PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Tako bi to rješavali vi ustaše ali partizani nisu bili takvi. Eto vidiš da je moj djed koji nikada nije krio što je bio, a i danas imam njegove fotografije iz tog doba, ostao živ i zdrav.michaellcmacha wrote:
to je kurac s njim je trebalo u jamu... da se pitalo prave hrvatske proletere on bi popio pijuk kao i svako ustaško pašče.... ;), ali otaj tvoj se izgleda provuko....
Ovdje u mom kraju bilo je lijepi broj mladih ljudi koji su bili ili u ustašama ili domobranima i svi su umrli prirodnom smrću. Umjesto da krenu prema Bleiburgu oni su se vratili kući i preživjeli. Nedavno je umro i moj susjed u 94.-toj godini života. On je npr. bio ustaša a njegov otac je bio komunist i partizan. I u mojoj obitelji je bilo svih i na svim stranama. Takvo je vrijeme bilo. Npr. sestru moje bake ustaše su silovali i zaklali jer joj je muž bio u partizanima. Jebiga, takva su vremena bila ali pobjednici pišu povijest.
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Re: PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Kako nisu, postojali su još od stoljeća sedmog. Eto pitaj svoje drugare Vučića, Nikolića, Dačića, Vulina i ostale antifašiste.provocator wrote:Glupseru, to nije i nemre biti ustaški grb već je to grb trojedne Kraljevine Hrvatske, Slavonije i Dalmacije.Eroo wrote:
Blento, pričamo o ustaškom grbu navr' crkve, a ti se zajebaješ.
I taj grb gore je postavljen tamo negdje tisuću osamsto sedamdeset i neke godine.
Glupi ustaše tada još nisu ni postojali ali istina je da kada su nastali pa potom krenuli sprovodit zločinačku ideologiju onda su uspjeli pun curac toga zasrati.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
michaellcmacha wrote:
ok, sve se slažem, ali molio bih te da se očituješ o ustaškom zlotvoru, u vidu oružnika koji je hapsio srbe i židove i sprovodio ih na egzekuciju... jel tu ustašku stoku trebalo popijukat, a ne mu davat drugu priliku.... mislim nije u redu jedne ustaše trpat u grabe, jame, i rovove, a neke poput provokatorovog djeda puštat ispod radara.... po meni ako je mrcina bilo ustaša to ako ništa bar treba osuditi.... kad mu se već više ne mre pijuk zašiljit u čelo....
Nikoga moj djed nije trpao u logore ili jame. da jest za to bi i odgovarao.
Crijep se ne farba,takvo fušanje moš sebi doma radit, crijep bi trebalo presložit.jastreb wrote:Vidi se da se uopće ne razumije u građevinu.Eroo wrote:PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Kad bi se i trebalo prepravljati grb na krovu crkve,uopće ne bi trebalo preslagivati crijepove,već ih samo prefarbati.
Nemoj se bakćati sa stvarima o kojima nemaš blage.
danni1-
2014-04-16
Vidiš ti ovo na šta su se prometnuli ...globalna klima ih promijenila totalno, to ti je.michaellcmacha wrote:jebeš hrvatske proletere kad im ustaški potomci drže stranu...provocator wrote:Glupseru, to nije i nemre biti ustaški grb već je to grb trojedne Kraljevine Hrvatske, Slavonije i Dalmacije.Eroo wrote:
Blento, pričamo o ustaškom grbu navr' crkve, a ti se zajebaješ.
I taj grb gore je postavljen tamo negdje tisuću osamsto sedamdeset i neke godine.
Glupi ustaše tada još nisu ni postojali ali istina je da kada su nastali pa potom krenuli sprovodit zločinačku ideologiju onda su uspjeli pun curac toga zasrati.
2016-07-22
aj da skratim današnju besjedu... da je zapo moje krdžane banijce popio bi on pijuk, al dobro sad kad je prošo lišo nećemo ga sad ići preoravati... ;) uglavnom da se ponovi jebeš proletere u hrvata kad im ti držiš stranu... po svakoj logici ti bi im bio prvi za odstrijel što ja u potpunosti podržavam... :)).... naravno ti si preglup da bi slijedio niz...provocator wrote:Tako bi to rješavali vi ustaše ali partizani nisu bili takvi. Eto vidiš da je moj djed koji nikada nije krio što je bio, a i danas imam njegove fotografije iz tog doba, ostao živ i zdrav.michaellcmacha wrote:
to je kurac s njim je trebalo u jamu... da se pitalo prave hrvatske proletere on bi popio pijuk kao i svako ustaško pašče.... ;), ali otaj tvoj se izgleda provuko....
