Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26
Nema to veze s mudima nego ja vdim od 95 da ovi pravosljavci u BiH ne rade shranja meni nego podliježu i onda su u mojoj samislosti.Serbinho-3 wrote:Nemas ti mooda.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
samo zovi, tu smo za tebe..i necemo ti nista naplatiti, imas od nas gratis sve..RayMabus wrote:A jer sam demon mogao bih za tako šta angažirat Bosančerose muslimane po BiH koji jedva čekaju da im netko kaže : OK pometi to.RayMabus wrote:Zamisli šta bi tek napravio da me ...MENE ....opet velikim slovom pa ego koga to boli jer samo ego može biti povrijeđen zanima neki projekt hr pravoslavne crkve.
Ne nezanima me.
Prijetnja je na tijelu.
Pobit cu vam cijelu zapadnu RS i uništit SCP ovamo gdje je meni bitno ako me budete zahebavali.
NE IGRAJTE SE.
2016-11-17
NEgovinda wrote:samo zovi, tu smo za tebe..i necemo ti nista naplatiti, imas od nas gratis sve..RayMabus wrote:A jer sam demon mogao bih za tako šta angažirat Bosančerose muslimane po BiH koji jedva čekaju da im netko kaže : OK pometi to.RayMabus wrote:Zamisli šta bi tek napravio da me ...MENE ....opet velikim slovom pa ego koga to boli jer samo ego može biti povrijeđen zanima neki projekt hr pravoslavne crkve.
Ne nezanima me.
Prijetnja je na tijelu.
Pobit cu vam cijelu zapadnu RS i uništit SCP ovamo gdje je meni bitno ako me budete zahebavali.
NE IGRAJTE SE.
Pristali su na raspad vojske RS ....razoružali se.
U mojoj su milosti.
2014-04-11
Ništa , nedirajte ih ...pristali su na razoražuvanje .....
Spustili su puške.
Nema .....ništa ...dont touch.
Spustili su puške.
2014-04-11
LOLRayMabus wrote:Nema to veze s mudima nego ja vdim od 95 da ovi pravosljavci u BiH ne rade shranja meni nego podliježu i onda su u mojoj samislosti.Serbinho-3 wrote:Nemas ti mooda.
Kapacitet Jugoslovena.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Treba cijeniti spuštanje puške.
Oni su je spustili.
POŠTUJMO TO.
Oni su je spustili.
POŠTUJMO TO.
2014-04-11
LMAORayMabus wrote:Ništa , nedirajte ih ...pristali su na razoražuvanje .....
Spustili su puške.
2014-08-25
Serbinjo zbog tvojih glupih provokacija .....internetskih ....igrom slucajem ovdje i sada ....ja sigurno necu ....naškodit ...djeci.
Glup si ako misliš da ja odluke donosim ishitreno i bez duboke analize.
AJ SPAVAT.
AJ SPAVAT.
2014-04-11
govinda wrote:samo zovi, tu smo za tebe..i necemo ti nista naplatiti, imas od nas gratisRayMabus wrote:A jer sam demon mogao bih za tako šta angažirat Bosančerose muslimane po BiH koji jedva čekaju da im netko kaže : OK pometi to.RayMabus wrote:Zamisli šta bi tek napravio da me ...MENE ....opet velikim slovom pa ego koga to boli jer samo ego može biti povrijeđen zanima neki projekt hr pravoslavne crkve.
Ne nezanima me.
Prijetnja je na tijelu.
NE IGRAJTE SE.
Ko u Srebrenici...
2014-08-25
Pricas gluposti.RayMabus wrote:Serbinjo zbog tvojih glupih provokacija .....internetskih ....igrom slucajem ovdje i sada ....ja sigurno necu ....naškodit ...djeci.
AJ SPAVAT.
Nastavi sa ovim Mujom, koji je iz sedmog veka u glavi, vidis da te slusa ko cuko "verni".
