PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Židove i Srbe po gradovima po pravilu su kupili agenti u civilu,tipa Tiljak i Majerhold,koji su se bavili političkim pitanjima,koji su kao i Viktor Tomić ili Dido Kvaternik mučili ljude po Sing Singu,a po selima su to izvodili ustaše u uniformama (zelenci i crnci),a negdje i tzv divlji ustaše.michaellcmacha wrote:
pa ja se slažem sa tom definicijom, ali onda imamo problem, treba srbima objasniti da su njih fantomi hapsili i odvodili na stratišta.... ;)
Oružnici (žandari) bili su van toga.Kao i domobrani.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
U procesu proizvodnje moraš umiješati boju u sirovinu i zapeči je. Moš i ofarbat al ne moraš micat skelu jer ćeš svake godine visit na krovu s kistom i kanticom.jastreb wrote:Crijep se ne farba,znači. A otkud onda sve one boje na krovu crkve?danni1 wrote:Crijep se ne farba,takvo fušanje moš sebi doma radit, crijep bi trebalo presložit.jastreb wrote:Vidi se da se uopće ne razumije u građevinu.Eroo wrote:PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Kad bi se i trebalo prepravljati grb na krovu crkve,uopće ne bi trebalo preslagivati crijepove,već ih samo prefarbati.
Nemoj se bakćati sa stvarima o kojima nemaš blage.
Last edited by danni1 on 26/12/2016, 12:50; edited 1 time in total
danni1-
2014-04-16
aj marš na.... prijavnicu... ;)Mirkec&Slavkec wrote:koji si ti lik? kaj si ti ko nineleven umislio da je ovo milicijska stanica a mi smo ovdje na informativnom razgovoru. one ampule kaj trosis ocito ne djeluju pizda li im materina.michaellcmacha wrote:koji su to likovi... kao da su ustaše našli šahovnicu sa prvim bijelim poljem u zanzibaru, a ne u trojednoj kraljevini.... :)))... tk i sa ovim provokatorovim ustašom... gnječ jadan zanijemio... ne smije niš reć protiv tog ustaše... ma jebeš tu dosljednost... :)))Eroo wrote:Prvo bijelo polje je ustaško, jebiga...Nećeet valjda sad promijeniti priču. Nema preslagivanja cigle, jedino u obzir dolazi miniranje. "Ustašku guju" treba uništit iz temelja. Inače kakav bi to bio antifašizam...Gnječ wrote:PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Na krovu crkve nije šahovnica grb nego je šahovnica DIO grba Trojedne kraljevine. Šta bi to ona preslagivala?
2015-08-08
Lakše im je bilo zatrpavati žive ljude, kao u Hudoj jami na primjer.provocator wrote:Tako bi to rješavali vi ustaše ali partizani nisu bili takvi.michaellcmacha wrote:
to je kurac s njim je trebalo u jamu... da se pitalo prave hrvatske proletere on bi popio pijuk kao i svako ustaško pašče.... ;), ali otaj tvoj se izgleda provuko....
Last edited by Eroo on 26/12/2016, 12:53; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ne razumijem taj vas milicajsko-udbaski izricaj. iskreno, ni ne zanima me jer ionak nema veze s vezom.michaellcmacha wrote:aj marš na.... prijavnicu... ;)Mirkec&Slavkec wrote:koji si ti lik? kaj si ti ko nineleven umislio da je ovo milicijska stanica a mi smo ovdje na informativnom razgovoru. one ampule kaj trosis ocito ne djeluju pizda li im materina.michaellcmacha wrote:koji su to likovi... kao da su ustaše našli šahovnicu sa prvim bijelim poljem u zanzibaru, a ne u trojednoj kraljevini.... :)))... tk i sa ovim provokatorovim ustašom... gnječ jadan zanijemio... ne smije niš reć protiv tog ustaše... ma jebeš tu dosljednost... :)))Eroo wrote:Prvo bijelo polje je ustaško, jebiga...Nećeet valjda sad promijeniti priču. Nema preslagivanja cigle, jedino u obzir dolazi miniranje. "Ustašku guju" treba uništit iz temelja. Inače kakav bi to bio antifašizam...Gnječ wrote:PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
Na krovu crkve nije šahovnica grb nego je šahovnica DIO grba Trojedne kraljevine. Šta bi to ona preslagivala?
Guest- Guest
ero jebe i ne vadi:)
dijagram-
2015-08-09
Opa, nisu dugo opleo!Eroo wrote:Lakše je bilo zatrpavati žive ljude, kao u Hudoj jami na primjer.provocator wrote:Tako bi to rješavali vi ustaše ali partizani nisu bili takvi.michaellcmacha wrote:
to je kurac s njim je trebalo u jamu... da se pitalo prave hrvatske proletere on bi popio pijuk kao i svako ustaško pašče.... ;), ali otaj tvoj se izgleda provuko....
Evo malo originalnog fotoshopa...
Guest- Guest
jebe remote kao sto je i Hrvatsku 1991. branio remotedijagram wrote:ero jebe i ne vadi:)
Guest- Guest
ja dva puta bez vadjenja, i onda ,a i sadaMirkec&Slavkec wrote:jebe remote kao sto je i Hrvatsku 1991. branio remotedijagram wrote:ero jebe i ne vadi:)
ako je zenka prava i za te stvari:)
dijagram-
2015-08-09
lijepo od tebe sto pomazes drugovima. ocel i koja drugar'ca naici da ruse kose rasplete?dijagram wrote:ero jebe i ne vadi:)
Guest- Guest
znaci nista.dijagram wrote:ja dva puta bez vadjenja, i onda ,a i sadaMirkec&Slavkec wrote:jebe remote kao sto je i Hrvatsku 1991. branio remotedijagram wrote:ero jebe i ne vadi:)
Guest- Guest
mene zene vole, primjetila si i ti, sto ces, ne znam ni sam zasto:)Mirkec&Slavkec wrote:lijepo od tebe sto pomazes drugovima. ocel i koja drugar'ca naici da ruse kose rasplete?dijagram wrote:ero jebe i ne vadi:)
dijagram-
2015-08-09
ero je rijedak primjerak mrkonjićgradske budale koja gotovo svakim upisom otklanju svaku sumnju.Eroo wrote:Prvo bijelo polje je ustaško, jebiga...Nećete valjda sad promijeniti priču. Nema preslagivanja cigle, jedino u obzir dolazi miniranje.Gnječ wrote:PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
"Ustašku guju" treba uništit iz temelja. Inače kakav bi to bio antifašizam... :]: :D:
budaletina bez domovine i nacionalnog identiteta navalalila na partizane i ustaše kako netko ne bi preispitivao njegovu četničko-belogardejsku orijentaciju, odnosno pedersko-zoofilijske sklonosti...
sitting_bull-
2015-09-28
sto, ti nisi prava, pa ima pravih, ima...Mirkec&Slavkec wrote:znaci nista.dijagram wrote:ja dva puta bez vadjenja, i onda ,a i sadaMirkec&Slavkec wrote:jebe remote kao sto je i Hrvatsku 1991. branio remotedijagram wrote:ero jebe i ne vadi:)
dijagram-
2015-08-09
Netko mora vodit brigu i o našim antifašistima.Mirkec&Slavkec wrote:On je placen za trollanje po ucinku. Ocito je kriza jer se ne skida s foruma. Doduse ima takvih jos...jastreb wrote:Ero,pojedi si sarmicu,prošetaj po svježem alpskom zraku,popij negdje kavicu i vrati se na forum trijeze glafe.Eroo wrote:Takvi vam sad crtaju u grbu prvo bijelo polje. Eno čak i na crkvi svetoga Marka...To je za Bogu plakat.jastreb wrote:Nakon oslobođenja Splita kompletni oružnici i financi NDH prešli su u partizansku službu.
Vučić je barem nabavio one kante od migova, a vi ništa...
Zapeli za bijelo polje i ni makac od tu.
Loši ste vi sljedbenici, dozlaboga loši...Vulin na aparatima.
2016-07-22
Pa u picku materinu. Ili ste svi retardirani ili niste normalni. Jedno te isto trollanje citati svaki bogovetni dan 10 godina stvarno ukazuje na to da ste ili umno prikraceni ili dobro placeni trollovi. Ne znam kako to drugacije objasniti.
Guest- Guest
Ne vrludaj...sitting_bull wrote:ero je rijedak primjerak mrkonjićgradske budale koja gotovo svakim upisom otklanju svaku sumnju.Eroo wrote:Prvo bijelo polje je ustaško, jebiga...Nećete valjda sad promijeniti priču. Nema preslagivanja cigle, jedino u obzir dolazi miniranje.Gnječ wrote:PREDSJEDNICA KGK: 'Kad bi taj grb s bijelim poljem bio upitan, morali bismo preslagati crijepove na krovu crkve sv. Marka'
"Ustašku guju" treba uništit iz temelja. Inače kakav bi to bio antifašizam...
budaletina bez domovine i nacionalnog identiteta navalalila na partizane i ustaše kako netko ne bi preispitivao njegovu četničko-belogardejsku orijentaciju, odnosno pedersko-zoofilijske sklonosti...
Šta ćemo s ustaškim prvim bijelim poljem u grbu na crkvi sv. Marka? Farbati ili rušiti?
2016-07-22
Trolle, moram prekinuti. Ti baci troll drkicu da tvoja ili tvojih tzv. istomisljenika bude zadnja.
Guest- Guest
dobro malo je pretjerala sa obranom cokolade u stilu kupujmo hrvatsko..napala se tu jako zrtve srpske agresije i branitelji i to je to...reci posteno od mene kao poklon necete vise dobiti nista sto ima veze sa srpskom proizvodnjom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dok god postoji ustaški grb na crkvi sv. Marka...Nema odmora, dok traje obnova.Mirkec&Slavkec wrote:Pa u picku materinu. Ili ste svi retardirani ili niste normalni. Jedno te isto trollanje citati svaki bogovetni dan 10 godina stvarno ukazuje na to da ste ili umno prikraceni ili dobro placeni trollovi. Ne znam kako to drugacije objasniti.
2016-07-22
Gulam Ero.....sluga Boziji i Janezov...
2016-11-17
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Tito je govorio ispred sahovnice sa prvim bijelim poljem a narodni heroj je usao u Karlovac pod tim barjakom
» Braniteljska udruga iz Podstrane izabrala si je zgodan logo; u slovo ‘U’ ugurali su šahovnicu s prvim bijelim poljem Udruga im se, inače, nalazi u sklopu zgrade same Općine
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
» Braniteljska udruga iz Podstrane izabrala si je zgodan logo; u slovo ‘U’ ugurali su šahovnicu s prvim bijelim poljem Udruga im se, inače, nalazi u sklopu zgrade same Općine
» PREDSJEDNICA Desetljećima Hrvati nisu smjeli imenovati svoje porijeklo. Umjesto da kažemo: 'Ja sam Hrvat', morali smo reći: 'Ja sam iz Hrvatske'
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» snaga je crkve u neukosti ljudi. Svećeničko je blagostanje oduvijek, vjekovima unatrag, u narodnoj nesreći. Što je duhovna i materijalna bijeda veća, crkve su punije, a molitve gorljive
Page 7 of 10