Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
Page 1 of 24
Page 1 of 24 • 1, 2, 3 ... 12 ... 24
Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
Petsto ispitanika sa sveučilišta Columbia sudjelovalo je u eksperimentu u kojem su provodili brze spojeve te su nakon svakog takvog spoja sudionici morali procijeniti izgled i inteligenciju osobe s kojom su bili u kontaktu.
Rezultati su pokazali kako bi muški sudionici na drugi spoj otišli sa ženom koju su ocijenili kao fizičku atraktivnu, radije nego s onom koju smatraju inteligentnom.
No, žene koje su sudjelovale u eksperimentu podjednako cijene izgled i inteligenciju te bi na spoj odlučile izaći i s muškarcem za kojeg misle da je inteligentan, a kojeg pritom nisu visoko ocijenile po pitanju izgleda.
Dakle, istraživanje je potvrdilo kako muškarci baš i ne preferiraju pametne žene jer se pokraj njih osjećaju nesigurno i manje moćno, a samim time i manje muževno.
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/460483/zene-imate-li-ovu-osobinu-muskarci-ce-bjezati-od-vas-glavom-bez-obzira
Rezultati su pokazali kako bi muški sudionici na drugi spoj otišli sa ženom koju su ocijenili kao fizičku atraktivnu, radije nego s onom koju smatraju inteligentnom.
No, žene koje su sudjelovale u eksperimentu podjednako cijene izgled i inteligenciju te bi na spoj odlučile izaći i s muškarcem za kojeg misle da je inteligentan, a kojeg pritom nisu visoko ocijenile po pitanju izgleda.
Dakle, istraživanje je potvrdilo kako muškarci baš i ne preferiraju pametne žene jer se pokraj njih osjećaju nesigurno i manje moćno, a samim time i manje muževno.
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/460483/zene-imate-li-ovu-osobinu-muskarci-ce-bjezati-od-vas-glavom-bez-obzira
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
RayMabus wrote:
haha no shit sherlock
samo reci mi bi li žene radije na čvenk s ovim likom
ili ovim?
treba li napominjati da je hoff ekstremno glup?
au...dobra tema, da vidimo vas, dečki?
Guest- Guest
Meni tribaju dvije žene ; jedna pametna s kojom cu razgovarat i jedna s velikim sisama koju cu .....e hehe hehe
2014-04-11
RayMabus wrote:Meni tribaju dvije žene ; jedna pametna s kojom cu razgovarat i jedna s velikim sisama koju cu .....e hehe hehe
sve to možeš naći i u jednoj.
Guest- Guest
Pokušao ....nemožeš .....nemože svatko biti sve šta želiš odjednom tj u jednoj osobi.Noor wrote:RayMabus wrote:Meni tribaju dvije žene ; jedna pametna s kojom cu razgovarat i jedna s velikim sisama koju cu .....e hehe hehe
2014-04-11
RayMabus wrote:Pokušao ....nemožeš .....nemože svatko biti sve šta želiš odjednom tj u jednoj osobi.Noor wrote:RayMabus wrote:Meni tribaju dvije žene ; jedna pametna s kojom cu razgovarat i jedna s velikim sisama koju cu .....e hehe hehe
pa, ne svatko, zato tražiš.
Guest- Guest
Meni ne smeta ak je žena pametna, dapače je poželjno, naročito smisao za humor
Mene u biti jako ljute zene koje ne ko9riste svoj mozak.Longi,pogresna ti teorija.
Guest- Guest
Netražim. Shvatio sam da to nema smisla nego šta naleti. Taj odabir mora biti spontan i baziran na seksu. Odvojio sam to podrucje da ja sa ženkom moram imat zajednickih tema. Nek se ona samo dobro u krevetu i se iman za šta uvatit. Zato žene i služe a za ostalo su :Noor wrote:RayMabus wrote:Pokušao ....nemožeš .....nemože svatko biti sve šta želiš odjednom tj u jednoj osobi.Noor wrote:RayMabus wrote:Meni tribaju dvije žene ; jedna pametna s kojom cu razgovarat i jedna s velikim sisama koju cu .....e hehe hehe
pa, ne svatko, zato tražiš.
Treca dinamika.
3. Treća dinamika je poticaj prema opstanku kroz grupu individualaca ili kao grupa.
2014-04-11
Pih, neki muskarci...oni nezanimljivi :-)
2014-04-12
Seks je seks. Uvališ joj kuraz , za devet mjeseci rodi malog majmunčića i to je to.
Netreba ti da imaš pricu sa njom .....samo seks.
Netreba ti da imaš pricu sa njom .....samo seks.
2014-04-11
Longi,zene samo pokusavaju da muškarce "uvjere" kako je muževno da,posto im je ukazala cast i rodila njihovo dijete,da se oni oduze na način,da se o njoj,majci brinu samo do kraja zivota.
Nisu režije jeftine
Nisu režije jeftine
Guest- Guest
A cuj to tako ide , simbioza radi lakšeg opstanka ...to je sve normalno.pismejker wrote:Longi,zene samo pokusavaju da muškarce "uvjere" kako je muževno da,posto im je ukazala cast i rodila njihovo dijete,da se oni oduze na način,da se o njoj,majci brinu samo do kraja zivota.
Nisu režije jeftine
2. Druga dinamika je poticaj prema opstanku kroz sex i potomstvo.
2014-04-11
pismejker wrote:Longi,zene samo pokusavaju da muškarce "uvjere" kako je muževno da,posto im je ukazala cast i rodila njihovo dijete,da se oni oduze na način,da se o njoj,majci brinu samo do kraja zivota.
Nisu režije jeftine
samo ti kuri
Guest- Guest
;)Noor wrote:pismejker wrote:Longi,zene samo pokusavaju da muškarce "uvjere" kako je muževno da,posto im je ukazala cast i rodila njihovo dijete,da se oni oduze na način,da se o njoj,majci brinu samo do kraja zivota.
Nisu režije jeftine
samo ti kuri
Guest- Guest
Naravno,naravno..sve je ljepse u dvoje,zar ne?RayMabus wrote:A cuj to tako ide , simbioza radi lakšeg opstanka ...to je sve normalno.pismejker wrote:Longi,zene samo pokusavaju da muškarce "uvjere" kako je muževno da,posto im je ukazala cast i rodila njihovo dijete,da se oni oduze na način,da se o njoj,majci brinu samo do kraja zivota.
Nisu režije jeftine
2. Druga dinamika je poticaj prema opstanku kroz sex i potomstvo.
Guest- Guest
pismejker wrote:;)Noor wrote:pismejker wrote:Longi,zene samo pokusavaju da muškarce "uvjere" kako je muževno da,posto im je ukazala cast i rodila njihovo dijete,da se oni oduze na način,da se o njoj,majci brinu samo do kraja zivota.
Nisu režije jeftine
samo ti kuri
evo vidiš...tako to ide
Guest- Guest
Page 1 of 24 • 1, 2, 3 ... 12 ... 24
Similar topics
» Pravobraniteljica poručila djeci: "Učite strane jezike i bježite glavom bez obzira"
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
Page 1 of 24