Marić potopio đeneral-ministra i njegovu brilijatnu ideju da kupujemo zrakoplove
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Marić potopio đeneral-ministra i njegovu brilijatnu ideju da kupujemo zrakoplove
Jebo te Mesić, jel ti on nedostaje?asilovski wrote:Što je bliže dno zaluđenost u narodu raste, nešto kao u III Rajhu sa Wunderwaffenomjastreb wrote:Dobro jeste li vi poludjeli? Ovo je već 20-ta tenma o letjelicama u posljednjih 10 dana!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Marić potopio đeneral-ministra i njegovu brilijatnu ideju da kupujemo zrakoplove
Odliepili smo se od dna, zato i ne kupujemo.
Meske je za Plenkija KissingerEroo wrote:Jebo te Mesić, jel ti on nedostaje?asilovski wrote:Što je bliže dno zaluđenost u narodu raste, nešto kao u III Rajhu sa Wunderwaffenomjastreb wrote:Dobro jeste li vi poludjeli? Ovo je već 20-ta tenma o letjelicama u posljednjih 10 dana!
Kermit-
2014-04-17
to je samo privid RH-a najgore stoje u EU, ne postoje niti naznake da će biti ikakve reforme u bilo kojem obliku osim povećanje uhljeba i referenata, a sada dolazi i iNARegoč wrote:Odliepili smo se od dna, zato i ne kupujemo.
Kermit-
2014-04-17
..na zalost ispostavilo se ono sto sam oduvijek govorio..sto vise covjeka hvalis da ej skolovan da govori nekoliko jezika da je gospodin onda dobijes-mucak...i nikako nauciti...mi smo najbolje kotirali kad su na valsti bili oni koji ne govore pet jezika koji nisu salonci i koji znaju lupit sakom od stol
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma šta te boli qratz i za jednoga za drugoga, gledaj svoja posla...asilovski wrote:Meske je za Plenkija KissingerEroo wrote:Jebo te Mesić, jel ti on nedostaje?asilovski wrote:Što je bliže dno zaluđenost u narodu raste, nešto kao u III Rajhu sa Wunderwaffenomjastreb wrote:Dobro jeste li vi poludjeli? Ovo je već 20-ta tenma o letjelicama u posljednjih 10 dana!
2016-07-22
Inače đeneral major Krstičević je ono kralj javnih nabava najskupljeg hardewera za državu hehehe Honduras na Savi
Kermit-
2014-04-17
tako je Ero idi peri suđe janezimaEroo wrote:Ma šta te boli qratz i za jednoga za drugoga, gledaj svoja posla...asilovski wrote:Meske je za Plenkija KissingerEroo wrote:Jebo te Mesić, jel ti on nedostaje?asilovski wrote:Što je bliže dno zaluđenost u narodu raste, nešto kao u III Rajhu sa Wunderwaffenomjastreb wrote:Dobro jeste li vi poludjeli? Ovo je već 20-ta tenma o letjelicama u posljednjih 10 dana!
Kermit-
2014-04-17
zapravo kupit ćemo letjelice sa najvećim krilima na tržištu pa kad vam dođemo mislit ćete da su stigli marsovcipizzon wrote:normalno,
vazno da vam piloti imaju nove kozne jakne,
da se manekenisu po hrvatskoj,
avione i helikoptere,
ni brnite, mi nabavljamo ) za vas !
