihovih razgovora. Uostalom, u aferi Watergate tadašnji američkim predsjednik Richard Nixon morao je dati parlamentarnoj istražnoj komisiji na uvid snimke svih privatnih razgovora pa čak i one koji nisu imali izravne veze sa slučajem.
...ne treba ni spomenuti, da bi u demokratskim državama javnost vrlo brzo saznala sve detalje tog slučaja pa i narav odnosa predsjednice države s osumnjičenom osobom.
Re: Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal?
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/telegram-analiza-kako-je-zataskan-pravi-skandal-u-slucaju-lozancic-kontakti-predsjednice-i-osumnjicenog-za-krupni-kriminal/
Pa nije isključeno da do toga i ne dođe. Predsjednica ima prava ali i obveze. Kolinda je ovom brzopletom smjenom Lozančića otvorila Pandorinu kutiju.
Guest- Guest
Koju aferu?provocator wrote:Da se takav skandal dogodio u SAD, Velikoj Britaniji ili drugim demokratskim državama ne samo da bi izbio slučaj s nesagledivim političkim posljedicama, nego bi u parlamentu odmah bila osnovana komisija koja bi dobila zadatak da utvrdi sve relevantne činjenice vezane uz tu aferu.
Otvorila je konzervu, kojoj je potekao rok trajanja i iz koje zaudara da te Bog sačuva.Eva wrote:Pa nije isključeno da do toga i ne dođe. Predsjednica ima prava ali i obveze. Kolinda je ovom brzopletom smjenom Lozančića otvorila Pandorinu kutiju.
Predsjednica je štićena osoba 1. kategorije, ona je iznad zakona, ne mogu za instituciju predsjednika države vrijediti ista pravila kao i za normalne građane.
Guest- Guest
HDZ pod svaku cijenu želi spriječiti kvalitetan i stručan nadzor rada tajnih službi te da mu odgovara da Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost još neko vrijeme ne funkcionira. Među ostalim, da se ne bi mogao baviti sukobom Kolinde Grabar Kitarović s Draganom Lozančićem.
Onda je to dikatura. Pa ni ne čudi ured bivšeg doživotnog predsjednika kad ima ovaca koje se daju šišatdeda na aparatima wrote:Predsjednica je štićena osoba 1. kategorije, ona je iznad zakona, ne mogu za instituciju predsjednika države vrijediti ista pravila kao i za normalne građane.
PS
Znam da prcaš Eru i da je to njegov citat.
Guest- Guest
Tako je... Dijelimo se na normalne i abnormalne građane. Kolinda je ovo drugo ili...?deda na aparatima wrote:Predsjednica je štićena osoba 1. kategorije, ona je iznad zakona, ne mogu za instituciju predsjednika države vrijediti ista pravila kao i za normalne građane.
Pa ak je nutra Mamić, ni najskuplji parfemi ne pomažu. Smrdi po jeftinoći i primitivizmu.Ero wrote:Otvorila je konzervu, kojoj je potekao rok trajanja i iz koje zaudara da te Bog sačuva.Eva wrote:Pa nije isključeno da do toga i ne dođe. Predsjednica ima prava ali i obveze. Kolinda je ovom brzopletom smjenom Lozančića otvorila Pandorinu kutiju.
Guest- Guest
Nitko, pa ni predsjednica, ne može biti, niti jest, iznad Ustava i Zakona. I nikakve veze to nema sa štićenom osobom.deda na aparatima wrote:Predsjednica je štićena osoba 1. kategorije, ona je iznad zakona, ne mogu za instituciju predsjednika države vrijediti ista pravila kao i za normalne građane.
No dobro... Svi ste vi Hasan pa te ja razmem.
telegram spina, on nije bio tada ni za što optužen a da je pod prismotrom nije mogla znati.
U Americi bi izbio skandal do neba radi korištenja tajnih službi za stranačke svrhe.
A i hillary je inače optužena za kriminal pa će postat predsjednica
U Americi bi izbio skandal do neba radi korištenja tajnih službi za stranačke svrhe.
Nije Deda, on glumi Hasu Eruprovocator wrote:Nitko, pa ni predsjednica, ne može biti, niti jest, iznad Ustava i Zakona. I nikakve veze to nema sa štićenom osobom.deda na aparatima wrote:Predsjednica je štićena osoba 1. kategorije, ona je iznad zakona, ne mogu za instituciju predsjednika države vrijediti ista pravila kao i za normalne građane.
No dobro... Svi ste vi Hasan pa te ja razmem.
Guest- Guest
ova smjena , kako god zavrsila , pocetak je pada popularnosti gospodje babe
mozemo mi drvit o propisima/sluzbama/strankama , kokos/jaje
ostaju cinjenice da se baba druzi s polusvijetom i talogom HR
dokaza je pregrst , od ceremonije krunidbe do ovoga danas
uvalila je zajeb oreskovicu
moram priznat da zna jahat populizam
dobro kao mesic nekada tek treba vidjeti
dokaza je pregrst , od ceremonije krunidbe do ovoga danas
uvalila je zajeb oreskovicu
moram priznat da zna jahat populizam
dobro kao mesic nekada tek treba vidjeti
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ona je institucija, što je itekako definirano u Ustavu.provocator wrote:Nitko, pa ni predsjednica, ne može biti, niti jest, iznad Ustava i Zakona.deda na aparatima wrote:Predsjednica je štićena osoba 1. kategorije, ona je iznad zakona, ne mogu za instituciju predsjednika države vrijediti ista pravila kao i za normalne građane.