Ovdje u mom kraju bilo je lijepi broj mladih ljudi koji su bili ili u ustašama ili domobranima i svi su umrli prirodnom smrću. Umjesto da krenu prema Bleiburgu oni su se vratili kući i preživjeli. Nedavno je umro i moj susjed u 94.-toj godini života. On je npr. bio ustaša a njegov otac je bio komunist i partizan. I u mojoj obitelji je bilo svih i na svim stranama. Takvo je vrijeme bilo. Npr. sestru moje bake ustaše su silovali i zaklali jer joj je muž bio u partizanima. Jebiga, takva su vremena bila ali pobjednici pišu povijest.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma nema veze svejedno ga je trebalo odraditi, dobar ustaški oružnik je onaj koji popije pijuk večeru uz obalu..... reci ti šta hoćeš ali gnječ bi se sa mnom ovom prilikom bez jebem ti složio... ;)...provocator wrote:michaellcmacha wrote:
ok, sve se slažem, ali molio bih te da se očituješ o ustaškom zlotvoru, u vidu oružnika koji je hapsio srbe i židove i sprovodio ih na egzekuciju... jel tu ustašku stoku trebalo popijukat, a ne mu davat drugu priliku.... mislim nije u redu jedne ustaše trpat u grabe, jame, i rovove, a neke poput provokatorovog djeda puštat ispod radara.... po meni ako je mrcina bilo ustaša to ako ništa bar treba osuditi.... kad mu se već više ne mre pijuk zašiljit u čelo....Nikoga moj djed nije trpao u logore ili jame. da jest za to bi i odgovarao.
2015-08-08
Treba bojkotirati trollove!
Guest- Guest
Crijep se ne farba,znači. A otkud onda sve one boje na krovu crkve?danni1 wrote:Crijep se ne farba,takvo fušanje moš sebi doma radit, crijep bi trebalo presložit.jastreb wrote:Vidi se da se uopće ne razumije u građevinu.Eroo wrote:PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Kad bi se i trebalo prepravljati grb na krovu crkve,uopće ne bi trebalo preslagivati crijepove,već ih samo prefarbati.
Nemoj se bakćati sa stvarima o kojima nemaš blage.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
treba ustašu pijukom kresnut u tjeme... makar to bio i provokatorov djed ...ebli te njih obojica...Mirkec&Slavkec wrote:Treba bojkotirati trollove!
2015-08-08
Prvo bijelo polje je ustaško, jebiga...Nećete valjda sad promijeniti priču. Nema preslagivanja cigle, jedino u obzir dolazi miniranje.Gnječ wrote:PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Na krovu crkve nije šahovnica grb nego je šahovnica DIO grba Trojedne kraljevine. Šta bi to ona preslagivala?
"Ustašku guju" treba uništit iz temelja. Inače kakav bi to bio antifašizam...
Last edited by Eroo on 26/12/2016, 12:44; edited 1 time in total
2016-07-22
Oružnici su bili uglavnom mjesni policajci poput Mile Vrbice u seriji Crni Rok. Dakle ljudi koji su ganjali žene,voljeli dobru kapljicu i sl.michaellcmacha wrote:ma nema veze svejedno ga je trebalo odraditi, dobar ustaški oružnik je onaj koji popije pijuk večeru uz obalu..... reci ti šta hoćeš ali gnječ bi se sa mnom ovom prilikom bez jebem ti složio... ;)...provocator wrote:michaellcmacha wrote:
ok, sve se slažem, ali molio bih te da se očituješ o ustaškom zlotvoru, u vidu oružnika koji je hapsio srbe i židove i sprovodio ih na egzekuciju... jel tu ustašku stoku trebalo popijukat, a ne mu davat drugu priliku.... mislim nije u redu jedne ustaše trpat u grabe, jame, i rovove, a neke poput provokatorovog djeda puštat ispod radara.... po meni ako je mrcina bilo ustaša to ako ništa bar treba osuditi.... kad mu se već više ne mre pijuk zašiljit u čelo....Nikoga moj djed nije trpao u logore ili jame. da jest za to bi i odgovarao.
Bavili su se uglavnom švercerima,sitnim lopovima i pijancima.
Politiku nisu zarezivali,niti je politika dirala njih. Prije rata uglavnom su bili kraljevski žandari,a nakon rata obično su se zapošljavali u miliciji.
I u čemu je problem?
2014-04-22
Nakon oslobođenja Splita kompletni oružnici i financi NDH prešli su u partizansku službu.
2014-04-22
koji su to likovi... kao da su ustaše našli šahovnicu sa prvim bijelim poljem u zanzibaru, a ne u trojednoj kraljevini.... :)))... tk i sa ovim provokatorovim ustašom... gnječ jadan zanijemio... ne smije niš reć protiv tog ustaše... ma jebeš tu dosljednost... :)))Eroo wrote:Prvo bijelo polje je ustaško, jebiga...Nećeet valjda sad promijeniti priču. Nema preslagivanja cigle, jedino u obzir dolazi miniranje. "Ustašku guju" treba uništit iz temelja. Inače kakav bi to bio antifašizam...Gnječ wrote:PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Na krovu crkve nije šahovnica grb nego je šahovnica DIO grba Trojedne kraljevine. Šta bi to ona preslagivala?
