Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te
Page 12 of 16
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te
gnječ aj malo smanji doživljaje s obzirom da te se nisam dotako, a i kad te se dotaknem onda te ne vrijeđam na način kako ti uzvraćaš.... mislim bio bi red da shvatiš da je svijet mali da se masa nas ovdje poznaje a neki koje poznam ja poznaju tebe i bilo bi glupo da se negdje sretnemo i ja ti zavalim tampončinu u tu tupavu glavurdu.... zbog tih tvojih u konačnici bezveznih prizemnih uvreda... boli me kz+urac shvati ovo kako hoćeš ali to ti je realiteti onda se u skladu sa tim i ponašaj... jak da ti kažem da si četničko ili kvaziantifašističko govno slobodno i ti onda govnetaj do mile volje ali s obzirom da ti to ne govorim onda se sredi... jer vjeruj mi da itekako jako znam tamponirat... ;)... aj sad svako ti dobro bilo .... i Bog te veselio... :))Gnječ wrote:dzango wrote:Jebiga kada ovaj frustrirani poluidiot na svakoj temi piše isto i pokvari svaku.RayMabus wrote:Ovi zaspamali temu.
Nemam volje više to čitat.
Kic tolerira dapače podržava a ostatak forumaša šuti dok ovo dvoje ustaških govana uz svoje pobočnike i sponzoruše iz ustaškog brloga zatrollaju svaku temu uz obilato vrijeđanje.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Otprilike .....a Mađari imaju Gripene vec 10-ak godina a nemaju šemu zrak zemlja i sad to nešto rade a obuka pilota , preinaka za to , ulaganje ovo ono lova boli glava a ovo su samo rakete zrak zrak a zrak zemlja to zaboravi jer košta hrpu para .....tako da su samo zrak zrak lovci.pismejker wrote:Podsjeća me na one likove,koji iskišu i zadnju lovu da kupe neki opaki auto,i onda grebu na sve strane blizu rodbinu,da nakupe za benzin da se mogu malo nedjeljom dopodne pokazati uz neku kafe terasu.Skup je to sport za ovako siromasne zemlje.RayMabus wrote:Đorđević je dodao i da je u planu da se zaštite avioni koji budu u prirpavnosti na aerodromima u Kraljevu i Batajnici:
– Analiza je pokazala da vazduhoplovi koji stoje napolju, kao i oni koji su u službi pripravnosti na stajankama brže propadaju. Želimo i na mešovitom aerodromu u Kraljevu, ali i na Batajnici da napravimo stajanku gde će ti vazduhoplovi koji stoje u dežurnoj pripravnosti biti pokriveni. Takođe, naša je obaveza, ako želimo da aerodrom bude mešovit, da sazidamo jednu jeftinu pokrivku ili halu gde će deo tih vazduhoplova u Kraljevu biti.-
http://tangosix.rs/2016/23/12/ministar-odbrane-razjasnjava-cenu-mig-ova-aranzman-kosta-185-miliona-evra-avioni-mozda-polete-krajem-2017/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
trenutno jedini ko prijeti su mutavi srbi koji očito nisu svjesni svoje nesvijesti.... i to se prijete beskurca, aj bar da imaju s čim se priprijetiti... zrakoplovi u rusiji a oni već lete sa njima... pa to stvarno moraš biti ober konjina da se kurčiš sa suvim ražnjom....Ringo10 wrote:Dobit cemo mi kitu Marjanovu kao i Srbi. Svi nam samo obecavaju brda a onda nam uvaljuju stare izraubovane krntije.
A majmuni na obje ili sve tri strane se napaljuju i prijete jedni drugima.
Balkanski sljam i jad.
2015-08-08
Finalna scena,i nadasve točna.Polako ce se Rusi i Ameri dovesti u balans i situacija smiriti,ali ovi mali proxy-ji,je za ne povjerovati,na sto su spremni samo da se dopadnu svojim gospodarima.Ringo10 wrote:Dobit cemo mi kitu Marjanovu kao i Srbi. Svi nam samo obecavaju brda a onda nam uvaljuju stare izraubovane krntije.
Balkanski sljam i jad.
Guest- Guest
pa dobro gdje je 2018... dotle ćemo da vas prcamo, a posle kad dobijete onda ćemo da budemo fini i pristojni... al dotle jbg ŠTIP... ;)dzango wrote:Jest. Još BUK-M2 2018. Nego, sada ćete i vi da dobijete neko avionče a ni da častite. Ništa vama bez Rusa i Srba.michaellcmacha wrote:sva sreća da vas nitko nije htio malo šamarati u te godine.... a vi ni s čim da se branite... sad će lepo da imadete sa čim da s ebranite... :))dzango wrote:Kako rasipno? Ovo je jedino ulaganje u RV u prošlih 26 i budućih 14 godina.pismejker wrote:Prilično rasipno..RayMabus wrote:Vučić: Za MiG-ove uzimamo 32 rakete
http://tangosix.rs/2016/23/12/vucic-za-mig-ove-uzimamo-32-rakete/
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Čime ćete da nas prcate? Sa onim Mig-21 što kladionice daju kvote hoće li da padne kada jednom polete? I zarđale kašike su PVO na nivou za vaše RV.michaellcmacha wrote:pa dobro gdje je 2018... dotle ćemo da vas prcamo, a posle kad dobijete onda ćemo da budemo fini i pristojni... al dotle jbg ŠTIP... ;)dzango wrote:Jest. Još BUK-M2 2018. Nego, sada ćete i vi da dobijete neko avionče a ni da častite. Ništa vama bez Rusa i Srba.michaellcmacha wrote:sva sreća da vas nitko nije htio malo šamarati u te godine.... a vi ni s čim da se branite... sad će lepo da imadete sa čim da s ebranite... :))dzango wrote:Kako rasipno? Ovo je jedino ulaganje u RV u prošlih 26 i budućih 14 godina.pismejker wrote:
Prilično rasipno..
Buk sistem je ok al generalno ono .....stvarna situacija ....tomahawk i opizdi u pistu a Srbija ih nema puno i automatski ovi mig 29 nemaju odakle poletit .....dakle prizemljilo ih.
2014-04-11
Budimo iskreni.U Europi ne postoji mogucnost,napada neke manje zemlje na istu takvu.svi su se zgrozili,dogadjajima 90tih na Balkanu,tako da je to zakljuceno.RayMabus wrote:Otprilike .....a Mađari imaju Gripene vec 10-ak godina a nemaju šemu zrak zemlja i sad to nešto rade a obuka pilota , preinaka za to , ulaganje ovo ono lova boli glava a ovo su samo rakete zrak zrak a zrak zemlja to zaboravi jer košta hrpu para .....tako da su samo zrak zrak lovci.pismejker wrote:Podsjeća me na one likove,koji iskišu i zadnju lovu da kupe neki opaki auto,i onda grebu na sve strane blizu rodbinu,da nakupe za benzin da se mogu malo nedjeljom dopodne pokazati uz neku kafe terasu.Skup je to sport za ovako siromasne zemlje.RayMabus wrote:Đorđević je dodao i da je u planu da se zaštite avioni koji budu u prirpavnosti na aerodromima u Kraljevu i Batajnici:
– Analiza je pokazala da vazduhoplovi koji stoje napolju, kao i oni koji su u službi pripravnosti na stajankama brže propadaju. Želimo i na mešovitom aerodromu u Kraljevu, ali i na Batajnici da napravimo stajanku gde će ti vazduhoplovi koji stoje u dežurnoj pripravnosti biti pokriveni. Takođe, naša je obaveza, ako želimo da aerodrom bude mešovit, da sazidamo jednu jeftinu pokrivku ili halu gde će deo tih vazduhoplova u Kraljevu biti.-
http://tangosix.rs/2016/23/12/ministar-odbrane-razjasnjava-cenu-mig-ova-aranzman-kosta-185-miliona-evra-avioni-mozda-polete-krajem-2017/
nadalje su samo plemenski ratni pokliči,eto,malo da se Ega smire i duh ratnicki zadovolji.
Sto se tice madjarskih ili bilo cijih drugih Gripena,nicemu oni ne mogu pomoći.Eto,umalo se zaratilo u Europi,i da je kurva Killary zasjela na tron,tko zna kako bi nam bilo,a u tom scenariju,zrakoplovstva europskih proxyija ne bi igrala nikakvu bitnu ulogu...u brojkama u kojima jesu,naravno..
Po meni,isprazno bacanje para.Bolje sa su nakupovali protuoklopne sustava,nes dronova za izvidjanje,i malih i brzih borbenih helica..Za sve ostalo,pa eto,Uncle Sam je tu..
Guest- Guest
Pa u biti je problem šta nepostoji neki avion a da je samo za potrebe air policinga pa da je samim time konstrukcijski jednostavniji i jeftiniji nego moraš kupit nešto a nudeti se samo čistokrvni lovci a to košta.pismejker wrote:
Budimo iskreni.U Europi ne postoji mogucnost,napada neke manje zemlje na istu takvu.svi su se zgrozili,dogadjajima 90tih na Balkanu,tako da je to zakljuceno.
nadalje su samo plemenski ratni pokliči,eto,malo da se Ega smire i duh ratnicki zadovolji.
Sto se tice madjarskih ili bilo cijih drugih Gripena,nicemu oni ne mogu pomoći.Eto,umalo se zaratilo u Europi,i da je kurva Killary zasjela na tron,tko zna kako bi nam bilo,a u tom scenariju,zrakoplovstva europskih proxyija ne bi igrala nikakvu bitnu ulogu...u brojkama u kojima jesu,naravno..
Po meni,isprazno bacanje para.Bolje sa su nakupovali protuoklopne sustava,nes dronova za izvidjanje,i malih i brzih borbenih helica..Za sve ostalo,pa eto,Uncle Sam je tu..
2014-04-11
Buk se vise ne spominje, dosta sarenih informacija.RayMabus wrote:Buk sistem je ok al generalno ono .....stvarna situacija ....tomahawk i opizdi u pistu a Srbija ih nema puno i automatski ovi mig 29 nemaju odakle poletit .....dakle prizemljilo ih.
PVO je bitniji za Srbiju od aviona, gledajuci 1999.
Avionima ne mozes da pariras svakako sa jacim protivnicima.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pominje se i o tome pišu Rusi. Imaš članak na Tangosix.Serbinho-3 wrote:Buk se vise ne spominje, dosta sarenih informacija.RayMabus wrote:Buk sistem je ok al generalno ono .....stvarna situacija ....tomahawk i opizdi u pistu a Srbija ih nema puno i automatski ovi mig 29 nemaju odakle poletit .....dakle prizemljilo ih.
PVO je bitniji za Srbiju od aviona, gledajuci 1999.
Avionima ne mozes da pariras svakako sa jacim protivnicima.
2014-08-25
U biti,ima i takvih,potpadaju pod školsko-borbene,avioni za podrsku trupama na tlu.Srbi imaju stari Jastreb,G-4 noviji i stari Galeb.Definitivno ne spadaju u lovacke air superioriti,ali odradju podosta toga blizu tla.Ruski Su-24-25 su ti takvi avioni.Uglavnom sva veca zrakoplovstva imaju takve neke avione..RayMabus wrote:Pa u biti je problem šta nepostoji neki avion a da je samo za potrebe air policinga pa da je samim time konstrukcijski jednostavniji i jeftiniji nego moraš kupit nešto a nudeti se samo čistokrvni lovci a to košta.pismejker wrote:
Budimo iskreni.U Europi ne postoji mogucnost,napada neke manje zemlje na istu takvu.svi su se zgrozili,dogadjajima 90tih na Balkanu,tako da je to zakljuceno.
Guest- Guest
Nisu brzi ....mora bit presretac.pismejker wrote:U biti,ima i takvih,potpadaju pod školsko-borbene,avioni za podrsku trupama na tlu.Srbi imaju stari Jastreb,G-4 noviji i stari Galeb.Definitivno ne spadaju u lovacke air superioriti,ali odradju podosta toga blizu tla.Ruski Su-24-25 su ti takvi avioni.Uglavnom sva veca zrakoplovstva imaju takve neke avione..RayMabus wrote:Pa u biti je problem šta nepostoji neki avion a da je samo za potrebe air policinga pa da je samim time konstrukcijski jednostavniji i jeftiniji nego moraš kupit nešto a nudeti se samo čistokrvni lovci a to košta.pismejker wrote:
2014-04-11
Na što smo spali i Srbi i mi.
Na to da nama Ameri,a njima Rusi šalju nekakve šklopocije,a onda svi svršavaju i padaju u delirijum.
Na to da nama Ameri,a njima Rusi šalju nekakve šklopocije,a onda svi svršavaju i padaju u delirijum.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
E to se meni gadi toliko da me dovodi do povraćanja. Ta spremnost služenja gazdi i spremnost na lizanje najsmrdljivije guzice samo da te gazda potapše po glavi.pismejker wrote:Finalna scena,i nadasve točna.Polako ce se Rusi i Ameri dovesti u balans i situacija smiriti,ali ovi mali proxy-ji,je za ne povjerovati,na sto su spremni samo da se dopadnu svojim gospodarima.Ringo10 wrote:Dobit cemo mi kitu Marjanovu kao i Srbi. Svi nam samo obecavaju brda a onda nam uvaljuju stare izraubovane krntije.
Balkanski sljam i jad.
Znam ja da sila Boga ne moli i da su stvari takve kakve jesu u medjunarodnim odnosima, ali barem malo dostojanstva mater mu jebem
Sa odlaskom Tuđmana otišlo je i svako hrvatsko dostojanstvo. Vratili smo se na onu 1941 kad smo išli na Saljingrad kako bi nas Veliki Fuhrer počastio umilnim pogledom.
I onda se još i ponosimo time jer je to kao znam našeg tobožnjeg zapadnjaštva ...
Last edited by Ringo10 on 24/12/2016, 14:40; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nema smisla.Iznad recimo Hrvatske ne mos nista presresti.Dok ga dignes sa tla,ovaj je vec u Madjarskoj,Italiji,Bosni,Srbiji...RayMabus wrote:Nisu brzi ....mora bit presretac.pismejker wrote:U biti,ima i takvih,potpadaju pod školsko-borbene,avioni za podrsku trupama na tlu.Srbi imaju stari Jastreb,G-4 noviji i stari Galeb.Definitivno ne spadaju u lovacke air superioriti,ali odradju podosta toga blizu tla.Ruski Su-24-25 su ti takvi avioni.Uglavnom sva veca zrakoplovstva imaju takve neke avione..RayMabus wrote:Pa u biti je problem šta nepostoji neki avion a da je samo za potrebe air policinga pa da je samim time konstrukcijski jednostavniji i jeftiniji nego moraš kupit nešto a nudeti se samo čistokrvni lovci a to košta.pismejker wrote:
bolje onda protuavionske baterije.Pored njih,nece lovci niti pokusati bas ulaziti..
Guest- Guest
A što reci više...Ringo10 wrote:E to se meni gadi toliko da me dovodi do povraćanja. Ta spremnost služenja gazdi i spremnost na lizanje najsmrdljivije guzice samo da te gazda potapše po glavi.pismejker wrote:Finalna scena,i nadasve točna.Polako ce se Rusi i Ameri dovesti u balans i situacija smiriti,ali ovi mali proxy-ji,je za ne povjerovati,na sto su spremni samo da se dopadnu svojim gospodarima.Ringo10 wrote:Dobit cemo mi kitu Marjanovu kao i Srbi. Svi nam samo obecavaju brda a onda nam uvaljuju stare izraubovane krntije.
Balkanski sljam i jad.
Znam ja da sila Boga ne moli i da su stvari takve kakve jesu u medjunarodnim odnosima, ali barem malo dostojanstva mater mu jebem
Sa odlaskom Tuđmana otišlo je i svako hrvatsko dostojanstvo. Vratili smo se na onu 1941 kad smo išli na Saljingrad kako bi nas Veliki Fuhrer počastio umilnim pogledom.
I onda se još i ponosimo time jer je to kao znam našeg tobožnjeg zapadnjaštva ...
Guest- Guest
2014-08-25
A šta ako je lažna uzbuna ? Poslat ceš raketu u putnicki avion pun civila jer je netko dojavio da je otet 'pismejker wrote:Nema smisla.Iznad recimo Hrvatske ne mos nista presresti.Dok ga dignes sa tla,ovaj je vec u Madjarskoj,Italiji,Bosni,Srbiji...RayMabus wrote:Nisu brzi ....mora bit presretac.pismejker wrote:U biti,ima i takvih,potpadaju pod školsko-borbene,avioni za podrsku trupama na tlu.Srbi imaju stari Jastreb,G-4 noviji i stari Galeb.Definitivno ne spadaju u lovacke air superioriti,ali odradju podosta toga blizu tla.Ruski Su-24-25 su ti takvi avioni.Uglavnom sva veca zrakoplovstva imaju takve neke avione..RayMabus wrote:
Pa u biti je problem šta nepostoji neki avion a da je samo za potrebe air policinga pa da je samim time konstrukcijski jednostavniji i jeftiniji nego moraš kupit nešto a nudeti se samo čistokrvni lovci a to košta.
bolje onda protuavionske baterije.Pored njih,nece lovci niti pokusati bas ulaziti..
Lovac , presretac , digne se i dođe do mete i vizualno je osmotri i ono tek nakon upozorenja ako nece da skrene obara.
2014-04-11
jastreb wrote:Na što smo spali i Srbi i mi.
2014-08-25
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Black Hawk Down
» Filmska priča o Hrvatu koji je sudjelovao u izradi B-1 bombardera i Black Hawk helikoptera
» [VIDEO] Kreće proizvodnja najnovije inačice legendarnog helikoptera Black Hawk (UH-60M Sikorsky) za američku vojsku
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
» Filmska priča o Hrvatu koji je sudjelovao u izradi B-1 bombardera i Black Hawk helikoptera
» [VIDEO] Kreće proizvodnja najnovije inačice legendarnog helikoptera Black Hawk (UH-60M Sikorsky) za američku vojsku
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
Page 12 of 16