ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26 - Page 3 Empty Re: Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26

Post by Eroo 23/12/2016, 16:49

jastreb wrote:
Eroo wrote:
pizzon wrote:imaju oni vise od srba u hrvatskoj,
imaju mir i niko ih ne proziva
vi ste ih sad prozvali, 
samo ih isturate, bez ikakvog prakticnog razloga

Bunjevcima je Nikolić čak donio i školske knjige za badave. Na ćirilici, naravno. :D
Te Jude mi ne spominji. To su hrvatski Brankovići. I zaslužuju ćirilicu.
To ti za se (i za još koga) možeš reći...

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26 - Page 3 Empty Re: Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26

Post by michaellcmacha 23/12/2016, 17:38

pizzon wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:hrvati u srbiji, pa oni mogu samo da vam mahnu.
ima ih u svim institucijama vlasti, od vlade do m, zajednice
niko ih ne pita ko su i zasto su
pajdo..mi imao 8 srba zamjenika ministara..daj nabroji hrvate koliko ih ima zamjenika ministara u srbiji
Srbi imaju ministricu. Anu Brnabić ,porijeklom je sa o.Krka.
da, ali mi i ne znamo ko je medju nama hrvat, katolik
to je nasa prednost
ne vodimo racuna koliko hrvata ima u vrhu vlasti,
u vrhu drzavne administracije
tako i kod tebe doma ne vodite brigu o tom tko božić slavi preksutra.... ;)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by jastreb 23/12/2016, 17:41

Eroo wrote:
jastreb wrote:
Eroo wrote:
pizzon wrote:imaju oni vise od srba u hrvatskoj,
imaju mir i niko ih ne proziva
vi ste ih sad prozvali, 
samo ih isturate, bez ikakvog prakticnog razloga

Bunjevcima je Nikolić čak donio i školske knjige za badave. Na ćirilici, naravno. :D
Te Jude mi ne spominji. To su hrvatski Brankovići. I zaslužuju ćirilicu.
To ti za se (i za još koga) možeš reći...
Što hoćeš reći? Uzimaš u obranu te plačipičke koji su se dobrovoljno odrekli hrvatskog imena???

Pa i ne zaslužuju drugo nego ćirilicu.

Pazi oni nisu Hrvati,nego Bunjevci.

Draži mi je svaki Srbin od takvih.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by kic 23/12/2016, 18:06

Gnječ wrote:
Serbinho-3 wrote:Jel jos nekome alarmira da je ovaj sajt nesiguran ili samo meni Vodafone tek tako upozorava...
HR sta reci na ovo, rekli da nema sanse...

google chrome kaže:

We suggest you don't enter any private or personal information on this page. If possible, don't use the site.

Not secure: Proceed with caution. Something is severely wrong with the privacy of this site’s connection. Someone might be able to see the information you send through this site.

niš posebno

https://support.google.com/chrome/answer/95617?hl=en
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Kermit 23/12/2016, 18:25

jastreb wrote:Hahaha,dugo su ih držali u blokadi.

Šta sam ja neki dan odje pisao?
hehehe Buzin prije godišnjeg dovodi kmetove u red
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 23/12/2016, 18:27

Pinochet wrote:Plenković najveći luzer ikada..
heheheh je baš je ljigav ono reforme za uhljebe i banke, a ostalo boli ga kurac, frizura na mjestu i piše govor kada se vrati u sinekuru EU za Ukre
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 23/12/2016, 18:28

asilovski wrote:
heheheh je baš je ljigav ono reforme za uhljebe i banke, a ostalo boli ga kurac, frizura na mjestu i piše govor kada se vrati u sinekuru EU za Ukre

najgori premijer ikada. lik je u dva mjeseca nadmašio jacu, zokija, sanadera sve skupa

ono kada sa jedne strane USA bira Trumpa i taj prije nego je sjeo za fotelju je napravio više koristi za USA nego Obama i Bush zajedno u 16godina a mi biramo Plenkija koji je u dva-tri mjeseca napravio veću štetu nego svi ostali prije njega zajedno
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 23/12/2016, 18:31

Pinochet wrote:
asilovski wrote:

najgori premijer ikada.  lik je u dva mjeseca nadmašio jacu, zokija, sanadera sve skupa

ono kada sa jedne strane USA bira Trumpa i taj prije nego je sjeo za fotelju je napravio više koristi za USA nego Obama i Bush zajedno u 16godina a mi biramo Plenkija koji je u dva-tri mjeseca napravio veću štetu nego svi ostali prije njega zajedno
a šta si očekivao od osobe kojem su roditelji sa 18 godina odlučili da neće ništa raditi do kraja života
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 23/12/2016, 18:31

asilovski wrote:
Pinochet wrote:
asilovski wrote:

najgori premijer ikada.  lik je u dva mjeseca nadmašio jacu, zokija, sanadera sve skupa

a šta si očekivao od osobe kojem su roditelji sa 18 godina odlučili da neće ništa raditi do kraja života

takav je i Bernardić..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Kermit 23/12/2016, 18:37

kic wrote:
asilovski wrote:
Pinochet wrote:
asilovski wrote:

takav je i Bernardić..
hehehe pa da i Zoka, mi imamo gubernatore i domaće parazite, Šeki je to dobro objasnio:

Čuj kako voditelji prebacuje priču hehehe ovaj kaže nešto najšokatnije u povijesti TV-u
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto 23/12/2016, 18:38

smijesne li vanjske politike HDZ
mogli su isposlovat povrat umjetnina zemljisnih knjiga filmskog fonda mjesta pokopa neznanih gradjana/branitelja  sheme minskih polja pokojeg zlocinca...
a oni pristali na nesto sto srbija svakako mora ispuniti na svom tegobnom putu ka EU
zoky je bio jebivjetar ali bi rutinski ovo odigrao
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Kermit 23/12/2016, 18:40

debotoijusto wrote:smijesne li vanjske politike HDZ
mogli su isposlovat povrat umjetnina zemljisnih knjiga filmskog fonda mjesta pokopa neznanih gradjana/branitelja  sheme minskih polja pokojeg zlocinca...
a oni pristali na nesto sto srbija svakako mora ispuniti na svom tegobnom putu ka EU
zoky je bio jebivjetar ali bi rutinski ovo odigrao
nisu smjeli, pa Plenkia su oktroirali na ovaj položaj a kad te te tako postave više ovlasti je imao Zanzibarski sultan za vrijeme Britanske krune
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 23/12/2016, 18:41

novine naravno govore o uspjehu heheh sve je uspjeh, da je netko drugi razapeli bi ga ko cigo prase za Đurđevdan
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 23/12/2016, 18:45

ja moram priznati da me iznenadilo kad ih je ova vlada blokirala uopće..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Kermit 23/12/2016, 18:46

kic wrote:
to je bila igranka
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vili40 23/12/2016, 19:14

pizzon wrote:blokada, do kraja, dok sve ne priznamo i prihvatimo, platimo :))
ahahahahahaha
ajd ne budali,lijepo sam ti rekao da se ta blokada mjeri u danima.To je znao svaki imalo pametan pa i naši u vladi koji su se i s tim bespotrebno izblamirali.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by debotoijusto 23/12/2016, 19:23

– Ovo je dobar dan za hrvatsku manjinu u Srbiji – kazao je Stier.

koji amater, nediljeti
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by L'âme 23/12/2016, 20:01

debotoijusto wrote:
– Ovo je dobar dan za hrvatsku manjinu u Srbiji – kazao je Stier.

koji amater, nediljeti
k'o da je on odlucivao o (de)blokadi..

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 23/12/2016, 20:02

asilovski wrote:
kic wrote:
to je bila igranka

i to puritanska, svako sa svakim, niko s nikim više od dva puta

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 23/12/2016, 22:42

vili40 wrote:
pizzon wrote:blokada, do kraja, dok sve ne priznamo i prihvatimo, platimo :))
ahahahahahaha
ajd ne budali,lijepo sam ti rekao da se ta blokada mjeri u danima.To je znao svaki imalo pametan pa i naši u vladi koji su se i s tim bespotrebno izblamirali.
ne budalim, nego se zezam.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 23/12/2016, 22:48

jbg morali smo odblokirati.... dobili ste migove,.... sad ste glavne face u regionu i svi vas se plaše.... pa tako i mi.....:))

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics