KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST
Page 1 of 1
KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST
RADIKALIZACIJA
KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST: ŠOKANTNA ISPOVIJEST BIVŠEG VEHABIJE 'Za sve su krivi otac i majka. Do rata smo bili normalna obitelj, a onda...'
CROPIX/Screenshot YouTube
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kako-sam-postao-radikalni-islamist-sokantna-ispovijest-bivseg-vehabije-za-sve-su-krivi-otac-i-majka-do-rata-smo-bili-normalna-obitelj-a-onda/7017618/
KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST: ŠOKANTNA ISPOVIJEST BIVŠEG VEHABIJE 'Za sve su krivi otac i majka. Do rata smo bili normalna obitelj, a onda...'
- Hina OBJAVLJENO:
- 09.02.2018. u 14:52
AUTOR:
CROPIX/Screenshot YouTube
S lijeva na desno: Obiteljska kuća Vehabije Bilala Bosnića, borci iz BiH na sirijskom ratištu, Dino Pečenković, džihadistička zastava u Gornjoj Maoči
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kako-sam-postao-radikalni-islamist-sokantna-ispovijest-bivseg-vehabije-za-sve-su-krivi-otac-i-majka-do-rata-smo-bili-normalna-obitelj-a-onda/7017618/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST
Kad je došao Imamović Nusret
imali smo srdačan susret.
crvenkasti-
2014-04-17
Neki smo na ovo upozoravali već prije ve u samom početku, kad su se ubijali povratnici
Hrvati u srednjoj Bosni.Proglašavali su nas islamofobima i mrziteljima svega što je muslimansko.
Znamo što su tada o njima govorili Bakir, reis Mustafa Cerić, kao i ostala takozvana "bošnjačka elita".
Danas, kad su stjerani u kut reagiraju nervozno i nesuvislo.
Hrvati u srednjoj Bosni.Proglašavali su nas islamofobima i mrziteljima svega što je muslimansko.
Znamo što su tada o njima govorili Bakir, reis Mustafa Cerić, kao i ostala takozvana "bošnjačka elita".
Danas, kad su stjerani u kut reagiraju nervozno i nesuvislo.
2016-07-22
Tad su nam glavni neprijatelji bili Srbi. Mislili smo, samo da se Srba riješimo, a s muslimanima ćemo poslije lako.
crvenkasti-
2014-04-17
Danas isti ti po šumama i gorama organiziraju vojne tabore gdje uvježbavaju djecu za,crvenkasti wrote:Kad je došao Imamović Nusret
kako kažu, bočekivane buduće situacije.
2016-07-22
Mislili smo da će muslimani sami riješiti svoje probleme, koji su već onda bili evidentni.crvenkasti wrote:Tad su nam glavni neprijatelji bili Srbi. Mislili smo, samo da se Srba riješimo, a s muslimanima ćemo poslije lako.
2016-07-22
nego Ero..rekoh ja,slijedi hertzegovcima veliko seljenje..htili ne htili..morat ce..Eroo wrote:Danas isti ti po šumama i gorama organiziraju vojne tabore gdje uvježbavaju djecu za,crvenkasti wrote:Kad je došao Imamović Nusret
Guest- Guest
Vidim da su počeli s obaranjem izraelskih aviona. Oćel stići i do Hercegovine vidit ćemo. Sumnjam....pismejker wrote:nego Ero..rekoh ja,slijedi hertzegovcima veliko seljenje..htili ne htili..morat ce..Eroo wrote:Danas isti ti po šumama i gorama organiziraju vojne tabore gdje uvježbavaju djecu za,crvenkasti wrote:Kad je došao Imamović Nusret
2016-07-22
Na 100 000 raketiranja samo 1 izgubljeni zrakoplov
Maaa i onako će taj zastarjeli šrot kupiti Hrvatska
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-19
Eroo wrote:Mislili smo da će muslimani sami riješiti svoje probleme, koji su već onda bili evidentni.crvenkasti wrote:Tad su nam glavni neprijatelji bili Srbi. Mislili smo, samo da se Srba riješimo, a s muslimanima ćemo poslije lako.
Mislili.........aauuuuuu.......
I šta ste to "smislili".......uteći u Hrvatsku i Sloveniju ?
