Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te
Page 8 of 16
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: Black Hawk odmah,nadzvučni avioni krajem 2017-te
jos
upravo...poslije seobe veliki prostori Srbije su ostali prazni, Turci naselili pola anadolije i trecinu kavkaza tamo...zaboravio sam ime tom profesoru, srbijanski istoricar koji je jos krajem 19. vijeka tvrdio da tadasnji Srbi nemaju veze sa Srbijom niti su srpskog porijekla i navodio dokaze za tu tvrdnju ali je bio popljuvan od strane tadasnjih "akademika"....tre911 wrote:Srba može jedino još biti u RH, sve ostalo veze s vezom nemagovinda wrote:hvala kolega na ispravci..da, turci su doveli bugare, grke, vlahe, cincare, arbanase, cuvase i cerkeze i naselili po srbiji...plus cigani...nema tu srbina ni za lijeka...tre911 wrote:ispravak, sjetili se da su nekada bili srbi, ono što je postalo sve neki pravoslavni turčin nastao, jeben miks do bola. Pogledaj đžanga i sve će ti biti jasno :(govinda wrote:pa ja...2 akce dnevno za ratovanje, jedna zena jedna ovca manje za porez..cist racun duga ljubav..i onda su sultani i veziri poceli previse trositi, povecali poreze, ukinuli poreske olaksice, smanjili plate i srbi se sjetili da su srbi...tre911 wrote:
Bitno je da su uredno surađivali i nisu se bunili, samo uredno i fino niz dlaku :)
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Sliskovic je 100% srbin. Dobar igrac a glup i munjen i jos vise. Trebao je birati gdje ce igrati, Barca, Real i sl.....
2014-04-14
Pa ciganu u odnosu na vas i jesu gospoda, vama su oni nedostižni uzor :))dzango wrote:Svetle puti kao u ciganmali. A tek karakter... Cigani su za vas gospoda.tre911 wrote:Je je ali zato ste vi svi crnomanjasti a hrvati poprilično svjetlije puti. Pa bosanski muslimani su europejci za vas i nije ni čudo što vas često zamjene za cigane.dzango wrote:Kakvi križevi, kakve gluposti? Jebali ih Tuirci i uzduž i popreko. Priča o križevima su smišljene da zadovolje glupe konjušarske sujete. Šta Turčinu smeta križ na ruci? Jeste idioti, ali neviđeni.tre911 wrote:Ti misliš da je tako ali vjeruj svima a ne samo srbima-turska oplodnja je bila rezervirana samo za vas. Katolkinje su križ tetovirale na ruku i turčin ih onda nije htio, srpkinje su se pomirile sa sudbinom pa su bile oplođivane kako i doliči turskim kmetovima i robovim :)dzango wrote:
Jesmo vodili. Ai vaše. Zato vam danas Turci i Šiptari braća.
Guest- Guest
Gle ove seoske lepote
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Malo je galamija al se nismo potukli posli uopce .....iznenadio sam ga i spuca svom snagom .....samo je nastavio sjedit ....tik do mene i tako 25 minuta najmanje do kraja sata .....dotad se vec oladija tj kako nije odma reagira onda posli mu je pala akcija.RayMabus wrote:NIšta ....doša sebi dok taj školski sat nije završija a to je bilo još bar 25 minuta ....vidija sve zvizde na nebu.pizzon wrote:a posle nastave
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Al dicja posla ....sedmi osmi razred osnovne tako da ....sad smo dobri.RayMabus wrote:Malo je galamija al se nismo potukli posli uopce .....iznenadio sam ga i spuca svom snagom .....samo je nastavio sjedit ....tik do mene i tako 25 minuta najmanje do kraja sata .....dotad se vec oladija tj kako nije odma reagira onda posli mu je pala akcija.RayMabus wrote:NIšta ....doša sebi dok taj školski sat nije završija a to je bilo još bar 25 minuta ....vidija sve zvizde na nebu.pizzon wrote:a posle nastave
Last edited by RayMabus on 24/12/2016, 13:31; edited 1 time in total
2014-04-11
Pa kiako bi "srbi" mogli druagčije išta i osvojiti kad su pičkice. Uvijek im je nešto neko morao dati da bi imali.govinda wrote:Sve je sjebo i uvalio nam karinu onaj glupi Bosanac Mehmed pasa..obnovio Srpsku pravoslavnu crkvu ne bi li njegov brat dobio sigurnu drzavnu sinekuru i jos crkvi dao pod upravu podrucja gdje nikad nije ni bila...
