Marić potopio đeneral-ministra i njegovu brilijatnu ideju da kupujemo zrakoplove
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Marić potopio đeneral-ministra i njegovu brilijatnu ideju da kupujemo zrakoplove
http://www.nacional.hr/ministar-maric-ne-moramo-zuriti-s-nabavom-novih-borbenih-zrakoplova/
Kermit-
2014-04-17
Re: Marić potopio đeneral-ministra i njegovu brilijatnu ideju da kupujemo zrakoplove
ali zuri kad je u pitanju mu stvarni sef...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Marić potopio đeneral-ministra i njegovu brilijatnu ideju da kupujemo zrakoplove
Pa jesi vidio Plenkia jučer vidi se da mu nedostaje fraza i da ga hvata lagano panika jer nema pojma o bilo čemu hehehe jučer su Mađari pričali kako im nije jasno od kuda Hrvatima da je cijena INA-e 6 mild. kada je duplo većavuksadinare wrote:ali zuri kad je u pitanju mu stvarni sef...
Kermit-
2014-04-17
ma jebes plenkija..taj je odsviro svoje samo jos do kraja ne zna....mislim da mu ej krajnji domet briselski ured i birokratsko ispijanje kave....lokalni izbori su sve blize a ankete i analize ne idu bas u korist hdz-u...vidjelo se da ej plenki obicni mucak...i da ej jedno dok nisi premijer a drugo kad jesi..i kad moras razmisljati o mnogo vaznih stvari za drzavu i narod..jednostavno cini mi se da je ograniceniji i od karamarka...asilovski wrote:Pa jesi vidio Plenkia jučer vidi se da mu nedostaje fraza i da ga hvata lagano panika jer nema pojma o bilo čemu hehehe jučer su Mađari pričali kako im nije jasno od kuda Hrvatima da je cijena INA-e 6 mild. kada je duplo većavuksadinare wrote:ali zuri kad je u pitanju mu stvarni sef...
2015-09-08
treba prvo pokupit harač...
treba prvo pitat sefa ivicu...mutava baštarda wrote:treba prvo pokupit harač...
2015-09-08
normalno,
vazno da vam piloti imaju nove kozne jakne,
da se manekenisu po hrvatskoj,
avione i helikoptere,
ni brnite, mi nabavljamo ) za vas !
posebno )
avione i helikoptere,
posebno )
Guest- Guest
Marić ima svoj avion, baš ga briga za druge.
sto ti rece da to sluzi samo za obranu a ne da cete nekog napastii..pizzon wrote:normalno,
avione i helikoptere,
posebno )
2015-09-08
Pižone, vi platite, garažirat ćemo kod nas.
Dobro jeste li vi poludjeli? Ovo je već 20-ta tenma o letjelicama u posljednjih 10 dana!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ograničen je samo veličinom jaja, ali kada je inteligencija u pitanju i bubanje napamet fraza, nemjerljivo...vuksadinare wrote:ma jebes plenkija..taj je odsviro svoje samo jos do kraja ne zna....mislim da mu ej krajnji domet briselski ured i birokratsko ispijanje kave....lokalni izbori su sve blize a ankete i analize ne idu bas u korist hdz-u...vidjelo se da ej plenki obicni mucak...i da ej jedno dok nisi premijer a drugo kad jesi..i kad moras razmisljati o mnogo vaznih stvari za drzavu i narod..jednostavno cini mi se da je ograniceniji i od karamarka...asilovski wrote:Pa jesi vidio Plenkia jučer vidi se da mu nedostaje fraza i da ga hvata lagano panika jer nema pojma o bilo čemu hehehe jučer su Mađari pričali kako im nije jasno od kuda Hrvatima da je cijena INA-e 6 mild. kada je duplo većavuksadinare wrote:ali zuri kad je u pitanju mu stvarni sef...
muči, možda i stjuardese dođu na tapet...jastreb wrote:Dobro jeste li vi poludjeli? Ovo je već 20-ta tenma o letjelicama u posljednjih 10 dana!
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ovo je zezanje,vuksadinare wrote:sto ti rece da to sluzi samo za obranu a ne da cete nekog napastii..pizzon wrote:normalno,
avione i helikoptere,
posebno )
svakako da je samo radi zastite.
Guest- Guest
...uglavnom papak....no nije on kriv..treba rezat jaja vasi i seksu..oni ga dovedose i ustolice....no oni ako im dođe noz pred grlo prvi ce ga se odreci...mutava baštarda wrote:ograničen je samo veličinom jaja, ali kada je inteligencija u pitanju i bubanje napamet fraza, nemjerljivo...vuksadinare wrote:ma jebes plenkija..taj je odsviro svoje samo jos do kraja ne zna....mislim da mu ej krajnji domet briselski ured i birokratsko ispijanje kave....lokalni izbori su sve blize a ankete i analize ne idu bas u korist hdz-u...vidjelo se da ej plenki obicni mucak...i da ej jedno dok nisi premijer a drugo kad jesi..i kad moras razmisljati o mnogo vaznih stvari za drzavu i narod..jednostavno cini mi se da je ograniceniji i od karamarka...asilovski wrote:Pa jesi vidio Plenkia jučer vidi se da mu nedostaje fraza i da ga hvata lagano panika jer nema pojma o bilo čemu hehehe jučer su Mađari pričali kako im nije jasno od kuda Hrvatima da je cijena INA-e 6 mild. kada je duplo većavuksadinare wrote:ali zuri kad je u pitanju mu stvarni sef...
2015-09-08
u svakoj sali pola istinepizzon wrote:ovo je zezanje,vuksadinare wrote:sto ti rece da to sluzi samo za obranu a ne da cete nekog napastii..pizzon wrote:normalno,
avione i helikoptere,
posebno )
2015-09-08
Ono s Mig-29 vam je bio totalni promašaj.pizzon wrote:ovo je zezanje,vuksadinare wrote:sto ti rece da to sluzi samo za obranu a ne da cete nekog napastii..pizzon wrote:normalno,
avione i helikoptere,
posebno )
Mogli ste nabavit 5 novih i imali bi neko vrijeme mir s time, a ovako...
Čim stignu morat ćete razmišljati o nabavki...5 novih.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Dečki vole helikoptere. Ti si se igrao Barbie i Cindy?jastreb wrote:Dobro jeste li vi poludjeli? Ovo je već 20-ta tenma o letjelicama u posljednjih 10 dana!
Što je bliže dno zaluđenost u narodu raste, nešto kao u III Rajhu sa Wunderwaffenomjastreb wrote:Dobro jeste li vi poludjeli? Ovo je već 20-ta tenma o letjelicama u posljednjih 10 dana!
Kermit-
2014-04-17
Jebo te Mesić, jel ti on nedostaje?asilovski wrote:Što je bliže dno zaluđenost u narodu raste, nešto kao u III Rajhu sa Wunderwaffenomjastreb wrote:Dobro jeste li vi poludjeli? Ovo je već 20-ta tenma o letjelicama u posljednjih 10 dana!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» HNS potopio lažljivca i kriminalca Vasu Brkića
» Brazil potopio nosač aviona Sao Paulo
» Erdogan: Kupujemo i S-500!
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» HNS potopio lažljivca i kriminalca Vasu Brkića
» Brazil potopio nosač aviona Sao Paulo
» Erdogan: Kupujemo i S-500!
Page 1 of 6