Marić potopio đeneral-ministra i njegovu brilijatnu ideju da kupujemo zrakoplove
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Marić potopio đeneral-ministra i njegovu brilijatnu ideju da kupujemo zrakoplove
RayMabus wrote:Debotojusto je u pravu .....za ovog mandata oni avione kupit nece.
naravno da neće jer su nakupina izdajničke đubradi
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Marić potopio đeneral-ministra i njegovu brilijatnu ideju da kupujemo zrakoplove
Ako ima para, biće i aviona. Ako može siromašna Srbija...marcellus wrote:dzango wrote:Kako HR nema pare za aeroplane a mnogo je bogatija od Srbije i ušla je u NATO pa kao takva može da računa na pomoć saveznika?
ima para, a što se saveznika tiče evo vam ih vama i vučku jebem njih i konja na kojem su dojahali
Nemoj ih nama. Znaš šta bude kada se nađu NATO i Srbija.
dzango wrote:Ako ima para, biće i aviona. Ako može siromašna Srbija...marcellus wrote:dzango wrote:Kako HR nema pare za aeroplane a mnogo je bogatija od Srbije i ušla je u NATO pa kao takva može da računa na pomoć saveznika?
ima para, a što se saveznika tiče evo vam ih vama i vučku jebem njih i konja na kojem su dojahali
Vučić poduva kurac ovom iz NATO?
Ili to, ili bembanje. Ili pušenje, ili karanje.marcellus wrote:dzango wrote:Ako ima para, biće i aviona. Ako može siromašna Srbija...marcellus wrote:dzango wrote:Kako HR nema pare za aeroplane a mnogo je bogatija od Srbije i ušla je u NATO pa kao takva može da računa na pomoć saveznika?
dzango wrote:Ili to, ili bembanje. Ili pušenje, ili karanje.marcellus wrote:dzango wrote:Ako ima para, biće i aviona. Ako može siromašna Srbija...marcellus wrote:dzango wrote:Kako HR nema pare za aeroplane a mnogo je bogatija od Srbije i ušla je u NATO pa kao takva može da računa na pomoć saveznika?
pa ja davno govorim stanojku da će ovi prvo da vas biju a onda će da vas karaju... sad je na redu karanje.
Ništa od aviona za vrijeme ovog mandata ....cuj ocemo sad cijelu 2017 proveset u razglabanju oce li oni to uzet ili ne ? Pa ovaj Maric je to sasjekao u korijenu : zaboravi , nema price o tome u 2017 a poslije cemo opet to rastegnit i eto ti kraj mandata a aviona nigdje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Srećom pa je tu Putin umesto pijanog Jelcina. Još da vratimo Koštunicu umesto jebežnog Vučiča, i nema zime. Još sada imamo i vojvodu Trampa umesto sodmomista Klintonovih.marcellus wrote:dzango wrote:Ili to, ili bembanje. Ili pušenje, ili karanje.marcellus wrote:dzango wrote:Ako ima para, biće i aviona. Ako može siromašna Srbija...marcellus wrote:
pa ja davno govorim stanojku da će ovi prvo da vas biju a onda će da vas karaju... sad je na redu karanje.
Treba prvo makniti eu bankare i eu poltrone iz vlasti a da bi se to postiglo treba sniziti potporu raje sa ovom pricom u EU.
Zato sam ja jucer pukao na ovu Maricevu izjavu i rekako : SAD JE DOSTA.
Ide vam lijepo imigrantski val sada , ostat cete tampon zona prije NJemačke pa možete EU hebavat mater.
Zato sam ja jucer pukao na ovu Maricevu izjavu i rekako : SAD JE DOSTA.
Ide vam lijepo imigrantski val sada , ostat cete tampon zona prije NJemačke pa možete EU hebavat mater.
2014-04-11
Mora da ima aviona zbog Srbije. Ništa vama bez nas.RayMabus wrote:Ništa od aviona za vrijeme ovog mandata ....cuj ocemo sad cijelu 2017 proveset u razglabanju oce li oni to uzet ili ne ? Pa ovaj Maric je to sasjekao u korijenu : zaboravi , nema price o tome u 2017 a poslije cemo opet to rastegnit i eto ti kraj mandata a aviona nigdje.
