Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26
Ne znam ,ali to u ovom trenutku i nije bitno. Glavno je da će hrvatska djeca imati udžbenike na hrvatskom,a bunjevačka na ikavskoj ćirilici.govinda wrote:znaci, Srbija je ta koja je popustila zahtjevima Hrvatske, Madjarske i Bugarske?jastreb wrote:Pregovori su završeni na najbolji moguć način. Tako će hrvatska djeca u Srbiji imati udžbenike na hrvatskom,kao što srpska djeca u Hrvatskoj imaju na srpskom,a lani su bunjevačka dobila udžbenike na ćirilici.
Svak je dobio što zaslužuje i to je ono što raduje.
Osim toga ,moram ti reći da bosanski jezik ne postoji,već da se radi o zapadnoj varijanti srpskog (ili u manjoj mjeri istočnoj verziji hrvatskog)jezika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Što imate o tome voditi brigu kad nema ni jednog Hrvata u vrhu srpske vlasti a bome niti ih nema na nižim nivoima.pizzon wrote:da, ali mi i ne znamo ko je medju nama hrvat, katolikjastreb wrote:Srbi imaju ministricu. Anu Brnabić ,porijeklom je sa o.Krka.vuksadinare wrote:pajdo..mi imao 8 srba zamjenika ministara..daj nabroji hrvate koliko ih ima zamjenika ministara u srbijipizzon wrote:hrvati u srbiji, pa oni mogu samo da vam mahnu.
ima ih u svim institucijama vlasti, od vlade do m, zajednice
niko ih ne pita ko su i zasto su
to je nasa prednost
ne vodimo racuna koliko hrvata ima u vrhu vlasti,
u vrhu drzavne administracije
Guest- Guest
Kako nema? Pa spomenuh Anu Brnabić.tre911 wrote:Što imate o tome voditi brigu kad nema ni jednog Hrvata u vrhu srpske vlasti a bome niti ih nema na nižim nivoima.pizzon wrote:da, ali mi i ne znamo ko je medju nama hrvat, katolikjastreb wrote:Srbi imaju ministricu. Anu Brnabić ,porijeklom je sa o.Krka.vuksadinare wrote:pajdo..mi imao 8 srba zamjenika ministara..daj nabroji hrvate koliko ih ima zamjenika ministara u srbijipizzon wrote:hrvati u srbiji, pa oni mogu samo da vam mahnu.
ima ih u svim institucijama vlasti, od vlade do m, zajednice
niko ih ne pita ko su i zasto su
to je nasa prednost
2014-04-22
dzango wrote:Izdržali nedelju dana. E jebem ti blokadu.
To samo znači da i vi znate biti brzi kad zagusti...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pizzon wrote:Grabar Kitarović: Hrvatska se ne trka u naoružanju sa Srbijom, ali i nama treba jako naoružanje!Nabavka "migova" za Srbiju legitimna je potreba da osigura svoje nebo, kazala je Grabar Kitarović
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Znaš kako je rekoa onaj lik u filmu -bitka pet vojski- nema hrabrosti svako obući korzet- tako i srbinjo, on je imao hrabrosti uteći u korzetu i sad glumi junačinu.govinda wrote:budiwannabe cetnik bez muda se javio...Serbinho-3 wrote:govinda wrote:samo zovi, tu smo za tebe..i necemo ti nista naplatiti, imas od nas gratisRayMabus wrote:A jer sam demon mogao bih za tako šta angažirat Bosančerose muslimane po BiH koji jedva čekaju da im netko kaže : OK pometi to.RayMabus wrote:Zamisli šta bi tek napravio da me ...MENE ....opet velikim slovom pa ego koga to boli jer samo ego može biti povrijeđen zanima neki projekt hr pravoslavne crkve.
Ne nezanima me.
Prijetnja je na tijelu.
Pobit cu vam cijelu zapadnu RS i uništit SCP ovamo gdje je meni bitno ako me budete zahebavali.
NE IGRAJTE SE.
