ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te

Page 7 of 16 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Next

Go down

Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te - Page 7 Empty Re: Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te

Post by L'âme 24/12/2016, 13:13

jastreb wrote:
pizzon wrote:Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te - Page 7 Hrvojemalespredsjednik_Hajduk_Cropix_Jakovprkic222
dabome, i to ste vi
Ovo je pokatoličeni Srbin. I to tipični primjerak.
ma koji Srbin..Vlah,Ilir,potomak nekih mjesavina.sasvim nebitno..
Ima u Zagori i ljudi s fizionomijom Mongola..

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te - Page 7 Empty Re: Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te

Post by Yehudi 24/12/2016, 13:14

Jovanović ili Oršuš...........................pa vidi se na kilometar da je lik Rom....Ciganin.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/12/2016, 13:14

maggie13 wrote:
RayMabus wrote:Kako vam ne dopizdi ?
evo tebi fritule, longi..ovi su nepopravljivi :-S
Totalno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by govinda 24/12/2016, 13:14

maggie13 wrote:
jastreb wrote:
pizzon wrote:Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te - Page 7 Hrvojemalespredsjednik_Hajduk_Cropix_Jakovprkic222
dabome, i to ste vi
ma koji Srbin..Vlah,Ilir,potomak nekih mjesavina.sasvim nebitno..
Ima u Zagori i ljudi s fizionomijom Mongola..
ma sve juzno od Save je mix svega i svacega...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2016, 13:14

nije on ruzan covek,
nego mi puca q vise od hrvatske beline 
koja je nijansirana, kao i kod nas srba
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 24/12/2016, 13:15

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by L'âme 24/12/2016, 13:15

RayMabus wrote:
maggie13 wrote:
RayMabus wrote:Kako vam ne dopizdi ?
evo tebi fritule, longi..ovi su nepopravljivi :-S
Totalno.
Ni na Badnji dan mira nema.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/12/2016, 13:16

Taj Maleš išao s menom u razred u osnovnoj ...sidili mi na satu kemije i on mi nešto dobacija i ja ga spuca šakom u glavu usred nastave ....ovaj umuka.

Aj jebi mater.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2016, 13:17

RayMabus wrote:Taj Maleš išao s menom u razred u osnovnoj ...sidili mi na satu kemije i on mi nešto dobacija i ja ga spuca šakom u glavu usred nastave ....ovaj umuka.

Aj jebi mater.
siguran si, to sto pises ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/12/2016, 13:17

RayMabus wrote:Taj Maleš išao s menom u razred u osnovnoj ...sidili mi na satu kemije i on mi nešto dobacija i ja ga spuca šakom u glavu usred nastave ....ovaj umuka.

Aj jebi mater.
Sad smo ok ....to je ipak sedmi , osmi razred osnovne ...dicja posla.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dzango 24/12/2016, 13:17

jastreb wrote:
dabome, i to ste vi
Šta je onda ovaj?
Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te - Page 7 Blaz-sliskovic-svetlana-kitic-1

Ova pored njega je Srpkinja i vidi se jasna razlika između ove dve nacije.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/12/2016, 13:17

pizzon wrote:

Aj jebi mater.
Normalno , valjda znam tko je iša s menom u osnovnu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2016, 13:19

RayMabus wrote:
pizzon wrote:

Aj jebi mater.
to ok, nego da si ga roknu, a on nista??
ne bih reko da je slab, naprotiv
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2016, 13:19

dzango wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:
dzango wrote:
Jesmo vodili. Ai vaše. Zato vam danas Turci i Šiptari braća.
Ti misliš da je tako ali vjeruj svima a ne samo srbima-turska oplodnja je bila rezervirana samo za vas. Katolkinje su križ tetovirale na ruku i turčin ih onda nije htio, srpkinje su se pomirile sa sudbinom pa su bile oplođivane kako i doliči turskim kmetovima i robovim :)

možda im se više sviđalo s turčinom, nego sa srbinom jocolor
Pa očito da su turske kite u srbiji bile na cijeni čim nijedne bune nije bilo.
Eto su vama i danas bile dobre. I turske i austrijske. One od lipicanera.
Ajde nemoj se ljutiti i pokušavati osvetiti na ovakav idiotski način, nisu naše žene oplođivali turci nego vaše i to su povijesni fakti a ovo što ti bulazniš je samo da sebe pokušaš utješiti kako je rekao vaš vrhunski ideolog dobrica ćosić

“Lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” 

Lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu
- mnogo je ljepše vjerovati da pripadate nebeskom narodu, nego prihvatiti istinu da pripadate vrlom malom narodu koji ne predstavlja značajniji faktor na globalnom planu i koji i nije baš previše razvijen

lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma- jadnim Srbima kao i milionti put kroz historiju je prijetila opasnost da će ih mudžahedini i ustaše istrijebiti pa su jadne poštenjačine morale uzeti pušku u ruku da brane svoj goli život, da bi im  kasnije ustaško-džihadska zavjera u suradnji s obavještajnim službama i domaćim izdajnicima podvaljivala raznorazne velike Srbije, genocidi, etnička čišćenja, pljačkanje, itd. Svaki pošten Srbin je dužan da vjeruje kako su Srbi bili 600 godina ogorčeni protivnici protiv Turaka (kao npr. u bitki kod Nikopolja) ili kako je u Drugom svjetskom ratu stradalo 1. 700 000 Srba

i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.- najprihvaćenija definicija inteligencije jeste da je to snalaženje u nepoznatim situacijama, a naravno jedini način za pronalazak izlaza u bezizlaznoj situaciji je laganje... dajte im jedan dokaz oni će izmisliti drugi, a uvijek dobro dođe priča o zavjeri i uroti te o domaćim plačenicima- vatikanska urota protiv Srba odlično služi još od srednjeg vijeka, a u novije vrijeme posluži i CIA i svakako mrski Nijemci.... I srpska laž je doista veoma maštovita i stvaralačka, jer zaista nije lako graditi čitavu svoju prošlost, sadašnjost i budućnost na izmišljenim stvarima
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2016, 13:20

Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te - Page 7 Blaz-sliskovic-svetlana-kitic-1
kitic i onaj mamin sin, pederljivko, da, sliskovic
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/12/2016, 13:21

pizzon wrote:
RayMabus wrote:
pizzon wrote:

Aj jebi mater.
to ok, nego da si ga roknu, a on nista??
ne bih reko da je slab, naprotiv
Pa šta ce kad provocira .....mi na satu , kemija , Leda profesorica se zvala , ona bla bla bla ovaj sidija do mene i nešto nabaciva stalno , Leda se okrenila ja ga spuca svom snagom u sljepocnicu ....ovi se ukocija ka posran ......ja mrtav ladan ko da je ništa.

Dobija šakom u slijepočnicu direkt iznenada usird nastave.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2016, 13:21

govinda wrote:
tre911 wrote:
govinda wrote:
tre911 wrote:
govinda wrote:
Nemoj tako..Turci su njima uredno sve placali..ili ih oslobadjali poreza...
Bitno je da su uredno surađivali i nisu se bunili, samo uredno i fino niz dlaku :)
pa ja...2 akce dnevno za ratovanje, jedna zena jedna ovca manje za porez..cist racun duga ljubav..i onda su sultani i veziri poceli previse trositi, povecali poreze, ukinuli poreske olaksice, smanjili plate i srbi se sjetili da su srbi...
ispravak, sjetili se da su nekada bili srbi, ono što je postalo sve neki pravoslavni turčin nastao, jeben miks do bola. Pogledaj đžanga i sve će ti biti jasno :(
hvala kolega na ispravci..da, turci su doveli bugare, grke, vlahe, cincare, arbanase, cuvase i cerkeze i naselili po srbiji...plus cigani...nema tu srbina ni za lijeka...
Srba može jedino još biti u RH, sve ostalo veze s vezom nema
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2016, 13:22

a posle nastave
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/12/2016, 13:23

pizzon wrote:a posle nastave
NIšta ....doša sebi dok taj školski sat nije završija a to je bilo još bar 25 minuta ....vidija sve zvizde na nebu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2016, 13:24

dabome, i to ste vi
To je zbog sunca i mora tupane a ovaj  na slici koju ću staviti je takav jer je miks turčina i ko zna koga
Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te - Page 7 364f7cf9944e460393f37ad1ca384dcc
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by govinda 24/12/2016, 13:24

jos
tre911 wrote:
govinda wrote:
tre911 wrote:
govinda wrote:
tre911 wrote:
Bitno je da su uredno surađivali i nisu se bunili, samo uredno i fino niz dlaku :)
pa ja...2 akce dnevno za ratovanje, jedna zena jedna ovca manje za porez..cist racun duga ljubav..i onda su sultani i veziri poceli previse trositi, povecali poreze, ukinuli poreske olaksice, smanjili plate i srbi se sjetili da su srbi...
ispravak, sjetili se da su nekada bili srbi, ono što je postalo sve neki pravoslavni turčin nastao, jeben miks do bola. Pogledaj đžanga i sve će ti biti jasno :(
hvala kolega na ispravci..da, turci su doveli bugare, grke, vlahe, cincare, arbanase, cuvase i cerkeze i naselili po srbiji...plus cigani...nema tu srbina ni za lijeka...
Srba može jedino još biti u RH, sve ostalo veze s vezom nema
upravo...poslije seobe veliki prostori Srbije su ostali prazni, Turci naselili pola anadolije i trecinu kavkaza tamo...zaboravio sam ime tom profesoru, srbijanski istoricar koji je jos krajem 19. vijeka tvrdio da tadasnji Srbi nemaju veze sa Srbijom niti su srpskog porijekla i navodio dokaze za tu tvrdnju ali je bio popljuvan od strane tadasnjih "akademika"....

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 16 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Next

Back to top

- Similar topics