posebno )
vili40-
2015-08-02
general krsticevic za razliku do plenkija nije salonac...asilovski wrote:Inače đeneral major Krstičević je ono kralj javnih nabava najskupljeg hardewera za državu hehehe Honduras na Savi
2015-09-08
Tako je Vuče Tito je za nas hehehehvuksadinare wrote:..na zalost ispostavilo se ono sto sam oduvijek govorio..sto vise covjeka hvalis da ej skolovan da govori nekoliko jezika da je gospodin onda dobijes-mucak...i nikako nauciti...mi smo najbolje kotirali kad su na valsti bili oni koji ne govore pet jezika koji nisu salonci i koji znaju lupit sakom od stol
Kermit-
2014-04-17
...ma nije uopce bitno tko ej tito,franjo,isus krist...ali realno od strebera nema koristiasilovski wrote:Tako je Vuče Tito je za nas hehehehvuksadinare wrote:..na zalost ispostavilo se ono sto sam oduvijek govorio..sto vise covjeka hvalis da ej skolovan da govori nekoliko jezika da je gospodin onda dobijes-mucak...i nikako nauciti...mi smo najbolje kotirali kad su na valsti bili oni koji ne govore pet jezika koji nisu salonci i koji znaju lupit sakom od stol
2015-09-08
vuksadinare wrote:..na zalost ispostavilo se ono sto sam oduvijek govorio..sto vise covjeka hvalis da ej skolovan da govori nekoliko jezika da je gospodin onda dobijes-mucak...i nikako nauciti...mi smo najbolje kotirali kad su na valsti bili oni koji ne govore pet jezika koji nisu salonci i koji znaju lupit sakom od stol
Uvjerili su vas (neke) da vam ne valjaju ni oni oni šta su vam državu stvorili iz ničega.
2016-07-22
ti su valjali..ovi novi neEroo wrote:vuksadinare wrote:..na zalost ispostavilo se ono sto sam oduvijek govorio..sto vise covjeka hvalis da ej skolovan da govori nekoliko jezika da je gospodin onda dobijes-mucak...i nikako nauciti...mi smo najbolje kotirali kad su na valsti bili oni koji ne govore pet jezika koji nisu salonci i koji znaju lupit sakom od stol
Uvjerili su vas (neke) da vam ne valjaju ni oni oni šta su vam državu stvorili iz ničega.
2015-09-08
ne on je banditen, čekao je u šumi i klao trgovce hehehevuksadinare wrote:general krsticevic za razliku do plenkija nije salonac...asilovski wrote:Inače đeneral major Krstičević je ono kralj javnih nabava najskupljeg hardewera za državu hehehe Honduras na Savi
Kermit-
2014-04-17
Nisam rekao da nismo najlošiji, nego da smo manje loši nego prije tri godine.asilovski wrote:to je samo privid RH-a najgore stoje u EU, ne postoje niti naznake da će biti ikakve reforme u bilo kojem obliku osim povećanje uhljeba i referenata, a sada dolazi i iNARegoč wrote:Odliepili smo se od dna, zato i ne kupujemo.
A ti Hrvatima. Tako treba.asilovski wrote:tako je Ero idi peri suđe janezimaEroo wrote:Ma šta te boli qratz i za jednoga za drugoga, gledaj svoja posla...asilovski wrote:Meske je za Plenkija KissingerEroo wrote:Jebo te Mesić, jel ti on nedostaje?asilovski wrote:
Što je bliže dno zaluđenost u narodu raste, nešto kao u III Rajhu sa Wunderwaffenom
2016-07-22
nije ničeg već govana heheheEroo wrote:vuksadinare wrote:..na zalost ispostavilo se ono sto sam oduvijek govorio..sto vise covjeka hvalis da ej skolovan da govori nekoliko jezika da je gospodin onda dobijes-mucak...i nikako nauciti...mi smo najbolje kotirali kad su na valsti bili oni koji ne govore pet jezika koji nisu salonci i koji znaju lupit sakom od stol
Kermit-
2014-04-17
...tako npr rugali se mamicu makar je krimos ali covjek iz jednog eura zna stvoriti 100...a onaj skolovani od 1 eura uđe u minus...
2015-09-08
Marić je jebeni idiot koji će na krilima popularne gluposti kupiti INU i tako baciti 30 milijardi kuna u vodu, umjesto da kupi avione koji nam za razliku od INE trebaju.
uhljebi ne znaju voziti avione...marcellus wrote:Marić je jebeni idiot koji će na krilima popularne gluposti kupiti INU i tako baciti 30 milijardi kuna u vodu, umjesto da kupi avione koji nam za razliku od INE trebaju.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» HNS potopio lažljivca i kriminalca Vasu Brkića
» Brazil potopio nosač aviona Sao Paulo
» Erdogan: Kupujemo i S-500!
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» HNS potopio lažljivca i kriminalca Vasu Brkića
» Brazil potopio nosač aviona Sao Paulo
» Erdogan: Kupujemo i S-500!
Page 2 of 6