Guest- Guest
hahaha da se stidi, laže ko srbin jebo ga patak banjalučki.dzango wrote:Sa jednom razlikom što se on ovoga poteza stidi a vaša Čokolinda se ponosi. To je ta razlika u mentalitetu i kulturi.tre911 wrote:Može biti ali je ovakvim činom stekao sve potrebne reference da postane vaš ministar pravde, koji će mu kiki ikakvo školovanje kad je potrebno samo nekoga izvrjeđati da je Hrvat ili uzeti bočicu hrvatske vode i baciti je u "đubre".dzango wrote:U stvari nije oteo ministar. Taj incident se dogodiop znatno pre nego što je ovaj postao ministar.tre911 wrote:Idi srči vodu iz morave kad ti jana ne valja :))dzango wrote:
Nije valjda čokoladice? Eno vas i Slovenci odjebali za slatkiše.
Guest- Guest
Kada bi ti gluson razumeo i reč ovoga, ne bi ga citirao. Ali to je opet drugi par opanaka. Važno da su ti puna usta kurčeva i sličnih stvari.tre911 wrote:Ajde nemoj se ljutiti i pokušavati osvetiti na ovakav idiotski način, nisu naše žene oplođivali turci nego vaše i to su povijesni fakti a ovo što ti bulazniš je samo da sebe pokušaš utješiti kako je rekao vaš vrhunski ideolog dobrica ćosićdzango wrote:Eto su vama i danas bile dobre. I turske i austrijske. One od lipicanera.tre911 wrote:Pa očito da su turske kite u srbiji bile na cijeni čim nijedne bune nije bilo.Noor wrote:tre911 wrote:
Ti misliš da je tako ali vjeruj svima a ne samo srbima-turska oplodnja je bila rezervirana samo za vas. Katolkinje su križ tetovirale na ruku i turčin ih onda nije htio, srpkinje su se pomirile sa sudbinom pa su bile oplođivane kako i doliči turskim kmetovima i robovim :)
možda im se više sviđalo s turčinom, nego sa srbinom
“Lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.”
Lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu- mnogo je ljepše vjerovati da pripadate nebeskom narodu, nego prihvatiti istinu da pripadate vrlom malom narodu koji ne predstavlja značajniji faktor na globalnom planu i koji i nije baš previše razvijen
lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma- jadnim Srbima kao i milionti put kroz historiju je prijetila opasnost da će ih mudžahedini i ustaše istrijebiti pa su jadne poštenjačine morale uzeti pušku u ruku da brane svoj goli život, da bi im kasnije ustaško-džihadska zavjera u suradnji s obavještajnim službama i domaćim izdajnicima podvaljivala raznorazne velike Srbije, genocidi, etnička čišćenja, pljačkanje, itd. Svaki pošten Srbin je dužan da vjeruje kako su Srbi bili 600 godina ogorčeni protivnici protiv Turaka (kao npr. u bitki kod Nikopolja) ili kako je u Drugom svjetskom ratu stradalo 1. 700 000 Srba
i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.- najprihvaćenija definicija inteligencije jeste da je to snalaženje u nepoznatim situacijama, a naravno jedini način za pronalazak izlaza u bezizlaznoj situaciji je laganje... dajte im jedan dokaz oni će izmisliti drugi, a uvijek dobro dođe priča o zavjeri i uroti te o domaćim plačenicima- vatikanska urota protiv Srba odlično služi još od srednjeg vijeka, a u novije vrijeme posluži i CIA i svakako mrski Nijemci.... I srpska laž je doista veoma maštovita i stvaralačka, jer zaista nije lako graditi čitavu svoju prošlost, sadašnjost i budućnost na izmišljenim stvarima
To je isti lik klempo :)pizzon wrote:ima ih, pa ovaj 100%govinda wrote:Vlaj, ima ih i po Hrvatskoj...pizzon wrote:
dabome, i to ste vi
Guest- Guest
Dva Hrvata.tre911 wrote:To je zbog sunca i mora tupane a ovaj na slici koju ću staviti je takav jer je miks turčina i ko zna kogapizzon wrote:
dabome, i to ste vi
Karakterom daleko iznad Hrvata.tre911 wrote:Pa ciganu u odnosu na vas i jesu gospoda, vama su oni nedostižni uzor :))dzango wrote:Svetle puti kao u ciganmali. A tek karakter... Cigani su za vas gospoda.tre911 wrote:Je je ali zato ste vi svi crnomanjasti a hrvati poprilično svjetlije puti. Pa bosanski muslimani su europejci za vas i nije ni čudo što vas često zamjene za cigane.dzango wrote:Kakvi križevi, kakve gluposti? Jebali ih Tuirci i uzduž i popreko. Priča o križevima su smišljene da zadovolje glupe konjušarske sujete. Šta Turčinu smeta križ na ruci? Jeste idioti, ali neviđeni.tre911 wrote:
Ti misliš da je tako ali vjeruj svima a ne samo srbima-turska oplodnja je bila rezervirana samo za vas. Katolkinje su križ tetovirale na ruku i turčin ih onda nije htio, srpkinje su se pomirile sa sudbinom pa su bile oplođivane kako i doliči turskim kmetovima i robovim :)
Gle ove Bosanske lepote, ruralna faca, okrugla glava...
