Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 43 of 55
Page 43 of 55 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 49 ... 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Regoč wrote:Naravno! Vidi Kica, napada me već 40 stranicah. Ljubomora, koncentrirana, stopostotna.
vala nisam te ni primijetio, dok se nisi uvredama na račun bivše frendice pokušao od peharnika progurati do štitonoše noorinog..
Ovo baš dobro zvuci ....ovdje tek otkriješ koliko bi se zaribao da si poheba neku krivu .....nema djece iz bivšeg braka.RayMabus wrote:Slobodan sam ...nemam curu ....bivše žene ...djece iz bivšeg braka.kaja wrote:ja na više strana kupim birače, uzmima malo ljevice malo desniceNeve wrote:a ti si isto neki agent-provokator izgleda, krivo je savjetuješ, Kajo ne slušaj gamrincredible wrote:Trebala si koji put ubaciti engleski u postove, na to bi pali ničice.
koliko sam vidjela, strani jezici su u ovom okruženju neviđeno kontraindicirani :D
dobro prošla sam ko zoki zato
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
razlog opravdan, preko dva brda teško je vidjetimrincredible wrote:Kajin avatar mi blokira vid.Neve wrote:domoljublno-desnom? hmm ja bi rekla da si ti tu nešto zbrljao i malo se dezorijentirao s tim okruženjima :Dmrincredible wrote:U domoljubno-desnom okruženju kakvo je ovo nepoželjan je samo srpski. Engleski prolazi. Pipl mast trast as.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
bok,.. ali bolje ti je naći nekoga da ih pridržava, evo Longi rado volontira :)kaja wrote:idem prati svoje duge plave uvojke i kupiti grudnjak broj 6, ovaj 5 me stišće.
pozdravite mi my dear debilette
2014-04-12
Ni ja još nisan glasa.
Nikad ne glasam tamo di svi glasovi imaju istu težinu.
Ljudski um razmišlja samo o opstanku i samo o opstanku i ništa vieš.RayMabus wrote:Ovo baš dobro zvuci ....ovdje tek otkriješ koliko bi se zaribao da si poheba neku krivu .....nema djece iz bivšeg braka.RayMabus wrote:Slobodan sam ...nemam curu ....bivše žene ...djece iz bivšeg braka.kaja wrote:ja na više strana kupim birače, uzmima malo ljevice malo desniceNeve wrote:a ti si isto neki agent-provokator izgleda, krivo je savjetuješ, Kajo ne slušaj gamrincredible wrote:Trebala si koji put ubaciti engleski u postove, na to bi pali ničice.
koliko sam vidjela, strani jezici su u ovom okruženju neviđeno kontraindicirani :D
dobro prošla sam ko zoki zato
Nema djece iz prošlog braka ....znaci ovo : ako bude imao s menom sve njegovo pripada mom potomstvu ( opstanak ).
Više love = veca mogucnost opstanka potomstva.
2014-04-11
kaja wrote:idem prati svoje duge plave uvojke i kupiti grudnjak broj 6, ovaj 5 me stišće.
gle mislio sam tvoj identitet držat u tajnosti ali sad jednostavno moram stavit tvoju fotku s instagrama
Ja sam đentlemen ....nikad nisam odbio slobodnu žensku koja širi noge ....to je strašno nekulturno.Neve wrote:bok,.. ali bolje ti je naći nekoga da ih pridržava, evo Longi rado volontira :)kaja wrote:idem prati svoje duge plave uvojke i kupiti grudnjak broj 6, ovaj 5 me stišće.
Last edited by RayMabus on 29/12/2016, 17:38; edited 1 time in total
2014-04-11
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ti onda na Jupiteru:)Eroo wrote:Ni ja još nisan glasa.
dijagram-
2015-08-09
Đentlement je onaj koji radi da se drugi osjecaju ugodno ....nisam nikad odbio nekoga tko traži da mu ugodim.
To je strašno nekulturno.
Last edited by RayMabus on 29/12/2016, 17:43; edited 1 time in total
2014-04-11
drži longi, dok perem kosu, jedino da ne provali da sam emancipirana..Neve wrote:bok,.. ali bolje ti je naći nekoga da ih pridržava, evo Longi rado volontira :)kaja wrote:idem prati svoje duge plave uvojke i kupiti grudnjak broj 6, ovaj 5 me stišće.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ajoj, pa to je ona s ugljana..nisi trebao, al dobro neka makne kic za dva danamarcellus wrote:kaja wrote:idem prati svoje duge plave uvojke i kupiti grudnjak broj 6, ovaj 5 me stišće.
gle mislio sam tvoj identitet držat u tajnosti ali sad jednostavno moram stavit tvoju fotku s instagrama
2015-08-15
Inkarniraš se negdje ...druga duša traži da mu ugodiš ...nije na tvoju , njegovu ( njenu ) , bilo ciju štetu ....naravno da sam tu ....ucini drugome ono šta želiš da tebi netko ucini.RayMabus wrote:Đentlement je onaj koji radi da se drugi osjecaju ugodno ....nisam nikad odbio nekoga tko traži da mu ugodim.
Moc jednostavnosti.
2014-04-11
Vrlo je nekulturno nebiti đentlemen ....jako nekulturno.
Evo recimo moja doktorica u pemziji danas naleti na mene zamolim me nešto usput me pita di mi je stara jer ju je ona primila na hitnu kad sam je isporkida ...rekoh tamo ....a to nije ovdje.
Onda se malo zapricali i kaže ona meni ...oslovi me po imenu ....bravo pametan si kako si skužija šta je lijek za depresiju sve znaš.
Vidiš ....pozitivna energija .....mogao sam se i drukcije postavit nakon onoga kad me pitala : Gdje mi je mater a nisam.
Evo recimo moja doktorica u pemziji danas naleti na mene zamolim me nešto usput me pita di mi je stara jer ju je ona primila na hitnu kad sam je isporkida ...rekoh tamo ....a to nije ovdje.
Onda se malo zapricali i kaže ona meni ...oslovi me po imenu ....bravo pametan si kako si skužija šta je lijek za depresiju sve znaš.
Vidiš ....pozitivna energija .....mogao sam se i drukcije postavit nakon onoga kad me pitala : Gdje mi je mater a nisam.
Last edited by RayMabus on 29/12/2016, 17:51; edited 1 time in total
2014-04-11
skrivaj, jbt.. pravi se fina, laka i podatna, sve dok ne zagrize udicukaja wrote:drži longi, dok perem kosu, jedino da ne provali da sam emancipirana..
(tako nas je on jučer mudro podučio :D)
2014-04-12
dobro ljubavi, šuti sad i ne filozofiraj, idemo u kupaonicuRayMabus wrote:Inkarniraš se negdje ...druga duša traži da mu ugodiš ...nije na tvoju , njegovu ( njenu ) , bilo ciju štetu ....naravno da sam tu ....ucini drugome ono šta želiš da tebi netko ucini.RayMabus wrote:Đentlement je onaj koji radi da se drugi osjecaju ugodno ....nisam nikad odbio nekoga tko traži da mu ugodim.
Moc jednostavnosti.
i drugi put da nisi zakasnio s glasanjem
2015-08-15
hoću morati slušati o bijeloj kugi?Neve wrote:skrivaj, jbt.. pravi se fina, laka i podatna, sve dok ne zagrize udicukaja wrote:drži longi, dok perem kosu, jedino da ne provali da sam emancipirana..
(tako nas je on jučer mudro podučio :D)
2015-08-15
Page 43 of 55 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 49 ... 55
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 43 of 55