Joj, daj nemoj i ti glumit većeg mulca neg kaj jesi. Pa i vrapci na grani znaju da je Mamić ljiga i krimos. Jebote ropske ugovore je imal s klincima. I koja normalna žena bi s takvim likom štela imat posla. Alo, pa mene bi bilo sram da me takav pozdravi.marcellus wrote:telegram spina, on nije bio tada ni za što optužen a da je pod prismotrom nije mogla znati.
Guest- Guest
To se iz odabira frendova ne vidi.Ero wrote:Ona je institucija, što je itekako definirano u Ustavu.provocator wrote:Nitko, pa ni predsjednica, ne može biti, niti jest, iznad Ustava i Zakona.deda na aparatima wrote:Predsjednica je štićena osoba 1. kategorije, ona je iznad zakona, ne mogu za instituciju predsjednika države vrijediti ista pravila kao i za normalne građane.
Guest- Guest
Kolindin šalabahter:
-Zvati Lozančića i pitati tko je pokušao opljačkati Mamićevu vilu... Ajoj, pa smijenila sam ga. A ništa, zvati Tima neka ga on upita.
-Zahvaliti Šeksu što se žrtvovao i odvukao pažnju medija s meni bitnih pomilovanja. Zna se u što se ne dira-donacije.
-Pitati Tima je li SOA socijalno obavještajna agencija? Ako nije, krivo sam potpisala , ups...
-Zvati Lozančića i pitati tko je pokušao opljačkati Mamićevu vilu... Ajoj, pa smijenila sam ga. A ništa, zvati Tima neka ga on upita.
-Zahvaliti Šeksu što se žrtvovao i odvukao pažnju medija s meni bitnih pomilovanja. Zna se u što se ne dira-donacije.
-Pitati Tima je li SOA socijalno obavještajna agencija? Ako nije, krivo sam potpisala , ups...
Last edited by provocator on Mon 8 Feb - 15:06; edited 1 time in total (Reason for editing : soa)
Kao prvo, nije baba (Talibane, vrijeđaš žene općenito) , ona predstavlja instituciju predsjednika države.debotoijusto wrote:ova smjena , kako god zavrsila , pocetak je pada popularnosti gospodje babe
Kao drugo, ni ti ne navodiš izvor, kad tvrdiš da se druži s polusvijetom i slično.
Znaš, po Milanoviću sam i ja "guslarski polusvijet", a znam da mi nije ni do gležnja po mnogo čemu.
On to može pričati u njjemačkom parlamentu, ali ne i mojim prijateljima...i šire.
Nogometna mafija ga štiti.Eva wrote:Joj, daj nemoj i ti glumit većeg mulca neg kaj jesi. Pa i vrapci na grani znaju da je Mamić ljiga i krimos. Jebote ropske ugovore je imal s klincima. I koja normalna žena bi s takvim likom štela imat posla. Alo, pa mene bi bilo sram da me takav pozdravi.marcellus wrote:telegram spina, on nije bio tada ni za što optužen a da je pod prismotrom nije mogla znati.
Najjača mafija u RH.
Cijeli je HNS jedna opaka razbojnička špilja.
Dinamo je svake godine prvak,hajduk je pokopan,Rijeci ne daju da diše,a mali klubovi ostaju mali bez ikakve mogućnosti za napredak.
Reprezentaciju vode njihovi ljudi. Jedan pošteni trener kakav je bio Vahid Halilhodžić krenuo je u Dinamo uvesti reda,ali je brzo odlepršao.
Pogledaj samo te individue koje su na čelu Dinama,HNS-a i reprezentacije i sve će ti biti jasno.
U normalnim državama takvi bi likovi proizvodili kemijske olovke od praznih čahura i kamene pepeljare.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Gospa na Pepelnicu govori čovječanstvu: Odrecite se televizije, evo zašto
» Očito je da Rusi izuzetno mnogo drže do Kolinde:zašto smo jedino mi izbjegli oštru protumjeru Rusije
» '' Prekinuo šutnju Bivši NASA-in znanstvenik tvrdi da je pronađen dokaz života na Marsu, a objasnio je i zašto se o tome ne govori ''
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» privatni posjet sa službenim kontaktima , idemo dalje
» Očito je da Rusi izuzetno mnogo drže do Kolinde:zašto smo jedino mi izbjegli oštru protumjeru Rusije
» '' Prekinuo šutnju Bivši NASA-in znanstvenik tvrdi da je pronađen dokaz života na Marsu, a objasnio je i zašto se o tome ne govori ''
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» privatni posjet sa službenim kontaktima , idemo dalje
Page 1 of 3