Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-amerika-nam-poklanja-dva-potpuno-nova-mocna-helikoptera-black-hawk-hrvatskoj-vojsci-strateski-saveznici-doniraju-najmodernije-letjelice/793063.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
molim link na ovaj clanak...meni nece prihvatiti
2015-09-08
Re: Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
dobro rijesili smo dobrim diejlom pitanje obrane zracnog prostora..trenutno ej u rjesavanju pzo sistemi sa izraelom i francuskom...mornaric aje ok..kopnene postrojbe ok...najdelikatnije pitanje su bile zracne snage
2015-09-08
i pješadija koje još malo pa neće bitivuksadinare wrote:dobro rijesili smo dobrim diejlom pitanje obrane zracnog prostora..trenutno ej u rjesavanju pzo sistemi sa izraelom i francuskom...mornaric aje ok..kopnene postrojbe ok...najdelikatnije pitanje su bile zracne snage
vili40-
2015-08-02
ma bit ce je...evo dva frenda od malog su potpisali profesionalni ugovore i kazu nije im lose..fina placa...dosta se napredovalo za razliku do prije par godina...pa ne's imati vojsku u mirnodopskim uvjetima od 100 000...ako budu ratni uvjeti onda se dize pricuva.....vili40 wrote:i pješadija koje još malo pa neće bitivuksadinare wrote:dobro rijesili smo dobrim diejlom pitanje obrane zracnog prostora..trenutno ej u rjesavanju pzo sistemi sa izraelom i francuskom...mornaric aje ok..kopnene postrojbe ok...najdelikatnije pitanje su bile zracne snage
2015-09-08
koja pričuva,1.Irska,2.Njemačka ili 3.domaća uhljebnička brigada?vuksadinare wrote:ma bit ce je...evo dva frenda od malog su potpisali profesionalni ugovore i kazu nije im lose..fina placa...dosta se napredovalo za razliku do prije par godina...pa ne's imati vojsku u mirnodopskim uvjetima od 100 000...ako budu ratni uvjeti onda se dize pricuva.....vili40 wrote:i pješadija koje još malo pa neće bitivuksadinare wrote:dobro rijesili smo dobrim diejlom pitanje obrane zracnog prostora..trenutno ej u rjesavanju pzo sistemi sa izraelom i francuskom...mornaric aje ok..kopnene postrojbe ok...najdelikatnije pitanje su bile zracne snage
vili40-
2015-08-02
...vratice se laste u slucaju rata..gdje god otisao korijeni su korijeni,dom..roditelji...ne's ostaviti roditelje u nevolji..jebe mi se za politicare i slicno...kao sto mi se jebalo i '91...nije hrvatska politicar...niti drzavu cine politicari...ja kad sam dolazio iz nizopzemske gdje sam radio veselio sam se ne zbog politicara ovog onog..vec to je moja zemlja..moja polja,rijeke,brda,doline dgje sam odrastao,stekao prva prijateljstva,igre...ja ne gledam na drzavu samo kroz politiku..kao sto ne gledam na kucu samo radi zidova ili okucnice..vili40 wrote:koja pričuva,1.Irska,2.Njemačka ili 3.domaća uhljebnička brigada?vuksadinare wrote:ma bit ce je...evo dva frenda od malog su potpisali profesionalni ugovore i kazu nije im lose..fina placa...dosta se napredovalo za razliku do prije par godina...pa ne's imati vojsku u mirnodopskim uvjetima od 100 000...ako budu ratni uvjeti onda se dize pricuva.....vili40 wrote:i pješadija koje još malo pa neće bitivuksadinare wrote:dobro rijesili smo dobrim diejlom pitanje obrane zracnog prostora..trenutno ej u rjesavanju pzo sistemi sa izraelom i francuskom...mornaric aje ok..kopnene postrojbe ok...najdelikatnije pitanje su bile zracne snage
2015-09-08
velim kad sam dolazio doma iz nizozemske a imao sam lovu da sam mogao se provoditi u najfinijim restoranima i spavati u najbolji hotelima..ne ja sam uvijek odlazio u birtiju i tamo bio sa starim drustvom,prijateljima i tu mi je bila slađa piva iz flase nego nego da sam otisao negdje u ekskluziv i pio iz finih casa,butelja
2015-09-08
vremena se se promijenila,pitaj tih preko 300 tisuća ovršenih koji zahvaljujući suludom ovršnom zakonu više ne mogu otplatiti dug,što će učiniti kad im tutnu pušku u ruke da brane ovo,na koga će pucati?I svi koji su pobjegli iz ove ludnice i tlačionice baš će se vratiti da to brane,da brane one koji su to napravili?
