Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
Page 18 of 24
Page 18 of 24 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
Re: Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
nije me briga, u pravu si..no, ne moras biti nepristojan zato..i tebi sve najbolje :-}crvenkasti wrote:maggie13 wrote:cime se bavis, crveni? :-)crvenkasti wrote:Yehudi wrote:crvenkasti wrote:Završavam projekt na kojem radim već 2 godine.
Tribaš li pomoć.........partnera, investitora ?
Bilo bi dobro kad bih imao nekog pametnog i pouzdanog.
šta te briga
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ajd mir,ili treba da te podmicujem purećim batkom specenim u rerni,prelivenog potkraj crnim vinom i jos hrpom đakonija??? :DNeve wrote:u čemu je problem, šteka ti disconnect button? B-)pismejker wrote:Ajd u klinac.. :D dosta vise.. :D
šalim se, ja jesam prestala, ali norka je nepametna i ne može se kontrolirati, to je jače od nje pa me stalno spominje i doziva, ničim izazvana :)
Guest- Guest
nista, vili..kako si ti?:-)vili40 wrote:kaj je sad ovo,baš se pitam dal sam nešto propustio?
2014-04-12
maggie13 wrote:nije me briga, u pravu si..no, ne moras biti nepristojan zato..i tebi sve najbolje :-}crvenkasti wrote:maggie13 wrote:cime se bavis, crveni? :-)crvenkasti wrote:Yehudi wrote:
Tribaš li pomoć.........partnera, investitora ?
šta te briga
oprosti, kad me to neko pita, uvijek pomislim da me hoće opljačkat
sretna nova godina
crvenkasti-
2014-04-17
Uskoro guzicari dolaze.Valja stol postaviti.. Noor-kolegica & Neve-kolegica,ne se svaditi za novu godinu,jer ce te se onda cijele iduce godine svaditi. Pusa obima i nek vlada Pis.. :)))
Sretna Nova svima,puno zdravlja i sreće,a i materijalne sigurnosti...
Sretna Nova svima,puno zdravlja i sreće,a i materijalne sigurnosti...
Guest- Guest
gospo moja , kako nista ?maggie13 wrote:nista, vili..kako si ti?:-)vili40 wrote:kaj je sad ovo,baš se pitam dal sam nešto propustio?
spominju se neke slike
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kaj onda jel pismejker je il nije svele da ne uspoređujem sad pravopisne i gramatičke greške...
aha, opljackat cu ti kolibu kraj rijeke, s rajcicama u vrtu..^_~crvenkasti wrote:maggie13 wrote:nije me briga, u pravu si..no, ne moras biti nepristojan zato..i tebi sve najbolje :-}crvenkasti wrote:maggie13 wrote:cime se bavis, crveni? :-)crvenkasti wrote:
šta te briga
oprosti, kad me to neko pita, uvijek pomislim da me hoće opljačkat
sretna nova godina
Oprostit cu ti..ovaj put B-)
2014-04-12
forumski don juani su zujali i to je normalno, očekivano i uvijek smiješno, nije norka ni prva ni zadnja oko koje zuje, a i bila je jedina koja se potrudila namještati dupe pred zrcalom za to zujanje forumu B-)pismejker wrote:Gle,ajmo mi prvo lopticu na zemljicu.tocno,o ukusima se ne raspravlja,ali ono koliko sam vidio,forumski don žujani su na postavljenu sliku Noor-kolegice,poceli zujati kao bumbari-meni presmijesno.I to je to.Tocno je bilo da je čopor navalio na Evu,ali to je bio muski čopor.To nije bilo fer,jer je slijedio pravi masakr.Sva sreca nisam sudjelovao.Kako i sam kazem,da zenskinje usporedi mene i nekog drugog tipa,i odluci se za tog tipa..a jebi ga..ne mogu ja nametati vama ukus..vi znate najbolje.Moje je da priznam pobjedinka i cestitam.Kraj price.
Sad ici u dubinu,svega sto se dogodilo,nije mudro,jer opet ce se svadje poceti potencirati.ajmo dopustiti,da se sve slegne i situacija smiri.Dakle,apel na sve ukuljucene. :)
ali norki nije bilo dovoljno tih njenih 15 minuta forumske 'slave', njezina hipertrofirana taština ne traži samo da se nju stalno hvali, divi joj se i komplimentira, nego joj još više treba potvrda da je njezina konkurentica lošija, gora, gluplja, nelijepa i neprivlačna, da bi se ona mogla osjećati ful važna, najbolja i vrijednija.. i zato stalno maliciozno na to navlači, kamči i manipulira.. i tu si joj ti zlata vrijedan :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
:Ddebotoijusto wrote:gospo moja , kako nista ?maggie13 wrote:nista, vili..kako si ti?:-)vili40 wrote:kaj je sad ovo,baš se pitam dal sam nešto propustio?
spominju se neke slike
Ne gledam zene..ako i vidim, zaboravim jos i brze:-()
2014-04-12
neve... jel pismejker je ili nije svele, da ga ne idem sad iščitavat?
Neve wrote:a i bila je jedina koja se potrudila namještati dupe pred zrcalom
dobro, ne mora ako je prva bit i zadnja
možepismejker wrote:Ajd mir,ili treba da te podmicujem purećim batkom specenim u rerni,prelivenog potkraj crnim vinom i jos hrpom đakonija??? :D
ok, prestajem.. rekla sam svoje, a ti nju discipliniraj, ne diram te - ne diraj me.. ali ako me dirne, bit će joj opet jao
2014-04-12
mislim da ipak nije, iako podsjeća kao da mu je brat od strica :D mislim da bi to mogao biti onaj dečko s netovog foruma koji je ljubitelj povećih ženskih oblina, jedino sam zaboravila koji mu je bio nickmarcellus wrote:neve... jel pismejker je ili nije svele, da ga ne idem sad iščitavat?
2014-04-12
to ako se norka ne smiri, onda ću staviti dupe na avatar, pa nek' se pozdravi sa svojom 'slavom'marcellus wrote:
2014-04-12
noorka samo udri sad! :^^
đizs kic, tome se nisam nadala od tebe
2014-04-12
ajde, ne nadaj se...nevenka ima prejeftine navlakuše, do sada koliko je dobila po piksi imala je priliku pokazati to o čemu sada trabunja, meni u inat, baš kao što sada "prijeti", sva sreća da ostaje zapisano, pa nemre poreći...ajme, na što spade s one svoje visinekic wrote:
noorka samo udri sad! :^^
no, eto...ima priliku održati obećanu vam riječ
Guest- Guest
Na stranu Svele, ali jel' zna netko kako je zapaljena iskra ovog, sad već epskog sukoba... Nije da nisam pratio, ali mi opet nejasno...warum? Pretpostavljam da su i ostalim muškima promakli suptilni znaci uvoda u ovo...Može i nacrtano, hvala...
Last edited by jasambrend on 31/12/2016, 21:01; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Neve wrote:to ako se norka ne smiri, onda ću staviti dupe na avatar, pa nek' se pozdravi sa svojom 'slavom'marcellus wrote:
znao sam da ce biti ovdje bolje nego na trgu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 18 of 24 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
Similar topics
» Pravobraniteljica poručila djeci: "Učite strane jezike i bježite glavom bez obzira"
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
Page 18 of 24