Na Kosovu jača radikalni islam!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na Kosovu jača radikalni islam!
crven fesic nano, crven fesic joj nanicevuksadinare wrote:turban ces nositi..nema ti spasapizzon wrote:dolazim kod tebe nema nista od toga
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
..kad je hajduk igrao u splitu protiv waregema..dosla su dva autobusa navijaca sa kosova..jedni su bili iz đakovice..drugi iz pristine,podujeva..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ok, vucko, pustite jedno 1 do 2 miliUna šipaca,
da vidis kako su divni. ima da vas hrane, gratis.
Guest- Guest
2016-11-17
ko ce ih pustiti..sto ej doslo doslo je..ovi drugi odose za svabiju,austriju,svedsku..pizzon wrote:ok, vucko, pustite jedno 1 do 2 miliUna šipaca,
2015-09-08
Dolazili su i iz Srbije. U Kragujevcu su imali klub navijača od preko tisuću ljudi,i to 99% Srba.vuksadinare wrote:..kad je hajduk igrao u splitu protiv waregema..dosla su dva autobusa navijaca sa kosova..jedni su bili iz đakovice..drugi iz pristine,podujeva..
U Kninu je masa Srba navijala za Hajduk.
I šta ti to danas znači???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to jos srbende placu za Kosovom?
2016-11-17
ne, govinda, ti zelis da mi placemo,
ali, ne.
imamo druge planove !
ali, ne.
imamo druge planove !
Guest- Guest
heheehhe, imate vi sareni kurac od ovce na stapu pa masete s njime, mislite da je zastava...ono, 6 migova ce vratiti Kosovo, jesu ti planovi? :))))))pizzon wrote:ne, govinda, ti zelis da mi placemo,
ali, ne.
imamo druge planove !
2016-11-17
Kakvi planovu, u Novi Pazar Vucic ne smije da posalje policiju da sprovede pravomocnu sudsku odluku...i ti govoris o Srbiji koja je suverena i nezavisna i jaka u svojim granicama..hozda u Pazaru rekao da nece priznati sudsku presudu i cijela Srbija suti, strepi...de ba, nemoj me nasmiajvati tim pricama o planovima...
2016-11-17
kakvu odluku ??govinda wrote:Kakvi planovu, u Novi Pazar Vucic ne smije da posalje policiju da sprovede pravomocnu sudsku odluku...i ti govoris o Srbiji koja je suverena i nezavisna i jaka u svojim granicama..hozda u Pazaru rekao da nece priznati sudsku presudu i cijela Srbija suti, strepi...de ba, nemoj me nasmiajvati tim pricama o planovima...
Guest- Guest
ko im jebe mater, oni su im drzavu dali.
da bog da im svakog dana po jedan siptar postavio bombu, majku im fasisticku...
da bog da im svakog dana po jedan siptar postavio bombu, majku im fasisticku...
Guest- Guest
koja masa je u kninu navijaa za hajduk..ne lupetaj covjece..to mi susjedno mjesto..bilo je navijaca ali ne masa..jedino selo koje je za hajduk navijalo mislim vecina bilo je ono odakle je bio golman hajduka brane vukcevic...tamo su svi odreda za zvezdu navijali..rijetko tko za partizan i dinamo..tek nesto za hajduk mahom tamosnji hrvati...i kako rekoh ovi iz sela brane vukcevicajastreb wrote:Dolazili su i iz Srbije. U Kragujevcu su imali klub navijača od preko tisuću ljudi,i to 99% Srba.vuksadinare wrote:..kad je hajduk igrao u splitu protiv waregema..dosla su dva autobusa navijaca sa kosova..jedni su bili iz đakovice..drugi iz pristine,podujeva..
U Kninu je masa Srba navijala za Hajduk.
I šta ti to danas znači???
2015-09-08
ja koje znam srbina iz knina i okolice za zvezdu je navijao a znam ih podosta...
2015-09-08
PA Zukorlic gradi po Novom Pazaru bez gradjevinskih i urbanistickih dozvola, gdje mu padne na pamet, inspekcija pise kazne, tuzi, donose se nalozi o rusenju, Zukorlic samo kaze "Ako budete rusili, 10 000 muslimana je na ulicama" i svi se povuku...jbt, ne znas ni sta ti se u drzavi desava a ovdje bi na forumu krojio svjetsku politiku...pizzon wrote:kakvu odluku ??govinda wrote:Kakvi planovu, u Novi Pazar Vucic ne smije da posalje policiju da sprovede pravomocnu sudsku odluku...i ti govoris o Srbiji koja je suverena i nezavisna i jaka u svojim granicama..hozda u Pazaru rekao da nece priznati sudsku presudu i cijela Srbija suti, strepi...de ba, nemoj me nasmiajvati tim pricama o planovima...
2016-11-17
govinda wrote:PA Zukorlic gradi po Novom Pazaru bez gradjevinskih i urbanistickih dozvola, gdje mu padne na pamet, inspekcija pise kazne, tuzi, donose se nalozi o rusenju, Zukorlic samo kaze "Ako budete rusili, 10 000 muslimana je na ulicama" i svi se povuku...jbt, ne znas ni sta ti se u drzavi desava a ovdje bi na forumu krojio svjetsku politiku...pizzon wrote:kakvu odluku ??govinda wrote:Kakvi planovu, u Novi Pazar Vucic ne smije da posalje policiju da sprovede pravomocnu sudsku odluku...i ti govoris o Srbiji koja je suverena i nezavisna i jaka u svojim granicama..hozda u Pazaru rekao da nece priznati sudsku presudu i cijela Srbija suti, strepi...de ba, nemoj me nasmiajvati tim pricama o planovima...
sta ti lupetas jbt bog?
pa pre 5 godina je zandarmerija rasturala vehabije po sandzaku pa su muslimani tamo bili mirni kao bubice.
sve ovo sa zukorlicem je samo sprdacina i fabrikovanje skandala u drustvu, a zukorlic igra za ,,nas'' tim.
Guest- Guest
A ja koje god sam znao Šiptare od prije rata navijali su za Partizan. Njih 95%.vuksadinare wrote:ja koje znam srbina iz knina i okolice za zvezdu je navijao a znam ih podosta...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
govinda wrote:PA Zukorlic gradi po Novom Pazaru bez gradjevinskih i urbanistickih dozvola, gdje mu padne na pamet, inspekcija pise kazne, tuzi, donose se nalozi o rusenju, Zukorlic samo kaze "Ako budete rusili, 10 000 muslimana je na ulicama" i svi se povuku...jbt, ne znas ni sta ti se u drzavi desava a ovdje bi na forumu krojio svjetsku politiku...pizzon wrote:kakvu odluku ??govinda wrote:Kakvi planovu, u Novi Pazar Vucic ne smije da posalje policiju da sprovede pravomocnu sudsku odluku...i ti govoris o Srbiji koja je suverena i nezavisna i jaka u svojim granicama..hozda u Pazaru rekao da nece priznati sudsku presudu i cijela Srbija suti, strepi...de ba, nemoj me nasmiajvati tim pricama o planovima...
1 x cujem.
ne znam sta gradi, ko to finansira,
nisam u toku !
tamo ne zalazim, niti me interesuje sta rade.
da, ne znam niti me interesuje.
jedino mi zao sto emina jahovic nije ostala sa nama.
Guest- Guest
evo, jebem vas tulave
2016-11-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kurz : Radikalni i politički islam nećemo trpiti
» Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Radikalni Francuzi
» KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST
» Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu