Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Božićna čestitka Predsjednice Republike Hrvatske
Noor wrote:zašto bih zaboravila..pa nisam senilna. i što je tu spletkarenje, nemoj mi podmetat bez razloga. bila sam promatrač kao i ostatak foruma.Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:
dečki su vamo i tamo ...uglavno svi na broju, a Frakšn je bila zadnji puta 22.10. vidjet jel joj tko čestitao rođendan i pripremio poklon..od tada je ni.
kako smo zvali izvješća s eskov...pardon, s belinog foruma..ti si ih uglavno podnosila, majke mi mozak mi je u blokadi?
ti se još Anabele sjećaš? pa stvarno si mahaluša.
e, esko moj, ako se je ja sjećam...kako se tek ti sjećaš, jer nije meni zdipila forum i promijenila šifre, al nek sam ja mahaluša :)))
ja još kliknem tamo kod nje da vidim jel živa...al ništa
Ma ja sam skroz zaboravio to je za mene prošlo svršeno vrijeme eto sad si me ti podsjetila pa zato kažem da si mahaluša i spletkarošica da si precjednica zvala bi se Kolinda.
to što ti ovdje pokušavaš podmetnuti je laž jer neznaš što se dešavalo a nije se dešavalo kako ti opisuješ to je samo tvoj wishful thinking i ništa više.
a vaša konverzacija je bila vidljiva, dok niste kliknuli na botun i sakrili je. ništa wishful thinking, sve je bilo crno na bijelo
a prokleta bila, baš te nasanjkala.
u stvari boli me briga...spomenula sam darli i nemam volju za daljnju diskusiju o tome.
Whatever. I don't care ili po seljački I don't give a fuck.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:zašto bih zaboravila..pa nisam senilna. i što je tu spletkarenje, nemoj mi podmetat bez razloga. bila sam promatrač kao i ostatak foruma.Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:
ti se još Anabele sjećaš? pa stvarno si mahaluša.
e, esko moj, ako se je ja sjećam...kako se tek ti sjećaš, jer nije meni zdipila forum i promijenila šifre, al nek sam ja mahaluša :)))
ja još kliknem tamo kod nje da vidim jel živa...al ništa
Ma ja sam skroz zaboravio to je za mene prošlo svršeno vrijeme eto sad si me ti podsjetila pa zato kažem da si mahaluša i spletkarošica da si precjednica zvala bi se Kolinda.
to što ti ovdje pokušavaš podmetnuti je laž jer neznaš što se dešavalo a nije se dešavalo kako ti opisuješ to je samo tvoj wishful thinking i ništa više.
a vaša konverzacija je bila vidljiva, dok niste kliknuli na botun i sakrili je. ništa wishful thinking, sve je bilo crno na bijelo
a prokleta bila, baš te nasanjkala.
u stvari boli me briga...spomenula sam darli i nemam volju za daljnju diskusiju o tome.
Whatever. I don't care ili po seljački I don't give a fuck.
ma ko ju šljivi
Guest- Guest
2016-11-17
Poanta cijele ove price je da se ovdje demonstrira sila i nadmoc. Uz alkoholiziranost i psihicku labilnost (schizofrenicarka) evo mi i secer poras'o pa sam hiperaktivna.
Padaj silo i nepravdo!
Padaj silo i nepravdo!
Guest- Guest
Kad dudatu malo zagrebeš ispod površine iskoči četkicamaggie13 wrote:vidila sam..to je iz nekog filma..provocira danny:-)Mirkec&Slavkec wrote:odi pogledat na fotke. nije bas umjetnicka, al hajd.maggie13 wrote:necu tako sad, nema mijenjanja dijagnoze..rekla si da trolam..k'o sto si i svima rekla..:DMirkec&Slavkec wrote:daj zeno fatalna i clanice MENSA-e skini mi se. ti ne trollas, ti četaš - not!maggie13 wrote:Opet trolas, dudeta..daj, pravi kolace, cisti kucu, placi na romanticne filmove..:D
Koje si kolace napravila?
Da malo produktivno zachatamo, a ne samo vrijeđat :P
No, nisi to odmah rekla..i cudila sam se da insinuiras kako su svi hrvatski vojnici posljedicno i ustase..^_~
Guest- Guest
Megi je ustašica, ako ne vjeruješ pitaj dudatu, po njenom i gnječovom su svi ustaše osim njih 5-sora-dudata-jastreb-provo-sitingLeviathan2 wrote:imas ti nesto protiv megice kad je toliko potpikavasMirkec&Slavkec wrote:vis kako je megica bistra i brza. promptno je pronasla link.Leviathan2 wrote:aaaa, nekad je galaksija i jos nesto na nivou jugoslavije organiziralaneke medjunarodne testove inteligencije, sjecam se da sam ucestvovao u tomu, testovi su mi bili glupi al rjesio sam ih, vjerojatno je to danas mensa a mozda se i onda zvalo nekako slicnomaggie13 wrote:http://www.mensa.org/Leviathan2 wrote:
ne ozbiljno, od cega je skracenica mensa, neda mi se guglat, mrzim guglo
Guest- Guest
Da Ujkani ponove gradivo.Mirkec&Slavkec wrote:Evo fotografije glumca Ljubomira Jurkovica u ulozi ustase Semina. Kuzim, to je samo glumac i uloga. Nista vise. Nema tu nikakve skrivene simbolike, ne daj Boze. Hrvatski vojnik, ustaša Semin.Mirkec&Slavkec wrote:Dobro, kad se svi pravite blesavi...danni1 wrote:Kakva provokacija. Ni na kraj pameti. Da mi je do provokacije stavio bih ustašu na avatar ovo je samo glumac, Ljubomir Jurković, film " Živi i mrtvi".maggie13 wrote:vidila sam..to je iz nekog filma..provocira danny:-)Mirkec&Slavkec wrote:
odi pogledat na fotke. nije bas umjetnicka, al hajd.