2015-08-08
Takvi vam sad crtaju u grbu prvo bijelo polje. Eno čak i na crkvi svetoga Marka...To je za Bogu plakat.jastreb wrote:Nakon oslobođenja Splita kompletni oružnici i financi NDH prešli su u partizansku službu.
2016-07-22
Koliko te placaju, trolle? Znaci sve tvoje price o basnoslovnim projektima i zaradama su kurac od ovce jer moras ovdje gnojiti 24/7 ne bi li zaradio koju pinku i podebljao kucni budzet.
Ej, gdje si bio 1991.? Koliko sam shvatila ti si iz susjedne drzave a u mojoj nikada nisi zivio. Kojim pravom se ti mijesas u pitanja moje domovine, trolle?
Ej, gdje si bio 1991.? Koliko sam shvatila ti si iz susjedne drzave a u mojoj nikada nisi zivio. Kojim pravom se ti mijesas u pitanja moje domovine, trolle?
Guest- Guest
pa ja se slažem sa tom definicijom, ali onda imamo problem, treba srbima objasniti da su njih fantomi hapsili i odvodili na stratišta.... ;)jastreb wrote:Oružnici su bili uglavnom mjesni policajci poput Mile Vrbice u seriji Crni Rok. Dakle ljudi koji su ganjali žene,voljeli dobru kapljicu i sl.michaellcmacha wrote:ma nema veze svejedno ga je trebalo odraditi, dobar ustaški oružnik je onaj koji popije pijuk večeru uz obalu..... reci ti šta hoćeš ali gnječ bi se sa mnom ovom prilikom bez jebem ti složio... ;)...provocator wrote:michaellcmacha wrote:
Bavili su se uglavnom švercerima,sitnim lopovima i pijancima.
Politiku nisu zarezivali,niti je politika dirala njih. Prije rata uglavnom su bili kraljevski žandari,a nakon rata obično su se zapošljavali u miliciji.
I u čemu je problem?
2015-08-08
Ero,pojedi si sarmicu,prošetaj po svježem alpskom zraku,popij negdje kavicu i vrati se na forum trijeze glafe.Eroo wrote:Takvi vam sad crtaju u grbu prvo bijelo polje. Eno čak i na crkvi svetoga Marka...To je za Bogu plakat.jastreb wrote:Nakon oslobođenja Splita kompletni oružnici i financi NDH prešli su u partizansku službu.
2014-04-22
koji si ti lik? kaj si ti ko nineleven umislio da je ovo milicijska stanica a mi smo ovdje na informativnom razgovoru. one ampule kaj trosis ocito ne djeluju pizda li im materina.michaellcmacha wrote:koji su to likovi... kao da su ustaše našli šahovnicu sa prvim bijelim poljem u zanzibaru, a ne u trojednoj kraljevini.... :)))... tk i sa ovim provokatorovim ustašom... gnječ jadan zanijemio... ne smije niš reć protiv tog ustaše... ma jebeš tu dosljednost... :)))Eroo wrote:Prvo bijelo polje je ustaško, jebiga...Nećeet valjda sad promijeniti priču. Nema preslagivanja cigle, jedino u obzir dolazi miniranje. "Ustašku guju" treba uništit iz temelja. Inače kakav bi to bio antifašizam...Gnječ wrote:PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Guest- Guest
On je placen za trollanje po ucinku. Ocito je kriza jer se ne skida s foruma. Doduse ima takvih jos...jastreb wrote:Ero,pojedi si sarmicu,prošetaj po svježem alpskom zraku,popij negdje kavicu i vrati se na forum trijeze glafe.Eroo wrote:Takvi vam sad crtaju u grbu prvo bijelo polje. Eno čak i na crkvi svetoga Marka...To je za Bogu plakat.jastreb wrote:Nakon oslobođenja Splita kompletni oružnici i financi NDH prešli su u partizansku službu.
Guest- Guest
Židove i Srbe po gradovima po pravilu su kupili agenti u civilu,tipa Tiljak i Majerhold,koji su se bavili političkim pitanjima,koji su kao i Viktor Tomić ili Dido Kvaternik mučili ljude po Sing Singu,a po selima su to izvodili ustaše u uniformama (zelenci i crnci),a negdje i tzv divlji ustaše.michaellcmacha wrote:
pa ja se slažem sa tom definicijom, ali onda imamo problem, treba srbima objasniti da su njih fantomi hapsili i odvodili na stratišta.... ;)
Oružnici (žandari) bili su van toga.Kao i domobrani.
2014-04-22
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Tito je govorio ispred sahovnice sa prvim bijelim poljem a narodni heroj je usao u Karlovac pod tim barjakom
» Braniteljska udruga iz Podstrane izabrala si je zgodan logo; u slovo ‘U’ ugurali su šahovnicu s prvim bijelim poljem Udruga im se, inače, nalazi u sklopu zgrade same Općine
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» Braniteljska udruga iz Podstrane izabrala si je zgodan logo; u slovo ‘U’ ugurali su šahovnicu s prvim bijelim poljem Udruga im se, inače, nalazi u sklopu zgrade same Općine
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
Page 6 of 10