privatni posjet sa službenim kontaktima , idemo dalje
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: privatni posjet sa službenim kontaktima , idemo dalje
govinda wrote:
hm, prije ce biti ruska Zidovka nego Ruskinja...
zašto bi trebalo naglašavati da je katolkinja, pravoslavka, ili židovka?
da su njeni preci prešli na budizam, da li bi onda rekao da je ruska Kineskinja?
europski konvertiti na judaizam imaju veze sa biblijskim hebrejima koliko i sa vanzemaljcima
Guest- Guest
pa jaj sam stao, ti mi kazes da sam napusen i kad te ja poklopim ti me nazoves majmunom i onda se skrivas iza kica? Ok, zhavali kicu, spasio te nokauta u prvoj rundi.....i nemoj ubuduce pokusavati polemizirati sa mnom, nedostojna si mi protivnica...Noor wrote:gledaj majmune lajavi, ja poštujem kica i njegovu opomenu i zato ti više ne odgovaram. budi i ti toliko fer, pa stani, tim više što ti je i neki dan progledao kroz prste zbog onog to si sasuo jednom drugom forumašu.govinda wrote:rekao sam svoje...ali ako bas hoces, imam jos nekih 30 minuta koje mogu potrositi na sajber seljanku kao sto si ti...dakle, ko te diro curice? Kme kme, ciko reko da nisam pepa kmeee kmeee...jbt, kad stara baba pobudali na internetu..Noor wrote:govinda wrote::Ja nikad prvi ne napadam...
možda, ali dok nisi napušen. večeras ti se dimi iz mozga, pa si uklizao...
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t15064-srpska-prikazana-prekrivena-lubanjama-i-krvlju#703892
2016-11-17
pa postoje i autohtoni evropski budisti ali ok..spominjem njeno zhidovstvo jer mozda u tome mozemo traziti izvore njenog objektivizma....plus Veliki Oktobar koji je prezivjela, pa rani boljsevizam pa odlazak u kapitalizam...a to o askenazima znam..deda wrote:govinda wrote:
hm, prije ce biti ruska Zidovka nego Ruskinja...
zašto bi trebalo naglašavati da je katolkinja, pravoslavka, ili židovka?
da su njeni preci prešli na budizam, da li bi onda rekao da je ruska Kineskinja?
europski konvertiti na judaizam imaju veze sa biblijskim hebrejima koliko i sa vanzemaljcima
2016-11-17
eno ti židova iz doba Isusa u Palestini, Jordanu, Siriji, Libanonu..., danas su muslimani, napustili su Yahvu kada su im drugi semiti počeli prijetiti mačem ako ne prihvate Muhameda i Alaha
Guest- Guest
aha, i ti prdis u vjetar po obicaju...deda wrote:eno ti židova iz doba Isusa u Palestini, Jordanu, Siriji, Libanonu..., danas su muslimani, napustili su Yahvu kada su im drugi semiti počeli prijetiti mačem ako ne prihvate Muhameda i Alaha
2016-11-17
govinda wrote:pa jaj sam stao, ti mi kazes da sam napusen i kad te ja poklopim ti me nazoves majmunom i onda se skrivas iza kica? Ok, zhavali kicu, spasio te nokauta u prvoj rundi.....i nemoj ubuduce pokusavati polemizirati sa mnom, nedostojna si mi protivnica...
a brate pretjeruješ dobrano..
govinda wrote:spominjem njeno zhidovstvo jer mozda u tome mozemo traziti izvore njenog objektivizma....plus Veliki Oktobar koji je prezivjela, pa rani boljsevizam pa odlazak u kapitalizam...a to o askenazima znam..
ne vidim kakve veze ima židovstvo s objektivizmom, ako postoji neka filozofska tradicija koja bi se mogla pripisati židovskim misliocima onda bi to bio komunizam, većina ih je bila tog svjetonazora, a i danas vidimo među židovima da su većina njihovih "mozgova" zagovornici multikulturalizma
Guest- Guest
ja sam svoje rekao jos prije sat vremena skoro...Rubens wrote:govinda wrote:pa jaj sam stao, ti mi kazes da sam napusen i kad te ja poklopim ti me nazoves majmunom i onda se skrivas iza kica? Ok, zhavali kicu, spasio te nokauta u prvoj rundi.....i nemoj ubuduce pokusavati polemizirati sa mnom, nedostojna si mi protivnica...
a brate pretjeruješ dobrano..
2016-11-17
govinda wrote:aha, i ti prdis u vjetar po obicaju...deda wrote:eno ti židova iz doba Isusa u Palestini, Jordanu, Siriji, Libanonu..., danas su muslimani, napustili su Yahvu kada su im drugi semiti počeli prijetiti mačem ako ne prihvate Muhameda i Alaha
što su i tko su Bošnjaci?
Guest- Guest
Znam ko je ovaj Bosnjak koji ce da te stjera na ignore jer prdis o necemu o cemu nemas pojma po obicaju...a sad odjeb..deda wrote:govinda wrote:aha, i ti prdis u vjetar po obicaju...deda wrote:eno ti židova iz doba Isusa u Palestini, Jordanu, Siriji, Libanonu..., danas su muslimani, napustili su Yahvu kada su im drugi semiti počeli prijetiti mačem ako ne prihvate Muhameda i Alaha
što su i tko su Bošnjaci?
2016-11-17
netko mi je jednom podvalio neku knjigu onog filozofa Fromma, nešto o ljubavi, dobio sam mentalni proljev koliko je to djelo prepuno toksičnih ideja
zdravom organizmu se povraća kad dođe u doticaj s takvim smećem
zdravom organizmu se povraća kad dođe u doticaj s takvim smećem
Guest- Guest
e jebga kic, zajebes stvar cim sam se makao, i onda jednodjelni ban, tctc
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ma neznam, nezadovoljan sam s njegovim ponasanjem, taman se strasti malo razbukte a onda on usere sa hladnom vodom, :Dmaggie13 wrote:Sve rascisti u tren..:D
2014-04-12
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Idemo dalje
» PREDSJEDNICA JE ZADOVOLJNA POSTIGNUTIM DOGOVOROM 'Drago mi je da smo se dogovorili, naša suradnja je jako dobra, idemo dalje'
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal?
» PREDSJEDNICA JE ZADOVOLJNA POSTIGNUTIM DOGOVOROM 'Drago mi je da smo se dogovorili, naša suradnja je jako dobra, idemo dalje'
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Zašto se ne govori o kontaktima Kolinde i osumnjičenog za kriminal?
Page 6 of 6