Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
Page 13 of 24
Page 13 of 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Re: Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
Ne moraš ući u brak da bi dobio dildo u guzicu i jaja na panj. Ok, to je najčešći razlog, ali nisi me shvatio. U idućoj fazi je Država ta koja će sklapati brak i sa muškima i sa ženama. Muški će plaćati poreze zato da bi njihova djeca bili pičkice i da bi žene bile aseksualne aždaje koje će ih proždirati mentalno, financijski, pravno Ne vjeruješ? Otvoriš firmu, a u zakonu lijepo piše da moraš zaposliti toliko i toliko žena, ili toliko i toliko muškaraca, ali pod uvjetom da im žena bude šef. U protivnom plaćaš kazne. Seksa nema jer se svako seksualno ponašanje zakonski može svesti na zlostavljanje i silovanje ili barem na zlouporabu položaja u odnosu na "nemoćnu osobu". Pri čemu nisu nužno aktivni sudionici "krimena" ti koji su to jedini obvezni prijaviti, dakle, može ih prijaviti i netko treći. Hoćemo dalje? Djeca ne pripadaju roditeljima nego Državi, roditelji ih imaju obvezu financirati, ali odgoj na sebe u potpunosti preuzima Država. I ne, ne moraš ti uoće imati djecu, ali tuđa djeca koju će odgojiti Država sutra će biti najbolji vojnici totalitarizma To je za vaše dobro Uostalom, pitaj ezekielaprckov wrote:muskarci imaju izbor, niko njih puskom ne tjera da se zene I imaju djecu niti ulazu svoju energiju u tom smislumelkior wrote:Hoće, jer će muški dobiti dildo u guzicu i jaja na panj, neće biti puno prostora za maknut se u stranu.prckov wrote:nece, u najgorem slucaju ce se dio muskaraca povuc iz drustva I namjenjene uloge u drustvumelkior wrote:Doći će vrijeme, i tu je Ray Mabus u pravu, kada će muškarci klat žene po ulicama. Bit će to kraj svega.prckov wrote:
pa reko sam, u socijalnim drzavama to je vise izrazeno, naime feminizam mada nije politicka opcija je inkorporiran u politicki sustav
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Zaboravi biologiju, čovjek je od svega najmanje biološko biće.deda wrote:
žena, seksualno biće, eksperiment... buncaš od vrućice kojom si se zarazio, uzmi kakvu knjigu biologije pa prolistaj koje poglavlje o majmunima među koje spada i čovjek, bit će ti jasnije kako funkcionira parenje i zavođenje
2015-08-09
Kad smo već kod toga, jesi igrao Pokemon go? Na tvoju žalost, biologiju uvijek najbolje sjebe tehnologija.deda wrote:
kastriranih kmetova je uvijek bilo, nije to ništa novo
2015-08-09
melkior wrote:
Zaboravi biologiju, čovjek je od svega najmanje biološko biće.
ti si onda žrtva vlastite obeane, žrtva vlastitih laži
iz marionete si se transformirao u magarca, čestitam
Guest- Guest
Dobro frajeru, koliko si žena pojebao ove godine? A prošle? Imaš li što u planu za iduću?deda wrote:melkior wrote:
Zaboravi biologiju, čovjek je od svega najmanje biološko biće.
ti si onda žrtva vlastite obeane, žrtva vlastitih laži
iz marionete si se transformirao u magarca, čestitam
2015-08-09
melkior wrote:
Dobro frajeru, koliko si žena pojebao ove godine? A prošle? Imaš li što u planu za iduću?
eto jednog primjera kako društvo kulturološki uvjetuje socijalni status
možeš pokušavati ispuniti društvenu normu, ili možeš biti pametniji i gledati vlastite interese
sex i šećer nisu više jedini izvor užitka u životu kako je to nekoć bilo u kameno doba
Guest- Guest
Nemoj mi se izvlačit na društvenu normu. Najveće zadovoljstvo svakog muškarca je jebanje žena i klanje neprijatelja. A najveće je zadovoljstvo kad zakolješ neprijatelja i onda mu pojebeš i kćer i ženu na njegovom priklanom lešu.deda wrote:melkior wrote:
Dobro frajeru, koliko si žena pojebao ove godine? A prošle? Imaš li što u planu za iduću?
