Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te
Page 7 of 16
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te
ma koji Srbin..Vlah,Ilir,potomak nekih mjesavina.sasvim nebitno..jastreb wrote:Ovo je pokatoličeni Srbin. I to tipični primjerak.pizzon wrote:
dabome, i to ste vi
Ima u Zagori i ljudi s fizionomijom Mongola..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Jovanović ili Oršuš...........................pa vidi se na kilometar da je lik Rom....Ciganin.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Totalno.maggie13 wrote:evo tebi fritule, longi..ovi su nepopravljivi :-SRayMabus wrote:Kako vam ne dopizdi ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma sve juzno od Save je mix svega i svacega...maggie13 wrote:ma koji Srbin..Vlah,Ilir,potomak nekih mjesavina.sasvim nebitno..jastreb wrote:Ovo je pokatoličeni Srbin. I to tipični primjerak.pizzon wrote:
dabome, i to ste vi
Ima u Zagori i ljudi s fizionomijom Mongola..
2016-11-17
nije on ruzan covek,
nego mi puca q vise od hrvatske beline
koja je nijansirana, kao i kod nas srba
nego mi puca q vise od hrvatske beline
koja je nijansirana, kao i kod nas srba
Guest- Guest
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ni na Badnji dan mira nema.RayMabus wrote:Totalno.maggie13 wrote:evo tebi fritule, longi..ovi su nepopravljivi :-SRayMabus wrote:Kako vam ne dopizdi ?
2014-04-12
Taj Maleš išao s menom u razred u osnovnoj ...sidili mi na satu kemije i on mi nešto dobacija i ja ga spuca šakom u glavu usred nastave ....ovaj umuka.
Aj jebi mater.
Aj jebi mater.
2014-04-11
siguran si, to sto pises ?RayMabus wrote:Taj Maleš išao s menom u razred u osnovnoj ...sidili mi na satu kemije i on mi nešto dobacija i ja ga spuca šakom u glavu usred nastave ....ovaj umuka.
Aj jebi mater.
Guest- Guest
Sad smo ok ....to je ipak sedmi , osmi razred osnovne ...dicja posla.RayMabus wrote:Taj Maleš išao s menom u razred u osnovnoj ...sidili mi na satu kemije i on mi nešto dobacija i ja ga spuca šakom u glavu usred nastave ....ovaj umuka.
Aj jebi mater.
2014-04-11
Šta je onda ovaj?jastreb wrote:Ovo je pokatoličeni Srbin. I to tipični primjerak.pizzon wrote:
dabome, i to ste vi
Ova pored njega je Srpkinja i vidi se jasna razlika između ove dve nacije.
Normalno , valjda znam tko je iša s menom u osnovnu.pizzon wrote:siguran si, to sto pises ?RayMabus wrote:Taj Maleš išao s menom u razred u osnovnoj ...sidili mi na satu kemije i on mi nešto dobacija i ja ga spuca šakom u glavu usred nastave ....ovaj umuka.
Aj jebi mater.
2014-04-11
to ok, nego da si ga roknu, a on nista??RayMabus wrote:Normalno , valjda znam tko je iša s menom u osnovnu.pizzon wrote:siguran si, to sto pises ?RayMabus wrote:Taj Maleš išao s menom u razred u osnovnoj ...sidili mi na satu kemije i on mi nešto dobacija i ja ga spuca šakom u glavu usred nastave ....ovaj umuka.
Aj jebi mater.
ne bih reko da je slab, naprotiv
Guest- Guest
Ajde nemoj se ljutiti i pokušavati osvetiti na ovakav idiotski način, nisu naše žene oplođivali turci nego vaše i to su povijesni fakti a ovo što ti bulazniš je samo da sebe pokušaš utješiti kako je rekao vaš vrhunski ideolog dobrica ćosićdzango wrote:Eto su vama i danas bile dobre. I turske i austrijske. One od lipicanera.tre911 wrote:Pa očito da su turske kite u srbiji bile na cijeni čim nijedne bune nije bilo.Noor wrote:tre911 wrote:Ti misliš da je tako ali vjeruj svima a ne samo srbima-turska oplodnja je bila rezervirana samo za vas. Katolkinje su križ tetovirale na ruku i turčin ih onda nije htio, srpkinje su se pomirile sa sudbinom pa su bile oplođivane kako i doliči turskim kmetovima i robovim :)dzango wrote:
Jesmo vodili. Ai vaše. Zato vam danas Turci i Šiptari braća.
možda im se više sviđalo s turčinom, nego sa srbinom
“Lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.”
Lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu- mnogo je ljepše vjerovati da pripadate nebeskom narodu, nego prihvatiti istinu da pripadate vrlom malom narodu koji ne predstavlja značajniji faktor na globalnom planu i koji i nije baš previše razvijen
lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma- jadnim Srbima kao i milionti put kroz historiju je prijetila opasnost da će ih mudžahedini i ustaše istrijebiti pa su jadne poštenjačine morale uzeti pušku u ruku da brane svoj goli život, da bi im kasnije ustaško-džihadska zavjera u suradnji s obavještajnim službama i domaćim izdajnicima podvaljivala raznorazne velike Srbije, genocidi, etnička čišćenja, pljačkanje, itd. Svaki pošten Srbin je dužan da vjeruje kako su Srbi bili 600 godina ogorčeni protivnici protiv Turaka (kao npr. u bitki kod Nikopolja) ili kako je u Drugom svjetskom ratu stradalo 1. 700 000 Srba
i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.- najprihvaćenija definicija inteligencije jeste da je to snalaženje u nepoznatim situacijama, a naravno jedini način za pronalazak izlaza u bezizlaznoj situaciji je laganje... dajte im jedan dokaz oni će izmisliti drugi, a uvijek dobro dođe priča o zavjeri i uroti te o domaćim plačenicima- vatikanska urota protiv Srba odlično služi još od srednjeg vijeka, a u novije vrijeme posluži i CIA i svakako mrski Nijemci.... I srpska laž je doista veoma maštovita i stvaralačka, jer zaista nije lako graditi čitavu svoju prošlost, sadašnjost i budućnost na izmišljenim stvarima
Guest- Guest
kitic i onaj mamin sin, pederljivko, da, sliskovic
Guest- Guest
Pa šta ce kad provocira .....mi na satu , kemija , Leda profesorica se zvala , ona bla bla bla ovaj sidija do mene i nešto nabaciva stalno , Leda se okrenila ja ga spuca svom snagom u sljepocnicu ....ovi se ukocija ka posran ......ja mrtav ladan ko da je ništa.pizzon wrote:to ok, nego da si ga roknu, a on nista??RayMabus wrote:Normalno , valjda znam tko je iša s menom u osnovnu.pizzon wrote:siguran si, to sto pises ?RayMabus wrote:Taj Maleš išao s menom u razred u osnovnoj ...sidili mi na satu kemije i on mi nešto dobacija i ja ga spuca šakom u glavu usred nastave ....ovaj umuka.
Aj jebi mater.
ne bih reko da je slab, naprotiv
Dobija šakom u slijepočnicu direkt iznenada usird nastave.
2014-04-11
Srba može jedino još biti u RH, sve ostalo veze s vezom nemagovinda wrote:hvala kolega na ispravci..da, turci su doveli bugare, grke, vlahe, cincare, arbanase, cuvase i cerkeze i naselili po srbiji...plus cigani...nema tu srbina ni za lijeka...tre911 wrote:ispravak, sjetili se da su nekada bili srbi, ono što je postalo sve neki pravoslavni turčin nastao, jeben miks do bola. Pogledaj đžanga i sve će ti biti jasno :(govinda wrote:pa ja...2 akce dnevno za ratovanje, jedna zena jedna ovca manje za porez..cist racun duga ljubav..i onda su sultani i veziri poceli previse trositi, povecali poreze, ukinuli poreske olaksice, smanjili plate i srbi se sjetili da su srbi...tre911 wrote:Bitno je da su uredno surađivali i nisu se bunili, samo uredno i fino niz dlaku :)govinda wrote:
Nemoj tako..Turci su njima uredno sve placali..ili ih oslobadjali poreza...
Guest- Guest
NIšta ....doša sebi dok taj školski sat nije završija a to je bilo još bar 25 minuta ....vidija sve zvizde na nebu.pizzon wrote:a posle nastave
2014-04-11
To je zbog sunca i mora tupane a ovaj na slici koju ću staviti je takav jer je miks turčina i ko zna kogapizzon wrote:
dabome, i to ste vi
Guest- Guest
jos
upravo...poslije seobe veliki prostori Srbije su ostali prazni, Turci naselili pola anadolije i trecinu kavkaza tamo...zaboravio sam ime tom profesoru, srbijanski istoricar koji je jos krajem 19. vijeka tvrdio da tadasnji Srbi nemaju veze sa Srbijom niti su srpskog porijekla i navodio dokaze za tu tvrdnju ali je bio popljuvan od strane tadasnjih "akademika"....tre911 wrote:Srba može jedino još biti u RH, sve ostalo veze s vezom nemagovinda wrote:hvala kolega na ispravci..da, turci su doveli bugare, grke, vlahe, cincare, arbanase, cuvase i cerkeze i naselili po srbiji...plus cigani...nema tu srbina ni za lijeka...tre911 wrote:ispravak, sjetili se da su nekada bili srbi, ono što je postalo sve neki pravoslavni turčin nastao, jeben miks do bola. Pogledaj đžanga i sve će ti biti jasno :(govinda wrote:pa ja...2 akce dnevno za ratovanje, jedna zena jedna ovca manje za porez..cist racun duga ljubav..i onda su sultani i veziri poceli previse trositi, povecali poreze, ukinuli poreske olaksice, smanjili plate i srbi se sjetili da su srbi...tre911 wrote:
Bitno je da su uredno surađivali i nisu se bunili, samo uredno i fino niz dlaku :)
2016-11-17
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Similar topics
» Black Hawk Down
» Filmska priča o Hrvatu koji je sudjelovao u izradi B-1 bombardera i Black Hawk helikoptera
» [VIDEO] Kreće proizvodnja najnovije inačice legendarnog helikoptera Black Hawk (UH-60M Sikorsky) za američku vojsku
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
» Filmska priča o Hrvatu koji je sudjelovao u izradi B-1 bombardera i Black Hawk helikoptera
» [VIDEO] Kreće proizvodnja najnovije inačice legendarnog helikoptera Black Hawk (UH-60M Sikorsky) za američku vojsku
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
Page 7 of 16