Marić potopio đeneral-ministra i njegovu brilijatnu ideju da kupujemo zrakoplove
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Marić potopio đeneral-ministra i njegovu brilijatnu ideju da kupujemo zrakoplove
Koji kralj, kakav kralj? Petar Kralj?asilovski wrote:King javna nabava nije teško, osim toga zar vi nametnici danas ne radite do 12?Regoč wrote:Aso, dokazi? Ili opet lupetaš?
Odakle ti da uopće radim? Samo čekam da tebi naplate porez i daju meni kako bih te zajebavao preko foruma. I to za tvoju lovu! Heheheh!
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Marić potopio đeneral-ministra i njegovu brilijatnu ideju da kupujemo zrakoplove
Obicno se misli da Amerikanci imaju nešto protiv da mi imamo avione , to uopce nije istina , oni znaju da je to skupo , nezanima ih to al ako cemo to uzet ok njima još bolje , više aviona u NATOu.
Znate kome to smeta ?
EU bankari i eu politicari jer šta je Hr slabija to je ovisnija o njima.
To vam je ta Mariceva izjava i ja sam je pročitao a sad ide ....KLANJE.
Znate kome to smeta ?
EU bankari i eu politicari jer šta je Hr slabija to je ovisnija o njima.
To vam je ta Mariceva izjava i ja sam je pročitao a sad ide ....KLANJE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta se mene tice Brisel je objavio rat Hrvatskoj , prihvacam i sad ide kontranapad a ja uvijek napadam neprijateljevu ahilovu petu a to je u ovom slucaju potpora za ostanak u EU tj euroskepticizam i referendum o izlasku iz iste.
Last edited by RayMabus on 30/12/2016, 12:55; edited 1 time in total
2014-04-11
sama činjenica da general izađe iz rata kao jedan od najbogatijih ljudi i radi poslove isključivo sa državom i poluidiotu bi bila jasna, no jbg-a.Regoč wrote:Koji kralj, kakav kralj? Petar Kralj?asilovski wrote:King javna nabava nije teško, osim toga zar vi nametnici danas ne radite do 12?Regoč wrote:Aso, dokazi? Ili opet lupetaš?
Odakle ti da uopće radim? Samo čekam da tebi naplate porez i daju meni kako bih te zajebavao preko foruma. I to za tvoju lovu! Heheheh!
Znam zadovoljan si svojom ulogom nametnika u debelom crijevu, bitno je da čovjek ostvari svoje snove i težnja te zna svoje domete, a i da mu je toplo hehehe
Kermit-
2014-04-17
Netreba nam EU , mladi su otišli a novih nema , ostat cemo van šengena a onih par birokrata koji i onako nemogu ništa sa svojim glasovima unutar tzv eu parlamenta koji je nejmačko francuski nam ništa neznace .....treba nam HREXIT i samoodlucivanje.
2014-04-11
Svaka politicka stranka euroskepticna u bilo kojoj državi unije naš je saveznik.RayMabus wrote:Netreba nam EU , mladi su otišli a novih nema , ostat cemo van šengena a onih par birokrata koji i onako nemogu ništa sa svojim glasovima unutar tzv eu parlamenta koji je nejmačko francuski nam ništa neznace .....treba nam HREXIT i samoodlucivanje.
Slabljenjem europejaca i jacanjem euroskeptika dobit cemo saveznika u borbi protiv ove aždaje koja nam je prirodni neprijatelj.
2014-04-11
Cekat cemo i raditi na porastu euroskepticizma u Hr , cilj je 70% euroskeptika i paraleno s ostalima u uniji .....kad bude trenutak referendum o izlasku iz iste i Hr svojim geografskim položajem odvaja EU od Balkana i na taj nacin je shebaje.RayMabus wrote:Svaka politicka stranka euroskepticna u bilo kojoj državi unije naš je saveznik.RayMabus wrote:Netreba nam EU , mladi su otišli a novih nema , ostat cemo van šengena a onih par birokrata koji i onako nemogu ništa sa svojim glasovima unutar tzv eu parlamenta koji je nejmačko francuski nam ništa neznace .....treba nam HREXIT i samoodlucivanje.
Slabljenjem europejaca i jacanjem euroskeptika dobit cemo saveznika u borbi protiv ove aždaje koja nam je prirodni neprijatelj.
2014-04-11
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» HNS potopio lažljivca i kriminalca Vasu Brkića
» Brazil potopio nosač aviona Sao Paulo
» Erdogan: Kupujemo i S-500!
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» HNS potopio lažljivca i kriminalca Vasu Brkića
» Brazil potopio nosač aviona Sao Paulo
» Erdogan: Kupujemo i S-500!
Page 6 of 6