možeš pokušavati ispuniti društvenu normu, ili možeš gledati vlastite interese
2015-08-09
Ubiješ mu sina, njegovog muškog potomka, i onda siluješ njegovu ženu i kćer.melkior wrote:Nemoj mi se izvlačit na društvenu normu. Najveće zadovoljstvo svakog muškarca je jebanje žena i klanje neprijatelja. A najveće je zadovoljstvo kad zakolješ neprijatelja i onda mu pojebeš i kćer i ženu na njegovom priklanom lešu.deda wrote:melkior wrote:
možeš pokušavati ispuniti društvenu normu, ili možeš gledati vlastite interese
2015-08-09
melkior wrote:
Nemoj mi se izvlačit na društvenu normu. Najveće zadovoljstvo svakog muškarca je jebanje žena i klanje neprijatelja. A najveće je zadovoljstvo kad zakolješ neprijatelja i onda mu pojebeš i kćer i ženu na njegovom priklanom lešu.
nemam ništa od toga da se natječem s tobom tko je više pojebao, te igre igrate vi koji se međusobno borite oko statusa alfe, pa i u virtualnom svijetu
i kako sam već primjetio na nekoj prijašnjoj temi, potpuno si vođen emocijama, ti bi ubijao radi osjećaja zadovoljstva, a ne zbog interesa i koristi
Guest- Guest
Ja ne igram igru. Socijal-darvinizam namećeš ti, ne ja. Ja samo objašnjavam što to socijal-darvinizam jest. A u socijal-darvinizmu ne vladaju majmunska, već lavovska pravila. I nitko ih ne preživi. Odnosno, preživi ih onaj tko ih ukine. I samim time ukine i socijal-darvinizam.deda wrote:melkior wrote:
Nemoj mi se izvlačit na društvenu normu. Najveće zadovoljstvo svakog muškarca je jebanje žena i klanje neprijatelja. A najveće je zadovoljstvo kad zakolješ neprijatelja i onda mu pojebeš i kćer i ženu na njegovom priklanom lešu.
nemam ništa od toga da se natječem s tobom tko je više pojebao, te igre igrate vi koji se međusobno borite oko statusa alfe, pa i u virtualnom svijetu
i kako sam već primjetio na nekoj prijašnjoj temi, potpuno si vođen emocijama, ti bi ubijao radi osjećaja zadovoljstva, a ne zbog interesa i koristi
2015-08-09
melkior wrote:Ubiješ mu sina, njegovog muškog potomka, i onda siluješ njegovu ženu i kćer.melkior wrote:
i kakve koristi imaš od toga? utvrdio si svoju dominaciju nad tim suparnikom ili što?
Guest- Guest
Korist je tek racionalizacija animalnih instinkta i njihovo učinkovitije upražnjavanje.deda wrote:melkior wrote:Ubiješ mu sina, njegovog muškog potomka, i onda siluješ njegovu ženu i kćer.melkior wrote:
i kakve koristi imaš od toga? utvrdio si svoju dominaciju nad tim suparnikom ili što?
2015-08-09
melkior wrote:
Ja ne igram igru. Socijal-darvinizam namećeš ti, ne ja. Ja samo objašnjavam što to socijal-darvinizam jest. A u socijal-darvinizmu ne vladaju majmunska, već lavovska pravila. I nitko ih ne preživi. Odnosno, preživi ih onaj tko ih ukine. I samim time ukine i socijal-darvinizam.
A tko nameće zakone gravitacije?
Zbilja vjeruješ da pravila koja vrijede za cijeli životininjski svijet ne vrijede za čovjeka?
I u životinjskom svijetu se jedinke rijetko kad bore do smrti, zato što je i za alfe rizik prevelik, jer makar i pobjedili mogu zadobiti ozljedu koja će se inficirati i od koje će uginuti, snaga se odmjerava simbolično, zastrašujućom rikom, velikom grivom, demonstracijom velikih rogova, itd.
nitko evoluciju čovjeka nije dokinuo, ona ide dalje, samo možda ne u smjeru stvaranja bržih, boljih, jačih, pametnijih, nego u smjeru glupljih i retardiraniji, jer trenutno takvi imaju više potomstva
Guest- Guest
Pa suvremena medicina je prva dokinula pravila evolucije da opstaju samo najjači U nekom smislu da, pravila ko0ja vrijede za čitav životinjski svijet ne vrijede i za čovjeka. Čovjek ih je razvojem tehnologije dokinuo.deda wrote:melkior wrote:
Ja ne igram igru. Socijal-darvinizam namećeš ti, ne ja. Ja samo objašnjavam što to socijal-darvinizam jest. A u socijal-darvinizmu ne vladaju majmunska, već lavovska pravila. I nitko ih ne preživi. Odnosno, preživi ih onaj tko ih ukine. I samim time ukine i socijal-darvinizam.
