Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te
Page 11 of 16
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te
Vučić: Za MiG-ove uzimamo 32 rakete
http://tangosix.rs/2016/23/12/vucic-za-mig-ove-uzimamo-32-rakete/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Što reče ono dobrica o utjesi :DDdzango wrote:Jebiga, vama su sve nifomanke koje bi bar dva puta. Stvar zatucanosti i nemoći.tre911 wrote:Pa idu kurve i ninfomanke koje su prije toga kod nas napunjene do čepa, na vama je da to dalje obrađujete jebiga, uvijek ste na začelju hranidbenog lanca :)dzango wrote:Ili da Hrvati nisu frustrirani Srbima i kao takvi potpuno seksualno nemoćni pa Hrvatice masovno idu za Srbiju.tre911 wrote:Razumijem ja ali ne razumoiješ ti jer si idiot, a sve ti lijepo piše u vezi srpskog laganja no dobrica iako je srbo nije našao način da čak i ovako jasan tekst doprije do vaših idiotskih glavurdi.dzango wrote:
Kada bi ti gluson razumeo i reč ovoga, ne bi ga citirao. Ali to je opet drugi par opanaka. Važno da su ti puna usta kurčeva i sličnih stvari.
Evo ti pa čitaj blento i ne znam, što ti tu nije jasno ali sa druge strane ti si srbo pa se ne bi ni trebao čuditi ničemu :)
I srpska laž je doista veoma maštovita i stvaralačka, jer zaista nije lako graditi čitavu svoju prošlost, sadašnjost i budućnost na izmišljenim stvarima
dajte im jedan dokaz oni će izmisliti drugi,
Lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu- mnogo je ljepše vjerovati da pripadate nebeskom narodu, nego prihvatiti istinu da pripadate vrlom malom narodu koji ne predstavlja značajniji faktor na globalnom planu i koji i nije baš previše razvijen
Svaki pošten Srbin je dužan da vjeruje kako su Srbi bili 600 godina ogorčeni protivnici protiv Turaka (kao npr. u bitki kod Nikopolja) ili kako je u Drugom svjetskom ratu stradalo 1. 700 000 Srba
Guest- Guest
Vama će onda trebati bar 33.RayMabus wrote:Vučić: Za MiG-ove uzimamo 32 rakete
Ajde bok, nisi se ni trebao javljatiRayMabus wrote:Božic je i Nova godina ....ideš ti lijepo na ignore do 1.1.2017.tre911 wrote:Imaš dobricu pa od njega uči, nemoj gledati u ustaško dvorište, lijepo ti je dobrica sve napisao, oš da ti ponovim? Možda nisi (šalim se, znam da nisi) još skužio što je taj veliki srpski mislioc napisao za vas nazovi srbe :)dzango wrote:Evo tebe za primer. Nema greške.tre911 wrote:Opet lažeš da sebe utješiš tako ti ćosića :)dzango wrote:
Karakterom daleko iznad Hrvata.
Vidimo se dogodine.
Guest- Guest
Prilično rasipno..RayMabus wrote:Vučić: Za MiG-ove uzimamo 32 rakete
Guest- Guest
Nisi ti nikako jer to nisi u stanju. Ajde se lijpo vrati na upis, udahni duboko i pročitaj i deset puta ako treba, možda ti uspije uhvatiti dijelić napisanog.dzango wrote:Ja možda nisam do kraja. Ali ti nisi uopšte čim citiraš i pokazuješ svoje neznanje i glupost.tre911 wrote:Imaš dobricu pa od njega uči, nemoj gledati u ustaško dvorište, lijepo ti je dobrica sve napisao, oš da ti ponovim? Možda nisi (šalim se, znam da nisi) još skužio što je taj veliki srpski mislioc napisao za vas nazovi srbe :)dzango wrote:Evo tebe za primer. Nema greške.tre911 wrote:Opet lažeš da sebe utješiš tako ti ćosića :)dzango wrote:
Karakterom daleko iznad Hrvata.
Guest- Guest
Kako rasipno? Ovo je jedino ulaganje u RV u prošlih 26 i budućih 14 godina.pismejker wrote:Prilično rasipno..RayMabus wrote:Vučić: Za MiG-ove uzimamo 32 rakete
Tarzane, smorio si za medalju.
Ajde bok, nisi se ni trebao javljati
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa morao sam da ti objasnim da nije trajni ignore nego samo sad za vrijeme ovih praznika jer mi se sad to jednostavno necita.tre911 wrote:Ajde bok, nisi se ni trebao javljatiRayMabus wrote:Božic je i Nova godina ....ideš ti lijepo na ignore do 1.1.2017.tre911 wrote:Imaš dobricu pa od njega uči, nemoj gledati u ustaško dvorište, lijepo ti je dobrica sve napisao, oš da ti ponovim? Možda nisi (šalim se, znam da nisi) još skužio što je taj veliki srpski mislioc napisao za vas nazovi srbe :)dzango wrote:Evo tebe za primer. Nema greške.tre911 wrote:
Opet lažeš da sebe utješiš tako ti ćosića :)
Vidimo se dogodine.