Nema dok su ovi na vlasti ; ovi sprovode eu politiku u kojoj Hr nema avione nego je kolonija Njemačke tj Brisela.dzango wrote:Mora da ima aviona zbog Srbije. Ništa vama bez nas.RayMabus wrote:Ništa od aviona za vrijeme ovog mandata ....cuj ocemo sad cijelu 2017 proveset u razglabanju oce li oni to uzet ili ne ? Pa ovaj Maric je to sasjekao u korijenu : zaboravi , nema price o tome u 2017 a poslije cemo opet to rastegnit i eto ti kraj mandata a aviona nigdje.
2014-04-11
Nisam ja toliko glup koliko oni misle ....sad cu ih udarit tamo gdje najviše boli : potpora javnosti vezano uz Hr u EU.
HREXIT.
HREXIT.
2014-04-11
Netreba nam EU , na kraju krajeva nikad vas nece pustit u šengen zbog imigrantske krize , dakle niste punopravni ....mladi su vec odselili a novih nema tj krahirao natalitet ....EU nam netreba,
2014-04-11
Treba izaci iz EU ....na taj nacin jedna mala državica zabija nož u srce Briselu vezano uz Balkan i utjecaj na njemu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Treba izaci iz EU ....na taj nacin jedna mala državica zabija nož u srce Briselu vezano uz Balkan i utjecaj na njemu.
2014-04-11
Pocima .....padat ce vaša potpora za EU kad shvatite da su od vas namijenili ulogu hot spota i nenaoružane kolonije :
---
ZAGREBAČKA policija je objavila kako je došlo do fizičkog sukoba između Sirijca i Marokanca u Zagrebu.
Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:
"Danas, 30. prosinca oko 1 sat u Novom Zagrebu, Sarajevska, u fizičkom sukobu 36-godišnji državljanin Sirije teško je ozlijedio 18-godišnjeg državljanina Maroka. Liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava, a osumnjičeni je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje."
http://www.index.hr/vijesti/clanak/obracun-migranata-u-zagrebu-sirijac-tesko-ozlijedio-marokanca/940930.aspx
--
Briti izlaze iz EU .....naši saveznici su London i Washington a ne Njemačka , Pariz i Brisel koji su nam neprijatelji.
---
ZAGREBAČKA policija je objavila kako je došlo do fizičkog sukoba između Sirijca i Marokanca u Zagrebu.
Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:
"Danas, 30. prosinca oko 1 sat u Novom Zagrebu, Sarajevska, u fizičkom sukobu 36-godišnji državljanin Sirije teško je ozlijedio 18-godišnjeg državljanina Maroka. Liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava, a osumnjičeni je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje."
http://www.index.hr/vijesti/clanak/obracun-migranata-u-zagrebu-sirijac-tesko-ozlijedio-marokanca/940930.aspx
--
Briti izlaze iz EU .....naši saveznici su London i Washington a ne Njemačka , Pariz i Brisel koji su nam neprijatelji.
2014-04-11
U ostalom đneral Krstičević se toliko nakrao od države i građana da on može komotno sam kupiti par aviona
Kermit-
2014-04-17
Aso, dokazi? Ili opet lupetaš?
Hebeš avione koji mi sad više nisu ni bitni kad sam otkrio stvarnog neprijatelja Hr.
2014-04-11
King javna nabava nije teško, osim toga zar vi nametnici danas ne radite do 12?Regoč wrote:Aso, dokazi? Ili opet lupetaš?
Kermit-
2014-04-17
Moj plan sada je : drasticno smanjivanje podrške unutar Hr za clanstvo u EU tj podizanje euroskepticizma u Hrvatskoj na razinu od oko 70% i više ....i onda referendum o izlasku iz iste......potrajace al ja sam uporan.
2014-04-11
Koji kralj, kakav kralj? Petar Kralj?asilovski wrote:King javna nabava nije teško, osim toga zar vi nametnici danas ne radite do 12?Regoč wrote:Aso, dokazi? Ili opet lupetaš?
Odakle ti da uopće radim? Samo čekam da tebi naplate porez i daju meni kako bih te zajebavao preko foruma. I to za tvoju lovu! Heheheh!
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» HNS potopio lažljivca i kriminalca Vasu Brkića
» Brazil potopio nosač aviona Sao Paulo
» Erdogan: Kupujemo i S-500!
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» HNS potopio lažljivca i kriminalca Vasu Brkića
» Brazil potopio nosač aviona Sao Paulo
» Erdogan: Kupujemo i S-500!
Page 5 of 6