Ko u Srebrenici...
Guest- Guest
Jel to sigurno Hrvatica i na kojoj je funkciji i znaju li srbi da je ona hrvatica?jastreb wrote:Kako nema? Pa spomenuh Anu Brnabić.tre911 wrote:Što imate o tome voditi brigu kad nema ni jednog Hrvata u vrhu srpske vlasti a bome niti ih nema na nižim nivoima.pizzon wrote:da, ali mi i ne znamo ko je medju nama hrvat, katolikjastreb wrote:Srbi imaju ministricu. Anu Brnabić ,porijeklom je sa o.Krka.vuksadinare wrote:
pajdo..mi imao 8 srba zamjenika ministara..daj nabroji hrvate koliko ih ima zamjenika ministara u srbiji
to je nasa prednost
Guest- Guest
Znaju. Porijeklom iz Stare Baške na Krku. Ondje dolazi ljeti. Ministrica drž.uprave.tre911 wrote:Jel to sigurno Hrvatica i na kojoj je funkciji i znaju li srbi da je ona hrvatica?jastreb wrote:Kako nema? Pa spomenuh Anu Brnabić.tre911 wrote:Što imate o tome voditi brigu kad nema ni jednog Hrvata u vrhu srpske vlasti a bome niti ih nema na nižim nivoima.pizzon wrote:da, ali mi i ne znamo ko je medju nama hrvat, katolikjastreb wrote:
Srbi imaju ministricu. Anu Brnabić ,porijeklom je sa o.Krka.
to je nasa prednost
2014-04-22
Ajde da i to doživimojastreb wrote:Znaju. Porijeklom iz Stare Baške na Krku. Ondje dolazi ljeti. Ministrica drž.uprave.tre911 wrote:Jel to sigurno Hrvatica i na kojoj je funkciji i znaju li srbi da je ona hrvatica?jastreb wrote:Kako nema? Pa spomenuh Anu Brnabić.tre911 wrote:Što imate o tome voditi brigu kad nema ni jednog Hrvata u vrhu srpske vlasti a bome niti ih nema na nižim nivoima.pizzon wrote:
da, ali mi i ne znamo ko je medju nama hrvat, katolik
to je nasa prednost
Guest- Guest
zato je musliman vjeciti potpredsjednik Vlade..i osoba koja je otpremala Srbe u Hag...ironija...tre911 wrote:Ajde da i to doživimojastreb wrote:Znaju. Porijeklom iz Stare Baške na Krku. Ondje dolazi ljeti. Ministrica drž.uprave.tre911 wrote:Jel to sigurno Hrvatica i na kojoj je funkciji i znaju li srbi da je ona hrvatica?jastreb wrote:Kako nema? Pa spomenuh Anu Brnabić.tre911 wrote:
Što imate o tome voditi brigu kad nema ni jednog Hrvata u vrhu srpske vlasti a bome niti ih nema na nižim nivoima.
2016-11-17
Zena nema nikakve veze sa Hrvatskom, rodjena u Beogradu...tre911 wrote:Jel to sigurno Hrvatica i na kojoj je funkciji i znaju li srbi da je ona hrvatica?jastreb wrote:Kako nema? Pa spomenuh Anu Brnabić.tre911 wrote:Što imate o tome voditi brigu kad nema ni jednog Hrvata u vrhu srpske vlasti a bome niti ih nema na nižim nivoima.pizzon wrote:da, ali mi i ne znamo ko je medju nama hrvat, katolikjastreb wrote:
Srbi imaju ministricu. Anu Brnabić ,porijeklom je sa o.Krka.
