PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Gulam Ero.....sluga Boziji i Janezov...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Re: PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
madjari,vratite INU,evo vam asila
dijagram-
2015-08-09
plavuša je ta koja svako malo, kad zasere s čokoladicama, ili isil-ovcima u bosni pokreće priče kojima pokušava prikriti svoju nekompetentnost i sustav uzaludnih pokušaja u političkom djelovanju.Eroo wrote:Netko mora vodit brigu i o našim antifašistima.Mirkec&Slavkec wrote:On je placen za trollanje po ucinku. Ocito je kriza jer se ne skida s foruma. Doduse ima takvih jos...jastreb wrote:Ero,pojedi si sarmicu,prošetaj po svježem alpskom zraku,popij negdje kavicu i vrati se na forum trijeze glafe. :drunken: :sleep: :yawn:Eroo wrote:Takvi vam sad crtaju u grbu prvo bijelo polje. Eno čak i na crkvi svetoga Marka...To je za Bogu plakat. :]: :D:jastreb wrote:Nakon oslobođenja Splita kompletni oružnici i financi NDH prešli su u partizansku službu.
Vučić je barem nabavio one kante od migova, a vi ništa...
Zapeli za bijelo polje i ni makac od tu.
Loši ste vi sljedbenici, dozlaboga loši...Vulin na aparatima. :]:
onda joj politikanstvo i poticanje razdora ostaju kao područje djelovanja, barem dok se ne vrati u nato raditi s nato dečkima...
sitting_bull-
2015-09-28
Obična laž. A i nije tema rasprave.Eroo wrote:Lakše im je bilo zatrpavati žive ljude, kao u Hudoj jami na primjer.provocator wrote:Tako bi to rješavali vi ustaše ali partizani nisu bili takvi.michaellcmacha wrote:
to je kurac s njim je trebalo u jamu... da se pitalo prave hrvatske proletere on bi popio pijuk kao i svako ustaško pašče.... ;), ali otaj tvoj se izgleda provuko....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sto je laz?jastreb wrote:Obična laž. A i nije tema rasprave.Eroo wrote:Lakše im je bilo zatrpavati žive ljude, kao u Hudoj jami na primjer.provocator wrote:Tako bi to rješavali vi ustaše ali partizani nisu bili takvi.michaellcmacha wrote:
to je kurac s njim je trebalo u jamu... da se pitalo prave hrvatske proletere on bi popio pijuk kao i svako ustaško pašče.... ;), ali otaj tvoj se izgleda provuko....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Moj djeda je bio manga samo nije bio u niti jednoj vojsci za razliku od tvog đede ali ga tvoji crvendaći ubili onako u prolazu zajedno sa tisućama drugih Hrvata.provocator wrote:A jadan ti...tebe to što je moj djed bio mladi oružnik toliko yebe da si buš žile zrezal od muke.michaellcmacha wrote:
je je a ti si pametan... samo što to jedino ti misliš, i nitko drugi... naime to nije ni moguće za lika koji pljuje po NDH i Ustašiji a sam za sebe tvrdi da je potomak ustaškog oružnika koji eto jedini od svih oružnika iz tog mračnog doba nije hvatao nedužne srbe i židove i privodio ih na skupno mjesto odakle ih se dalje peljalo na egzekuciju.... na forumu većeg kretena od tebe i prije yehudija za priču o srbosjeku koji je osvojio njegov djed dok je klao ustašu vlasnika srbosjeka, a yehudi se sa tim srbosjekom hvalio u ustaškoj vojarni pojašnjavajući mladim ustašama način kako je do njega došao... njegov djed jel... alo pa što ste toliki kreteni nije problem, ali moglo bi vas biti pomalo i sram tog kretenizma... pogotovo tebe koji se smatraš kak ti normalnom osobom... makar i nisi...
Pa neka je bio, kaj te boli curac? da je bio i sam Hitler meni to niš ne znači.
Ja sam ja a moj djed je bio moj djed. Kaj je on sa svojih osamnaest godina u okolnostima koje su bile mogao znati i odlučivati? Nije okrvavio ruke jer da jest ne bi nakon rata ostao slobodan i ne bi imao četvero djece pa potom još bio i uspješan poduzetnik.
Moj djed je bio manga!
Guest- Guest
..i kad kazu da karamarko nije bio u pravu...dijagram wrote:madjari,vratite INU,evo vam asila
2015-09-08
Mit. 1000 ponovljena laž postaje istinom. Nikakvo zatrpavanje živih ljudi nije se dogodilo.vuksadinare wrote:sto je laz?jastreb wrote:Obična laž. A i nije tema rasprave.Eroo wrote:Lakše im je bilo zatrpavati žive ljude, kao u Hudoj jami na primjer.provocator wrote:Tako bi to rješavali vi ustaše ali partizani nisu bili takvi.michaellcmacha wrote:
Partizani su ih postrijeljali i pobacali u jame.
