Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Beta | 23. decembar 2016. 14:13 | Komentara: 0Ministar spoljnih poslova Hrvatske Davor Ivo Štir izjavio je danas da je Hrvatska odblokirala Srbiju, odnosno podigla rezerve oko otvaranja poglavlja 26 o obrazovanju i kulturi u pregovorima Srbije i EU
Ministar spoljnih poslova Hrvatske Davor Ivo Štir izjavio je danas da je Hrvatska odblokirala Srbiju, odnosno podigla rezerve oko otvaranja poglavlja 26 o obrazovanju i kulturi u pregovorima Srbije i EU.
"Stekli su se uslovi da možemo podići rezervu oko poglavlja 26, a želim reći da ćemo u okviru poglavlja 23 pratiti ispunjavanje svih obaveza što se tiče nacionalnih manjina s naglaskom na hrvatsku manjinu", rekao je Štir, prenosi N1
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:641364-Stir-Hrvatska-odblokirala-poglavlje-26
Last edited by pizzon on Fri 23 Dec - 14:35; edited 2 times in total
Guest- Guest
Re: Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26
Hahaha,dugo su ih držali u blokadi.
Šta sam ja neki dan odje pisao?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dovoljno da se Vučko naljuti i vrati doma.jastreb wrote:Hahaha,dugo su ih držali u blokadi.
danni1-
2014-04-16
Hrvatska deblokirala poglavlje 26 Srbije u pregovorima sa EU
tanjug !
Hrvatska je odblokirala danas otvaranje poglavlja 26 u pregovorima Srbije sa Evropskom unijom, saopštio je danas hrvatski ministar spoljnih poslova Davor Ivo Štir.
ZAGREB - Hrvatska je odblokirala danas otvaranje poglavlja 26 u pregovorima Srbije sa Evropskom unijom, saopštio je danas hrvatski ministar spoljnih poslova Davor Ivo Štir.
Štir je na konferenciji za novinare rekao da je do deblokade došlo jer su stekli uslovi.
"Stekli su se uslovi da možemo podići rezervu oko poglavlja 26, a aelim reći da ćemo u okviru poglavlja 23 pratiti ispunjavanje svih obaveza što se tiče nacionalnih manjina s naglaskom na hrvatsku manjinu", rekao je Štir.
Do odluke Hrvatske o deblokadi poglavlja 26 došlo je nakon što je u Beogradu potpisan sporazum, odnosno aneks tog sporazuma. Sporazum, koji Štir pozdravlja, potpisali su ministar obrazovanja i predstavnici hrvatske nacionalne manjine.
Potpisivanju je, kako prenose hrvatski mediji, prisustvovao je i ambasador Hrvatske, EU i Bugarske u Beogradu.
"Želim da kažem da naš zahtev poverenik Han me je izvestio i dao objašnjenje koja smo dodatno zatražili i jasno je u tim objašnjenjima da će poverenik lično biti angažovan u nadlgedanju svih obaveza na području obrazovanja manjina", rekao je Štir.
Last edited by pizzon on Fri 23 Dec - 14:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Jel jos nekome alarmira da je ovaj sajt nesiguran ili samo meni Vodafone tek tako upozorava...
HR sta reci na ovo, rekli da nema sanse...
HR sta reci na ovo, rekli da nema sanse...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
blokada, do kraja, dok sve ne priznamo i prihvatimo, platimo )
ahahahahahaha
ahahahahahaha
Guest- Guest
jebote..rekao sam ja da ces ti umrijeti prije do srece kad se odblokira nego da se kosovo vrati srbiji...pizzon wrote:blokada, do kraja, dok sve ne priznamo i prihvatimo, platimo )
ahahahahahaha
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vucko, ajde opet,
opet nas blokirajte, ajde opet ):)
Guest- Guest
sam ti izazivaj...pizzon wrote:vucko, ajde opet,
2015-09-08
posteno da ti kazem, vise sam verovao u vasu blokadu
pre, paaaa, sredina januara, nisam se nadao )
ali, vi pred 1. bozic ) tako treba )
Guest- Guest
pajdo potpisali ste aneks o hrvatima u srbiji....znaci kapitulirali ste...pizzon wrote:posteno da ti kazem, vise sam verovao u vasu blokadu
2015-09-08
Božić je dan mira među ljudima i zaista ne bi bilo kršćanski od Hrvatske da se tako ponaša.pizzon wrote:posteno da ti kazem, vise sam verovao u vasu blokadu
Mir na zemlji ljudima dobre volje!
