Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Štir: Hrvatska odblokirala poglavlje 26
Pogledajte samo zadnjih desetak postova na ovoj temi i secirajte recenice .....vidjete cete da u tim postovima ima više duhovnosti nego na mnogo mjesta .....a zahebavam se.
Religija je nacin / pokušaj da se društvo ucini dobrim.
ZAMISLI IZJAVE.
EJJJJJ
PAZI
ŠTA RADIŠ
Religija je nacin / pokušaj da se društvo ucini dobrim.
ZAMISLI IZJAVE.
EJJJJJ
PAZI
ŠTA RADIŠ
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prazne price da ne ispadne da ste ga primili.RayMabus wrote:Obavezala se da ce urediti udžebnike i te stvari vezano uz neke stvari.Serbinho-3 wrote:Sta je Srbija popustila...IRayMabus wrote:Idemo dalje ....Srbija je popustila Hr odblokirala ......
Serbinjo nesmaraj.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nesmaraj ....vidiš da vas nismo zahebavali ko Zlovenci.Serbinho-3 wrote:Prazne price da ne ispadne da ste ga primili.RayMabus wrote:Obavezala se da ce urediti udžebnike i te stvari vezano uz neke stvari.Serbinho-3 wrote:Sta je Srbija popustila...IRayMabus wrote:Idemo dalje ....Srbija je popustila Hr odblokirala ......
Serbinjo nesmaraj.
2014-04-11
Videli i Sajentolozi taj IQ, pa dali pedalu.RayMabus wrote:JA ...napisat cu to namjerno velikim slovom da vidim koga ce to uvrijeiditi jer samo ego može biti uvrijeđen .....imam puno viši IQ od vas.RayMabus wrote:Religije su nacin ....pokušaj da se društvo napravi dobrim stoga .....svatko to propagira kao religija za mene je ok
...hr pravoslavna crkva razbija scp koja to nepropagira
zato vam je podržavam ...hr pravoslavnu crkvu
SAD ZNATE RAZLOG
Kad vam ja nešto podržim POSTOJI RAZLOG.
Vidim sad se motas oko Pravoslavne religije, ne bih se zacudio da zavrsis kao Pop.
2014-08-25
U biti dao sam ja njim pedalu.Serbinho-3 wrote:Videli i Sajentolozi taj IQ, pa dali pedalu.RayMabus wrote:JA ...napisat cu to namjerno velikim slovom da vidim koga ce to uvrijeiditi jer samo ego može biti uvrijeđen .....imam puno viši IQ od vas.RayMabus wrote:Religije su nacin ....pokušaj da se društvo napravi dobrim stoga .....svatko to propagira kao religija za mene je ok
SAD ZNATE RAZLOG
Vidim sad se motas oko Pravoslavne religije, ne bih se zacudio da zavrsis kao Pop.
Ne nevrtim se uopce oko pravoslavlja i tih šema.
Može jedno pitanje ?
Zašto meni nitko na ovom forumu nevjeruje da sam ja taj koji je dao scientološkoj crkvi pedalu ?
Šta su oni jebte ???
PA JEL STE STVARNO TAKVE OVCE DA NEMATE SVOJE JA PA DA VAM JE ČUDNO DA SAM JA NJIMA DAO PEDALU A NE ONI MENI ???
2014-04-11
kaj puko himen na poglavlju 26?
junački smo se borili, skoro kao štefica cvek...
junački smo se borili, skoro kao štefica cvek...
sitting_bull-
2015-09-28
Bogat sam ....imam kucu , dva stana , 30 tisuca zemlje .....netreba mi neka crkva da me finacira.Serbinho-3 wrote:
2014-04-11
U prevodu mogu se othrvati svakoj religijskoj organizaciji na ovoj PLANETI.RayMabus wrote:Bogat sam ....imam kucu , dva stana , 30 tisuca zemlje .....netreba mi neka crkva da me finacira.Serbinho-3 wrote:
2014-04-11
Ja ti vjerujem.RayMabus wrote:Serbinho-3 wrote:Videli i Sajentolozi taj IQ, pa dali pedalu.RayMabus wrote:JA ...napisat cu to namjerno velikim slovom da vidim koga ce to uvrijeiditi jer samo ego može biti uvrijeđen .....imam puno viši IQ od vas.RayMabus wrote:Religije su nacin ....pokušaj da se društvo napravi dobrim stoga .....svatko to propagira kao religija za mene je ok
SAD ZNATE RAZLOG
Zašto meni nitko na ovom forumu nevjeruje da sam ja taj koji je dao scientološkoj crkvi pedalu ?
2016-11-17
Kako dva a imao sest, poklonio nekome ili...
2014-08-25
Charry se popalila kad je cula za sest stanova, nudila ti ovde brak...
2014-08-25
Tvog svetog Savu bi mogao udaviti u čaši vode.RayMabus wrote:U prevodu mogu se othrvati svakoj religijskoj organizaciji na ovoj PLANETI.RayMabus wrote:Bogat sam ....imam kucu , dva stana , 30 tisuca zemlje .....netreba mi neka crkva da me finacira.Serbinho-3 wrote:
Da sam ti ja na vlasti a budi sretan da me politka nezanima ovi bi dobio progon iz HR i dobio bi tri dana fore a nakon toga bi ga objesio .....osobno ....nebrini se jel ja to mogu ....MOGU.
2014-04-11
JEL TI SERBINJO ZNAŠ KAKO SAM JA PREKINO SA SCIENTOLOŠKOM CRKVOM ?
Evo ti priča i doslovno je tako.
Ja nešto uplatio ....200- 300 eura ...i ženska meni nešto i ja da necu i ona meni da crkva to nevraca nego da ja moram ovo ono.
Znaš šta sam ja napravio ?
Ženskoj zahvalio i rekao zadrži tih 200 - 300 eura i tvoji su a ja idem kroz vrata.
AJ BOG.
Ja nešto uplatio ....200- 300 eura ...i ženska meni nešto i ja da necu i ona meni da crkva to nevraca nego da ja moram ovo ono.
Ženskoj zahvalio i rekao zadrži tih 200 - 300 eura i tvoji su a ja idem kroz vrata.
AJ BOG.
2014-04-11
I VIŠE ME NIKAD NECEŠ VIDJETI.RayMabus wrote:JEL TI SERBINJO ZNAŠ KAKO SAM JA PREKINO SA SCIENTOLOŠKOM CRKVOM ?
AJ BOG.
THE END.
2014-04-11
Izgubili bogatu mušteriju radi 200- 300 eura.RayMabus wrote:I VIŠE ME NIKAD NECEŠ VIDJETI.RayMabus wrote:JEL TI SERBINJO ZNAŠ KAKO SAM JA PREKINO SA SCIENTOLOŠKOM CRKVOM ?
AJ BOG.
THE END.
Misliš da su nešto dobili ?
Ahaaa.
2014-04-11
I na kraju se ispostavilo da sam u pravu ....mene vodi čisti životinjski instikit.
To ti je demon PRAVI......nemoš ga maslat.
ON JE SVOJ.
JEDAN I JEDNI.
To ti je demon PRAVI......nemoš ga maslat.
ON JE SVOJ.
JEDAN I JEDNI.
2014-04-11
Ja sam ženi s troje djece u Županji koji su socijalni slucaj i teško žive dao 2300 kuna ovu godinu ....jel stvarno misliš da me tih 200- 300 eura onda ZABOLILO ?
Ne budi smješan.
Ne budi smješan.
2014-04-11
Zamisli šta bi tek napravio da me ...MENE ....opet velikim slovom pa ego koga to boli jer samo ego može biti povrijeđen zanima neki projekt hr pravoslavne crkve.
Ne nezanima me.
Prijetnja je na tijelu.
Pobit cu vam cijelu zapadnu RS i uništit SCP ovamo gdje je meni bitno ako me budete zahebavali.
NE IGRAJTE SE.
Ne nezanima me.
Prijetnja je na tijelu.
Pobit cu vam cijelu zapadnu RS i uništit SCP ovamo gdje je meni bitno ako me budete zahebavali.
NE IGRAJTE SE.
2014-04-11
Nemas ti mooda.
2014-08-25
A jer sam demon mogao bih za tako šta angažirat Bosančerose muslimane po BiH koji jedva čekaju da im netko kaže : OK pometi to.RayMabus wrote:Zamisli šta bi tek napravio da me ...MENE ....opet velikim slovom pa ego koga to boli jer samo ego može biti povrijeđen zanima neki projekt hr pravoslavne crkve.
Ne nezanima me.
Prijetnja je na tijelu.
NE IGRAJTE SE.
2014-04-11
Nema to veze s mudima nego ja vdim od 95 da ovi pravosljavci u BiH ne rade shranja meni nego podliježu i onda su u mojoj samislosti.Serbinho-3 wrote:Nemas ti mooda.
2014-04-11
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Pala rampa: Hrvatska odblokirala pregovore Srbije sa EU
» Članstvo u NATO-u kao „poglavlje 36” za Srbiju
» Njemačka blokirala Crnoj Gori poglavlje 22
» Štir: Hrvatskoj opet prijeti opasnost s Balkana na kojem Srbija postaje glavna sila - hegemon
» TITO: Ako stave članstvo Kosova u UN u poglavlje 35, jasno da nas ne žele
» Članstvo u NATO-u kao „poglavlje 36” za Srbiju
» Njemačka blokirala Crnoj Gori poglavlje 22
» Štir: Hrvatskoj opet prijeti opasnost s Balkana na kojem Srbija postaje glavna sila - hegemon
» TITO: Ako stave članstvo Kosova u UN u poglavlje 35, jasno da nas ne žele
Page 8 of 12