Na Kosovu jača radikalni islam!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Na Kosovu jača radikalni islam!
NEMCI UPOZORAVAJU Na Kosovu jača radikalni islam!
Autor: E. A. | 26.12.2016. 08:20
Stručnjaci upozoravaju da poslednjih godina na Kosovu jača strogi oblik islama, koji je na Balkan stigao pod saudijskim uticajem, i potiskuje raniji liberalni islam, a to se i te kako tiče i Evrope, pogotovu Nemačke, navodi „Dojče vele”
Navodi se da je od 2012. do danas Kosovo napustilo 316 ljudi u nameri da se priključe terorističkoj organizaciji Islamska država (IS).
„Navodno ih je 58 u međuvremenu poginulo, a 117 ih se vratilo”, kaže portparol kosovskog ministarstva unutrašnjih poslova Baki Keljani.
On takođe navodi da se protiv 237 osoba vodi istraga zbog sumnje da su učestvovali u organizovanju i izvršenju terorističkih dela, u regrutovanju i podršci i finansiranju terorizma.
Od 2013. do danas uhapšeno je 127 osoba. „Dojče vele“ navodi da nema sumnje da je radikalni islam sve veći problem i na Kosovu, gde je većinsko stanovništvo muslimansko. Jedan od razloga za radikalizaciju je i to što kosovske vlasti ne uspevaju da zavladaju situacijom.
Autor: E. A. | 26.12.2016. 08:20
Stručnjaci upozoravaju da poslednjih godina na Kosovu jača strogi oblik islama, koji je na Balkan stigao pod saudijskim uticajem, i potiskuje raniji liberalni islam, a to se i te kako tiče i Evrope, pogotovu Nemačke, navodi „Dojče vele”
Navodi se da je od 2012. do danas Kosovo napustilo 316 ljudi u nameri da se priključe terorističkoj organizaciji Islamska država (IS).
„Navodno ih je 58 u međuvremenu poginulo, a 117 ih se vratilo”, kaže portparol kosovskog ministarstva unutrašnjih poslova Baki Keljani.
On takođe navodi da se protiv 237 osoba vodi istraga zbog sumnje da su učestvovali u organizovanju i izvršenju terorističkih dela, u regrutovanju i podršci i finansiranju terorizma.
Od 2013. do danas uhapšeno je 127 osoba. „Dojče vele“ navodi da nema sumnje da je radikalni islam sve veći problem i na Kosovu, gde je većinsko stanovništvo muslimansko. Jedan od razloga za radikalizaciju je i to što kosovske vlasti ne uspevaju da zavladaju situacijom.
Guest- Guest
Re: Na Kosovu jača radikalni islam!
Kosovo i BiH, ali dolazi Trump :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
u srbiji nema radikalizma?..daj me mojme..pizzon wrote:eee, ovo ne smeta ustasama.
ovo su vuckovi favoriti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
paa, niko se nije vratio sa ratista u siriji.vuksadinare wrote:u srbiji nema radikalizma?..daj me mojme..pizzon wrote:eee, ovo ne smeta ustasama.
ovo su vuckovi favoriti
ko ode, zna da ce najebati kada se vrati.
corka im je garnatovana, trajno pracenje, zauvek
Guest- Guest
ma jasta...ajde boga ti premiker ti gradi naselja i prodaje zemljista arapima..jos ces ti alaha moliti...pizzon wrote:paa, niko se nije vratio sa ratista u siriji.vuksadinare wrote:u srbiji nema radikalizma?..daj me mojme..pizzon wrote:eee, ovo ne smeta ustasama.
ovo su vuckovi favoriti
ko ode, zna da ce najebati kada se vrati.
corka im je garnatovana, trajno pracenje, zauvek
2015-09-08
turban ces nositi..nema ti spasapizzon wrote:dolazim kod tebe nema nista od toga
2015-09-08
pizzon wrote:paa, niko se nije vratio sa ratista u siriji.vuksadinare wrote:u srbiji nema radikalizma?..daj me mojme..pizzon wrote:eee, ovo ne smeta ustasama.
ovo su vuckovi favoriti
"Sem" što je Boban Simeonović otišao na ratište u "Nemačku".
Guest- Guest
kofein wrote:pizzon wrote:paa, niko se nije vratio sa ratista u siriji.vuksadinare wrote:u srbiji nema radikalizma?..daj me mojme..pizzon wrote:eee, ovo ne smeta ustasama.
ovo su vuckovi favoriti
polako !
on, nije rodjen u srbiji.
rodjen u nemackoj !
tesko da uopste dolazi u srbiju.
ozenio se tamo nekom muslimankom,
nemicom i krenuo tim putem.
to nema veze sa srbijom, srbima.
on, tesko da sebe uopste dozivljava srbinom.
ne verujem da se izjasnjava da je srbin.
sta onda sa bosnjacima, koliko njih ima srpsko poreklo,
pa za sebe ne govore da nisu srbi, vec bosnjaci.
prema tome, on nije otisao iz srbije.
Guest- Guest
Meni je najgore od svega kad vidim kako se navijači hrvatske reprezentacije ližu sa Fadiljima i zajedno poziraju i likuju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kako ne dolazi?..eno bio ti je clanak u vasim medijima..svake godien ej redovito dolazio..poslejdnji put i sa bradom i cak u lokalni bircuz isao normalno..pizzon wrote:kofein wrote:pizzon wrote:paa, niko se nije vratio sa ratista u siriji.vuksadinare wrote:u srbiji nema radikalizma?..daj me mojme..pizzon wrote:eee, ovo ne smeta ustasama.
ovo su vuckovi favoriti
polako !
rodjen u nemackoj !