2014-08-25
kako god kazes, galakticki admirale..RayMabus wrote:Treba cijeniti spuštanje puške.
Oni su je spustili.
POŠTUJMO TO.
2016-11-17
Srebrenica je lekcija ...SDA ....Alija izetbegović ......muslimasko hrvatski rat ....suprotnost tome je Bihac i OLuja ....kad se udruže.
Srebrenica je LEKCIJA.
Ipak sam Demon.
Grizem.
Srebrenica je LEKCIJA.
Ipak sam Demon.
Grizem.
2014-04-11
budi
wannabe cetnik bez muda se javio...Serbinho-3 wrote:govinda wrote:samo zovi, tu smo za tebe..i necemo ti nista naplatiti, imas od nas gratisRayMabus wrote:A jer sam demon mogao bih za tako šta angažirat Bosančerose muslimane po BiH koji jedva čekaju da im netko kaže : OK pometi to.RayMabus wrote:Zamisli šta bi tek napravio da me ...MENE ....opet velikim slovom pa ego koga to boli jer samo ego može biti povrijeđen zanima neki projekt hr pravoslavne crkve.
Ne nezanima me.
Prijetnja je na tijelu.
NE IGRAJTE SE.
Ko u Srebrenici...
Last edited by govinda on 24/12/2016, 02:01; edited 1 time in total
2016-11-17
Meni ovce ne trebaju.Serbinho-3 wrote:Pricas gluposti.RayMabus wrote:Serbinjo zbog tvojih glupih provokacija .....internetskih ....igrom slucajem ovdje i sada ....ja sigurno necu ....naškodit ...djeci.
AJ SPAVAT.
Nastavi sa ovim Mujom, koji je iz sedmog veka u glavi, vidis da te slusa ko cuko "verni".
Ako ojsjetim da me slijedi NAPAST CU GA.
Više volim ljude , duše koji razmišljaju svojm glavom.
2014-04-11
govinda wrote:budislusaj, picko srpska, ima neka granica koja se ne prelazi u razgovoru a ti si je upravo presao...znas picic, kad ves spominjes Srebrenicu budi ti prvi koji ce je ponoviti ili zacepi usranu srpsku gubicu..i za kraj jebem ti zenu u osmom mjesecu trudnoce, da mi beba moze da pusi dok je jebem...Serbinho-3 wrote:govinda wrote:samo zovi, tu smo za tebe..i necemo ti nista naplatiti, imas od nas gratisRayMabus wrote:A jer sam demon mogao bih za tako šta angažirat Bosančerose muslimane po BiH koji jedva čekaju da im netko kaže : OK pometi to.RayMabus wrote:Zamisli šta bi tek napravio da me ...MENE ....opet velikim slovom pa ego koga to boli jer samo ego može biti povrijeđen zanima neki projekt hr pravoslavne crkve.
Ne nezanima me.
Prijetnja je na tijelu.
NE IGRAJTE SE.
Ko u Srebrenici...
e al vidiš kolka si i ti pička...odazivaš se na mabusov poklič a onda kmeeek..
ne bih ovaj forum uređivao i da mi plate
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nije kmeek nego volim gadno opsovati kad mi se pruzi prilika...a ja ne spominjem stratista...pa ocekujem ni da ih drugi spominju..a psovka, bas je gadna,ona prava ciganska, svidja mi se...epikur37 wrote:govinda wrote:budislusaj, picko srpska, ima neka granica koja se ne prelazi u razgovoru a ti si je upravo presao...znas picic, kad ves spominjes Srebrenicu budi ti prvi koji ce je ponoviti ili zacepi usranu srpsku gubicu..i za kraj jebem ti zenu u osmom mjesecu trudnoce, da mi beba moze da pusi dok je jebem...Serbinho-3 wrote:govinda wrote:samo zovi, tu smo za tebe..i necemo ti nista naplatiti, imas od nas gratisRayMabus wrote:
A jer sam demon mogao bih za tako šta angažirat Bosančerose muslimane po BiH koji jedva čekaju da im netko kaže : OK pometi to.
Ko u Srebrenici...
2016-11-17
On ti je inace pobjegulja ....izbjegao mobilizaciju ...tako da se dreciš na krivog.govinda wrote:slusaj, picko srpska, ima neka granica koja se ne prelazi u razgovoru a ti si je upravo presao...znas picic, kad ves spominjes Srebrenicu budi ti prvi koji ce je ponoviti ili zacepi usranu srpsku gubicu..i za kraj jebem ti zenu u osmom mjesecu trudnoce, da mi beba moze da pusi dok je jebem...
Srebrenica nije trebala pasti ...al Alija je htjeo vojno zapovijedništvo i krenuo na HVO.
Tu je izgubio vrijeme i ljudstvo i zakomplicirao stvar a Srbi su to iskroistili ....i to je sve.
Goražde nije Srpsko .....
Jedino mjesto na Drini koje nije Srpsko.
2014-04-11
Tako da to Goražde i dalje tu stoji i kao šta vidimo prst je u oku velikosrpskim planovima na istoku Bosne.
Samo eto nek se zna.
Nikad ne znaš ....šta ce demon odluciti.
Samo eto nek se zna.
2014-04-11
govinda wrote:nije kmeek nego volim gadno opsovati kad mi se pruzi prilika...a ja ne spominjem stratista...pa ocekujem ni da ih drugi spominju..a psovka, bas je gadna,ona prava ciganska, svidja mi se...epikur37 wrote:govinda wrote:budislusaj, picko srpska, ima neka granica koja se ne prelazi u razgovoru a ti si je upravo presao...znas picic, kad ves spominjes Srebrenicu budi ti prvi koji ce je ponoviti ili zacepi usranu srpsku gubicu..i za kraj jebem ti zenu u osmom mjesecu trudnoce, da mi beba moze da pusi dok je jebem...Serbinho-3 wrote:govinda wrote:
samo zovi, tu smo za tebe..i necemo ti nista naplatiti, imas od nas gratis
Ko u Srebrenici...
Ja sam izučavao psovku kod južnih slavena...zanimljivo jedini znanstveni rad ali baš je naparvljen i citiran, u Novom Sadu i pokazalo se da je doista najgora psovka:
Jebati nekome nerođeno dijete i mrtvu mater.
to je dno i iz te studije...pored svih ostalih opisa balkana.
2015-08-06
Isto tako ti si se sam ponudio nakačajući se na mabusov post.
2015-08-06
Jer demon može odluciti svašta ....npr presjecanje Goražda do granice s BiH šta je par kilometra ...pa hr muslimansko čiščenje srbalja iz istocne Hercegovine pa odjesecena zapadna RS pa onda istocna Bosna pa onda izbijanje na Drinu.RayMabus wrote:Tako da to Goražde i dalje tu stoji i kao šta vidimo prst je u oku velikosrpskim planovima na istoku Bosne.
Samo eto nek se zna.
Demon može SVAŠTA.
2014-04-11
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Pala rampa: Hrvatska odblokirala pregovore Srbije sa EU
» Članstvo u NATO-u kao „poglavlje 36” za Srbiju
» Njemačka blokirala Crnoj Gori poglavlje 22
» Štir: Hrvatskoj opet prijeti opasnost s Balkana na kojem Srbija postaje glavna sila - hegemon
» TITO: Ako stave članstvo Kosova u UN u poglavlje 35, jasno da nas ne žele
» Članstvo u NATO-u kao „poglavlje 36” za Srbiju
» Njemačka blokirala Crnoj Gori poglavlje 22
» Štir: Hrvatskoj opet prijeti opasnost s Balkana na kojem Srbija postaje glavna sila - hegemon
» TITO: Ako stave članstvo Kosova u UN u poglavlje 35, jasno da nas ne žele
Page 9 of 12