Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26
To ti za se (i za još koga) možeš reći...jastreb wrote:Te Jude mi ne spominji. To su hrvatski Brankovići. I zaslužuju ćirilicu.Eroo wrote:pizzon wrote:imaju oni vise od srba u hrvatskoj,
imaju mir i niko ih ne proziva
vi ste ih sad prozvali,
samo ih isturate, bez ikakvog prakticnog razloga
Bunjevcima je Nikolić čak donio i školske knjige za badave. Na ćirilici, naravno.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
tako i kod tebe doma ne vodite brigu o tom tko božić slavi preksutra.... ;)pizzon wrote:da, ali mi i ne znamo ko je medju nama hrvat, katolikjastreb wrote:Srbi imaju ministricu. Anu Brnabić ,porijeklom je sa o.Krka.vuksadinare wrote:pajdo..mi imao 8 srba zamjenika ministara..daj nabroji hrvate koliko ih ima zamjenika ministara u srbijipizzon wrote:hrvati u srbiji, pa oni mogu samo da vam mahnu.
ima ih u svim institucijama vlasti, od vlade do m, zajednice
niko ih ne pita ko su i zasto su
to je nasa prednost
ne vodimo racuna koliko hrvata ima u vrhu vlasti,
u vrhu drzavne administracije
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Što hoćeš reći? Uzimaš u obranu te plačipičke koji su se dobrovoljno odrekli hrvatskog imena???Eroo wrote:To ti za se (i za još koga) možeš reći...jastreb wrote:Te Jude mi ne spominji. To su hrvatski Brankovići. I zaslužuju ćirilicu.Eroo wrote:pizzon wrote:imaju oni vise od srba u hrvatskoj,
imaju mir i niko ih ne proziva
vi ste ih sad prozvali,
samo ih isturate, bez ikakvog prakticnog razloga
Bunjevcima je Nikolić čak donio i školske knjige za badave. Na ćirilici, naravno.
Pa i ne zaslužuju drugo nego ćirilicu.
Pazi oni nisu Hrvati,nego Bunjevci.
Draži mi je svaki Srbin od takvih.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gnječ wrote:Serbinho-3 wrote:Jel jos nekome alarmira da je ovaj sajt nesiguran ili samo meni Vodafone tek tako upozorava...
HR sta reci na ovo, rekli da nema sanse...
google chrome kaže:
We suggest you don't enter any private or personal information on this page. If possible, don't use the site.
Not secure: Proceed with caution. Something is severely wrong with the privacy of this site’s connection. Someone might be able to see the information you send through this site.
niš posebno
https://support.google.com/chrome/answer/95617?hl=en
hehehe Buzin prije godišnjeg dovodi kmetove u redjastreb wrote:Hahaha,dugo su ih držali u blokadi.
Šta sam ja neki dan odje pisao?
Kermit-
2014-04-17
heheheh je baš je ljigav ono reforme za uhljebe i banke, a ostalo boli ga kurac, frizura na mjestu i piše govor kada se vrati u sinekuru EU za UkrePinochet wrote:Plenković najveći luzer ikada..
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:heheheh je baš je ljigav ono reforme za uhljebe i banke, a ostalo boli ga kurac, frizura na mjestu i piše govor kada se vrati u sinekuru EU za UkrePinochet wrote:Plenković najveći luzer ikada..
najgori premijer ikada. lik je u dva mjeseca nadmašio jacu, zokija, sanadera sve skupa
ono kada sa jedne strane USA bira Trumpa i taj prije nego je sjeo za fotelju je napravio više koristi za USA nego Obama i Bush zajedno u 16godina a mi biramo Plenkija koji je u dva-tri mjeseca napravio veću štetu nego svi ostali prije njega zajedno
Guest- Guest
a šta si očekivao od osobe kojem su roditelji sa 18 godina odlučili da neće ništa raditi do kraja životaPinochet wrote:asilovski wrote:heheheh je baš je ljigav ono reforme za uhljebe i banke, a ostalo boli ga kurac, frizura na mjestu i piše govor kada se vrati u sinekuru EU za UkrePinochet wrote:Plenković najveći luzer ikada..
najgori premijer ikada. lik je u dva mjeseca nadmašio jacu, zokija, sanadera sve skupa
ono kada sa jedne strane USA bira Trumpa i taj prije nego je sjeo za fotelju je napravio više koristi za USA nego Obama i Bush zajedno u 16godina a mi biramo Plenkija koji je u dva-tri mjeseca napravio veću štetu nego svi ostali prije njega zajedno
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:a šta si očekivao od osobe kojem su roditelji sa 18 godina odlučili da neće ništa raditi do kraja životaPinochet wrote:asilovski wrote:heheheh je baš je ljigav ono reforme za uhljebe i banke, a ostalo boli ga kurac, frizura na mjestu i piše govor kada se vrati u sinekuru EU za UkrePinochet wrote:Plenković najveći luzer ikada..