U RH dobiti poticaje a sinove uhljebiti u Policiju i dr. državne službe preko adezeja bande
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-19
ero,jesil slip??vec su ti u predvorju...cujes??treniraju klince...Eroo wrote:Vidim da su počeli s obaranjem izraelskih aviona. Oćel stići i do Hercegovine vidit ćemo. Sumnjam....pismejker wrote:nego Ero..rekoh ja,slijedi hertzegovcima veliko seljenje..htili ne htili..morat ce..Eroo wrote:Danas isti ti po šumama i gorama organiziraju vojne tabore gdje uvježbavaju djecu za,crvenkasti wrote:Kad je došao Imamović Nusret
avioni su ionako za otpis..no,stos..rat..ima gubitaka kod svih...
Guest- Guest
Yehudi wrote:Na 100 000 raketiranja samo 1 izgubljeni zrakoplov
Guest- Guest
Previše ti brineš za naše predvorje, dok ti doli obaraju bracke avione.pismejker wrote:ero,jesil slip??vec su ti u predvorju...cujes??treniraju klince...Eroo wrote:Vidim da su počeli s obaranjem izraelskih aviona. Oćel stići i do Hercegovine vidit ćemo. Sumnjam....pismejker wrote:nego Ero..rekoh ja,slijedi hertzegovcima veliko seljenje..htili ne htili..morat ce..Eroo wrote:Danas isti ti po šumama i gorama organiziraju vojne tabore gdje uvježbavaju djecu za,crvenkasti wrote:Kad je došao Imamović Nusret
Nego ti put pod noge i pomozi im...
2016-07-22
Po šumama i goramaEroo wrote:Danas isti ti po šumama i gorama organiziraju vojne tabore gdje uvježbavaju djecu za,crvenkasti wrote:Kad je došao Imamović Nusret
Idu cete partizana
Ero nahebo ko ustasa svaki
»Oj Hitleru ti s’ nam prvi,
Mi smo željni tvoje krvi.
Musolini neka, neka.
I te ista sudba čeka,
Paveliću ti si treći,
Tebe ćemo živa peći.
Paveliću svinjo jedna
Na te narod i ne gleda.
Napio se dosta krvi
Loži vatru nek je veća,
Pa ispeci Pavelića. «
I te ista sudba čeka,
Paveliću ti si treći,
Tebe ćemo živa peći.
Paveliću svinjo jedna
Na te narod i ne gleda.
Napio se dosta krvi
Loži vatru nek je veća,
Pa ispeci Pavelića. «
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
soreSora wrote:Po šumama i goramaEroo wrote:Danas isti ti po šumama i gorama organiziraju vojne tabore gdje uvježbavaju djecu za,crvenkasti wrote:Kad je došao Imamović Nusret
Idu cete partizana
Ero nahebo ko ustasa svaki
kad mi dosadis odvest cu te u libiju I prodat za vrecu datula
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
Ma yebes avione..ima jos kolko os..Eroo wrote:Previše ti brineš za naše predvorje, dok ti doli obaraju bracke avione.pismejker wrote:ero,jesil slip??vec su ti u predvorju...cujes??treniraju klince...Eroo wrote:Vidim da su počeli s obaranjem izraelskih aviona. Oćel stići i do Hercegovine vidit ćemo. Sumnjam....pismejker wrote:nego Ero..rekoh ja,slijedi hertzegovcima veliko seljenje..htili ne htili..morat ce..Eroo wrote:
Danas isti ti po šumama i gorama organiziraju vojne tabore gdje uvježbavaju djecu za,
Nego ti put pod noge i pomozi im...
nego,uvatimo se oboyica pod ruke,ja te otpratim doli u Hertzegovinu,da budem osigurni da nisi "skrenuo s puta",ko sto si obecao svecano Titi,a ja produzim doli svojima...jel to u redu?
Guest- Guest
Similar topics
» Bolivijac,prvo postao Hrvat a onda radikalni musliman
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» '' NEOPREZNO ILI MUDRO? RAĐA SE PRVA 'POSTNACIONALNA' DRŽAVA SVIJETA Kako je radikalni društveni eksperiment Kanadu doveo na sam svjetski vrh ''
» Kako je heroj postao prevarant
» Kako je šator postao smeće
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» '' NEOPREZNO ILI MUDRO? RAĐA SE PRVA 'POSTNACIONALNA' DRŽAVA SVIJETA Kako je radikalni društveni eksperiment Kanadu doveo na sam svjetski vrh ''
» Kako je heroj postao prevarant
» Kako je šator postao smeće
Page 1 of 1