vili40-
2015-08-02
pa nije bajno bilo ni uoci '91...tetak bez posla teta radila za malu placu..susjed se bogatio mutljavinom..ali nisam jebao susjeda isao sam radi tetka i tete..vili40 wrote:vremena se se promijenila,pitaj tih preko 300 tisuća ovršenih koji zahvaljujući suludom ovršnom zakonu više ne mogu otplatiti dug,što će učiniti kad im tutnu pušku u ruke da brane ovo,na koga će pucati?I svi koji su pobjegli iz ove ludnice i tlačionice baš će se vratiti da to brane,da brane one koji su to napravili?
2015-09-08
http://www.24sata.hr/news/mocni-black-hawkovi-doletjeli-u-hrvatsku-prije-vjezbe-velebit-594672
2015-09-08
razmisli malo o tome,više to ne samo da nije isto nego je potpuno drugačijevuksadinare wrote:pa nije bajno bilo ni uoci '91...tetak bez posla teta radila za malu placu..susjed se bogatio mutljavinom..ali nisam jebao susjeda isao sam radi tetka i tete..vili40 wrote:vremena se se promijenila,pitaj tih preko 300 tisuća ovršenih koji zahvaljujući suludom ovršnom zakonu više ne mogu otplatiti dug,što će učiniti kad im tutnu pušku u ruke da brane ovo,na koga će pucati?I svi koji su pobjegli iz ove ludnice i tlačionice baš će se vratiti da to brane,da brane one koji su to napravili?
vili40-
2015-08-02
ok....ti bus dozvolio da ti neko kolje ljude u selu...tvboj stav..moj stav je drugaciji...ja sigurno ne bi dozvolio da sad uzivam sva careva blaga ovog svijetavili40 wrote:razmisli malo o tome,više to ne samo da nije isto nego je potpuno drugačijevuksadinare wrote:pa nije bajno bilo ni uoci '91...tetak bez posla teta radila za malu placu..susjed se bogatio mutljavinom..ali nisam jebao susjeda isao sam radi tetka i tete..vili40 wrote:vremena se se promijenila,pitaj tih preko 300 tisuća ovršenih koji zahvaljujući suludom ovršnom zakonu više ne mogu otplatiti dug,što će učiniti kad im tutnu pušku u ruke da brane ovo,na koga će pucati?I svi koji su pobjegli iz ove ludnice i tlačionice baš će se vratiti da to brane,da brane one koji su to napravili?
2015-09-08
vuksadinare wrote:dobro rijesili smo dobrim diejlom pitanje obrane zracnog prostora..
Možeš misliti, ovo helikopteri su za HV u Afganistanu.
catabbath-
2015-08-22
Da mogu lakše ratovati za tuđe imperialističke interese.
2 helikoptera? Vau! :)
opet u nista...zracni prostor u afganistanu kontroliraju ameri,briti i francuzi...ne druge clanice nato-a..oni daju zemlajski dio vojnikacatabbath wrote:vuksadinare wrote:dobro rijesili smo dobrim diejlom pitanje obrane zracnog prostora..
Možeš misliti, ovo helikopteri su za HV u Afganistanu.
2015-09-08
2 za sada dovoljno tu je preko dvajst komada kiowa...Stanojko wrote:2 helikoptera? Vau! :)
2015-09-08
vuče,navalio si na te avione i helikoptere ko ero na kolindu kao da to koga briga i kao da narod nema većih problema.Nama ne treba nikakav neprijatelj iz vana jer će nas sahraniti ovi iz nutra.
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:
opet u nista...zracni prostor u afganistanu kontroliraju ameri,briti i francuzi...ne druge clanice nato-a..oni daju zemlajski dio vojnika
Živi bili pa vidili, ali praksa je pokazala da sam u pravi, moderna oprema ide tamo a smeće ostaje u RH. Samo da te podsjetim na glavnu američku poslovicu.
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Filmska priča o Hrvatu koji je sudjelovao u izradi B-1 bombardera i Black Hawk helikoptera
» [VIDEO] Kreće proizvodnja najnovije inačice legendarnog helikoptera Black Hawk (UH-60M Sikorsky) za američku vojsku
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» Black Hawk Down
» Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te
» [VIDEO] Kreće proizvodnja najnovije inačice legendarnog helikoptera Black Hawk (UH-60M Sikorsky) za američku vojsku
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» Black Hawk Down
» Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te
Page 1 of 4