Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu
https://www.alo.rs/kosovsko-pitanje/slagalica-se-zavrsava-hrvatski-zlocinac-obucava-siptare-za-novu-oluju-dobio-pola-miliona-da-ih-spremi-za-rat/ 221035 / prsluk
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu
http://www.alo.rs/kosovsko-pitanje/slagalica-se-zavrsava-hrvatski-zlocinac-obucava-siptare-za-novu-oluju-dobio-pola-miliona-da-ih-spremi-za-rat/221035/vestvuksadinare wrote:https://www.alo.rs/kosovsko-pitanje/slagalica-se-zavrsava-hrvatski-zlocinac-obucava-siptare-za-novu-oluju-dobio-pola-miliona-da-ih-spremi-za-rat/ 221035 / prsluk
2015-09-08
..ovi su definitvno pukli ko pokondirena tikva
2015-09-08
'Jer gde je on srbi obicno izvuku deblji kraj'..ziva istina i priznanje
2015-09-08
2014-04-16
o čem tivuksadinare wrote:'Jer gde je on srbi obicno izvuku deblji kraj'..ziva istina i priznanje
gdje je bio Ante srbi bili napredniji u borbama ??
immortal-
2014-04-16
jesi ti skuzila moj upismortal wrote:o čem tivuksadinare wrote:'Jer gde je on srbi obicno izvuku deblji kraj'..ziva istina i priznanje
2015-09-08
i bolje da nisamvuksadinare wrote:jesi ti skuzila moj upismortal wrote:o čem tivuksadinare wrote:'Jer gde je on srbi obicno izvuku deblji kraj'..ziva istina i priznanje
zato te pitam
immortal-
2014-04-16
toliko mu japanci plaćaju tjedno, nije lud ić u tu vukojebinu...
srbi su priznali gdje je ante tu prođe za njih nemamortal wrote:i bolje da nisamvuksadinare wrote:jesi ti skuzila moj upismortal wrote:o čem tivuksadinare wrote:'Jer gde je on srbi obicno izvuku deblji kraj'..ziva istina i priznanje
zato te pitam
2015-09-08
pa sad..dodatna zarada ako je izdasna nista ne kosta a dobro dođe..honorarni posao...da se nađe za svoj đep dodatna zarada..pa cuj on je ipak u osnovi i dusi i po profesiji profesionalni vojnik i vjerojatno posao koji najvise voli..a novi izazovi uvijek dobro dođu..T. wrote:toliko mu japanci plaćaju tjedno, nije lud ić u tu vukojebinu...
2015-09-08
mislim da bježi ko vrag od tamjana od svega što miriše na politiku ili ne daj bože nekakav novi vojni sukob...vuksadinare wrote:pa sad..dodatna zarada ako je izdasna nista ne kosta a dobro dođe..honorarni posao...da se nađe za svoj đep dodatna zarada..pa cuj on je ipak u osnovi i dusi i po profesiji profesionalni vojnik i vjerojatno posao koji najvise voli..a novi izazovi uvijek dobro dođu..T. wrote:toliko mu japanci plaćaju tjedno, nije lud ić u tu vukojebinu...
nije vrag da vjeruješ alo.rs?
T.- Posts : 17552
2014-04-14
vuksadinare wrote:srbi su priznali gdje je ante tu prođe za njih nemamortal wrote:i bolje da nisamvuksadinare wrote:jesi ti skuzila moj upismortal wrote:o čem tivuksadinare wrote:'Jer gde je on srbi obicno izvuku deblji kraj'..ziva istina i priznanje
zato te pitam
immortal-
2014-04-16
ne vjerujem prevec...ali ovo nema veze sa politikom vise strucni savjeti po pitanju organizacije vojske...obuke i slicno...pa ak mogu dolaziti instruktori nato-a na kosovo sto ne bi i gotovina..uostalom hrvatska ej clanica nato-a a nato na kosovu ima kfor...to sto srbe cese gotovina nije problem ni gotovine ni nato-a..gotovina je oslobođen u haag-u i nije ratni zlocinac...vec obican covjek,građanin koji moze ici gdje ga je volja i raditi sto ga je isto volja...ako je kosovska vlada zatrazila njegove usluge i savjete po pitanju vojske...i organizacije vojske i jos za to spremna platiti sto ne bi otisao..i ja bi...i svatko drugi vecinom tko se kuzi u vojsku..T. wrote:mislim da bježi ko vrag od tamjana od svega što miriše na politiku ili ne daj bože nekakav novi vojni sukob...vuksadinare wrote:pa sad..dodatna zarada ako je izdasna nista ne kosta a dobro dođe..honorarni posao...da se nađe za svoj đep dodatna zarada..pa cuj on je ipak u osnovi i dusi i po profesiji profesionalni vojnik i vjerojatno posao koji najvise voli..a novi izazovi uvijek dobro dođu..T. wrote:toliko mu japanci plaćaju tjedno, nije lud ić u tu vukojebinu...
nije vrag da vjeruješ alo.rs?
2015-09-08
uostalom anti gotovini jedni od najblizih suradnika u HV-u i u domovinskom ratu si bili-albanci...agim čeku i rahim ademi pa je mozda to sa jedne strane i prijateljska i suboracka gesta
2015-09-08
vuče, ti si nepopravljivi romantik...
jbg takav sam..ali ne mozes opovrgnut da nije ovo istina...malo dizanja zivaca srbljima nista ne kosta iz osobnog zadovoljstva jos ako si i placen superT. wrote:vuče, ti si nepopravljivi romantik...
2015-09-08
..a na koncu ionako srbija nije kupac njegovih tuna pa nema ni profesionalnog rizika za posao
2015-09-08
Hrvatska ju NATO paktu, a Gotovina je Hrvat, a NATO pakt je neprijatelji Srbiji, a prijatelj je sa Šiptarima.
crvenkasti-
2014-04-17
sve si objasnio..crvenkasti wrote:Hrvatska ju NATO paktu, a Gotovina je Hrvat, a NATO pakt je neprijatelji Srbiji, a prijatelj je sa Šiptarima.
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» FATAMORGANA!Plenkovic sprema novu 'Oluju' ali ovaj put na Kosovu
» Fatomorgana,ludilo ide dalje!Hrvatska sprema novu "Oluju":Američkim helikopterima napadaju Srpsku
» Hrvatski ministar odbrane NAJAVLJUJE NOVU "OLUJU": Mi smo spremni!
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
» Erdogan se sprema na novu veliku osvajačku invaziju Sirije
» Fatomorgana,ludilo ide dalje!Hrvatska sprema novu "Oluju":Američkim helikopterima napadaju Srpsku
» Hrvatski ministar odbrane NAJAVLJUJE NOVU "OLUJU": Mi smo spremni!
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
» Erdogan se sprema na novu veliku osvajačku invaziju Sirije
Page 1 of 2