Zbilja vjeruješ da pravila koja vrijede za cijeli životininjski svijet ne vrijede za čovjeka?
I u životinjskom svijetu se jedinke rijetko kad bore do smrti, zato što je i za alfe rizik prevelik, jer makar i pobjedili mogu zadobiti ozljedu koja će se inficirati i od koje će uginuti, snaga se odmjerava simbolično, zastrašujućom rikom, velikom grivom, demonstracijom velikih rogova, itd.
nitko evoluciju čovjeka nije dokinuo, ona ide dalje, samo možda ne u smjeru stvaranja bržih, boljih, jačih, pametnijih, nego u smjeru glupljih i retardiraniji, jer trenutno takvi imaju više potomstva
Drugo, vrč ide na vodu dok se ne razbije. U onoj mjeri u kojoj država uz pomoć napredne tehnologije pokušava zauzdati ljudske animalne (pa i seksualne) instinkte, snaga njezine presije bit će jednaka snazi njenog oslobođenja. Jednostavno, akcija izaziva reakciju iste snage. Totalitarna sustavna opresija provođena kroz duže razdoblje koja se reflektira kroz sve nehumanije i neprirodnije oblike izazvat će animalnu revoluciju kao kontraefekt koja će otići u drugu krajnost.
Treće, upravo si potvrdio da moć tehnologije i društvene uvjetovanosti uništava prirodne evolucijske procese.
2015-08-09
Prirodni procesi su uvjetovani svojom neminovnošću jedino postojećom nemoći životinja da ih usmjere u pravcu kojim one hoće. Da, znanost je protivna evoluciji čovječanstva.melkior wrote:Pa suvremena medicina je prva dokinula pravila evolucije da opstaju samo najjači U nekom smislu da, pravila ko0ja vrijede za čitav životinjski svijet ne vrijede i za čovjeka. Čovjek ih je razvojem tehnologije dokinuo.deda wrote:melkior wrote:
Drugo, vrč ide na vodu dok se ne razbije. U onoj mjeri u kojoj država uz pomoć napredne tehnologije pokušava zauzdati ljudske animalne (pa i seksualne) instinkte, snaga njezine presije bit će jednaka snazi njenog oslobođenja. Jednostavno, akcija izaziva reakciju iste snage. Totalitarna sustavna opresija provođena kroz duže razdoblje koja se reflektira kroz sve nehumanije i neprirodnije oblike izazvat će animalnu revoluciju kao kontraefekt koja će otići u drugu krajnost.
Treće, upravo si potvrdio da moć tehnologije i društvene uvjetovanosti uništava prirodne evolucijske procese.
2015-08-09
2015-08-09
melkior wrote:
Pa suvremena medicina je prva dokinula pravila evolucije da opstaju samo najjači
nema takvog pravila u teoriji evolucije, postoji princip selekcije, ništa više, mutacije gena su nasumične, nisu planske niti su dizajnirane s ciljem
recimo srpaste krvne stanice koje su se razvile među nekim stanovnicima afrike, oni zbog toga nisu "jači", jer je to zapravo retardacija, ali mogu lakše preživjeti malariju
https://en.wikipedia.org/wiki/Sickle-cell_disease
jednog dana ćemo možda moći tehnologijom genetski modificirati čovjeka i stvoriti prave nadljude, a ne ova priviđanja tvoje imaginacije i neukosti
Guest- Guest
RayMabus wrote:Seks je seks. Uvališ joj kuraz , za devet mjeseci rodi malog majmunčića i to je to.
Netreba ti da imaš pricu sa njom .....samo seks.
Ali ako sa glupačom, Ava Karabatić, dobiješ dite, onda će i dite biti glupo, tupo..............
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
deda wrote:muškarac koji glumi žrtvu nije muško
.........nego je tetkica
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Još je gori onaj muškarac koji ne glumi žrtvu,a žrtva je.Yehudi wrote:deda wrote:muškarac koji glumi žrtvu nije muško
.........nego je tetkica
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kako ovo..tema o zenama, u naslovu se p(r)oziva zene, a uglavnom muskarci pisu?
Zalit cu se kicu na musku emanćipaciju.
:D
Zalit cu se kicu na musku emanćipaciju.
:D
2014-04-12
Page 13 of 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Similar topics
» Pravobraniteljica poručila djeci: "Učite strane jezike i bježite glavom bez obzira"
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
Page 13 of 24