Filmska priča o Hrvatu koji je sudjelovao u izradi B-1 bombardera i Black Hawk helikoptera
Page 1 of 1
Filmska priča o Hrvatu koji je sudjelovao u izradi B-1 bombardera i Black Hawk helikoptera
Sudjelovao je u izradi američkih borbenih zrakoplova i helikoptera, bio je testni inženjer automobilske industrije, u mladosti se okušao kao gimnastičar i stolar, a ostatak života provest će u ulozi cijenjenog vinogradara, vinara i matičara Cincinnatija
https://mojahrvatska.vecernji.hr/price/filmska-prica-o-hrvatu-koji-je-sudjelovao-u-izradi-b-1-bombardera-i-black-hawk-helikoptera-1111018
Sudjelovao je u izradi američkih borbenih zrakoplova i helikoptera, bio je testni inženjer automobilske industrije, u mladosti se okušao kao gimnastičar i stolar, a ostatak života provest će u ulozi cijenjenog vinogradara, vinara i matičara Cincinnatija
https://mojahrvatska.vecernji.hr/price/filmska-prica-o-hrvatu-koji-je-sudjelovao-u-izradi-b-1-bombardera-i-black-hawk-helikoptera-1111018
Eroo- Posts : 79079
2016-07-22
Re: Filmska priča o Hrvatu koji je sudjelovao u izradi B-1 bombardera i Black Hawk helikoptera
E, Krešo, Krešo, nasmijao si me do suza.
Inače, Krešini su moje nekadašnji susjedi. Ne postoji ne znam,
ili ne može...samo znam i može. Nego kako...
Inače, Krešini su moje nekadašnji susjedi. Ne postoji ne znam,
ili ne može...samo znam i može. Nego kako...
Re: Filmska priča o Hrvatu koji je sudjelovao u izradi B-1 bombardera i Black Hawk helikoptera
Svaka čast čovjeku. Interesantna priča.
Nego,Ero,odgovori mi,svega ti,bi li ovu priču okačio ovdje kao temu,da je gospon Istrijan, Zagorac,Podravec,ili nedobog kakav šizmatik iz Žitomislića?
Nego,Ero,odgovori mi,svega ti,bi li ovu priču okačio ovdje kao temu,da je gospon Istrijan, Zagorac,Podravec,ili nedobog kakav šizmatik iz Žitomislića?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Okačio bi Pizzon i drugi,zašto još i ja?jastreb wrote:Svaka čast čovjeku. Interesantna priča.
Mene je u cijeloj priči nešto drugo dobro nasmijalo.
Ono " Bi li ti, Krešo, mogao to napraviti?", a on kao s'nokta "Bi!".
Podsjetilo me na neki moj ozbiljniji početak karijere :
"Bi li ti, Ero, mogao to napravit za mjesec dana?", a ja kao s'nokta "Bi!" i tako je bilo...
U našem jeziku ne postoji "ne znam", "ne mogu" i slično. Mrzimo takozvane "njet inženjere".
2016-07-22
PS: Zamisli da je Krešo bio kriminalac, bi li pisalo "Hrvat, Krešo Mikulić itd"?jastreb wrote:Svaka čast čovjeku. Interesantna priča.
2016-07-22
Bi. Postojao je jedan masovni ubojica u Australiji, Ivan Milat. Porijeklom sa Korčule. Neki dan je na National geographic bil dokumentarac o njemu.Eroo wrote:PS: Zamisli da je Krešo bio kriminalac, bi li pisalo "Hrvat, Krešo Mikulić itd"?jastreb wrote:Svaka čast čovjeku. Interesantna priča.
Spomenuli su da je Hrvat sa Korčule i da je najgori masovni ubojica u Australiji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Koja slučajnost, HR nabavlja Black Hawk transportne helikoptere, s Krešinim motorima...
Da sam u prilici i ja bih imao vinograd...
Similar topics
» [VIDEO] Kreće proizvodnja najnovije inačice legendarnog helikoptera Black Hawk (UH-60M Sikorsky) za američku vojsku
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
» Black Hawk Down
» Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
» Black Hawk Down
» Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te
Page 1 of 1