Neka ljubav svud vlada. Aleluja!
2014-04-22
jastreb wrote:Božić je dan mira među ljudima i zaista ne bi bilo kršćanski od Hrvatske da se tako ponaša.pizzon wrote:posteno da ti kazem, vise sam verovao u vasu blokadu
amin !
Guest- Guest
haha, ti znas da mi sve potpisujemo ;);)vuksadinare wrote:pajdo potpisali ste aneks o hrvatima u srbiji....znaci kapitulirali ste...pizzon wrote:posteno da ti kazem, vise sam verovao u vasu blokadu
Guest- Guest
.potpisali su oni da moraju dati hrvatima ono sto srbi imaju u hrvatskoj...sto se tice uđbenika..i kraj price..kad moras batinom istjerati..a ne mos bilateralnim razgovorima..jastreb wrote:Božić je dan mira među ljudima i zaista ne bi bilo kršćanski od Hrvatske da se tako ponaša.pizzon wrote:posteno da ti kazem, vise sam verovao u vasu blokadu
2015-09-08
naravnopizzon wrote:haha, ti znas da mi sve potpisujemo ;);)vuksadinare wrote:pajdo potpisali ste aneks o hrvatima u srbiji....znaci kapitulirali ste...pizzon wrote:posteno da ti kazem, vise sam verovao u vasu blokadu
2015-09-08
hrvati u srbiji, pa oni mogu samo da vam mahnu.
ima ih u svim institucijama vlasti, od vlade do m, zajednice
niko ih ne pita ko su i zasto su
Guest- Guest
Pa i to je znak kršćanske ljubavi s druge strane. Gospodin je s nama,Aleluja! Kličimo Jahvi!vuksadinare wrote:.potpisali su oni da moraju dati hrvatima ono sto srbi imaju u hrvatskoj...sto se tice uđbenika..i kraj price..kad moras batinom istjerati..a ne mos bilateralnim razgovorima..jastreb wrote:Božić je dan mira među ljudima i zaista ne bi bilo kršćanski od Hrvatske da se tako ponaša.pizzon wrote:posteno da ti kazem, vise sam verovao u vasu blokadu
2014-04-22
pajdo..mi imao 8 srba zamjenika ministara..daj nabroji hrvate koliko ih ima zamjenika ministara u srbijipizzon wrote:hrvati u srbiji, pa oni mogu samo da vam mahnu.
2015-09-08
Srbi imaju ministricu. Anu Brnabić ,porijeklom je sa o.Krka.vuksadinare wrote:pajdo..mi imao 8 srba zamjenika ministara..daj nabroji hrvate koliko ih ima zamjenika ministara u srbijipizzon wrote:hrvati u srbiji, pa oni mogu samo da vam mahnu.
2014-04-22
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Pala rampa: Hrvatska odblokirala pregovore Srbije sa EU
» Članstvo u NATO-u kao „poglavlje 36” za Srbiju
» Njemačka blokirala Crnoj Gori poglavlje 22
» Štir: Hrvatskoj opet prijeti opasnost s Balkana na kojem Srbija postaje glavna sila - hegemon
» TITO: Ako stave članstvo Kosova u UN u poglavlje 35, jasno da nas ne žele
» Članstvo u NATO-u kao „poglavlje 36” za Srbiju
» Njemačka blokirala Crnoj Gori poglavlje 22
» Štir: Hrvatskoj opet prijeti opasnost s Balkana na kojem Srbija postaje glavna sila - hegemon
» TITO: Ako stave članstvo Kosova u UN u poglavlje 35, jasno da nas ne žele
Page 1 of 12