No, nisi to odmah rekla..i cudila sam se da insinuiras kako su svi hrvatski vojnici posljedicno i ustase..^_~
Danni provokator, svašta.
"U Bosni 1943. dvojica ustaša vode grupu domobrana u akciju protiv manje skupine partizana. Među domobranima je Martin, te Ferid koji upropašten viješću da mu je čitava obitelj pomrla od tifusa, odlučuje dezertirati. No to mu neuspijeva pošto njega, Martina i Stojana koji su ga tražili napadaju partizani. Ferid i Stojan u okršaju ginu, kao i partizani koji su ih napali. Krenuvši dalje, domobrane ponovno napadaju partizani, dio ih pogiba, a ustaškog satnika Danu Boru partizani zarobljavaju. Martin ostaje sa ustašom Seminom koji mu kaže da pobjegne, što Martin i učini."Glumci po ulogama[uredi - уреди | uredi izvor]
- Filip Šovagović kao Tomo i Martin
- Velibor Topić kao Vijali
- Slaven Knezović kao Ćoro
- Marinko Prga kao Mali
- Borko Perić kao Robe
- Miro Barnjak kao Ivo
- Božidar Orešković kao Zapovjednik
- Enes Vejzović kao Ferid i Vojnik ARBiH u kolibi
- Izudin Bajrović kao Stojan
- Ljubomir Jurković kao Semin
- Robert Roklicer kao ustaški satnik Dane Boro
- Zvonko Zečević kao domobranski natporučnik Knez
- Nino Sorić kao Pejo
- Nermin Omić kao Masni i Domobran
https://sh.wikipedia.org/wiki/%C5%BDivi_i_mrtvi_(film)
Dakle, glumac Ljubomir Jurković u filmu "Živi i mrtvi" glumi Semina, ustašu. Na dannijevom avataru, po njegovom vlastitom iskazu, je samo glumac koji samo glumi ustasu.
O jebote, kud je ovo otislo... Why not go the whole hog and call a spade a spade?
Sto mu je ovo (stilizirano) U na kapi i uniformi? Da nije Ucitelj iz Pocitelja?
Guest- Guest
tamo su kuće od čokolade a prozori od marmelade...kic wrote:jasambrend wrote:kic wrote:
kakvi su kolači, jesu crni il crveni
Čokolada out...
samo marmelada
Guest- Guest
ovo je jedna narkomanska
2016-11-17
Mirkec&Slavkec wrote:
danni1-
2014-04-16
Ustasa drka na Hicu, zasto me to ne cudi...danni1 wrote:Mirkec&Slavkec wrote:
2016-11-17
aj ti sad adolfa stavi u potpis kad vec imas hrvatskog vojnika ustasu Semina na avataru (pardon, to je samo glumac Ljubomir Jurkovic u ulozi hrvatskog vojnika ustase Semina. to nije za istac. ) bas bi fino isli jedan s drugim.
Guest- Guest
Jbga, svako ima svog zločinca da na njega drka.govinda wrote:Ustasa drka na Hicu, zasto me to ne cudi...danni1 wrote:Mirkec&Slavkec wrote:
danni1-
2014-04-16
Ma jok..ne ložim se baš toliko da bih ga stavljo u potpis. Ovo ja samo malo da pokažem da nije samo tifusar završio na naslovnici nekog časopisa.Mirkec&Slavkec wrote:aj ti sad adolfa stavi u potpis kad vec imas hrvatskog vojnika ustasu Semina na avataru (pardon, to je samo glumac Ljubomir Jurkovic u ulozi hrvatskog vojnika ustase Semina. to nije za istac. ) bas bi fino isli jedan s drugim.
danni1-
2014-04-16
Normalno da se ne lozis kad te frka. Kuzis tu bitnu razliku? Tebe je frka (a znas i zbog cega, jelde? ) staviti Adolfa na avatar ili u potpis. Vidis, meni nije frka tifusara naljepiti. Neka pati koga smeta.
Guest- Guest
Kakva frka od koga?Mirkec&Slavkec wrote:Normalno da se ne lozis kad te frka. Kuzis tu bitnu razliku? Tebe je frka (a znas i zbog cega, jelde? ) staviti Adolfa na avatar ili u potpis. Vidis, meni nije frka tifusara naljepiti. Neka pati koga smeta.
danni1-
2014-04-16
Neće primit. Svaki potpis kaže prevelik.
Do koje razine bolesti ste došli kad vam vrhovna komandantica zaželi srećan Božić proradi žuć...
jao drugovi, saberiste se, Koli je novi Tito, dobro nije Tito, jedan je najvceći sin, ali to je ta šahovska figura...kraljica jelte
jao drugovi, saberiste se, Koli je novi Tito, dobro nije Tito, jedan je najvceći sin, ali to je ta šahovska figura...kraljica jelte
2014-04-15
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» Čestitka Predsjednice Republike
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
» Božićna čestitka Predsjednice Republike
» Čestitka Predsjednice Republike
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
Page 9 of 12