Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
Page 8 of 24
Page 8 of 24 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
Re: Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
Neve wrote:zaspao si na pola filma?melkior wrote:Ma u stvari, treba biti kao simpatični autist iz tvog avatara, u nekom svom filmu, pomalo društveno neprilagođen, ne komunicira sa ženama, a ako mu se koja pokuša približiti, odmakne se od nje ili ju upuca, pa nastavi dalje
"I make people hole."
http://www.dictionary.com/browse/incongruous
Guest- Guest
Da da, nosimo darovedijagram wrote:Cim Bozic evo i melkiora...i ona dva preostala
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Koja onda smije na temu, a koja ne :D
2014-04-12
Neka vas, nekamelkior wrote:Da da, nosimo darovedijagram wrote:Cim Bozic evo i melkiora...i ona dva preostala
dijagram-
2015-08-09
Točno, i to se može uvježbati.deda wrote:melkior wrote:Nije problem u pameti samoj kao takvoj, problem je u sposobnosti da se nosi s vlastitom pameti i da ne bude takav, na teret sebi i drugima (ok, ponajviše sebi). Prepametni ljudi su sami sebi najveći problem.RayMabus wrote:Ja nikad nisma težio tome da budem nešto ekstra pametan .....meni se cini da samo budale tome teže.
pažnja, pozornost, svjesnost je viša moždana funkcija od pameti, inteligencije
2015-08-09
A nema neke teme ...necemo sad još i znanstvene radove pocet osporavat.maggie13 wrote:Koja onda smije na temu, a koja ne :D
Ono muški žele lagane , ništa novo , samo znastveno dokazano.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
može, ako zadržiš tjelesne masnoće ispod 5%melkior wrote:Točno, i to se može uvježbati.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
RayMabus wrote:A nema neke teme ...necemo sad još i znanstvene radove pocet osporavat.maggie13 wrote:Koja onda smije na temu, a koja ne :D
trč Ray, izgori ti đigera
Guest- Guest
cemu onda ova prepucavanja, kad je sve poznato i dokazano :DRayMabus wrote:A nema neke teme ...necemo sad još i znanstvene radove pocet osporavat.maggie13 wrote:Koja onda smije na temu, a koja ne :D
2014-04-12
Da se zaljubio, onda bi i njega trebalo upucati U stvari, lik se i zaljubio, nije mu baš bilo svejedno s njom, odveo ju je u fini hotel ("radi dobrog pritiska vode na pipi"), a poklonio joj je i sliku na kraju. Pa ipak, to ga nije spriječilo da ode od nje i da se više ne vrati. Savršeno.Neve wrote:super-računovođa.. ali i kao takav se (skoro) zaljubio :)melkior wrote:Ma film je odličan, ok, malo sam ga prilagodio u odnosu na originalni predložak
2015-08-09
Pojeo sam je.Noor wrote:RayMabus wrote:A nema neke teme ...necemo sad još i znanstvene radove pocet osporavat.maggie13 wrote:Koja onda smije na temu, a koja ne :D
2014-04-11
Nisam siguran je li zbog druge ili zbog treće dinamike...Ray pomozimaggie13 wrote:cemu onda ova prepucavanja, kad je sve poznato i dokazano :DRayMabus wrote:A nema neke teme ...necemo sad još i znanstvene radove pocet osporavat.maggie13 wrote:Koja onda smije na temu, a koja ne :D
2015-08-09
Pa to i mene zanima , ja uopce nisam imao namjeru da se teme razvije nego samo to postoa i onda svi to lijepo prihvatimo i to je to.maggie13 wrote:cemu onda ova prepucavanja, kad je sve poznato i dokazano :DRayMabus wrote:A nema neke teme ...necemo sad još i znanstvene radove pocet osporavat.maggie13 wrote:Koja onda smije na temu, a koja ne :D
Kakva ba rasprava.
2014-04-11
Pa dobro, i to je jedan od načina, još bolji način je udarati u boksačku vreću ili trčati dok ne crkneš.Neve wrote:može, ako zadržiš tjelesne masnoće ispod 5%melkior wrote:Točno, i to se može uvježbati.
2015-08-09
Netrebate raspravljat. Ovo je sad nepobitna znanstvena cinjenica. Onda vi to prihvatite i postanete glupe a mi happy i sve ok.
Eto ...moc jednostavnosti.
2014-04-11
Mislim ak ose mislite udat a ako ne onda ok nikom ništa ....ostanite pametne.RayMabus wrote:Netrebate raspravljat. Ovo je sad nepobitna znanstvena cinjenica. Onda vi to prihvatite i postanete glupe a mi happy i sve ok.
2014-04-11
mora da je ipak cetvrta u pitanju ^_~melkior wrote:Nisam siguran je li zbog druge ili zbog treće dinamike...Ray pomozimaggie13 wrote:cemu onda ova prepucavanja, kad je sve poznato i dokazano :DRayMabus wrote:A nema neke teme ...necemo sad još i znanstvene radove pocet osporavat.maggie13 wrote:Koja onda smije na temu, a koja ne :D
2014-04-12
a, onda dalje mogu opušteno :DRayMabus wrote:Pojeo sam je.Noor wrote:RayMabus wrote:A nema neke teme ...necemo sad još i znanstvene radove pocet osporavat.maggie13 wrote:Koja onda smije na temu, a koja ne :D
Guest- Guest
uspio si postic nemoguce, ostvarit neplanirano, pogodit gol bez okvira..:DRayMabus wrote:Pa to i mene zanima , ja uopce nisam imao namjeru da se teme razvije nego samo to postoa i onda svi to lijepo prihvatimo i to je to.maggie13 wrote:cemu onda ova prepucavanja, kad je sve poznato i dokazano :DRayMabus wrote:A nema neke teme ...necemo sad još i znanstvene radove pocet osporavat.maggie13 wrote:Koja onda smije na temu, a koja ne :D
Kakva ba rasprava.
2014-04-12
Pa očito je došlo do pobune na brodu Bounty ....nešto u stilu : Mi ne želimo biti glupe , želimo biti pametne i da muški trce za njima.maggie13 wrote:uspio si postic nemoguce, ostvarit neplanirano, pogodit gol bez okvira..:DRayMabus wrote:Pa to i mene zanima , ja uopce nisam imao namjeru da se teme razvije nego samo to postoa i onda svi to lijepo prihvatimo i to je to.maggie13 wrote:cemu onda ova prepucavanja, kad je sve poznato i dokazano :DRayMabus wrote:A nema neke teme ...necemo sad još i znanstvene radove pocet osporavat.maggie13 wrote:Koja onda smije na temu, a koja ne :D
Kakva ba rasprava.
E jbga nemere ...sad je to i znanstveno dokazano.
Morate bit glupe ....barem prividno .....dok nezagrize....udicu.
2014-04-11
možda je to i dokaz da mu nije bilo svejedno, život koji on živi je kompliciran i opasan, nema baš mjesta za ženumelkior wrote:Da se zaljubio, onda bi i njega trebalo upucati U stvari, lik se i zaljubio, nije mu baš bilo svejedno s njom, odveo ju je u fini hotel ("radi dobrog pritiska vode na pipi"), a poklonio joj je i sliku na kraju. Pa ipak, to ga nije spriječilo da ode od nje i da se više ne vrati. Savršeno.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 8 of 24 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
Similar topics
» Pravobraniteljica poručila djeci: "Učite strane jezike i bježite glavom bez obzira"
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
Page 8 of 24