Citat ce mi se u sijecnju i poslije ....cisto da znaš da nije trajni ignore nego samo novogodišnja pauza od tih tema i rasprava koje guraš.
Last edited by RayMabus on 24/12/2016, 14:06; edited 1 time in total
2014-04-11
Što si reko dezerterčino, jesam li i tebi negdje usput opalio čvrgu pa se koprcaš?Serbinho-3 wrote:Trice, urbane Hrvatice iz ZG beze od te seljane poput tebe i slicnih tebi.
Stavi sliku pa da se smejemo.
Guest- Guest
sva sreća da vas nitko nije htio malo šamarati u te godine.... a vi ni s čim da se branite... sad će lepo da imadete sa čim da s ebranite... :))dzango wrote:Kako rasipno? Ovo je jedino ulaganje u RV u prošlih 26 i budućih 14 godina.pismejker wrote:Prilično rasipno..RayMabus wrote:Vučić: Za MiG-ove uzimamo 32 rakete
2015-08-08
Zato i kazem.Rasipno,mislim koji vrag mozes napraviti8 sa 32 rakete?dzango wrote:Kako rasipno? Ovo je jedino ulaganje u RV u prošlih 26 i budućih 14 godina.pismejker wrote:Prilično rasipno..RayMabus wrote:Vučić: Za MiG-ove uzimamo 32 rakete
Guest- Guest
Đorđević je dodao i da je u planu da se zaštite avioni koji budu u prirpavnosti na aerodromima u Kraljevu i Batajnici:
– Analiza je pokazala da vazduhoplovi koji stoje napolju, kao i oni koji su u službi pripravnosti na stajankama brže propadaju. Želimo i na mešovitom aerodromu u Kraljevu, ali i na Batajnici da napravimo stajanku gde će ti vazduhoplovi koji stoje u dežurnoj pripravnosti biti pokriveni. Takođe, naša je obaveza, ako želimo da aerodrom bude mešovit, da sazidamo jednu jeftinu pokrivku ili halu gde će deo tih vazduhoplova u Kraljevu biti.-
http://tangosix.rs/2016/23/12/ministar-odbrane-razjasnjava-cenu-mig-ova-aranzman-kosta-185-miliona-evra-avioni-mozda-polete-krajem-2017/
– Analiza je pokazala da vazduhoplovi koji stoje napolju, kao i oni koji su u službi pripravnosti na stajankama brže propadaju. Želimo i na mešovitom aerodromu u Kraljevu, ali i na Batajnici da napravimo stajanku gde će ti vazduhoplovi koji stoje u dežurnoj pripravnosti biti pokriveni. Takođe, naša je obaveza, ako želimo da aerodrom bude mešovit, da sazidamo jednu jeftinu pokrivku ili halu gde će deo tih vazduhoplova u Kraljevu biti.-
http://tangosix.rs/2016/23/12/ministar-odbrane-razjasnjava-cenu-mig-ova-aranzman-kosta-185-miliona-evra-avioni-mozda-polete-krajem-2017/
2014-04-11
Jest. Još BUK-M2 2018. Nego, sada ćete i vi da dobijete neko avionče a ni da častite. Ništa vama bez Rusa i Srba.michaellcmacha wrote:sva sreća da vas nitko nije htio malo šamarati u te godine.... a vi ni s čim da se branite... sad će lepo da imadete sa čim da s ebranite... :))dzango wrote:Kako rasipno? Ovo je jedino ulaganje u RV u prošlih 26 i budućih 14 godina.pismejker wrote:Prilično rasipno..RayMabus wrote:Vučić: Za MiG-ove uzimamo 32 rakete
Ajmo ovako, vratimo se na početak teme i vidimo ko je krenio sa podbadanjem i provociranjem. Ako sam ja ja se povlačim i ne pišem više danas, ako si ti lijepo se pokušiš sa ovog foruma naredna tri dana dok se malo ne oladiš. Jel može tako a?dzango wrote:Tebi je svaka tema ista i na svakoj pišeš isto jer si glup i ograničen. Ne znaš ni o jednoj da napišeš dve smislene rečenice pa se držiš svoje zadate priče koju si u svojoj frustraciji osmislio. Tužan primer savršenog idiota.tre911 wrote:Pa kompletnom idiotu kakav si ti svi drugi izgledaju ludi. Osim toga smećaru šugavi ko je počeo srati na ovoj temi, ti ili ja. Dođeš i počneš bez stida i srama srati na javnoj površini i kad počneš dobijati ćuške počneš kmečati do neba. Vidi se da si pravi srbo od glave do pete, kmečavac do boli.dzango wrote:Jebiga kada ovaj frustrirani poluidiot na svakoj temi piše isto i pokvari svaku.RayMabus wrote:Ovi zaspamali temu.
Nemam volje više to čitat.