2015-09-08
s drugima smo na noz..bejzbolke i tako to..jastreb wrote:Meni je najgore od svega kad vidim kako se navijači hrvatske reprezentacije ližu sa Fadiljima i zajedno poziraju i likuju.
2015-09-08
Ostavimo druge po strani. Ližu se sa Turcima i Šipcima. Talijane koji su nam kudikamo bliži,mlate i prave im pizdarije.vuksadinare wrote:s drugima smo na noz..bejzbolke i tako to..jastreb wrote:Meni je najgore od svega kad vidim kako se navijači hrvatske reprezentacije ližu sa Fadiljima i zajedno poziraju i likuju.
A ovamo glume neke velike katolike. Licemjeri i farizeji!
2014-04-22
vuksadinare wrote:kako ne dolazi?..eno bio ti je clanak u vasim medijima..svake godien ej redovito dolazio..poslejdnji put i sa bradom i cak u lokalni bircuz isao normalno..pizzon wrote:kofein wrote:pizzon wrote:paa, niko se nije vratio sa ratista u siriji.vuksadinare wrote:
u srbiji nema radikalizma?..daj me mojme..
polako !
rodjen u nemackoj !
i sta sa time ?
moguce, verovatno.
sta to znaci ?
koliko ima muslimana koji dolaze i zive u srbiji, pa nista.
nisu srbi
muslimana bosnjaka koji su bivsi srbi, kakva je razlika izmedju
njega i bosnjaka.
Guest- Guest
inace..kad jastreb spomene sipce kao navijace...sa njia smo za vrijeme juge bili ok..znamo kakve su feste bile kad su dolazili hajduk i dinamo..velik broj sipaca navijao je ili navija za dinamo,hajduk...ja sma bio jednom u pristini na utakmici pristina-hajduk..kao da sam u splitu bio..ono na svakom koraku su hajdukove naviajce iz hravstke docekivali,castili..imao si sve zabadav...na toj utakmici bas sa bio iz razloga jer mi je bratic tad bio u vojsci u pristini..pa povezali utakmicu sa posjetom..neviđena festa...nista nismo trebali placati ni u jednoj birtiji,restoranu...
2015-09-08
ne mozemo mi da zabranimo muslimanima da dolaze.
mi znamo, svet zna, da ne postoje srbi muslimani.
oni su bosnjaci. mozda ima, ali to je u tragovima, da se
izjasnjavaju da su srbi.
mi znamo, svet zna, da ne postoje srbi muslimani.
oni su bosnjaci. mozda ima, ali to je u tragovima, da se
izjasnjavaju da su srbi.
Guest- Guest
Šipci su u najvećem broju navijali za Partizan. Kakav hajduk i kakav Dinamo. U skoro svakoj slastičarni bio je Partizanov grb i poster Fadilja Vokrija.vuksadinare wrote:inace..kad jastreb spomene sipce kao navijace...sa njia smo za vrijeme juge bili ok..znamo kakve su feste bile kad su dolazili hajduk i dinamo..velik broj sipaca navijao je ili navija za dinamo,hajduk...ja sma bio jednom u pristini na utakmici pristina-hajduk..kao da sam u splitu bio..ono na svakom koraku su hajdukove naviajce iz hravstke docekivali,castili..imao si sve zabadav...na toj utakmici bas sa bio iz razloga jer mi je bratic tad bio u vojsci u pristini..pa povezali utakmicu sa posjetom..neviđena festa...nista nismo trebali placati ni u jednoj birtiji,restoranu...
Imam masu poznanstava sa Šipcima i neki i dan danas žale za Partizanom.
2014-04-22
..navijali su..ali masa ih je navijala i za hajduk i dinamo..ne znam kad si zadnji put bio na kosovu..mozda nikad..ali u pristini nerjetko si mogao vidjeti slasticarnu ili kakav ugostiteljski objekt da se zove hajduk ili dinamo..jedan se zvao i ćiro...jastreb wrote:Šipci su u najvećem broju navijali za Partizan. Kakav hajduk i kakav Dinamo. U skoro svakoj slastičarni bio je Partizanov grb i poster Fadilja Vokrija.vuksadinare wrote:inace..kad jastreb spomene sipce kao navijace...sa njia smo za vrijeme juge bili ok..znamo kakve su feste bile kad su dolazili hajduk i dinamo..velik broj sipaca navijao je ili navija za dinamo,hajduk...ja sma bio jednom u pristini na utakmici pristina-hajduk..kao da sam u splitu bio..ono na svakom koraku su hajdukove naviajce iz hravstke docekivali,castili..imao si sve zabadav...na toj utakmici bas sa bio iz razloga jer mi je bratic tad bio u vojsci u pristini..pa povezali utakmicu sa posjetom..neviđena festa...nista nismo trebali placati ni u jednoj birtiji,restoranu...
Imam masu poznanstava sa Šipcima i neki i dan danas žale za Partizanom.
2015-09-08
crven fesic nano, crven fesic joj nanicevuksadinare wrote:turban ces nositi..nema ti spasapizzon wrote:dolazim kod tebe nema nista od toga
2016-11-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kurz : Radikalni i politički islam nećemo trpiti
» Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Radikalni Francuzi
» KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST
» Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Radikalni Francuzi
» KAKO SAM POSTAO RADIKALNI ISLAMIST