Na Kosovu jača radikalni islam!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na Kosovu jača radikalni islam!
znaju ljudi sta valja. za partizan su uvek navijali intelektualci i osvesceni ljudi...
Guest- Guest
pa to je Srbija....hehe, pa pizon, ti zelis da Srbija bude beogradski pasaluk :)))))pizzon wrote:govinda wrote:PA Zukorlic gradi po Novom Pazaru bez gradjevinskih i urbanistickih dozvola, gdje mu padne na pamet, inspekcija pise kazne, tuzi, donose se nalozi o rusenju, Zukorlic samo kaze "Ako budete rusili, 10 000 muslimana je na ulicama" i svi se povuku...jbt, ne znas ni sta ti se u drzavi desava a ovdje bi na forumu krojio svjetsku politiku...pizzon wrote:kakvu odluku ??govinda wrote:Kakvi planovu, u Novi Pazar Vucic ne smije da posalje policiju da sprovede pravomocnu sudsku odluku...i ti govoris o Srbiji koja je suverena i nezavisna i jaka u svojim granicama..hozda u Pazaru rekao da nece priznati sudsku presudu i cijela Srbija suti, strepi...de ba, nemoj me nasmiajvati tim pricama o planovima...
1 x cujem.
ne znam sta gradi, ko to finansira,
nisam u toku !
tamo ne zalazim, niti me interesuje sta rade.
da, ne znam niti me interesuje.
jedino mi zao sto emina jahovic nije ostala sa nama.
2016-11-17
,,ma jasta ceo svet je navijao za partizan..nemas pojma niti si bio aktivno ukljucen u navijacku scenu tadasnje drzave niti isao na gostovanja niti se druzio...navijalo je dosta sipaca za partizan..ali ne toliko...jastreb wrote:A ja koje god sam znao Šiptare od prije rata navijali su za Partizan. Njih 95%.vuksadinare wrote:ja koje znam srbina iz knina i okolice za zvezdu je navijao a znam ih podosta...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
govinda wrote:evo, jebem vas tulave
kako vi undeadovi selektivni citirate i dajete poverenje ovom psihopati...
Guest- Guest
ja sam cuo da je cijela Rijeka navijala za Partizan...vuksadinare wrote:,,ma jasta ceo svet je navijao za partizan..nemas pojma niti si bio aktivno ukljucen u navijacku scenu tadasnje drzave niti isao na gostovanja niti se druzio...navijalo je dosta sipaca za partizan..ali ne toliko...jastreb wrote:A ja koje god sam znao Šiptare od prije rata navijali su za Partizan. Njih 95%.vuksadinare wrote:ja koje znam srbina iz knina i okolice za zvezdu je navijao a znam ih podosta...
2016-11-17
jos kad mi kaze d aje to citao u tempu,sprint..i kako kaze negdasnji vođa bbb-a klokan..'kad sam citao one gluposti u tempu i sprintu o navijacima vidim da ti koji su pisali doista nemaju pojma o navijackom svijetu'govinda wrote:ja sam cuo da je cijela Rijeka navijala za Partizan...vuksadinare wrote:,,ma jasta ceo svet je navijao za partizan..nemas pojma niti si bio aktivno ukljucen u navijacku scenu tadasnje drzave niti isao na gostovanja niti se druzio...navijalo je dosta sipaca za partizan..ali ne toliko...jastreb wrote:A ja koje god sam znao Šiptare od prije rata navijali su za Partizan. Njih 95%.vuksadinare wrote:ja koje znam srbina iz knina i okolice za zvezdu je navijao a znam ih podosta...
2015-09-08
to mozda prije..govinda wrote:ja sam cuo da je cijela Rijeka navijala za Partizan...vuksadinare wrote:,,ma jasta ceo svet je navijao za partizan..nemas pojma niti si bio aktivno ukljucen u navijacku scenu tadasnje drzave niti isao na gostovanja niti se druzio...navijalo je dosta sipaca za partizan..ali ne toliko...jastreb wrote:A ja koje god sam znao Šiptare od prije rata navijali su za Partizan. Njih 95%.vuksadinare wrote:ja koje znam srbina iz knina i okolice za zvezdu je navijao a znam ih podosta...
2015-09-08
govinda wrote:evo, jebem vas tulave
ok, prihvatam komentar.
ne treba dozvoliti neprijateljima srbije u srbiji,
a to siptari i muslimani, osvedoceno jesu, da
ovaj period pregovara srbije sa eu iskoriste
da napakoste srbiji.
da dodje do oruzanog nereda
tokom ovog perioda moramo da budemo maximalno
oprezni i uzdrzani od takvih provokacija.
kada, kasnije, budemo deo eu, resavacemo to
po standardima eu. tada necemo biti taoci ovoga ili onoga-
Guest- Guest
uzalud neko ocekuje, priprema ili se nada neredima u srbiji.