Ajde se sad malo teraj u kurac da drugi mogu da pišu o temi.
Evo da krenemo prvo tvoj upis pa moj odgovor
Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te
Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te - Page 2
Dakle kome je svaka tema ista i ko dolazi ovdje provocirati a kad dobije po ušima i kmečati? Ti ili ja?
Guest- Guest
Šta smo do sad radili bez ijedne? Šta HR radi bez ijedne?pismejker wrote:Zato i kazem.Rasipno,mislim koji vrag mozes napraviti8 sa 32 rakete?dzango wrote:Kako rasipno? Ovo je jedino ulaganje u RV u prošlih 26 i budućih 14 godina.pismejker wrote:Prilično rasipno..RayMabus wrote:Vučić: Za MiG-ove uzimamo 32 rakete
Pa za mirnodopsko vrijeme sasvim dovoljno , to je neki minimum minimuma za koliko komada aviona pa onda rakete za njih plus nešto i u rezervi.pismejker wrote:Prilično rasipno..RayMabus wrote:Vučić: Za MiG-ove uzimamo 32 rakete
2014-04-11
E longi što me je ovo pogodilo, nemaš pojma :DRayMabus wrote:Pa morao sam da ti objasnim da nije trajni ignore nego samo sad za vrijeme ovih praznika jer mi se sad to jednostavno necita.tre911 wrote:Ajde bok, nisi se ni trebao javljatiRayMabus wrote:Božic je i Nova godina ....ideš ti lijepo na ignore do 1.1.2017.tre911 wrote:Imaš dobricu pa od njega uči, nemoj gledati u ustaško dvorište, lijepo ti je dobrica sve napisao, oš da ti ponovim? Možda nisi (šalim se, znam da nisi) još skužio što je taj veliki srpski mislioc napisao za vas nazovi srbe :)dzango wrote:
Evo tebe za primer. Nema greške.
Vidimo se dogodine.
Citat ce mi se u sijecnju i poslije ....cisto da znaš da nije trajni ignore nego samo novogodišnja pauza od tih tema i rasprava koje guraš.
Guest- Guest
Podsjeća me na one likove,koji iskišu i zadnju lovu da kupe neki opaki auto,i onda grebu na sve strane blizu rodbinu,da nakupe za benzin da se mogu malo nedjeljom dopodne pokazati uz neku kafe terasu.Skup je to sport za ovako siromasne zemlje.RayMabus wrote:Đorđević je dodao i da je u planu da se zaštite avioni koji budu u prirpavnosti na aerodromima u Kraljevu i Batajnici:
Guest- Guest
Dobit cemo mi kitu Marjanovu kao i Srbi. Svi nam samo obecavaju brda a onda nam uvaljuju stare izraubovane krntije.
A majmuni na obje ili sve tri strane se napaljuju i prijete jedni drugima.
Balkanski sljam i jad.
A majmuni na obje ili sve tri strane se napaljuju i prijete jedni drugima.
Balkanski sljam i jad.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
gnječ aj malo smanji doživljaje s obzirom da te se nisam dotako, a i kad te se dotaknem onda te ne vrijeđam na način kako ti uzvraćaš.... mislim bio bi red da shvatiš da je svijet mali da se masa nas ovdje poznaje a neki koje poznam ja poznaju tebe i bilo bi glupo da se negdje sretnemo i ja ti zavalim tampončinu u tu tupavu glavurdu.... zbog tih tvojih u konačnici bezveznih prizemnih uvreda... boli me kz+urac shvati ovo kako hoćeš ali to ti je realiteti onda se u skladu sa tim i ponašaj... jak da ti kažem da si četničko ili kvaziantifašističko govno slobodno i ti onda govnetaj do mile volje ali s obzirom da ti to ne govorim onda se sredi... jer vjeruj mi da itekako jako znam tamponirat... ;)... aj sad svako ti dobro bilo .... i Bog te veselio... :))Gnječ wrote:dzango wrote:Jebiga kada ovaj frustrirani poluidiot na svakoj temi piše isto i pokvari svaku.RayMabus wrote:Ovi zaspamali temu.
Nemam volje više to čitat.
Kic tolerira dapače podržava a ostatak forumaša šuti dok ovo dvoje ustaških govana uz svoje pobočnike i sponzoruše iz ustaškog brloga zatrollaju svaku temu uz obilato vrijeđanje.
2015-08-08
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» Black Hawk Down
» Filmska priča o Hrvatu koji je sudjelovao u izradi B-1 bombardera i Black Hawk helikoptera
» [VIDEO] Kreće proizvodnja najnovije inačice legendarnog helikoptera Black Hawk (UH-60M Sikorsky) za američku vojsku
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
» Filmska priča o Hrvatu koji je sudjelovao u izradi B-1 bombardera i Black Hawk helikoptera
» [VIDEO] Kreće proizvodnja najnovije inačice legendarnog helikoptera Black Hawk (UH-60M Sikorsky) za američku vojsku
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
Page 11 of 16