PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
michaellcmacha wrote:usput smo došli i do zaključka da su neki idući u školu džaba krečili... mogli su komotno i zaobić ju ionako kurca u glavu nisu utuvili...npr ko ti... ;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:vrlo je bitno da smo došli do zaključka da oni koji stoluju i vode CuH nisu nikakav ustaški kler i da grb na crkvi Sv. Marka nema veze sa ustašijom...michaellcmacha wrote:onda dobro znači problema sa šahovnicom nema, bar smo to riješili...Gnječ wrote:PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Čokolinda odnosno Lososinda je totalno neuka kurbetina.
Na krovu crkve nije šahovnica grb nego je šahovnica DIO grba Trojedne kraljevine. Šta bi to ona preslagivala?
malo si recimo retardiran al eto i tebi je sinulo da je na krovu grb Trojedne kraljevine.
ustašo k nozi!
Guest- Guest
Re: PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
ma lijepo je vidjeti gnječa da simpatizira bar neke ustaše... makar i konvertirali naknadno... ;)kic wrote:Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:šta je pejane... nikako da prevališ prek labrnje šta i kako sa provinim ustašom... ;)...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
vrlo je bitno da smo došli do zaključka da oni koji stoluju i vode CuH nisu nikakav ustaški kler i da grb na crkvi Sv. Marka nema veze sa ustašijom...
malo si recimo retardiran al eto i tebi je sinulo da je na krovu grb Trojedne kraljevine.
ustašo k nozi.
prestani odmah.
2015-08-08
Temu zaključati,a Eru na hlađenje.kic wrote:Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:šta je pejane... nikako da prevališ prek labrnje šta i kako sa provinim ustašom... ;)...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
vrlo je bitno da smo došli do zaključka da oni koji stoluju i vode CuH nisu nikakav ustaški kler i da grb na crkvi Sv. Marka nema veze sa ustašijom...
ustašo k nozi.
prestani odmah.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ako će mene poslušat kompletnu kvaziantifašistilku bulumentu postrojit i poslat na dinaru ko radni ešalon.... s tobom na čelu... sad je vrijeme da se prekalite... ;)jastreb wrote:Temu zaključati,a Eru na hlađenje.kic wrote:Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:šta je pejane... nikako da prevališ prek labrnje šta i kako sa provinim ustašom... ;)...Gnječ wrote:
ustašo k nozi.
prestani odmah.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Tito je govorio ispred sahovnice sa prvim bijelim poljem a narodni heroj je usao u Karlovac pod tim barjakom
» Braniteljska udruga iz Podstrane izabrala si je zgodan logo; u slovo ‘U’ ugurali su šahovnicu s prvim bijelim poljem Udruga im se, inače, nalazi u sklopu zgrade same Općine
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» Braniteljska udruga iz Podstrane izabrala si je zgodan logo; u slovo ‘U’ ugurali su šahovnicu s prvim bijelim poljem Udruga im se, inače, nalazi u sklopu zgrade same Općine
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
Page 10 of 10