Last edited by pizzon on 27/12/2016, 10:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
Isti se istom raduje.jastreb wrote:Ostavimo druge po strani. Ližu se sa Turcima i Šipcima. Talijane koji su nam kudikamo bliži,mlate i prave im pizdarije.vuksadinare wrote:s drugima smo na noz..bejzbolke i tako to..jastreb wrote:Meni je najgore od svega kad vidim kako se navijači hrvatske reprezentacije ližu sa Fadiljima i zajedno poziraju i likuju.
heehheheheh...hozda zida gdje mu se kita digne a Vucic je suzdrzan :))))) standard svake drzave, bila u eu ili ne, kaze da se nelegalno sagradjeno mora rusiti...pizzon wrote:govinda wrote:evo, jebem vas tulave
ok, prihvatam komentar.
da napakoste srbiji.
2016-11-17
govinda wrote:heehheheheh...hozda zida gdje mu se kita digne a Vucic je suzdrzan :))))) standard svake drzave, bila u eu ili ne, kaze da se nelegalno sagradjeno mora rusiti...pizzon wrote:govinda wrote:evo, jebem vas tulave
ok, prihvatam komentar.
da napakoste srbiji.
neces doziveti to cemu se nadas
Guest- Guest
neka naprave neko sranje,
da vidis kako bi se reagovalo
sve uz saglasnost brisela i t.d
kao sto su pre najebali sipci dole u kop. zoni
da vidis kako bi se reagovalo
sve uz saglasnost brisela i t.d
kao sto su pre najebali sipci dole u kop. zoni
Guest- Guest
Pizzon, ti si fakat glup...ILEGALNA GRADNJA...ILEGALNA GRADNJA...ILEGALNA GRADNJA....Srbija ne moze da sprijeci jednog lokalnog kabadahiju da radi sta hoce...kraj price...jbt, pa kod mene u Bosni sruse s vremena na vrijeme kakav nelegalno izgradjeni objekat a drzava smo u debelu kurcu...
2016-11-17
Bilo je dosta partizanovaca u Rijeci. Međutim mislim da tome treba stati na kraj. najviše mi idu na živce ovi domaći ,naročito Boduli,koji u pogolemom broju navijaju za Hajduk. No tješi činjenica da im djeca u 90% slučajeva navijaju za Rijeku. Dinamovaca nema. Mi moramo Rijeku približiti široj hrvatskoj publici i ostvariti da za Rijeku ne navijaju samo Riječani,istrijani,Primorci i Boduli.vuksadinare wrote:to mozda prije..govinda wrote:ja sam cuo da je cijela Rijeka navijala za Partizan...vuksadinare wrote:,,ma jasta ceo svet je navijao za partizan..nemas pojma niti si bio aktivno ukljucen u navijacku scenu tadasnje drzave niti isao na gostovanja niti se druzio...navijalo je dosta sipaca za partizan..ali ne toliko...jastreb wrote:A ja koje god sam znao Šiptare od prije rata navijali su za Partizan. Njih 95%.vuksadinare wrote:ja koje znam srbina iz knina i okolice za zvezdu je navijao a znam ih podosta...
Rijeka mora postati svehrvatski brend. Pa i šire. Gledam po internetu,već imamo brojne simpatizere po Bosni.
Iskreno da sam navijač Dinama,zgadio bi mi se taj klub i nikad više za nj ne bih navijao.
No već je počelo,evo i bosanski Hrvat,slavni tenisač Ivan Ljubičić deklarirani je navijač Rijeke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
govinda,ok, ja sam glup, nije problem.
kada ce se reagovati, to je stvar procene, pol. odluka.
to, nije legalizovano, nite ce se ikada legalizovati.
reakcija je moguca i nakon 10 godina, sada nije neophodno.
neces ti mene navuci na mujahedinske navlakuse da odreagujem.
necu, uzivam u tome sto mogu da necu.
sto se vi nadate da hocu, a ja eto necu.
rusicu kada mi se digne Q
kada ce se reagovati, to je stvar procene, pol. odluka.
to, nije legalizovano, nite ce se ikada legalizovati.
reakcija je moguca i nakon 10 godina, sada nije neophodno.
neces ti mene navuci na mujahedinske navlakuse da odreagujem.
necu, uzivam u tome sto mogu da necu.
sto se vi nadate da hocu, a ja eto necu.
rusicu kada mi se digne Q
Guest- Guest
Pa da da ne smeta. Što nas boli kurac za Kosovo i radikalni islamizam. Ista stvar se događa diljem zapadne europe pa nikog ne boli kurac, baš je Kosovo problem.pizzon wrote:eee, ovo ne smeta ustasama.
ovo su vuckovi favoriti
Francuska,Belgija,Njemačka Švedska....nema tamo radikalnog islamizma. radikalni islamizam im ne smeta u njihovoj kući samo u tuđoj.
Pljuc,gamad retardirana i bezobrazna. Što njih boli kurac za Kosovo!?
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kurz : Radikalni i politički islam nećemo trpiti
» Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Radikalni Francuzi
» KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST
» Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Radikalni Francuzi
» KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST
Page 3 of 3