2014-08-25
Eto taj jedan put sam ga nokautira šakom u slijepocnicu na satu kemije al inace nikad nismo bili u lošim odnosima.
Jbga zahebava , pretjera , meni puka film .....i ostatak je legenda.
2014-04-11
To je srpkinja iz RH ili je ruskinja iz srbije pošto su vas i rusi poharali u ww2 pa vam popravili krvnu sliku :)) Jebote đžango jel ima neko da je prošao kroz srbiju a da im niste gurnuli žene u krevet?dzango wrote:Šta je onda ovaj?jastreb wrote:Ovo je pokatoličeni Srbin. I to tipični primjerak.pizzon wrote:
dabome, i to ste vi
Ova pored njega je Srpkinja i vidi se jasna razlika između ove dve nacije.
Guest- Guest
Sam je kriv , ko da je tražija da ga zveknem ....više me nikad nije zahebava.RayMabus wrote:Eto taj jedan put sam ga nokautira šakom u slijepocnicu na satu kemije al inace nikad nismo bili u lošim odnosima.
2014-04-11
Pametan čovjek ali jebiga kad je dirnio u dogmu i najebo istog trena.govinda wrote:josupravo...poslije seobe veliki prostori Srbije su ostali prazni, Turci naselili pola anadolije i trecinu kavkaza tamo...zaboravio sam ime tom profesoru, srbijanski istoricar koji je jos krajem 19. vijeka tvrdio da tadasnji Srbi nemaju veze sa Srbijom niti su srpskog porijekla i navodio dokaze za tu tvrdnju ali je bio popljuvan od strane tadasnjih "akademika"....tre911 wrote:Srba može jedino još biti u RH, sve ostalo veze s vezom nemagovinda wrote:hvala kolega na ispravci..da, turci su doveli bugare, grke, vlahe, cincare, arbanase, cuvase i cerkeze i naselili po srbiji...plus cigani...nema tu srbina ni za lijeka...tre911 wrote:ispravak, sjetili se da su nekada bili srbi, ono što je postalo sve neki pravoslavni turčin nastao, jeben miks do bola. Pogledaj đžanga i sve će ti biti jasno :(govinda wrote:
pa ja...2 akce dnevno za ratovanje, jedna zena jedna ovca manje za porez..cist racun duga ljubav..i onda su sultani i veziri poceli previse trositi, povecali poreze, ukinuli poreske olaksice, smanjili plate i srbi se sjetili da su srbi...
Guest- Guest
Evo jos urbane lepote sa okruglim glavama.
Ovo u BGD se odmah skenira da je seljana neka.
Ovo u BGD se odmah skenira da je seljana neka.
2014-08-25
a ovo je bosanska ljepota
2016-11-17
Dicja posla , sedmi osmi razred osnovne , pubertlije ......ništa bitno i ozbiljno za uzet za ozbiljno.RayMabus wrote:Sam je kriv , ko da je tražija da ga zveknem ....više me nikad nije zahebava.RayMabus wrote:Eto taj jedan put sam ga nokautira šakom u slijepocnicu na satu kemije al inace nikad nismo bili u lošim odnosima.
Jes da sam ga zviznija pošteno svom snagom koliko sam moga točno u slijepočnicu al šta cu mu ja ....nezahebi i gotovo.
2014-04-11
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Similar topics
» Black Hawk Down
» Filmska priča o Hrvatu koji je sudjelovao u izradi B-1 bombardera i Black Hawk helikoptera
» [VIDEO] Kreće proizvodnja najnovije inačice legendarnog helikoptera Black Hawk (UH-60M Sikorsky) za američku vojsku
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
» Filmska priča o Hrvatu koji je sudjelovao u izradi B-1 bombardera i Black Hawk helikoptera
» [VIDEO] Kreće proizvodnja najnovije inačice legendarnog helikoptera Black Hawk (UH-60M Sikorsky) za američku vojsku
» UŽAS: STIŽU NOVI MOĆNI STROJEVI: Hrvatska će nabaviti i eskadrilu američkih transportnih helikoptera Black Hawk!
» Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
Page 8 of 16