I to je to.
2014-04-22
Molio bih admine da zaključaju temu koja je zahvaljujući pomahnitalom i još pijanom Janezu otišla do đavola.
A drugo Janeza poslati na hlađenje ,jer ovo nije prva tema koju je upropastio.
A drugo Janeza poslati na hlađenje ,jer ovo nije prva tema koju je upropastio.
2014-04-22
..a di je dokazano da su postrijeljani..obdukcijom nisu utvrdjene prostrijelne rane kao ni hladnim oruzjem...jastreb wrote:Mit. 1000 ponovljena laž postaje istinom. Nikakvo zatrpavanje živih ljudi nije se dogodilo.vuksadinare wrote:sto je laz?jastreb wrote:Obična laž. A i nije tema rasprave.Eroo wrote:Lakše im je bilo zatrpavati žive ljude, kao u Hudoj jami na primjer.provocator wrote:
Tako bi to rješavali vi ustaše ali partizani nisu bili takvi.
I to je to.
2015-09-08
Nikakve obdukcije nije bilo. Nemoj me zajebavat. Osim toga u jami su pronađene čahure,a po stijenama rudnika rupe od metaka.vuksadinare wrote:..a di je dokazano da su postrijeljani..obdukcijom nisu utvrdjene prostrijelne rane kao ni hladnim oruzjem...jastreb wrote:Mit. 1000 ponovljena laž postaje istinom. Nikakvo zatrpavanje živih ljudi nije se dogodilo.vuksadinare wrote:sto je laz?jastreb wrote:Obična laž. A i nije tema rasprave.Eroo wrote:
Lakše im je bilo zatrpavati žive ljude, kao u Hudoj jami na primjer.
I to je to.
2014-04-22
Koli lignji odvalila trisku.
Lignja kmeci, a pomalo i kukumavci:)
Lignja kmeci, a pomalo i kukumavci:)
dijagram-
2015-08-09
Sve je laž i Jasenovac je laž. Sve te priče o NOB o partizanima ,ustašama,četnicima...sve su to uglavnom laži.jastreb wrote:Obična laž. A i nije tema rasprave.Eroo wrote:Lakše im je bilo zatrpavati žive ljude, kao u Hudoj jami na primjer.provocator wrote:Tako bi to rješavali vi ustaše ali partizani nisu bili takvi.michaellcmacha wrote:
Povijest pišu pobjednici što ne znači da to mora biti istina,naprotiv velika većina toga je tek nagađanje i proizvoljna interpretacija.
danni1-
2014-04-16
si ti tamo bio da to znas?...ili ti je zidic to rekao...slovenci su napravili obdukciju i potvrdjeno je da nisu ubijeni iz vatrenog oruzjajastreb wrote:Nikakve obdukcije nije bilo. Nemoj me zajebavat. Osim toga u jami su pronađene čahure,a po stijenama rudnika rupe od metaka.vuksadinare wrote:..a di je dokazano da su postrijeljani..obdukcijom nisu utvrdjene prostrijelne rane kao ni hladnim oruzjem...jastreb wrote:Mit. 1000 ponovljena laž postaje istinom. Nikakvo zatrpavanje živih ljudi nije se dogodilo.vuksadinare wrote:sto je laz?jastreb wrote:
Obična laž. A i nije tema rasprave.
I to je to.
2015-09-08
Zemljo otvori se Pored toliko neoborivih dokaza ti i dalje pričaš gluposti da ih pas sa maslom ne bi mogao pojestiprovocator wrote:Tako bi to rješavali vi ustaše ali partizani nisu bili takvi. Eto vidiš da je moj djed koji nikada nije krio što je bio, a i danas imam njegove fotografije iz tog doba, ostao živ i zdrav.michaellcmacha wrote:
Ovdje u mom kraju bilo je lijepi broj mladih ljudi koji su bili ili u ustašama ili domobranima i svi su umrli prirodnom smrću. Umjesto da krenu prema Bleiburgu oni su se vratili kući i preživjeli. Nedavno je umro i moj susjed u 94.-toj godini života. On je npr. bio ustaša a njegov otac je bio komunist i partizan. I u mojoj obitelji je bilo svih i na svim stranama. Takvo je vrijeme bilo. Npr. sestru moje bake ustaše su silovali i zaklali jer joj je muž bio u partizanima. Jebiga, takva su vremena bila ali pobjednici pišu povijest.
Guest- Guest
Aha, za,to je moj djed ni kriv ni dužan stradao jer se tvoj krvolok izvukaoprovocator wrote:michaellcmacha wrote:
ok, sve se slažem, ali molio bih te da se očituješ o ustaškom zlotvoru, u vidu oružnika koji je hapsio srbe i židove i sprovodio ih na egzekuciju... jel tu ustašku stoku trebalo popijukat, a ne mu davat drugu priliku.... mislim nije u redu jedne ustaše trpat u grabe, jame, i rovove, a neke poput provokatorovog djeda puštat ispod radara.... po meni ako je mrcina bilo ustaša to ako ništa bar treba osuditi.... kad mu se već više ne mre pijuk zašiljit u čelo....Nikoga moj djed nije trpao u logore ili jame. da jest za to bi i odgovarao.
Guest- Guest
He, he, he...Koli carica! To je po Kanidjinoj logici "Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman..." :)
ko da je bitno što ti razumiješ ili ne... bitno je da si bistra ko plitak potok...Mirkec&Slavkec wrote:ne razumijem taj vas milicajsko-udbaski izricaj. iskreno, ni ne zanima me jer ionak nema veze s vezom.michaellcmacha wrote:aj marš na.... prijavnicu... ;)Mirkec&Slavkec wrote:koji si ti lik? kaj si ti ko nineleven umislio da je ovo milicijska stanica a mi smo ovdje na informativnom razgovoru. one ampule kaj trosis ocito ne djeluju pizda li im materina.michaellcmacha wrote:koji su to likovi... kao da su ustaše našli šahovnicu sa prvim bijelim poljem u zanzibaru, a ne u trojednoj kraljevini.... :)))... tk i sa ovim provokatorovim ustašom... gnječ jadan zanijemio... ne smije niš reć protiv tog ustaše... ma jebeš tu dosljednost... :)))Eroo wrote:
Prvo bijelo polje je ustaško, jebiga...Nećeet valjda sad promijeniti priču. Nema preslagivanja cigle, jedino u obzir dolazi miniranje. "Ustašku guju" treba uništit iz temelja. Inače kakav bi to bio antifašizam...
2015-08-08
Čudno da se isti ne očituje, ono vidi ustaše na svakom koraku a kad mu provo kaže da mu je đedo bio ustaša on šuti ko zaliven. Dosljednost pressmichaellcmacha wrote:ma nema veze svejedno ga je trebalo odraditi, dobar ustaški oružnik je onaj koji popije pijuk večeru uz obalu..... reci ti šta hoćeš ali gnječ bi se sa mnom ovom prilikom bez jebem ti složio... ;)...provocator wrote:michaellcmacha wrote:
ok, sve se slažem, ali molio bih te da se očituješ o ustaškom zlotvoru, u vidu oružnika koji je hapsio srbe i židove i sprovodio ih na egzekuciju... jel tu ustašku stoku trebalo popijukat, a ne mu davat drugu priliku.... mislim nije u redu jedne ustaše trpat u grabe, jame, i rovove, a neke poput provokatorovog djeda puštat ispod radara.... po meni ako je mrcina bilo ustaša to ako ništa bar treba osuditi.... kad mu se već više ne mre pijuk zašiljit u čelo....Nikoga moj djed nije trpao u logore ili jame. da jest za to bi i odgovarao.
Guest- Guest
sitting_bull wrote:ero je rijedak primjerak mrkonjićgradske budale koja gotovo svakim upisom otklanju svaku sumnju.Eroo wrote:Prvo bijelo polje je ustaško, jebiga...Nećete valjda sad promijeniti priču. Nema preslagivanja cigle, jedino u obzir dolazi miniranje.Gnječ wrote:PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Na krovu crkve nije šahovnica grb nego je šahovnica DIO grba Trojedne kraljevine. Šta bi to ona preslagivala?
"Ustašku guju" treba uništit iz temelja. Inače kakav bi to bio antifašizam...
budaletina bez domovine i nacionalnog identiteta navalalila na partizane i ustaše kako netko ne bi preispitivao njegovu četničko-belogardejsku orijentaciju, odnosno pedersko-zoofilijske sklonosti...
malo pretjerujemo
dijagram wrote:madjari,vratite INU,evo vam asila
loool
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Tito je govorio ispred sahovnice sa prvim bijelim poljem a narodni heroj je usao u Karlovac pod tim barjakom
» Braniteljska udruga iz Podstrane izabrala si je zgodan logo; u slovo ‘U’ ugurali su šahovnicu s prvim bijelim poljem Udruga im se, inače, nalazi u sklopu zgrade same Općine
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» Braniteljska udruga iz Podstrane izabrala si je zgodan logo; u slovo ‘U’ ugurali su šahovnicu s prvim bijelim poljem Udruga im se, inače, nalazi u sklopu zgrade same Općine
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
Page 8 of 10