to je nasa prednost
2016-11-17
http://www.biografija.org/biznis/ana-brnabic/
2016-11-17
i lezbejka...jastreb wrote:Znaju. Porijeklom iz Stare Baške na Krku. Ondje dolazi ljeti. Ministrica drž.uprave.tre911 wrote:Jel to sigurno Hrvatica i na kojoj je funkciji i znaju li srbi da je ona hrvatica?jastreb wrote:Kako nema? Pa spomenuh Anu Brnabić.tre911 wrote:Što imate o tome voditi brigu kad nema ni jednog Hrvata u vrhu srpske vlasti a bome niti ih nema na nižim nivoima.pizzon wrote:
to je nasa prednost
2016-11-17
meni je džango sumnjiv... :)))
2015-08-08
Evo brzi pregled srbijasnkh medija i ni jedan ne spominje njeno hrvatsko porijeklo....samo se navodi da je na Krku naslijedila kucu. Od hrvatstva ni H nigdje, svugdje pise srpska ministarka...jastreb wrote:Znaju. Porijeklom iz Stare Baške na Krku. Ondje dolazi ljeti. Ministrica drž.uprave.tre911 wrote:Jel to sigurno Hrvatica i na kojoj je funkciji i znaju li srbi da je ona hrvatica?jastreb wrote:Kako nema? Pa spomenuh Anu Brnabić.tre911 wrote:Što imate o tome voditi brigu kad nema ni jednog Hrvata u vrhu srpske vlasti a bome niti ih nema na nižim nivoima.pizzon wrote:
to je nasa prednost
2016-11-17
I donedavni gradonačelnik N.Sada bio je Hrvat. Igor Pavličić.
Priča se i da je Dačić Hrvat.
2014-04-22
dzango je trandza...obuce se u zenske haljine pa ide na cetnicke partije :)))))michaellcmacha wrote:meni je džango sumnjiv... :)))
2016-11-17
Znam to selo i znam ljude. Roditelji su joj Hrvati. Iz tog sela je nakon 2.svj.rata masa Hrvata ošla za BG.govinda wrote:
Evo brzi pregled srbijasnkh medija i ni jedan ne spominje njeno hrvatsko porijeklo....samo se navodi da je na Krku naslijedila kucu. Od hrvatstva ni H nigdje, svugdje pise srpska ministarka...
2014-04-22
To ti tvrdis..zvanicno, Hrvat nije bio gradonacelnik Novog Sada. Samo bosnjacki i madjarski politicari, sto se tice manjina, isticu i ne sakrivaju svoje nacionalno porijeklo. Svi ovi koje si ti pobrojao da su Hrvati nisu nikad zvanicno rekli da su Hrvati....jastreb wrote:I donedavni gradonačelnik N.Sada bio je Hrvat. Igor Pavličić.
2016-11-17
Ja se ne sramim, evo, ja sam Hrvat!
crvenkasti-
2014-04-17
govinda wrote:To ti tvrdis..zvanicno, Hrvat nije bio gradonacelnik Novog Sada. Samo bosnjacki i madjarski politicari, sto se tice manjina, isticu i ne sakrivaju svoje nacionalno porijeklo. Svi ovi koje si ti pobrojao da su Hrvati nisu nikad zvanicno rekli da su Hrvati....jastreb wrote:I donedavni gradonačelnik N.Sada bio je Hrvat. Igor Pavličić.
Ne znamo što smo, a nećemo biti Srbi ni Hrvati, pa onda izmislimo nešto, Muslimani, Bošnjaci, tako nešto.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Pala rampa: Hrvatska odblokirala pregovore Srbije sa EU
» Članstvo u NATO-u kao „poglavlje 36” za Srbiju
» Njemačka blokirala Crnoj Gori poglavlje 22
» Štir: Hrvatskoj opet prijeti opasnost s Balkana na kojem Srbija postaje glavna sila - hegemon
» TITO: Ako stave članstvo Kosova u UN u poglavlje 35, jasno da nas ne žele
» Članstvo u NATO-u kao „poglavlje 36” za Srbiju
» Njemačka blokirala Crnoj Gori poglavlje 22
» Štir: Hrvatskoj opet prijeti opasnost s Balkana na kojem Srbija postaje glavna sila - hegemon
» TITO: Ako stave članstvo Kosova u UN u poglavlje 35, jasno da nas ne žele
Page 11 of 12