takav je i Bernardić..
hehehe pa da i Zoka, mi imamo gubernatore i domaće parazite, Šeki je to dobro objasnio:kic wrote:asilovski wrote:a šta si očekivao od osobe kojem su roditelji sa 18 godina odlučili da neće ništa raditi do kraja životaPinochet wrote:asilovski wrote:heheheh je baš je ljigav ono reforme za uhljebe i banke, a ostalo boli ga kurac, frizura na mjestu i piše govor kada se vrati u sinekuru EU za UkrePinochet wrote:Plenković najveći luzer ikada..
takav je i Bernardić..
Čuj kako voditelji prebacuje priču hehehe ovaj kaže nešto najšokatnije u povijesti TV-u
Kermit-
2014-04-17
smijesne li vanjske politike HDZ
mogli su isposlovat povrat umjetnina zemljisnih knjiga filmskog fonda mjesta pokopa neznanih gradjana/branitelja sheme minskih polja pokojeg zlocinca...
a oni pristali na nesto sto srbija svakako mora ispuniti na svom tegobnom putu ka EU
zoky je bio jebivjetar ali bi rutinski ovo odigrao
mogli su isposlovat povrat umjetnina zemljisnih knjiga filmskog fonda mjesta pokopa neznanih gradjana/branitelja sheme minskih polja pokojeg zlocinca...
a oni pristali na nesto sto srbija svakako mora ispuniti na svom tegobnom putu ka EU
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nisu smjeli, pa Plenkia su oktroirali na ovaj položaj a kad te te tako postave više ovlasti je imao Zanzibarski sultan za vrijeme Britanske krunedebotoijusto wrote:smijesne li vanjske politike HDZ
Kermit-
2014-04-17
novine naravno govore o uspjehu heheh sve je uspjeh, da je netko drugi razapeli bi ga ko cigo prase za Đurđevdan
Kermit-
2014-04-17
ja moram priznati da me iznenadilo kad ih je ova vlada blokirala uopće..
to je bila igrankakic wrote:
Kermit-
2014-04-17
ajd ne budali,lijepo sam ti rekao da se ta blokada mjeri u danima.To je znao svaki imalo pametan pa i naši u vladi koji su se i s tim bespotrebno izblamirali.pizzon wrote:blokada, do kraja, dok sve ne priznamo i prihvatimo, platimo )
ahahahahahaha
vili40-
2015-08-02
– Ovo je dobar dan za hrvatsku manjinu u Srbiji – kazao je Stier.
koji amater, nediljeti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
k'o da je on odlucivao o (de)blokadi..debotoijusto wrote:– Ovo je dobar dan za hrvatsku manjinu u Srbiji – kazao je Stier.
koji amater, nediljeti
2014-04-12
asilovski wrote:to je bila igrankakic wrote:
i to puritanska, svako sa svakim, niko s nikim više od dva puta
ne budalim, nego se zezam.vili40 wrote:ajd ne budali,lijepo sam ti rekao da se ta blokada mjeri u danima.To je znao svaki imalo pametan pa i naši u vladi koji su se i s tim bespotrebno izblamirali.pizzon wrote:blokada, do kraja, dok sve ne priznamo i prihvatimo, platimo )
ahahahahahaha
Guest- Guest
jbg morali smo odblokirati.... dobili ste migove,.... sad ste glavne face u regionu i svi vas se plaše.... pa tako i mi.....:))
2015-08-08
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Pala rampa: Hrvatska odblokirala pregovore Srbije sa EU
» Članstvo u NATO-u kao „poglavlje 36” za Srbiju
» Njemačka blokirala Crnoj Gori poglavlje 22
» Štir: Hrvatskoj opet prijeti opasnost s Balkana na kojem Srbija postaje glavna sila - hegemon
» TITO: Ako stave članstvo Kosova u UN u poglavlje 35, jasno da nas ne žele
» Članstvo u NATO-u kao „poglavlje 36” za Srbiju
» Njemačka blokirala Crnoj Gori poglavlje 22
» Štir: Hrvatskoj opet prijeti opasnost s Balkana na kojem Srbija postaje glavna sila - hegemon
» TITO: Ako stave članstvo Kosova u UN u poglavlje 35, jasno da nas ne žele
Page 3 of 12