PREDSJEDNICA JE ZADOVOLJNA POSTIGNUTIM DOGOVOROM 'Drago mi je da smo se dogovorili, naša suradnja je jako dobra, idemo dalje'
Page 1 of 1
PREDSJEDNICA JE ZADOVOLJNA POSTIGNUTIM DOGOVOROM 'Drago mi je da smo se dogovorili, naša suradnja je jako dobra, idemo dalje'
Autor: Hina
Objavljeno: prije 0 min
ZAGREB -Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo postignutim dogovorom s premijerom Tihomirom Oreškovićem s kojim je u petak supotpisala prijedlog da se za novog ravnatelja Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) imenuje Daniel Markić, a za predstojnika Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost Pjera Šimunovića, naglasivši važnost profesionalizma i neovisnosti u radu tih službi.
"Drago mi je da smo se dogovorili, naša suradnja je jako dobra, idemo dalje", izjavila je predsjednica Republike u subotu, tijekom šetnje Cvjetnim trgom na novinarske upite o imenovanjima te o odnosu s predsjednikom Vlade RH Oreškovićem.
Na novinarsku konstataciju da je HDZ bio protiv imenovanja Markića na čelo SOA-e, predsjednica Grabar Kitarović rekla je da ne može komentirati stavove stranke.
"Meni je bitan prijedlog predsjednika Vlade, u ime Vlade. O bilo kakvim razgovorima ili prijeporima, morate pitati one koji su u to uključeni", dodala je.
Na pitanje je li Markić bio Lozančićev prijedlog, naglasila je kako ne zna te da ne vjeruje. "On bio Oreškovićev prijedlog", rekla je .
Komentirajući prijedlog imenovanje Pjera Šimunović za novog predstojnika Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost, predsjednica države ocijenila je kako je riječ o vrhunskom profesionalcu.
"Vjerujem da će biti sjajan na tom mjestu", rekla je Grabar Kitarović, te istaknula važnost potpune neovisnosti i profesionalizacije tih službi, sukladno standardima Europske unije NATO-a.
Damir Škomrlj / Novi list / EPH
Autor: Hina
Objavljeno: prije 0 min
ZAGREB -Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović izrazila je zadovoljstvo postignutim dogovorom s premijerom Tihomirom Oreškovićem s kojim je u petak supotpisala prijedlog da se za novog ravnatelja Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) imenuje Daniel Markić, a za predstojnika Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost Pjera Šimunovića, naglasivši važnost profesionalizma i neovisnosti u radu tih službi.
"Drago mi je da smo se dogovorili, naša suradnja je jako dobra, idemo dalje", izjavila je predsjednica Republike u subotu, tijekom šetnje Cvjetnim trgom na novinarske upite o imenovanjima te o odnosu s predsjednikom Vlade RH Oreškovićem.
Na novinarsku konstataciju da je HDZ bio protiv imenovanja Markića na čelo SOA-e, predsjednica Grabar Kitarović rekla je da ne može komentirati stavove stranke.
"Meni je bitan prijedlog predsjednika Vlade, u ime Vlade. O bilo kakvim razgovorima ili prijeporima, morate pitati one koji su u to uključeni", dodala je.
Na pitanje je li Markić bio Lozančićev prijedlog, naglasila je kako ne zna te da ne vjeruje. "On bio Oreškovićev prijedlog", rekla je .
Komentirajući prijedlog imenovanje Pjera Šimunović za novog predstojnika Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost, predsjednica države ocijenila je kako je riječ o vrhunskom profesionalcu.
"Vjerujem da će biti sjajan na tom mjestu", rekla je Grabar Kitarović, te istaknula važnost potpune neovisnosti i profesionalizacije tih službi, sukladno standardima Europske unije NATO-a.
Re: PREDSJEDNICA JE ZADOVOLJNA POSTIGNUTIM DOGOVOROM 'Drago mi je da smo se dogovorili, naša suradnja je jako dobra, idemo dalje'
Samo tako, ga Predsjednice, strpljivo do zajedničkog cilja...Idemo dalje!
Re: PREDSJEDNICA JE ZADOVOLJNA POSTIGNUTIM DOGOVOROM 'Drago mi je da smo se dogovorili, naša suradnja je jako dobra, idemo dalje'
dobro al sve jedno nek malo smršavi....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
A dobro sad... Malo ju je Karačmarko sprcao kada ju je nagovorio da bez konzultacija s premijerom odhebe Lozančića. I što je plavuši sad preostalo nego da prihvati onoga kojeg je predložio Orešković. Recimo da je to neka vrsta kompromisa... Na užas Karačmarka.
Što se mene tiče baš je potaman...epikur37 wrote:dobro al sve jedno nek malo smršavi....
Samo se vi tješite.provocator wrote:A dobro sad... Malo ju je Karačmarko sprcao kada ju je nagovorio da bez konzultacija s premijerom odhebe Lozančića. I što je plavuši sad preostalo nego da prihvati onoga kojeg je predložio Orešković. Recimo da je to neka vrsta kompromisa... Na užas Karačmarka.
Presjednica je osvojila sve što misli da treba osvojiti.
Cilj opravdava sredstvo...
Ma idealan. Nego ero... Nego meni baš drago je premijer odbacio Karačmarkove prijedloge, premda je on i javno inzistirao da se njega mora pitati tko će zamijeniti Lozančića. Mora curac.
Dobro se zna tko su bili Karamarkovi kandidati... Karamarkovi kandidati za ravnatelja SOA-e bili su Toni Matas i Josip Barić.
Ali Orešković mu poručio...
A Kolindici nije drugo preostalo nego se poklopiti i začkomiti. Kaj bu sad rekla nego da su se dogovorili. Morali su.
Ali Orešković mu poručio...
A Kolindici nije drugo preostalo nego se poklopiti i začkomiti. Kaj bu sad rekla nego da su se dogovorili. Morali su.
Nego. Idemo dalje!
U nove afere.
- Ovo je udarac osobno Karamarku, jer to pokazuje da nema onaj tipa autoriteta koji je on osobno, ali i ostali HDZ-ovci, očekivao da će imati. Ovo je i šamar HDZ-u. U tom pogledu idete naprijed.Ero wrote:Nego. Idemo dalje!
Sve štima, viruj mi na rič.... čin je Zoki zašutija.provocator wrote:- Ovo je udarac osobno Karamarku, jer to pokazuje da nema onaj tipa autoriteta koji je on osobno, ali i ostali HDZ-ovci, očekivao da će imati. Ovo je i šamar HDZ-u. U tom pogledu idete naprijed.Ero wrote:Nego. Idemo dalje!
A kaj curac boli Zokija... Nije na njemu da bira novog šefa. No zasigurno mu je drago što je Orešković odjebo Karačmarka.
Ovaj put dame biraju.provocator wrote:A kaj curac boli Zokija... Nije na njemu da bira novog šefa.
Ništa. Tim samo malo navratio na kavu i podpiso.bogomdani wrote:a sto su dogovarali??
to sam i mislio..nis pametno..
Guest- Guest
Lome se preko naše grbače a zemlja propada,mladi bježe van,imamo avijaciju sa avionima koji ne mogu poletjeti,gdje takneš problemi. ..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
hehehe,Vladek pogledaj fim Langolijeri(langoliers-stephen king)
Guest- Guest
Similar topics
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» Idemo dalje
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."
» privatni posjet sa službenim kontaktima , idemo dalje
» PREDSJEDNICA U KUVAJTU Zadovoljna sastankom s moćnim emirom, na pomolu su milijunski poslovi za hrvatske firme
» Idemo dalje
» "Svima nam je jako žao što će se naša mala škola zatvoriti..."
» privatni posjet sa službenim kontaktima , idemo dalje
» PREDSJEDNICA U KUVAJTU Zadovoljna sastankom s moćnim emirom, na pomolu su milijunski poslovi za hrvatske firme
Page 1 of 1